75 Τατουάζ Γοργόνα που είναι μαγικά | progressivenewsdaily.info

75 Τατουάζ Γοργόνα που είναι μαγικά

Γοργόνα τατουάζ. Οι Γοργόνες είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα μυθικά πλάσματα. Περιγράφονται ως το άνω μισό του σώματος μιας γυναίκας και το κάτω μισό είναι εκείνο ενός ψαριού. Οι γοργόνες συχνά αποδίδονται σε πράγματα όπως πλημμύρες, θαλάσσιες καταιγίδες και άλλες καταστροφές. Η ιστορία των σειρήνων, όμορφες γυναίκες που θα δέχονταν πλοία σε βράχους με τις υπέροχες φωνές τους, συχνά συνδέεται με αυτή της γοργόνα. Σε μερικές άλλες ιστορίες, γοργόνες λέγεται ότι είναι άφθονοι και φέρνουν θαλάσσιους θησαυρούς στους άντρες. Αυτές οι γοργόνες θα πέσουν σε ένα αστέρι διασχίζοντας αγάπη υπόθεση με έναν ναύτη και να είναι πάντα καταδικασμένη να αγαπούν από μακριά. Μία από τις πιο δημοφιλείς ιστορίες γοργόναδων είναι αυτή της «Μικρής Γοργόνας» που γράφτηκε από τον Χανς Κρίστιαν Άντερσον και έγινε ένα κλασικό κινούμενο σχέδιο Disney (με λίγες τροποποιήσεις, γιατί τα παλιά παραμύθια είναι στην πραγματικότητα αρκετά φρικιαστικά). Γοργόνα τατουάζ επικρατούν κυρίως επειδή οι ρίζες του τατουάζ προέρχεται από το χρόνο στη θάλασσα. Είναι λογικό να ταιριάζουν στα περισσότερα ναυτικά σχέδια τατουάζ, ειδικά αφού είναι φημισμένα απίστευτα όμορφα όντα.

Contents

75 Τατουάζ Γοργόνα:

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Πρόκειται για ένα χαριτωμένο μικρό μάτσο με τατουάζ στις πλευρές των δακτύλων. Συνήθως δάχτυλα τατουάζ τοποθετούνται στις αρθρώσεις όπως αυτά που βλέπετε εδώ. Αυτά τα μικροσκοπικά μαύρα μαύρα τατουάζ είναι όλες οι ναυτικές εικόνες, ξεκινώντας από ένα κύμα, μια γοργόνα, ένα κέλυφος κόγχη και τελειώνουν με μια seahorse.

74. Κλασικά χρώματα

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Γοργόνα τατουάζ μπορεί να έρθει σε όλα τα είδη των στυλ και τα σχέδια χρωμάτων. Αυτό το χαρακτηριστικό της παραδοσιακής ομορφιάς γοργόνα σκαρφαλωμένο στο βράχο της, ελέγχοντας τον εαυτό της στον καθρέφτη. Αυτό που πραγματικά κάνει αυτό ξεχωρίζει είναι η χρήση των χρωμάτων για να γίνει σχεδόν λαμπερό. Φαίνεται σαν να έχει παγιδευτεί με λάμψη.

73. Big Eyed

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Αυτή είναι μια μοναδική ανάληψη της γοργόνα στο ότι δεν είναι η τυπική βασίλισσα ομορφιάς ψάχνει κυρία ψαριών. Αυτός έχει ένα ασυνήθιστα διαμορφωμένο κεφάλι και σώμα, αλλά νομίζω ότι είναι μια στυλιστική προτίμηση. Τα κύματα σε αυτό είναι ένα πράσινο της θάλασσας, ίσως να το διαφοροποιήσουμε από τον ουρανό?

Να πάρετε μια Δωρεάν Τατουάζ Γοργόνα Σχεδιασμός Απόσπασμα:
Προσφορά περιορισμένης ώρας (κάντε κλικ στη φωτογραφία)
Κάντε κλικ here to get your free custom tattoo design quote.

72. Πλωτή ομορφιά

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Αυτό το όμορφο κομμάτι μοιάζει σαν να έχει ανασταλεί στο νερό, απλά να επιπλέει. Μου αρέσει το πώς τα μαλλιά και τα μέρη των πτερυγίων της ουράς ξεφυτρώνουν έξω, δίνοντάς του ένα βλέμμα της κίνησης και η σχολαστική λεπτομέρεια σε αυτό είναι απλά φοβερό. Ένα ωραίο προστιθέμενο χαρακτηριστικό είναι αυτό των φυσαλίδων. Γοργόνα τατουάζ είναι μεγάλη για την τοποθέτηση στην περιοχή bicep επειδή το μεγαλύτερο είναι, τόσο πιο λεπτομερείς μπορούν να είναι. Η χρήση συμπληρωματικών κόκκινων και πράσινων είναι μια άλλη ωραία πτυχή αυτού του τατουάζ.

71. Ζομίζονται

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Η δημοτικότητα του ζόμπι έχει αυξηθεί τελευταία. Ποιος καλύτερος τρόπος να ενσωματώσετε την αγάπη σας για ζόμπι με την αγάπη σας για γοργόνες από το να φτιάξετε αυτό το όμορφο μικρό θηρίο σε ένα τεμαχισμένο αιματηρό τέρας; Αυτό το κομμάτι δείχνει μια στριμμένη εμφάνιση για την Ariel της Disney, που απεικονίζει την τρώει τον φίλο της ψαριού Flounder. Θέλω να πω, αυτό πιθανώς έγινε σωστά; Ένα κορίτσι πήρε να φάει.

70. Τατουάζ γοργόνικης γοργόνας

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Τα φωτεινά χρώματα δουλεύουν τόσο καλά στα γοργόνα τατουάζ λόγω των ζυγών και της μυστικιστικής ποιότητας του ίδιου του πλάσματος. Οι γοργόνες είναι, βασικά, φανταστικές και μπορούν να γίνουν για να φανεί όμως ο φέροντος τους θέλει πάρα πολύ. Αυτό το πρόσωπο είναι προφανώς πραγματικά στο χρώμα teal, το οποίο πραγματικά λειτουργεί πολύ ωραία με το γοργόνα θέμα. Είναι σαφώς ένα ημιτελή κομμάτι, θα ήθελα πολύ να δω πώς τα μαλλιά καταλήγουν να αναζητούν και τι άλλες μικρές πινελιές προστίθενται.

69. Ναυάγιο

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Λόγω της ναυτικής φύσης τους, τα γοργόνα τατουάζ λειτουργούν καλά και στους άνδρες και στις γυναίκες. Ο ευπροσάρμοστος σχεδιασμός και οι επιλογές εκεί έξω καθιστούν δυνατή τη λήψη της γοργόνα από cartoonish σε κάτι εντελώς φοβερό σαν αυτό το μισό μανίκι ενός πειρατικού πλοίου. Η γοργόνα κρέμεται από τον αγκώνα, και πάλι κάθεται στο βράχο της καθώς τα κύματα σβήνουν. Το πλοίο στο παρασκήνιο είναι εκπληκτικό και το χρώμα και το βάθος αυτού του κομματιού είναι εξωπραγματικό.

68. Παραδοσιακή Σαμόα

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Αυτή η γοργόνα έχει μια ουρά που δεν είναι ό, τι έχω δει πριν. Οι περισσότεροι προτιμούν τις πιο παραδοσιακές κλίμακες στην ουρά, αλλά αυτό το κομμάτι πηγαίνει πάνω και πέρα ​​με την ανάμειξη ενός παραδοσιακού στυλ για το σώμα γοργόνων, αλλά μια σαμοϊκή ουρά. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα τατουάζ Samoan, ελέγξτε έξω αυτό το σύνδεσμο.

67. Φωτορεαλισμός

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Για μια ματιά σε αυτό που μια πραγματική γοργόνα θα μπορούσε ενδεχομένως να μοιάζει στο φυσικό περιβάλλον της, ελέγξτε έξω αυτό το δροσερό φωτο-ρεαλιστικό τατουάζ. Αυτή η γοργόνα επιπλέει κοντά στο δάπεδο του ωκεανού και περιβάλλεται από τα φυτά, τα ψάρια και άλλα πλάσματα που φυσικά θα υπήρχαν σε αυτό το περιβάλλον. Η χελώνα είναι ιδιαίτερα ρεαλιστική εμφάνιση. Αυτή η γοργόνα αποφεύγει την παραδοσιακή κορυφή μπικίνι κοχύλι υπέρ μιας πιο φυσικής εμφάνισης, και όλα αποτελούν ένα καταπληκτικό κομμάτι ποδιών.

66. Παραδοσιακός ναύλος

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Το παραδοσιακό στυλ φαίνεται να έχει γίνει για γοργόνα τατουάζ. Αυτό το κομψό σχέδιο ενσωματώνει μερικές από τις καλύτερες γοργόνα και ναυτικές εικόνες εκεί έξω. Το όλο θέμα περικλείεται σε σχοινί όπως ο καθρέφτης, με την γοργόνα να κολλάει στην πλευρά. Μέσα στον καθρέφτη, μπορεί να δει κανείς τον ωκεανό και τους ιστούς ενός πλοίου. Τα πάντα, από το λουλούδι στα μαλλιά της μέχρι το κόκκινο στα πτερύγια της ουράς, κάνουν την ομορφιά αυτή να ξεχωρίζει. Σίγουρα ότι δεν θα κριθεί ούτε στην μπλε σκιά ματιών της.

65. Ψάρια κυρία

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Η ομορφιά των τατουάζ γοργόνα είναι ότι δεν χρειάζεται να απεικονίζουν ακόμη και ολόκληρη τη γοργόνα. Μόνο ένας υπαινιγμός γοργόνα μπορεί να δει σε αυτό, με τις κλίμακες στη γραμμή της μέσης και οι βραχίονες που σχηματίζονται σε πτερύγια. Αυτό που κάνει αυτό το καταπληκτικό είναι το όμορφο πρόσωπο και η χρήση των χρωμάτων. Φαίνεται σαν να την βλέπουμε μέσα από το νερό, και τα χρώματα αντανακλούσαν την λάμψη του δέρματός της με υπέροχους τρόπους.

64. Μουσική της θάλασσας

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Ενώ είναι σαφώς ημιτελή, το μέγεθος αυτού του ενός είναι ένας λόγος για τη συμπερίληψή του. το μπλε φόντο γίνεται όμορφα και μου αρέσει τα στροβιλισμένα κομμάτια του νερού γύρω της. Η σκίαση και τα χρώματα είναι υπέροχα, ακόμη και αν δεν καλύπτουν αρκετά το κομμάτι από κάτω. Ίσως το τελικό προϊόν να καλύψει λίγο καλύτερα. Η μουσική ενσωματώνεται και σε αυτό, καθώς, κατά τη γνώμη μου, η μουσική πηγαίνει με τα πάντα. Κοιτάξτε εδώ για περισσότερα υπέροχα τατουάζ μουσική σημείωμα.

63. Ψάρι Ναυτικού

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Γιατί έχει κρανίο; Έκανε μια πειρατή; Έχει καταφέρει να συντρίψει το πλοίο και τώρα φοράει το καπέλο του ως τρόπαιο. Ή ίσως η φαντασία μου έχει πάρει το καλύτερο από μένα. Δύο πράγματα που μου αρέσει γι 'αυτό το κομμάτι είναι τα όμορφα τυλιγμένα ρούχα που καλύπτουν τα θηλαστικά της και τα δροσερά πτερύγια που προστέθηκαν στην ουρά. Και οι δύο είναι ωραίες πινελιές που δεν βλέπετε σε πολλές γοργόνες. Αυτός χρησιμοποιεί επίσης πιο σκούρα χρώματα και δεν είναι τόσο ζωντανός και ιδιοφυής όπως μερικοί από τους άλλους.

62. Φίλοι

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Χρώματα παντού! Μου αρέσει αυτό για τα τατουάζ γοργόνα. Αυτή η εικόνα απεικονίζει μια όμορφη γοργόνα και ένα όμορφα παραγόμενο ιππόκαμπο. Μου αρέσει ότι αυτή χρησιμοποιεί όλη την περιοχή των ώμων, εξαπλώνεται με αντίθετο τρόπο στις περισσότερες γοργόνες. Τα χρώματα του ουράνιου τόξου στα μαλλιά της είναι επίσης πολύ δροσερά, χωρίς να είναι υπερβολικά φωτεινά.

61. Ακουαρέλες ουράνιου τόξου

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Τα περισσότερα τατουάζ γοργόνα έχουν δύο κοινά πράγματα. πολλά χρώματα και πολλές λεπτομέρειες. Είναι δυνατόν να ξεφύγουμε από το ένα ή το άλλο και να κάνουμε ακόμα μια εξαιρετικά καλά γοργόνα τατουάζ. Αυτή η σειρά διαθέτει τα φωτεινά χρώματα χωρίς όλες τις λεπτομέρειες. Αυτό είναι ένα κομμάτι μιας αφηρημένης ανάληψης της γοργόνα, αλλά μου αρέσει τόσο πολύ.

60. Είναι το Whats Inside Count

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Τα κρανία και τα οστά είναι βασικά σε ναυτικές εικόνες. Αυτό είναι ένα διασκεδαστικό μικρό κομμάτι, αν λίγο ανατομικά λανθασμένο (πολύ σίγουρο ότι τα οκτοπικά είναι κυρίως αποστεωμένα, θα μπορούσα να κάνω λάθος). Το τατουάζ είναι ενδιαφέρον, όμως, καθώς όλα τα «ζωντανά» πλάσματα σ 'αυτό μειώνονται στην σκελετική τους μορφή. Δίνει σε αυτό ένα μυστηριώδες αλλά διασκεδαστικό βλέμμα. Αγαπώ επίσης ότι εξακολουθεί να έχει τα θαλάσσια όστρακα της. Για κάποιο λόγο αυτό ακριβώς με ρωγμές!

59. Τατουάζ της Αριέλ Γοργόνα

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Όταν κάνουμε οποιαδήποτε εργασία με γοργόνες, το θέμα της "Η Μικρή Γοργόνα" της Disney είναι αναγκασμένο να βγει. Αυτό είναι όπου ανασήκωσε το κεφάλι της σε αυτό το post. Πρόκειται για μια όμορφη απόδοση του μικρού μας Ariel που βγαίνει από το νερό για να δούμε τι συμβαίνει στον κόσμο μας. Για περισσότερα πραγματικά χαριτωμένα τατουάζ εμπνευσμένα από την Disney, κάντε κλικ εδώ.

58. Πυρκαγιάστηκε

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Λατρεύω τα τατουάζ αγάπης αγάπης όπως αυτό. Απλώς απολαμβάνω την απλή, συμπαγή, όμορφη, λεπτή εργασία γραμμών και το χρώμα που αρνείται να μείνει μέσα. Αυτό είναι ένα απλό ελάχιστο τατουάζ αλλά έχει μια βαθιά επίδραση. Τα χρώματα είναι όμορφα, δίνοντάς του ότι η φαντασία του άλλου αισθάνεται ότι αξίζει ένα τατουάζ γοργόνα. Αυτό είναι απλώς ένα εξαιρετικά κομμένο κομμάτι.

57. Σαρδέλες

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Αυτό μπορεί να είναι μια απόδειξη για την ανεξέλεγκτη αλιεία στους ωκεανούς μας, ή μπορεί να είναι απλά ένα κομμάτι αστείο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η ιδέα της γοργόνας στη σαρδέλα μπορεί να είναι περίεργη. Λατρεύω το παραδοσιακό σούπερ παλιό σχολικό ύφος και αν τα σκούρα χρώματα ταιριάζουν στη σκοτεινή φύση της εικόνας.

56. Κολύμβος σκιών

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Αυτή είναι μια άλλη ματιά σε μια χαμηλή έγχρωμη εκδοχή του τατουάζ γοργόνα. Αυτός έχει την γοργόνα σε ένα είδος σκιάς, που περιβάλλεται από πιτσιλιές χρώματος. Τοποθετείται στον αστράγαλο και η γοργόνα φαίνεται να κολυμπάει. Είμαι σχισμένος για το αν μου αρέσει αυτό ή όχι, αλλά αυτό είναι μόνο η άποψή μου.

55. Πυροσβέστης

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Σε μια συστροφή, αυτή η γοργόνα φαίνεται να είναι περισσότερο από έναν χορευτή φωτιάς από έναν χορευτή νερού. Έχει γίνει σε πλήρη χρώμα σε ένα πραγματικά δροσερό αφηρημένο σχέδιο. Στην πραγματικότητα μοιάζει με μια ζωγραφική που έχει τραβηχτεί από έναν καμβά. Τα πολλαπλά χρώματα όλα συνδυάζονται για να κάνουν ένα πραγματικά περίεργο κομμάτι και το σχέδιο κυματοειδούς βούρτσας είναι απλά μαγευτικό.

54. Οικογένεια

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Δεν είναι όλα τα τατουάζ γοργόνα πρέπει να απεικονίζουν τις γοργόνες της θεάς φύλου. Αυτό το χαριτωμένο κομμάτι δείχνει μια μητέρα και την κόρη γοργόνα που δίνουν ο ένας τον άλλον ένα χαριτωμένο λίγο peck στα χείλη. Δεν βλέπετε συχνά τις γοργόνες του μωρού που απεικονίζονται, αλλά αυτό είναι απλά αξιολάτρευτο. Λατρεύω το κομμάτι του πτερυγίου ή τα βράγχια πίσω από τα αυτιά και η απλότητα αυτού δεν δείχνει παρά μόνο την αγάπη μιας μητέρας για την κόρη της.

53. Sharkgirl

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Σε μια προσπάθεια για μια επιστροφή, αυτό γίνεται με παραδοσιακό pin-up στυλ, αλλά δεν απεικονίζει ένα τυπικό pin-up κορίτσι. Αυτό δείχνει μια γοργόνα που είναι κομμάτι καρχαρία αντί για μερικά ψάρια. Για όλες τις προθέσεις και σκοπούς, αυτό θα μπορούσε να μου μια πραγματικά ακριβή απεικόνιση της γοργόνα. Αυτός επίσης διαφέρει στο ότι η ουρά δεν ξεκινά στη μέση όπως η πλειοψηφία των απεικονιζόμενων γοργόνων. Αυτό ξεκινάει χαμηλότερα στους μηρούς. Δεν είμαι σίγουρος ότι συμφωνώ με την τοποθέτηση όλων των πτερυγίων, αλλά αυτό είναι σίγουρα ένα πρωτότυπο κομμάτι.

52. Μονοχρωματική

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Αυτή η θλιβερή κοπέλα που αναζητάει γίνεται κυρίως σε χυμώδη πράσινα και κίτρινα. Μου αρέσει ότι οι ουρές ζυγαριές γίνονται σε κουκίδες αντί για ευθυγραμμισμένες ζυγαριές σαν τις περισσότερες. Τα χρώματα είναι ωραία, αν και φαίνεται σαν να ήταν θύμα μιας ατυχής επίθεσης paintball. Μου αρέσει πολύ περισσότερο η πόζα αυτού του, μοιάζει σχεδόν λυπηρό, γυρίζει μακριά από τον κόσμο.

51. Tribal Style

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Κάθε κουλτούρα έχει τη δική της εκδοχή του θρύλου της γοργόνας, επομένως κάθε κουλτούρα είναι σε θέση να έχει διαφορετικό ύφος γοργόνα τατουάζ. Αυτό γίνεται στο σκοτεινό, στροβιλισμένο φυλετικό στυλ. Είναι μια ενδιαφέρουσα ματιά για την ισχυρή γοργόνα.

50. Σούπερ λεπτομέρεια

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά λεπτομερές έργο τέχνης. Αυτή η γοργόνα είναι φανταστικά παραδοθεί, αλλά μόλις φτάσετε στην ουρά της, το όλο πράγμα είναι απλώς υπέροχο να βλέπεις. Υπάρχουν τόσα πολλά να δείτε, τα ψάρια, τα θησαυροφυλάκια, η καμπυλωτή ουρά, οι αχινοί της θάλασσας και οι φυσαλίδες. Κάνει ένα κομμάτι εμπλοκής. Εάν κοιτάξετε προσεκτικά, θα δείτε επίσης το πλοίο στο παρασκήνιο, επίσης θαυμάσια λεπτομερείς. Αυτό είναι απλώς ένα καταπληκτικό κομμάτι, τοποθετήστε θαυμάσια στον μηρό. Για πιο σέξι κομμάτια μηρών, κάντε κλικ σε αυτό.

49. Mercat

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Δεν είναι όλα τα τατουάζ γοργόνα πρέπει να απεικονίζουν γυναίκες φαίνεται. Εδώ είναι μια γάτα που φαίνεται τέλεια στο σπίτι στο νερό, και ένα ψάρι που φαίνεται λίγο τρομοκρατημένο. Αυτός έχει ένα κομμάτι ασιατικού σχεδίου σε αυτό, και μου αρέσει πραγματικά η αντίθεση του τμήματος ψαριών μέρος γάτα. Είναι ενδιαφέρον και ανόητο.

48. Κύματα

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Συνήθως θα βρεθεί η γοργόνα μέσα στον ωκεανό και όχι ο ωκεανός μέσα στην γοργόνα, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι ένα πραγματικά δροσερό κομμάτι. Απεικονίζει περισσότερο από την εσωτερική γοργόνα και μια ξεχωριστή αγάπη για το νερό. Τα στροβιλιζόμενα κύματα αιχμαλωτίζονται με προσοχή στη σιλουέτα.

47. Υψηλά εικονογραφημένο

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Οι εικονογραφήσεις και τα χρώματα σε αυτό το κάνουν να έχει ένα συναίσθημα anime για να το αισθανθεί. Τα μεγάλα μάτια και τα φωτεινά χρώματα είναι τόσο όμορφα εδώ. Ακόμη και τα ψάρια καταφέρνουν να φαίνονται ρεαλιστικά και σαν κινούμενα σχέδια. Είναι μια διασκεδαστική λήψη στην γοργόνα.

46. ​​Κοκκινοσκουφίτσα

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Ο πόιντιλλος φάνηκε, σε μια στιγμή, να είναι μια χαμένη τέχνη, αλλά έχω δει να βγαίνει πολύ περισσότερο στα τατουάζ. Μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα του διακεκομμένου σχεδιασμού. Φαντάζομαι ότι θα ήταν πολύ πιο δύσκολο να το κάνεις παρά απλά σκιάσεις, αλλά το τελικό προϊόν είναι όμορφο. Αυτή η γοργόνα απεικονίζεται καταδύσεις, η οποία είναι επίσης διαφορετική από τα περισσότερα παραδοσιακά σχέδια γοργόνα.

45. Κλασικό μαύρο

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Αυτό είναι ένα άλλο από αυτά τα απλά, μαύρα, παραδοσιακά στυλ τατουάζ. Ο σχεδιασμός δεν είναι καθόλου περίπλοκος. Δεν καταλαβαίνω το μάτι στην ουρά. Τουλάχιστον ελπίζω ότι πρέπει να είναι ένα μάτι.

44. Chunky Baby

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Αυτό το κλασικά στυλ κομμάτι διαθέτει πολλά χρώματα που το κάνουν να σκάσει. Αυτή είναι μια γοργόνα που είναι σαφώς υπερήφανη για τον τόνο της. Είναι σπάνιο να βλέπεις μια γεμάτη γοργόνα με καμπύλες και μια πραγματική μέση, αλλά με τον ενθουσιασμό της να έχει πιάσει τον τόνο, δεν είναι έκπληξη αυτό το κορίτσι αρέσει να τρώει!

43. Επικεφαλής της Φλόγας

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Πολλά τατουάζ γοργόνας απεικονίζουν γυναίκες με κόκκινη κεφαλή. Αναρωτιέμαι αν αυτό οφείλεται στην επιρροή της Disney απλώς και μόνο επειδή το κόκκινο ξεχωρίζει καλά ενάντια στο μπλε φόντο της βαθιάς θάλασσας. Αυτή η ιδιαίτερη ομορφιά τζίντζερ τίθεται με πολύ καλλιτεχνικό τρόπο, σαν το θέμα πολλών κλασικών έργων τέχνης. Η ουρά της ξεκινά από τους μηρούς και δίνει την ψευδαίσθηση ότι τα πόδια της είναι πραγματικά συγχωνευμένα, αντί να ξαφνικά να έχουν μια ουρά. Είναι σχεδόν εξελικτικό κομμάτι.

42. Χρόνος Toony

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Μοναδικές γοργόνες δεν είναι δύσκολο να έρθουν κοντά. Αυτό καλύπτει το εσωτερικό του bicep και έχει ένα πολύ περίεργο σχέδιο σε αυτό. Το κεφάλι και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα είναι πάνω από το μέγεθος, και βρίσκω ότι λίγο αποσπούν την προσοχή. Αυτό το είδος παίρνει μακριά από ολόκληρο το κομμάτι πραγματικά.

41. Φάλαινα Γυναίκα

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Γοργόνα τατουάζ προσφέρουν μια ευκαιρία για τη δημιουργικότητα σε όλες τις μορφές. Αυτό το κομμάτι, που φαίνεται να αποτελεί μέρος ενός ναυτικού θέματος στο χέρι, δείχνει ότι η γοργόνα είτε χαλαρώνει στη φάλαινα, πιάνει μια βόλτα ή γίνεται μέρος της φάλαινας. Είναι πραγματικά δύσκολο να πούμε ποιο. Έχω παρατηρήσει ότι τα περισσότερα από τα τατουάζ γοργόνα στους άνδρες φαίνεται είτε να είναι χωρίς χρώμα ή υπερ-ρεαλιστική εμφάνιση. Είναι σαν τα χρώματα φαντασίας να είναι πολύ θηλυκά για αυτούς τους φίλους.

40. Αριστοκρατικό

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Σε μια ωραία απεικόνιση μιας γοργόνας, αυτό το πίσω κομμάτι χρησιμοποιεί κάποια παραδοσιακά αλλά μοναδικά στοιχεία. Η κυρία που απεικονίζεται δεν έχει σαφώς ουρά, αλλά είναι σίγουρα μέρος των ψαριών. Έχει κλίμακες στο πρόσωπο και το λαιμό της, καθώς και τεράστια πτερύγια στα αυτιά της. Μου αρέσει επίσης ότι φαίνεται να είναι ντυμένος πιο ρεαλιστικά από ό, τι οι περισσότερες εμφανίσεις mer-κυρίες. Θα μπορούσε να είναι σχεδόν ένα είδος θαλάσσιων δικαιωμάτων.

39. Σιαμαίοι Δίδυμοι

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Φαίνεται σαν να μην μερικοί άνθρωποι δεν είναι ανοσοποιημένοι με τις ίδιες φυσικές ανωμαλίες των ανθρωπίνων ομολόγων τους. Αυτό το ασπρόμαυρο κομμάτι μελάνης δείχνει ένα με δύο κεφαλές Mer-μωρό, που συνδέεται στο κλουβί πλευρά. Μου αρέσει ο σχεδιασμός αυτού απλά επειδή είναι διαφορετικό. Τι μοναδική ιδέα, ακόμη και τα μικρά οστά ψαριών στην ουρά είναι κομμάτια διασκέδασης.

38. Oodles of Doodles

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Doodled τατουάζ γοργόνα όπως αυτό είναι διασκεδαστικό. Αυτή η εικόνα δεν το κάνει πολύ δικαιοσύνη, αλλά τα χρώματα που αλλάζουν σε διάφορα στοιχεία του σώματος και η διαφορετική αφηρημένη / φυλετική τέχνη κάνουν για ένα όμορφο κομμάτι γοργόνας.

37. Octomaid

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Θυμάσαι την Ουρσούλα από τη Μικρή Γοργόνα; Αυτό είναι σωστό, ο φρικιαστικός baddie που ήταν μέρος πρόσωπο, μέρος χταπόδι και ΟΛΑ γυναίκα. Αυτό το πράσινο τέρας φέρει ένα λαμπρό γαλάζιο κόμμωση (όπου βρήκε το πουλί υποβρύχια;) και μερικά κοσμήματα μαργαριταριών. Η ουρά της χωρίζεται, όχι σε οκτώ μέρη, αλλά δεν είναι η συνηθισμένη ουρά γοργόνα που περιμένουμε να δούμε. Δεν υπάρχει ουρά δελφινιών για αυτό το κορίτσι. Τα αναρριχημένα πλοκάμια κατά πάσα πιθανότητα είναι πιο χρήσιμα ούτως ή άλλως.

36. Μετάβαση

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Γοργόνες που μεταμφιέζονται ως άνθρωποι είναι μια πιθανότητα. Οι κλίμακες είναι κρυμμένες κάτω από το δέρμα, περιμένοντας την πιθανότητα να σπάσουν και να επιστρέψουν στο νερό. Μου αρέσει αυτό ειδικά επειδή δείχνει το δέρμα να σχίζει μακριά, δείχνοντας τις κλίμακες από κάτω. Είναι ένα πραγματικά όμορφο κομμάτι και έχει μια αρκετά μοναδική αίσθηση σε αυτό.

35. Άγκυρα μακριά

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Οι τατουάζ άγκυρας απεικονίζονται πολύ, και για πολλούς λόγους. Είναι ναυτικά, για έναν, που είναι ένας από τους λόγους που πηγαίνουν τόσο καλά με τα γατάκια τατουάζ σαν αυτό. Η απλή χωρίς χρώμα εμφάνιση της άγκυρας και της γοργόνας μαζί είναι αρκετή για να την κάνει να ξεχωρίζει. Φαίνεται ότι μπορεί να υπάρχει και κάποια λευκή μελάνη εκεί, για να το δώσετε λίγο βάθος. Οι κλίμακες γίνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να ξεχωρίζουν πραγματικά και να έχουν εκείνη την κηλίδα, scaly φαίνονται σε τους. Η γοργόνα έχει μια προσεκτική αλλά περίεργη εμφάνιση στο πρόσωπό της, που μου αρέσει πραγματικά, την κάνει να φαίνεται πιο ανθρώπινη.

34. Disney-Licious

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Αν είστε fan του Disney, πιθανότατα έχετε μια αγαπημένη ταινία. Εάν αυτή η αγαπημένη κίνηση συμβαίνει να περιλαμβάνει μια εορταστική γοργόνα και την περιπέτεια της για να βρείτε αγάπη, μπορεί να βρεθείτε πρόθυμοι να κάνετε μελάνι μια απίστευτη σκηνή στο σώμα σας. Αυτό το πίσω κομμάτι έχει όλα τα σπουδαία στοιχεία από τη Μικρή Γοργόνα, συμπεριλαμβανομένου του κάστρου και του κακού Ursula με τα κατοικίδια ζώα Flotsam και Jetsam. Ωστόσο, ρίξτε μια ματιά πίσω από το άγαλμα του πρίγκιπα Eric και μπορείτε να βρείτε ένα μικρό κρυφό crossover, το οποίο είναι πραγματικά αρκετά κοινό στις ταινίες Disney. Μπορείτε να δείτε σαφώς το Dori και το Nemo από την Finding Nemo με τον Ariel και το πλήρωμά της.

33. Γοργόνες στην πραγματική ζωή

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Αυτό το κομμάτι πρέπει να έχει πάρει αιώνες για να ολοκληρωθεί. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να περάσει καλά, γιατί αυτό είναι εκπληκτικό. Τα παστέλ χρώματα που εναλλάσσονται στα πόδια του δίνουν μια φωτεινή αίσθηση. Τα πτερύγια που προστέθηκαν διαλύουν τις κλίμακες λίγο και δίνουν στο μάτι κάτι περισσότερο για να κοιτάξουμε. Εν ολίγοις, μου αρέσουν τα χρώματα, μου αρέσει η ιδέα, αγαπώ αυτά τα πόδια.

32. Κολυμπήστε Μακριά

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Γοργόνα τατουάζ φαίνονται τόσο μεγάλη για τον μηρό, δεν έχει σημασία τι σχεδιασμό σε επιλεγεί. Το μέγεθος αυτού του συγκεκριμένου κομμάτι καμβά δέρματος σας δίνει αρκετό χώρο για να παίξει γύρω και να πάρει το τέλειο σχέδιο. Αυτή η γοργόνα είναι εξαιρετικά καλή, με ρεαλιστική μορφή σώματος. Πραγματικά σκάβω πώς τα χρώματα στην ουρά είναι ξεχωριστά, με το πράσινο για τις κλίμακες και το κόκκινο για τα πτερύγια. Αυτή είναι επίσης μια σκοτεινή μαλλιά γοργόνα, η οποία είναι λίγο διαφορετική από τις περισσότερες.

31. Ιππασία στις ράβδους

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Από ό, τι ακούω, τα τατουάζ στις πλευρές είναι απίστευτα οδυνηρά. Αν συμβαίνει αυτό, τότε αυτή η γυναίκα είναι πρωταθλητής. Αυτό το κομμάτι είναι μεγάλο και όμορφο. Η γοργόνα, με τα απαλά χρώματα και τα χαρακτηριστικά της, είναι ένα πραγματικά θηλυκό κομμάτι. Λατρεύω το μέγεθος και το κομμάτι της κακοποίησης στο πρόσωπό της. Το μικρό πονηρό χαμόγελο λέει όλη την ιστορία. Αν νομίζετε ότι έχετε ό, τι χρειάζεται για ένα τατουάζ ντεκολτέ, δείτε το σύνδεσμο.

30. Ειρηνικό

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Αυτή η μικρή γοργόνα γίνεται χωρίς πολύ φλας. Είναι απλά σχεδιασμένο αλλά όμορφο. Λατρεύω τα σγουρά / κυματιστά μαλλιά που επιπλέουν γύρω από το κεφάλι και το σώμα της. Έχει μια ειρηνική ματιά, όπως δεν υπάρχουν ανησυχίες, μόνο της και της θάλασσας.

29. Ξανθιά φιλοδοξία

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Το ξανθό είναι ένα χρώμα που σπάνια βλέπεις στις γοργόνες. Δεν είμαι σίγουρος γιατί συμβαίνει αυτό. Ίσως να έχει να κάνει με ζημιές στο νερό; Δεν γνωρίζω. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι τα ελαφρύτερα χρώματα στην πιο σκουρόχρωστη γοργόνα αποδίδουν πραγματικά καλά. Δεν φαίνεται καθόλου ξεπλυμένο, πράγμα που αποτελεί κίνδυνο για τα ανοιχτότερα χρώματα και τα ξανθά μαλλιά. Αυτός τρέχει από τον αστράγαλο μέχρι την κορυφή του ποδιού. Αυτό γίνεται ένα δημοφιλές μέρος για τατουάζ για τις γυναίκες. Αν θέλετε περισσότερες ιδέες για τα μεγάλα τατουάζ για τις γυναίκες, μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτό το άρθρο.

28. Ariel Outline

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Η δημοτικότητα της Μικρή Γοργόνα απλά δεν θα σταματήσει, και με την πληθώρα των δημιουργικών λαών έξω εκεί, γιατί πρέπει; Εδώ είναι ένα μεγάλο κομμάτι του Ariel που περιγράφεται με μαύρο χρώμα. Μπορείτε ακόμα να πείτε ότι είναι εδώ, αλλά χωρίς όλα τα χρώματα και τις περισπασμούς της Disney. Είναι απλά ένα πολύ απλό τατουάζ που μοιάζει πολύ ωραία στο πίσω μέρος του ώμου.

27. Στρέφοντας τη Γοργόνα

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Αυτό φαίνεται σαν να μεγαλώνουν οι ζυγαριές και να καλύπτουν αργά το πόδι της αντί να βγαίνουν από κάτω από το δέρμα. Σχεδόν σαν να γυρίζει σιγά-σιγά σε μια γοργόνα μια μικρή κλίμακα κάθε φορά. Λατρεύω το μπλε χρώμα και τη σκίαση αυτού του κομματιού. Είναι υπέροχα γίνει και δεν είναι τόσο υπερβολικό, μόνο ένα ωραίο λεπτό τατουάζ.

26. Ναυτικό Pin-up

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Ένα στυλ που δεν θα πάρει ποτέ παλιό είναι αυτό του pin-up. Συνδυάστε το pin-up με ένα σχέδιο γοργόνα και μια άγκυρα, και έχετε ένα πραγματικά δροσερό τατουάζ παραδοσιακού στιλ. Αυτός είναι ο τρόπος τατουάζ φαινόταν πίσω τρόπο πριν γίνουν mainstream και μου αρέσει πραγματικά. Η άγκυρα γίνεται σε μαύρα και κόκκινα, εξοικονομώντας το μεγαλύτερο μέρος του χρώματος για την ίδια τη γοργόνα.

25. Φίλοι της Φλαμουριάς

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Η Ariel είναι και πάλι εδώ, με τον φίλο της Flounder. Φαίνεται λυπημένη και κρατημένη. Πλακάδα μάλλον της λέει να γεμίσει και να επιστρέψει εκεί έξω. Αυτό το τατουάζ απεικονίζει τη φιλία στα καλύτερα του, δύο αδιαχώριστα όντα, κολλημένα μεταξύ τους μέσα από παχύ και λεπτό. Οτι και αν γινει.

24. Μανικιούρ Γοργόνα

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Τα μικρά γοργόνα τατουάζ μπορούν να τοποθετηθούν σχεδόν παντού. Εδώ είναι το σύνολο των χαρακτήρων από την ταινία σε ένα υπέροχο κομμάτι μανίκι. Μου αρέσει το πώς είναι τόσο μπλε σε αυτό. Οι λεπτομέρειες είναι λίγο λιγότερο από τέλειες εδώ, αλλά τα χρώματα είναι τόσο ζωντανά που σχεδόν δεν έχει σημασία. Για πιο εκπληκτικά τατουάζ μανίκι, θα πρέπει σίγουρα να ελέγξετε έξω αυτό το σύνδεσμο.

23. Side Side Swept

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Μακριά μεγάλα κομμάτια όπως αυτή η γοργόνα εδώ είναι τόσο υπέροχα απεικονίζονται στην πλευρά και κάτω από τις πλευρές. Υπάρχει πολλή καμβά για να εργαστείτε σε αυτόν τον τομέα, και, αν μπορείτε να χειριστείτε τον πόνο, κάνει για ένα πραγματικά όμορφο κομμάτι. Η ποσότητα λεπτομέρειας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην περιοχή των πλευρών καθιστά πιο περίπλοκα τατουάζ. Αυτή η γοργόνα γίνεται όμορφα σε χόρτα και τοποθετείται εύκολα στην πλευρά των κοριτσιών. Είναι μεγάλη και φοβερή, αλλά και πολύ θηλυκή και όμορφη.

22. Κύματα σε κλίμακες

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Όταν πρόκειται για τα τατουάζ κλίμακας, υπάρχουν επίσης πολλές επιλογές. Έχουμε δει μερικά από τα μικρά πολύχρωμα κομμάτια, καθώς και ένα ολόκληρο κομμάτι ποδιών. Αυτές οι κλίμακες αρχίζουν πιο πολύ στο σώμα από ό, τι οι άλλοι, ακριβώς στη μέση της μέσης. Τα κύματα αποτελούν το σπάσιμο ανάμεσα στον άνθρωπο και τα ψάρια. Κάτω από τα κύματα μπορούμε να δούμε την αρχή των ζυγών, αυτή τη φορά σε μαύρο χρώμα και αποχρώσεις του γκρι. Η γοητεία αυτού του είναι ότι δεν μπορείτε να πείτε πόσο μακριά πηγαίνουν οι κλίμακες, τελειώνουν εκεί, ή συνεχίζουν μέχρι το μηρό; Μερικές φορές τα μικρά μυστικά είναι τα πιο διασκεδαστικά.

21. Πάνω από τα Κύματα

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Αυτή η εικόνα είναι κυριολεκτικά ένα ψάρι από το νερό. Αυτή η γοργόνα κάθεται πάνω από τα κύματα, χαμογελάει και αγωνίζεται στον ήλιο. Αυτή είναι εγκατεστημένη δίπλα σε αρκετά ροζ λουλούδια. Το πράσινο της ουράς της είναι τόσο ζωντανό και η μικρή λεπτομέρεια των κυμάτων που διασχίζουν την ουρά είναι ένα ωραίο σχέδιο. Μου αρέσει ιδιαίτερα η εμφάνιση των κυμάτων που συντρίβουν γύρω της.

20. Κοίτα μακριά

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Φαίνεται να υπάρχει μια αφθονία έργων τέχνης που περιλαμβάνει μια γοργόνα που κοιτάζει μακριά από μας. Είναι αυτό να κρύψει την πλευρά του δαίμονα; Ενώ ένας μύθος δηλώνει ότι οι γοργόνες είναι απίστευτα όμορφοι, ένας άλλος δηλώνει ότι η ομορφιά τους είναι απλώς μια πρόσοψη και είναι πραγματικά κακοβόλα πλάσματα των οποίων μοναδικός σκοπός είναι ο θάνατος και η καταστροφή. Μια γοργόνα που κοιτάζει μακριά, όπως αυτή στη φωτογραφία, θα μπορούσε να είναι αρκετή για να τραβήξει ένα πλοίο κοντά από την περιέργεια. Είναι ένα έξυπνο είδος.

19. Κόκκινο

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Το κόκκινο είναι το κυρίαρχο χρώμα σε αυτό το κομμάτι. Μεγάλες και πολύχρωμες είναι οι κλήρωση εδώ. Τα πλοκάμια σε αυτό είναι απλά εκπληκτικά και οι λεπτομέρειες είναι έξω από αυτόν τον κόσμο. Τα κύματα και το δέρμα στην ουρά των ψαριών και τα πλοκάμια είναι εξαιρετικά λεπτομερείς, όπως και τα φίδια της φιδιάς αυτής της γοργόνας. Η σεμνότητα της είναι χαριτωμένη και της δίνει μια ωραία εμφάνιση. Είναι σίγουρα αξίζει τον κόπο. Αυτό μπορεί να είναι το μεγαλύτερο κομμάτι στον κατάλογο, αλλά είναι επίσης ένα από τα καλύτερα. Πολύ αγάπη, χρόνος και υπομονή πήγαν σε αυτό το θαυμάσιο έργο τέχνης. Για πιο δροσερό χταπόδι τέχνης, ελέγξτε αυτή τη σελίδα.

18. Υπογείων μυστηρίων

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Περνώντας έξω από το νερό, αυτή η θλιβερή γοργόνα κοιτάζει, ίσως καθώς η αγάπη της απομακρύνεται από την παραλία. Είναι καταδικασμένη να είναι ένα πλάσμα της θάλασσας, με άγκιστρα ψαριών και θαλάσσια πλάσματα στα μαλλιά της. Η εμφάνιση των άγριων μαλλιών της ξεχωρίζει και είναι τέλεια τοποθετημένη στο μέσο της άνω πλάτης. Είναι απολύτως όμορφη, ακόμη και στη θλίψη της.

17. Mirror Mirror

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Ο Ariel μπορεί να είναι γοητευτική γοητεία της Disney, αλλά σε αυτό το υπέροχο τατουάζ, παίρνω την αίσθηση του Snow White στον καθρέφτη. Αυτή η χλωρή κοκκινωπή ομορφιά βλέπει πίσω από το γυαλί στον κόσμο από την άλλη πλευρά. Αυτό γίνεται κυρίως σε μπλουζ με άλλα χρώματα που προστίθενται κοντά στην κορυφή του καθρέφτη, αλλά τα χρώματα παραμένουν σιωπηλά, πράγμα που κάνει το πρόσωπό της να επικεντρώνεται σε ολόκληρο το κομμάτι.

16. Ωχ

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Έχετε ποτέ θελήσει να μπορέσετε να πάρετε πίσω μια απόφαση που κάνατε; Κάλεσε κάτι που θα ήθελες να μπορείς να πάρεις πίσω, αλλά ήταν μη αναστρέψιμο. Αυτό είναι αυτό που αυτό το υψηλής τατουάζ χρώματος έχει σκοπό να αντιπροσωπεύει. Είναι και πάλι η Αριέλ, αλλά αυτή τη φορά επιχειρεί να βγάλει τα πόδια της μαζί, στα πτερύγια αυτά. Το θέμα είναι ότι μερικές φορές είναι καλύτερο να είστε ευχαριστημένοι με αυτό που έχετε, επειδή μια απόφαση εξανθήματος μπορεί να οδηγήσει σε μια ζωή που δεν θέλετε να ζήσετε.

15. Lazy Lady

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Τα ψάρια Koi χρησιμοποιούνται συχνά σε μεγάλα πτερύγια με βάση το νερό. Εδώ το koi αντικαθίσταται με γοργόνα. Βάζει κάτω στο νερό, δίπλα σε ένα μεγάλο λουλούδι λωτού. Το μόνο χρώμα στο έργο αυτό είναι η ίδια η γοργόνα και το λουλούδι. Είναι μια σαφής αλλαγή της παραδοσιακής εικόνας koi, αλλά κάνει για ένα πραγματικά μεγάλο τατουάζ.

14. Ονειροπόλος

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Λίγες τατουάζ γοργόνα πάει σε τέτοια τρελή λεπτομέρεια για μια τόσο μικρή γοργόνα. Το φεγγάρι εδώ είναι μεγάλο και γεμάτο και κάνει ένα τέλειο σκηνικό για αυτή την απίστευτη υποβρύχια σκηνή. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια ανάληψη για τη Μικρή Γοργόνα, με την κόκκινη μαλλιά γοργόνα, το κίτρινο και το μπλε ψάρι, και το χταπόδι που βγαίνει από τη σπηλιά κοντά στον πυθμένα. Αναμιγνύει την ιστορία με ορισμένες πραγματικές πτυχές της ζωής και είναι όμορφη. Η γοργόνα κάθεται στο βράχο της, ονειρεύεται μια ζωή έξω από το νερό.

13. Beach Bunny

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Μια τεράστια υποθαλάσσια θαλασσογραφία δεν είναι απαραίτητη για ένα ενδιαφέρον και όμορφο ταρταδάκι γοργόνα. Εδώ η γοργόνα βγάζει, ίσως σε μια παραλία, απλά να κρεμάσει έξω. Δείχνει μια διαφορετική πλευρά της γοργόνα και είναι πραγματικά αρκετά σαγηνευτική.

12. Stylistic Story

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Γοργόνα τατουάζ μπορεί να έχει απίστευτα διαφορετικές πτυχές σε αυτά, κάθε μία είναι μοναδική. Αυτό δείχνει την γοργόνα μολύβδου στο προσκήνιο, που κάθεται ακριβώς μπροστά από ένα ναυάγιο πλοίο. Στο βάθος ένα κάστρο μπορεί να θεωρηθεί ότι δύο άλλες γοργόνες κολυμπούν γύρω του. Αυτό που κάνει αυτό ξεχωρίζει είναι οι καλλιτέχνες ατομικό στυλ, είναι σαν τίποτα που έχουμε δει ακόμα.

11. Προσέξτε για τα αστέρια

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Οι γοργόνες φαίνεται να έχουν φυλές ή πολιτισμούς όπως οι άνθρωποι, τουλάχιστον σύμφωνα με τα τατουάζ. Αυτός έχει φύκια σαν πτερύγια που ρέουν από την ουρά και τα χέρια της. Η τοποθέτηση αυτού του, στο μπροστινό μέρος του ισχίου και του στομάχου είναι πραγματικά διαφορετική και εγώ, για ένα, πραγματικά το συμπαθώ. Για περισσότερα τατουάζ του στομάχου, κάντε κλικ στο σύνδεσμο.

10. Ανάμιξη και αντιστοίχιση

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Γοργόνα τατουάζ δεν χρειάζεται να είναι όλα υποθαλάσσια και τα ψάρια. Εδώ η γοργόνα συνδυάζεται με ένα παγώνι. Τα φτερά αντί των πτερυγίων είναι μια πραγματικά δροσερή εμφάνιση, ενδιαφέρουσα και μοναδική, αν και μάλλον άχρηστη για υποβρύχια πλοήγηση.

9. Στροβιλίστε

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Αυτή η γοργόνα φαίνεται να κάνει μια πλάτη και να φτάσει έξω. Είναι δύσκολο να πει εάν προσπαθεί να αρπάξει κάτι ή αν προσπαθεί να κρατήσει κάτι πίσω. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το αποτέλεσμα είναι δροσερό και μου αρέσει πολύ το σκίτσο σαν στυλ.

8. Φίδι

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Γοργόνες και φίδια μπορεί να μην είναι το πρώτο ζευγάρι που φαντάζεστε όταν σκέφτεστε γοργόνες, αλλά το ζευγάρι μπορεί να συνυπάρχει με πολύ δροσερό τρόπο. Εδώ οι κλίμακες των γοργόνων είναι περισσότερο κλίμακες φιδιών από τις ζυγαριές των ψαριών, με το design diamondback να δουλεύει μέσα. Το φίδι σπειροειδώς γύρω από το λαιμό, τη μέση και το στήθος της, την καλύπτει και δίνει στο κομμάτι ένα ωραίο κομμάτι βάθους. Αυτό δεν είναι άλλο ένα τατουάζ χρώματος που ξεχωρίζει παρά την έλλειψη χρώματος.

7. Τεντωμένο

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Αυτή η γοργόνα δεν φαίνεται να εκτείνεται προς τον ουρανό. Δεν υπάρχει πραγματικά πολλά γι 'αυτό, απλά μου αρέσει πραγματικά η εικόνα και θέτει. Αγαπώ πώς οι ζυγαριές συνεχίζουν μέχρι το στήθος της, αντί για ένα σκασμένο σουτιέν μουντιού για να την καλύψουν.

6. Bye Birdie

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Αυτή η φτωχή γοργόνα φαίνεται να βλέπει το πλοίο να ξεφεύγει. Ίσως πενθεί μια χαμένη αγάπη. Λατρεύω τον τρόπο που είναι πλαισιωμένος!

5. Χρώματα νερού και άνεμος

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Ακουαρέλα είναι πραγματικά μεγάλη στα τατουάζ τα τελευταία χρόνια. Είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί, αυτό είναι ένα θαυμάσιο παράδειγμα της τέχνης.

4. Ένα ποπ χρώμα

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Αυτή η επίδραση σκίτσο μολύβι σχεδίασης σε αυτό το τατουάζ είναι φοβερό. Τα μικρά σκισίματα χρώματος στο μπροστινό μέρος κάνουν το σχέδιο γκρι κλίμακας να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο, όχι το αντίστροφο. Τα χρώματα είναι αρκετά φωτεινά ώστε να τραβήξουν το μάτι και να του δώσουν κάτι ενδιαφέρον να δούμε.

3. Σκιά Κουκλοθέατρο

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Για μερικούς, ένα απλό μαύρο γεμίζει σκιά σαν το τατουάζ είναι αρκετό.

2. Hippie Skeleton

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Η αγάπη της δεκαετίας του '60 έρχεται πραγματικά σε αυτό το ένα. Τα φωτεινά χρώματα, τα μακριά μαλλιά και τα λουλούδια (κοχύλια) στέμμα σίγουρα δίνουν σκελετική γαλαρία μια νεκρή εμφάνιση. Είναι έτοιμη να ροκάρει.

1. Δίδυμα

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Αυτό είναι πραγματικά όμορφο. Έχει δύο κορίτσια, το ένα κάθοντάς το σε μια άγκυρα, τη δεμένη με τη θάλασσα, την άλλη με τα πουλιά, χωρίς τη θάλασσα. Νομίζω ότι είναι ένα κομμάτι της δυαδικότητας. Λατρεύω ότι το μοναδικό παρόν χρώμα είναι το έντονο κόκκινο των ουρών και στα μάγουλά τους.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map