69 Τατουάζ Ζυγός για να σας κάνει να είστε περήφανοι για να είστε ένας Ζυγός

Τα τατουάζ Ζυγός έχουν γίνει ένας μοναδικός και δημοφιλής τρόπος για να εκφράσουν την υπερηφάνεια του Libra. Για εκείνους που γεννήθηκαν Libras (όπως εγώ), είμαστε περήφανοι για το ζώδιο μας.

Libras πιστεύουν στην αγάπη και την κοινωνική αρμονία, έτσι τι καλύτερος τρόπος για να εκφράσει αυτά τα υπέροχα συναισθήματα από το να πάρει ένα τατουάζ; Ίσως να μην είστε πιστός ή να ζήσετε τη ζωή σας ακόμα και λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά του ζωδιακού σας σημείου. Ωστόσο, θετικά πράγματα πρέπει να είναι ευπρόσδεκτα στη ζωή κάποιου.

Τα τατουάζ του Ζυγού φαίνονται καταπληκτικά όταν απεικονίζουν το προσαγωγό σημάδι ή όταν συνδυάζονται με άλλα σύμβολα. Οι άνθρωποι πήγαν απλά να πάρουν τη λέξη ΖΥΓΟΣ τατουάζ στο δέρμα τους, να συνδυάσει το σύμβολό του με άλλα στοιχεία που έχουν βαθιές έννοιες και αξιοσημείωτη οπτική επίδραση.

Τι είναι πραγματικά ενδιαφέρον για τον Ζυγό ως ζώδιο είναι η δυαδικότητά του. Χρησιμοποιούμε πάντα τον λόγο του καλού και του κακού ως έναν τρόπο να κάνουμε τη ζωή μας. Όταν γνωρίζετε πιθανή ανισορροπία, κάνετε ό, τι χρειάζεται για να επιστρέψετε στην πορεία. Οι Libras χρειάζονται ανθρώπους γύρω τους και είναι πρόθυμοι να προσαρμοστούν.

Οποιοδήποτε πρόσωπο το ζώδιο του οποίου είναι ο Ζυγός θέλει να ζήσει αρμονικά μεταξύ άλλων και είναι ανοικτοί για συμβιβασμό. Αυτό είναι πιθανόν γιατί πολλά ζευγάρια έχουν συνδυάσει τα σύμβολα των ζωδιακών σημείων τους σε ένα σχέδιο και το έβαλαν με το δέρμα τους. Αυτές οι περιπτώσεις δεν πληρούνται τόσο συχνά όσο αυτές που υπογραμμίζουν την ισορροπία μεταξύ θετικού και αρνητικού.

Ανάλογα με την ηθική συμπεριφορά του κάθε ατόμου, ο κατάλογος που διαιρεί το καλό από το κακό μπορεί να περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως η αγνότητα, η εξαθλίωση, η φιλανθρωπία, η επιμέλεια, η υπομονή, η καλοσύνη και η ταπεινοφροσύνη. Από την άλλη πλευρά, μπορούμε να μετράμε τη σφοδρή επιθυμία, το λαιμό, την απληστία, τη λύπη, την οργή, το φθόνο και την υπερηφάνεια. Στην πραγματικότητα, αυτές οι λέξεις είναι μέρος πολλών τατουάζ Libra.

Εάν αστρολογία και ζώδια είναι από τα πάθη σας, θα βρείτε σίγουρα ένα εμπνευσμένο σχέδιο ανάμεσα στα επόμενα 69 παραδείγματα απλών και σύνθετων τατουάζ Libra. Έρχονται σε διάφορα μεγέθη και στυλ τατουάζ για να ταιριάζουν με κάθε γούστο.

 

Contents

69 Ιδέες Τατουάζ Ζυγού:

69. Ισορροπία στο μεσαίο δάκτυλο

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Η τοποθέτηση αυτού του τατουάζ είναι κάπως ειρωνικό. Νομίζω ότι το μεσαίο δάχτυλο είναι ένα διεθνές επιθετικό σημάδι. Ακόμα κι έτσι, αυτό το μικροσκοπικό σύμβολο του Ζυγού είναι τατουάζ με τέτοια ακρίβεια που με κάνει να θέλω όμοιο! Εάν είστε ανήσυχοι για να τα τατουάζ στα δάχτυλά σας, ίσως να θέλετε να ελέγξετε αυτό το άρθρο για περισσότερα παραδείγματα και έμπνευση!

68. Κάνοντας μια δήλωση στον καρπό σου

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Να πάρει τα τατουάζ Libra σε ορατά μέρη του σώματος είναι ένα είδος δήλωσης. Στην περίπτωση αυτού του ατόμου, είναι σίγουρα περήφανη για το ζώδιο της και πιθανότατα βρίσκεται υπό την επιρροή της Αφροδίτης, του πλανήτη της αγάπης και των χρημάτων. Τα μικροσκοπικά τατουάζ όπως αυτό είναι συνήθως συμβολικά, δεν προορίζονται να είναι ελκυστικά για το οπτικό πεδίο, αλλά να κάνουν κάτι.

Να πάρετε μια Δωρεάν προσαρμοσμένο τατουάζ Ζυγός Σχεδιασμός Απόσπασμα:
Προσφορά περιορισμένης ώρας (κάντε κλικ στη φωτογραφία)
Κάντε κλικ here to get your free custom tattoo design quote.

67. Χαριτωμένα γράμματα με τα πόδια

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Τατουάζ φτιαγμένα από λέξεις και συνοδευόμενα από μικρά σύμβολα είναι δημοφιλή μεταξύ των γυναικών. Τους αρέσει τα λεπτές και κομψές δερματοστιξίες Libra που συμπληρώνουν τα μέρη του σώματος τους τραβώντας την προσοχή στους αστραγάλους, τους καρπούς και ακόμα και τους κολλάρους. Η γοητεία είναι ένα από τα χαρακτηριστικά ενός ατόμου που γεννήθηκε κάτω από το σημάδι του Ζυγού.

66. Σύμβολο του κεντρικού ζυγού σε έναν καρπό

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Υπάρχει κάτι σχετικά με αυτή την εικόνα που υπογραμμίζει τη λεπτότητα του καρπού της γυναίκας και του τατουάζ της. Μπορεί να είναι το φως, τα χαρακτηριστικά της ή απλά αυτό το πολύ ωραίο τατουάζ. Οι καμπύλες γραμμές και η γκρίζα μελάνη είναι ένας επιτυχημένος συνδυασμός. Σε περίπτωση που δεν ξέρετε, υπάρχουν διάφορα είδη μαύρου μελανιού που χρησιμοποιούνται στο τατουάζ. Δεν προτιμούν όλοι έντονα μαύρο όταν μπορούν να πάρουν ένα πλένονται έξω γκρι.

65. Επιγραφή στον αυχένα του λαιμού

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Οι Libras χαρακτηρίζονται από διπλωματία, φινέτσα και γοητεία. Ενώ δεν μπορώ να πω αν αυτό το πρόσωπο είναι διπλωματικό ή όχι, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι κομψό και γοητευτικό. Το τατουάζ που επέλεξε για τον αυχένα του λαιμού της είναι θηλυκό και καλλιγραφικό. Πρέπει να είναι ένας πολύ υπερήφανος Ζυγός δεδομένου ότι επέλεξε ένα αρκετά μεγάλο τατουάζ κειμένου.

64. Ένα γενέθλιο να θυμόμαστε

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Ζυγός τατουάζ όπως αυτό δεν αποκαλύπτουν καμία πληροφορία σχετικά με τους ιδιοκτήτες τους. Στην πραγματικότητα, είμαι βέβαιος ότι γεννήθηκε κάποιος πολύ ιδιαίτερος από την ημερομηνία που είχε τοποθετηθεί κάτω από το σύμβολο του Ζυγού. Ένας σύντροφος, ένα παιδί ή ακόμη και ένας καλύτερος φίλος θα μπορούσε να κερδίσει τα σημεία τους στο δέρμα κάποιου εάν είναι άξια. Ονομάζεται επίσης ένα τατουάζ αφιέρωμα, αυτό είναι όμορφα σκιασμένο.

63. Ένας Ζυγός ανάμεσα στα αστέρια

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Αν ψάχνετε για έναν απλούστερο τρόπο εκπροσώπησης των πλανητών, μπορείτε να πάτε για μικροσκοπικά αστέρια. Αντί να επιλέξει ένα περίτεχνο τατουάζ, το άτομο αυτό εγκαταστάθηκε για τρία ερυθρά αστέρια και το όνομα του ζώδιου. Μου αρέσει πώς αντικατέστησε το γράμμα Α με το σύμβολο του Ζυγού. Αυτή είναι μια πολύ εμπνευσμένη επιλογή που φαίνεται καλύτερο από την ίδια την επιστολή. Επίσης, το κόκκινο και το μαύρο είναι δύο χρώματα που πάνε τέλεια μεταξύ τους.

62. Ισορροπημένα θέματα της καρδιάς

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Εδώ είναι πάλι ο κόκκινος και μαύρος συνδυασμός δολοφόνων! Το κόκκινο είναι ένα πολύ παθιασμένο χρώμα και η Αφροδίτη είναι ο ηγεμόνας του Ζυγού, οπότε δεν υπάρχει κανένα μυστήριο πίσω από αυτή την επιλογή. Κόκκινες καρδιές κρέμονται πάνω από το σύμβολο του Ζυγού, αλλά δεν φαίνονται τέλεια ισορροπημένες. Αυτό το τατουάζ μπορεί να αναφέρεται στο πόσο απίθανο είναι να επιτύχουμε τέλεια ισορροπία σε αυτό που κάνουμε.

61. Το Τατουάζ Ζυγού και ο Υδροχόος

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Ο Ζυγός και ο Υδροχόος είναι δύο πολύ συμβατά ζώδια. Αυτά τα δύο δεν είναι μόνο ρομαντικά συμβατά, αλλά με πολύ γενικό τρόπο που περιλαμβάνει μια πληθώρα πτυχών. Αυτή η γυναίκα μάλλον εμπλέκεται με έναν Υδροχόο. Μου αρέσει η επιλογή της στην τοποθέτηση, επειδή είναι δεν είναι σε ένα μέρος που ο καθένας μπορεί να δει.

60. Η συστροφή της καρδιάς μεταξύ του Λέοντα και του Ζυγού

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Τατουάζ ζευγάρι δεν είναι πάντα προφανής, όπως τα περισσότερα τατουάζ Libra είναι. Για παράδειγμα, αυτή η συστροφή της καρδιάς είναι κατασκευασμένη από το σύμβολο του ζώου για τον Λέοντα και αυτό για το Ζυγό. Το περίγραμμα είναι έντονο και ακριβές γεγονός που κάνει αυτό το τατουάζ ένα μικροσκοπικό αριστούργημα. Οι Libras είναι γνωστοί για να είναι καλοί άνθρωποι και αυτό είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα!

59. Ζωδιακές επικαλύψεις στο δέρμα

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Με βάση την ίδια ιδέα με το προηγούμενο τατουάζ, αυτό είναι πιο πολύχρωμο και λιγότερο συνδυασμένο. Το σημάδι του Ζυγού επικαλύπτεται από το σημάδι του Λέοντα και και οι δύο δημιουργούν ένα ωραίο τατουάζ ζευγάρι. Το θηλυκό μέρος από αυτό το ζευγάρι είναι προφανώς ο Λέων και ο άνθρωπος είναι ο Ζυγός. Θα έλεγα ότι η επιλογή τους σε χρώματα είναι επίσης έξυπνη, καθώς κρύβει και άλλες λεπτομέρειες.

58. Χορεύοντας Ζυγός Τατουάζ: αστέρια στο δέρμα

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Τα τατουάζ του Ζυγού δεν είναι όλα τα ίδια. Αυτό είναι σίγουρα ένα καλό πράγμα, επειδή τα τατουάζ είναι ένας τρόπος να εκφράσουμε τον εαυτό μας είναι ένας μοναδικός τρόπος. Ο χορός μπορεί να είναι το πάθος αυτού του ατόμου που συνδυάστηκε με το ζώδιο του. Τα αστέρια θα μπορούσαν να έχουν κυριολεκτική σημασία ή μεταφορικό. Δεν έχει σημασία τι, αν ο Libras μπορεί να χορέψει, μπορείτε και εσείς!

57. Συγκέντρωση Libras σε ένα τρίγωνο

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Οι τατουάζ αστραγάλων είναι κολακευτικές για τις γυναίκες, ειδικά όταν είναι ενδιαφέρουσες. Ο συνδυασμός μερικών συμβόλων δηλώνει μυστήριο και μπορεί να είναι πλήρως αντιπροσωπευτικός. Η διαδικασία μελάνης δεν πρέπει να είναι πολύ οδυνηρή σε αυτή την περίπτωση. Είναι μια περιοχή που μπορεί εύκολα να προσεγγιστεί και επιτρέπει τον εντοπισμό ίσων και ακριβών γραμμών.

56. Διανύσματα, αστέρια και σύμβολο Ζυγού

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Αυτή η όμορφη γυναίκα έχει ένα είδος γαλαξίας τατουάζ στον ναό της. Ο γαλαξίας δεν εκπροσωπείται με τον πιο συνηθισμένο τρόπο, αλλά με τη βοήθεια ενός φορέα, μικροσκοπικά αστέρια και το ζώδιο του. Ο καθένας μας έχει το δικό του σύμπαν. Αυτό το τατουάζ είναι το τέλειο παράδειγμα από αυτή την άποψη. Είναι ωραίο, αλλά δεν είναι το φλιτζάνι τσαγιού του καθενός λόγω της θέσης του.

55. Το ζυγό είναι φτιαγμένο από πουλιά

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Αν δεν εξετάσετε προσεκτικά αυτό το τατουάζ, θα φανεί σαν ένα φουτουριστικό σχέδιο. Είναι μακριά από αυτό, επειδή αποτελείται από τρία πουλιά. Στην πραγματικότητα, είναι κατασκευασμένο από τις μαύρες σιλουέτες τριών πουλιών που μοιάζουν να πετάνε το ένα προς το άλλο. Τα τατουάζ Libra είναι ευέλικτα όταν πρόκειται για το σχεδιασμό τους με πρωτότυπους τρόπους.

54. Κάτοχος κεριού σε τέλεια ισορροπία

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Οι άνθρωποι που γεννιούνται κάτω από το σημάδι του Ζυγού αισθάνονται την ανάγκη να διατηρούν την ισορροπία σε ό, τι κάνουν. Δεχτούν τι σκέφτονται και πιστεύουν οι άλλοι, χωρίς να τους κρίνουν. Αναμένουν το ίδιο σε αντάλλαγμα. Αυτός ο κάτοχος κεριού μπορεί να είναι σημάδι φωτός και πολυτέλειας. Δυστυχώς, οι λεπτομέρειες σε αυτό το τατουάζ δεν είναι πολύ υποβλητικές. Εκτιμώ τις αιχμηρές άκρες επειδή απαιτούν μεγάλη ακρίβεια.

53. Σημάδι Ζυγού που στηρίζεται σε ένα ροζ γαρύφαλλο

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Οι Ζυγοί αγαπούν τα χρώματα, τη μουσική και τον χορό. Το πρώτο χαρακτηριστικό ταιριάζει τέλεια στο πλαίσιο αυτού του τατουάζ. Το μπλε σημάδι του Ζυγού μοιάζει σαν να στηρίζεται στα πέταλα ενός ροζ γαρύφαλου. Το γαρύφαλλο είναι όμορφα σχεδιασμένο, εμφανίζεται σαν να έχει ακμάσει πρόσφατα. Το ασβέστη πράσινο φόντο υπογραμμίζει το λουλούδι και συμβάλλει στη δημιουργία ιδιαίτερων τατουάζ του Libra.

52. Το ζυγό είναι πολύ ροζ

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Ζυγός είναι ένα αρσενικό σημάδι, αλλά υποθέτω ότι φαίνεται όμορφο και σε ροζ. Οι γυναίκες είναι κομψές ανεξάρτητα από το ζώδιο τους. Έτσι, αυτό είναι το όραμα μιας γυναίκας για τα τατουάζ Libra. Γνωρίζατε ότι η ροζ χρωστική ουσία ήταν πολύ δαπανηρή και μόνο τα ευγενή άτομα μπορούσαν να την αντέξουν; Οι άνδρες φορούσαν ροζ ρούχα για να δείξουν τον βαθμό και τον πλούτο τους. Αυτές τις μέρες δεν υπάρχει χρώμα πιο θηλυκό από το ροζ.

51. Ένας συνδυασμός ενάντια στις πιθανότητες

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Η συμβατότητα μεταξύ του Κριού και του Ζυγού είναι γενικά χαμηλή. Ωστόσο, ποιος λέει ότι δεν μπορείτε να πολεμήσετε την πίστη και να είστε με όποιον θέλετε; Για να διατηρήσετε την αιτία σας, μπορείτε να προσθέσετε ένα μόνιμο τατουάζ στο σώμα σας για να σας υπενθυμίσω τη θετικότητα σε περίπτωση εμφάνισης αρνητικότητας. Κρυμμένο, αλλά εξαιρετικά χαριτωμένο, αυτό το σχέδιο είναι μεταξύ των αγαπημένων μου μέχρι στιγμής!

50. Ζυγός από αγκάθια

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Ένα σύμβολο Ζυγός μπορεί εύκολα να διακοσμηθεί επειδή ο αρχικός σχεδιασμός του είναι αρκετά βασικός. Αυτό το πρόσωπο επέλεξε για αγκάθια και ένα τριαντάφυλλο που συγχέεται όμορφα με το σημάδι Ζυγός. Τα ασπρόμαυρα τατουάζ είναι μυστηριώδη κατά κάποιο τρόπο, αλλά αυτό δεν είναι ένα χαρακτηριστικό που χαρακτηρίζει ένα άτομο που γεννήθηκε κάτω από το σημάδι του Ζυγού. Αν είστε Ζυγός, τότε ξέρετε πόση τέχνη σας προσελκύει.

49. Ζυγός σκιασμένος από ένα ουράνιο τόξο

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Ένα πολύ χαριτωμένο και θηλυκό τατουάζ, αυτό το σύμβολο του Ζυγού σκιάζεται από όλα τα όμορφα χρώματα ενός ουράνιου τόξου. Αν και δεν σημαίνουν τίποτα από αστρολογία, είναι ελκυστικά. Αυτό είναι ένα διασκεδαστικό τρόπο για να εκφράσει τη θηλυκότητα και να πάρει ένα τατουάζ που έχει βαθύτερο νόημα την ίδια στιγμή. Το ίδιο το σύμβολο δεν είναι πλήρες, αλλά το σημείο έγινε.

48. Πολύχρωμα αστέρια πάνω από το Ζυγό

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Τα τατουάζ Libra μπορούν να φαίνονται χαρούμενα και χρωματισμένα. Συνδυάζονται ωραία με μοτίβα που είναι περισσότερο ή λιγότερο συνδεδεμένα μεταξύ τους. Το σύμβολο φαίνεται σαν φτιαγμένο από πέτρα λόγω του σχεδίου που σχεδιάστηκε πάνω του. Ενώ δεν είμαι σίγουρος γιατί, υποθέτω ότι αυτή η τυχαία ένωση κάνει την δουλειά της πραγματικά καλά. Οι Ζυγοί είναι ανίατες καλλιτέχνες οι οποίοι μερικές φορές εκφράζονται μέσω μη συμμόρφωσης.

47. Το Infinity έρχεται με καλό και κακό

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Περιεχόμενο σε αφηρημένα σχήματα που αποτελούν το σημάδι του άπειρου, αυτό το ζευγάρι των ζυγών είναι ωραία λεπτομερής. Η βασική ιδέα αυτού του τατουάζ προέρχεται από το γεγονός ότι οι Libras είναι άνθρωποι υπομονετικοί. Εάν κάτι πάει στραβά ή αν πρέπει να περιμένουν κάτι να συμβεί, έχουν την απαραίτητη υπομονή για να το κάνουν μέχρι να φτάσουν ακριβώς αυτό που αρχικά ήθελαν. Μακάρι να ήμουν Ζυγός, έτσι δεν είναι εσύ?

46. ​​Η Σελήνη και ο Ήλιος είναι ίσος

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Πολλοί άνθρωποι σκέφτονται τη Σελήνη ως το αντίθετο του Ήλιου. Η προέλευση αυτής της θεωρίας έχει βαθιές ρίζες σε διάφορους θρύλους και μοιάζει να ζει. Εφόσον βρίσκετε δύο πράγματα αντίθετα, μπορείτε να τα βάλετε σε μια κλίμακα για να εκφράσετε τη δυαδικότητα. Επιπλέον, μπορείτε να πάρετε ένα τατουάζ με την ιδέα σας και έχουν όλους τους λόγους να καυχηθούμε για αυτό, αν αποδειχθεί τόσο ωραία όσο αυτή!

45. Γιν και Γιανγκ ή η κλίμακα των ζώων

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Όπως είπατε προηγουμένως, η κλίμακα μπορεί να απεικονίζει αντίθετα. Αυτό το άτομο πήγε ένα επιπλέον μίλι για να εκφράσει την ίδια ιδέα χρησιμοποιώντας διαφορετικά σύμβολα. Το κύριο σημείο είναι το ίδιο, αλλά πρέπει να το ομολογήσω, αυτό το σχέδιο μοιάζει πολύ δροσερό! Οι γραμμές είναι ωραίες, καθαρές και πολύ ακριβείς. Αυτές είναι πολύ απαραίτητες ιδιότητες για αυτό το είδος γραφικών τατουάζ.

44. Το δέντρο της ζωής σε τέλεια ισορροπία

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Το δέντρο της ζωής είναι ένα σύμβολο που μιλά για τη σχέση ανάμεσα στη γη και τον ουρανό. Είναι αθάνατος και οι καρποί του μπορούν να περάσουν στην αθανασία, αλλά δεν είναι διαθέσιμα στον άνθρωπο. Λέγεται ότι ο κόσμος είναι ευκολότερο να καταλάβει μέσα από το δέντρο της ζωής και αυτό είναι πιθανώς αυτό που ψάχνει αυτό το άτομο. Μου αρέσει η προσθήκη συμβόλων Libra από τη μέση του κορμού του δέντρου.

43. Το τρίτο μάτι, η Σελήνη και ο Ήλιος

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Οι Ζυγοί δεν είναι τυπικοί πνευματικοί άνθρωποι, αλλά υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις. Ωστόσο, είναι ευαίσθητα και ρομαντικά πλάσματα, έτσι ώστε κατά κάποιο τρόπο να προσελκύονται από το τρίτο μάτι και τι αντιπροσωπεύει. Αυτό που είναι βέβαιο, είναι ότι αυτό το τατουάζ φαίνεται υπέροχο χάρη σε όλες τις λεπρές λεπτομέρειες που περιλαμβάνει. Κρίνοντας από την τοποθεσία του, δεν είναι ένα μεγάλο τατουάζ, γεγονός που κάνει τις λεπτομέρειες μελάνης πολύ πιο δύσκολο.

42. Η πρωτοτυπία είναι σε γεωμετρικά σχήματα

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Σε περίπτωση που αναζητούσατε ένα σχέδιο τατουάζ που είναι πρωτότυπο, τώρα το βρήκατε. Οι Ζυγοί είναι γνωστοί για την πρωτοτυπία τους, αλλά αυτό που τους λείπει είναι ένας τρόπος έκφρασής τους. Ευτυχώς, αυτό το άτομο κατάφερε να συνδυάσει διάφορα γεωμετρικά σχήματα σε ένα πολύ δροσερό τατουάζ που κρατά περισσότερες πληροφορίες που φαίνεται. Τα τατουάζ Scapula είναι αρκετά δημοφιλής στις γυναίκες.

41. Τροφοδοτείται από τη δύναμη του Ζυγού

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Ζευγάρια τατουάζ που μοιάζουν με περίπλοκες μηχανές δεν είναι εύκολο να συναντηθούν. Αυτό είναι ένα αρκετά αξιοπρεπές παράδειγμα. Το σημάδι του Ζυγού από το κέντρο ή αυτό το εξαιρετικά περίπλοκο και περίπλοκο σύστημα μοιάζει με τη μόνη πηγή ενέργειας που κρατά τα πράγματα υπό έλεγχο. Χαίρομαι πολύ για τα αφηρημένα σχήματα που θα μπορούσαν να σημαίνουν οτιδήποτε. Βάζουν τη φαντασία σας στην εργασία, έτσι δεν είναι?

40. Μια πεταλούδα που ακουμπά σε μια κλίμακα

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Το ζευγάρι ζυγαριές από αυτό το σχέδιο τατουάζ δεν είναι απόλυτα ισορροπημένο. Η προσθήκη πεταλούδας υποτίθεται ότι φέρνει θετικότητα σε αυτό. Η αντίθεση ανάμεσα στο έγχρωμο και το γκρι δεν λέει τίποτα άλλο από αυτό, δεν νομίζετε; Οι Ζυγοί είναι αλτρουιστές που βρίσκουν ευτυχία βοηθώντας τους άλλους, εξ ου και την εκτόξευση του χρώματος.

39. Ισορροπία που διεξάγεται από το θεϊκό

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Αν και οι Ζυγοί είναι παρορμητικοί άνθρωποι, είναι ανοικτοί και πάντα έτοιμοι για διαφωτισμό. Νομίζουν βαθιά, αλλά δεν έχουν την ικανότητα να συνάγουν συμπεράσματα. Ίσως γι 'αυτό ορισμένοι από αυτούς εγκαταλείπουν να πιστεύουν σε μια ανώτερη δύναμη που διατηρεί τα πράγματα ισορροπημένα εδώ στη Γη. Αυτό το τατουάζ αντιπροσωπεύει το γραφικό τρόπο να λέτε ακριβώς αυτό.

38. Γραφική κλίμακα με απόγονο Υδροχόου

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Μεταξύ των πιο σύγχρονων τεχνικών τατουάζ, αυτή η γραφική τεχνική βασίζεται στον μινιμαλισμό. Το νόημα πίσω από αυτό μπορεί να μεταφραστεί μόνο σε αστρολογικούς όρους. Ο μόνος λόγος για τον οποίο εμφανίζεται το σημάδι του Υδροχόου στην αριστερή κλίμακα θα είναι ως απόγονος. Οι αστρολόγοι λένε ότι ο απόγονος κάθε ανθρώπου είναι σχεδόν εξίσου σημαντικός με το ζώδιο του.

37. Το ζευγάρι μεταξύ ενός Ζυγού και ενός λουλουδιού Bell

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Η αμετάβλητη αγάπη, η ειλικρίνεια και η υπακοή ταιριάζουν απόλυτα με τα χαρακτηριστικά ενός Ζυγού. Το λουλούδι Bell είναι γνωστό ότι προέρχεται από τον μαγικό καθρέφτη της Αφροδίτης. Ο θρύλος λέει ότι όταν καταστράφηκε, ο μαγικός καθρέφτης προκάλεσε την εμφάνιση πολλαπλών λουλουδιών Bell. Η σύνδεση μεταξύ της Αφροδίτης και των Libras είναι ότι η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης κυβερνήτης του Ζυγού. Η ένταση χρώματος αυτών των μοβ λουλουδιών είναι απλά μαγευτική!

36. Πώς ισορροπούν οι διασταυρούμενοι κανόνες

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Libras είναι adepts των διαφορετικών θρησκειών, έτσι έχει νόημα μόνο να βρείτε Τατουάζ Ζυγός αναμειγνύονται με διάφορα θρησκευτικά σύμβολα. Η μυθολογία δεν είναι η μόνη πηγή έμπνευσης για αυτά τα άτομα με ανοιχτό πνεύμα. Όσο για την εργασία μελάνης, θα έλεγα ότι αυτό το σχέδιο έχει εμποτιστεί από έναν επαγγελματία. Οι Libras δεν απολύουν λιγότερο.

35. Η Lady Justice διατηρεί την ισορροπία

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Μια άλλη υψηλότερη δύναμη που υποτίθεται ότι θα καθοδηγούσε την Libras, η Lady Justice ήταν ωραία σχεδιαστεί για αυτό το τατουάζ. Φαίνεται έντονη και θα μπορούσε να στείλει ένα πολύ δυναμικό συναίσθημα. Μπορεί να είναι τυφλός, αλλά σίγουρα δεν είναι τυφλός. Δοκιμασμένο σε νεο-παραδοσιακό ύφος, αυτό το τατουάζ αξίζει μια δεύτερη ματιά.

34. Φυλετικό όραμα των ζωδιακών γονέων

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Ένα φυλετικό τατουάζ από κάθε άποψη, αυτό σχετίζεται με τους ζωδιακούς γονείς ενός Ζυγού, δηλαδή τον Κριό και τον Καρκίνο. Το νόημα είναι αρκετά απλό, αλλά αυτό δεν κάνει αυτό το τατουάζ λιγότερο ενδιαφέρον. Τοποθετημένο στο βραχίονα ενός ατόμου, φαίνεται συμμετρικό και εμποτισμένο από ένα άτομο που δίνει ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια.

33. Η άγκυρα που αποσταθεροποιεί την ισορροπία

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Η σημασία της άγκυρας σε σχέση με τους Libras είναι η δύναμη και η σταθερότητα. Αυτές τις μέρες, αυτό το σύμβολο δεν συνδέεται πλέον 100% με τους ναυτικούς ή τη θάλασσα. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι τείνουν να βρίσκουν άλλες έννοιες γι 'αυτό. Στην περίπτωση αυτή, είναι προφανές ότι η άγκυρα μιλά για σταθερότητα επειδή απεικονίζεται ως σωρός στήριξης.

32. Η αρρενωπότητα εκφράζεται από την ογκώδη ισορροπία μετάλλων

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Τα τατουάζ του Ζυγού μπορούν να είναι τόσο θηλυκά όσο και αρσενικά. Αυτό είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα ενός τατουάζ που ταιριάζει στους άνδρες. Τα σχήματα και τα υλικά που απεικονίζονται στα σχέδια τατουάζ μπορούν να αλλάξουν σύμφωνα με το πρόσωπο που θα το έχει εμποτιστεί. Αυτό το τατουάζ είναι αντρικό και έχει την ίδια βαθιά έννοια με μερικές από τις προηγούμενες.

31. Ανατολή και ηλιοβασίλεμα σε σημάδι Ζυγού

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Μιλώντας για την αντίθεση και τη δυαδικότητα, αυτό το τατουάζ ταιριάζει στην ίδια κατηγορία. Αν και τα αντιπαραβαλλόμενα μέρη είναι ελαφρώς διαφορετικά, έχουν το ίδιο νόημα. Μου αρέσει πόσο πολύχρωμες και θετικές είναι αυτές οι εργασίες μελάνης. Είμαι στον πειρασμό να σχεδιάσω το δικό μου τατουάζ ηλιοβασιλέματος / ηλιοβασιλέματος χωρίς αστρολογικό νόημα. Εσυ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?

30. Τοποθέτηση στον Άσσο των Σπαθιών

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Η μετασυμβολολογία του Άσσου των Σπαδίων είναι να ξεδιπλώσει τα μυστικά της ζωής. Παρέχει έμπνευση, η οποία είναι πολύ απαραίτητη όταν προσπαθείτε να διατηρήσετε μια ισορροπία στη ζωή σας. Αυτό το τατουάζ δεν είναι μόνο σημαντικό, αλλά και αρκετά επιτυχημένο όσον αφορά την ακριβή επένδυση και σκίαση. Το πρόσωπο του λιονταριού δεν φαίνεται πολύ ακριβές, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό σήμαινε. Τέτοια σύμβολα μπορούν να συνδυαστούν για βαθύτερο αποτέλεσμα.

29. Ο Άγγελος εναντίον του Διάβολου

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Διατηρώντας την ίδια ιδέα της δυαδικότητας, αυτό το πρόσωπο επέλεξε ένα πιο περίπλοκο μέρος τατουάζ από όλα τα διαθέσιμα τατουάζ Libra. Από τη μια πλευρά, έχουμε μια όμορφη γυναίκα άγγελο που αντιπροσωπεύει το καλό, και από την άλλη πλευρά υπάρχει ο διάβολος με τις προσαγωγές φλόγες του. Είναι μόνο εγώ ή ο διάβολος κερδίζει; Το έργο λευκού μελανιού είναι αξιοθαύμαστο. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να τραβήξετε τέτοια διαφανή φτερά.

28. Διαφανής και αφηρημένη τέχνη κλίμακας

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Το διαφανές αποτέλεσμα είναι δύσκολο να δημιουργηθεί με βελόνες και μελάνι, αλλά προφανώς δεν είναι αδύνατο. Μια πιο αφηρημένη από ένα συνοπτικό σχέδιο, αυτό το συγκεκριμένο σχέδιο ήταν μια πρόκληση για τους καλλιτέχνες τατουάζ που έπρεπε να το μελάνι. Οι αναλογίες θα μπορούσαν να φαίνονται μακριά, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο λόγω της επιλεγμένης άποψης. Ζυγός τατουάζ όπως αυτό είναι διαφορετικό και ωραίο!

27. Ομορφιά διατηρεί τα πράγματα σε ισορροπία

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Ζυγός είναι ένα αρρενωπό ζώδιο, αλλά αυτή η όμορφη γυναίκα σίγουρα ταιριάζει καλύτερα σε ένα τατουάζ. Φαίνεται τόσο απρόσεκτος, ενώ κινεί τους γοφούς της στον ήχο της μουσικής που μάλλον τραγουδάει. Απογοητευμένος και αρκετά άγριος, διατηρεί την τέλεια ισορροπία μεταξύ των δύο αγγείων που μεταφέρει εκεί όπου κι αν πάει. Ωραία εργασία ασπρόμαυρου μελανιού!

26. Κάτω από την αιγίδα κάποιου

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Τόσο η ρωμαϊκή όσο και η ελληνική μυθολογία αγκαλιάζουν την έννοια της αιγίδας. Το τελευταίο αναφέρεται σε μια ισχυρή πηγή προστασίας. Δεδομένου ότι μπορεί να εξηγηθεί με πολλούς τρόπους, υπάρχουν χαμηλές πιθανότητες για μένα να το κάνω σωστό. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η ισορροπία δεν απέχει πολύ από το να είναι τέλεια και το τατουάζ εκφράζει κάποια από τη ρωμαϊκή τέχνη.

25. Μεταξύ φωτιάς και νερού υπάρχει αέρα

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Αυτή είναι η κλίμακα της δικαιοσύνης. Έχει νερό στη μία πλευρά και πυρκαγιά στην άλλη. Η σύνδεση με το Ζυγό γίνεται σε μεταφορικό επίπεδο. Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, ο Ζυγός είναι ένα αεροπορικό σήμα. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται για αυτό το τατουάζ είναι φωτεινά και ζωντανά, δημιουργώντας μια ισχυρή αντίθεση με το άψυχο μεταλλικό εφέ.

24. Αστρονομικά σωστό σημείο Ζυγού

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Αυτός είναι ο τρόπος που ο Ζυγός κοιτάζει στον ουρανό. Αυτό το τατουάζ είναι μεταξύ των τατουάζ Libra που είναι πρωτότυπα και καθόλου εμφανή όταν πρόκειται για το νόημά τους. Φτιαγμένο από πολλές κουκίδες και ένα αστέρι, αυτό το απλό τατουάζ συμπληρώνει την κλεψύδρα της κυρίας αυτής και μοιάζει τόσο λεπτή όσο παίρνει. Τώρα που έχετε δει αυτό, δεν είστε περίεργοι πώς το ζώδιο σας μοιάζει στον ουρανό?

23. Φανταστικό χρωματικό σημάδι Ζυγού

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Με βάση την ίδια αρχή με το προηγούμενο τατουάζ, αυτό είναι λιγότερο λεπτό και πιο φανταστικό. Περιλαμβάνει άλλα αστρονομικά στοιχεία και είναι γεμάτο χρώμα. Οι μωβ και οι μπλε αποχρώσεις συγχωνεύονται ωραία μαζί δημιουργώντας νέες αποχρώσεις. Αυτό το ολόκληρο τατουάζ μοιάζει με ένα κομμάτι του ουρανού που έχει σχισθεί και κολληθεί στο δέρμα.

22. Ακριβής εξισορρόπηση καλών και κακών

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Αυτή η γυναίκα έκανε μια λίστα με καλά και κακά πράγματα, ή καλύτερα είπε τα συναισθήματα, και τα τατουάζ σε δύο πλευρές της πλάτης της. Έχει επίσης ένα ζευγάρι κλίμακες στη μέση της πλάτης της, υποδηλώνοντας ότι υπάρχει μια ισορροπία που πρέπει να διατηρηθεί ακόμα κι αν μπορούμε όλοι να πέσουν θύματα του τι είναι λάθος. Αυτοί οι ηθικοί κανόνες είναι πιο πολύτιμοι από οποιαδήποτε θρησκεία.

21. Το ανθεκτικό δέντρο της ζωής

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Το δέντρο της ζωής είναι ένα σύμβολο που συχνά συναντάται στα σχέδια τατουάζ. Μπορεί να συνδυαστεί με διάφορα άλλα σύμβολα, όπως το σημάδι Ζυγός. Αυτό το συγκεκριμένο μοτίβο καθιστά το δέντρο της ζωής γερό και παχύ. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το γενικά αποδεκτό όραμα πάνω στο δέντρο της ζωής. Ερμηνεύεται με διάφορους τρόπους από διάφορους καλλιτέχνες.

20. Ζυγός γεννημένος από Γιν και Γιανγκ

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Όντας περιττό δεν είναι πραγματικά το πράγμα μου, αλλά αυτό το τατουάζ αντιπροσωπεύει τα πάντα περιττά. Ο Ζυγός μόνος του εκφράζει δυαδικότητα, οπότε η παρουσία του συμβόλου Γιν Γιανγκ δεν ήταν πραγματικά απαραίτητη. Ίσως ήταν μόνο για να τονίσει την ίδια ιδέα, ή ίσως ο άνθρωπος που είχε το μείγμα πίστευε ότι φαίνεται δροσερό. Λοιπόν, αυτός ή αυτή είχε δίκιο σε αυτό το θέμα.

19. Ανθρώπινος και σκελετός σε κλίμακα

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Σε πολύ πιο λεπτομερές και περίτεχνο επίπεδο, αυτό το τατουάζ είναι πολύ παρόμοιο με το προηγούμενο. Όταν πρόκειται για τον συμβολισμό αυτού του τατουάζ και του άλλου, είναι όλα σχετικά με τη δυαδικότητα. Η ημι-ανθρώπινη οντότητα του ημι-σκελετού έχει τα χέρια του αλυσοδεμένα πάνω από το κεφάλι του σε μια συσκευή που μοιάζει με κλίμακα. Δεν μπορώ να σκεφτώ μια καλύτερη θέση για αυτό το τατουάζ από το χέρι αυτού του ατόμου.

18. Συγχωρήστε τις αμαρτίες σας

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Ενώ προσπαθείτε να αγνοήσετε τη θηλυκή φιγούρα που κρατά αυτή την κλίμακα, θα παρατηρήσετε τις αμαρτίες και τη συγχώρεση και θα βρεθείτε αντιθέτως. Γράφοντας με ωραίο τρόπο, αυτά τα λόγια έχουν μεγάλο συναισθηματικό φορτίο. Αυτά είναι τα τατουάζ: τα συναισθήματα. Το οπτικό μέρος είναι επίσης πολύ σημαντικό και θεαματικό ταυτόχρονα, αλλά αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι μερικές φορές το μήνυμα που κρύβεται πίσω από αυτό. Ως τελική σκέψη, όλοι γνωρίζουμε πόσο καυτή είναι αυτή η κυρία, αλλά δεν είμαστε όλοι ειρηνικοί με τις αμαρτίες μας.

17. Αρκετά σε λουλούδια και ροζ

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Αυτό είναι ένα νεο-παραδοσιακό τατουάζ που φαίνεται λίγο ροζ για να βρίσκεται στο χέρι ενός άντρα, αλλά είναι! Θέλω να πω, ποιος δεν θα ήθελε να έχει ένα τόσο όμορφο να αποθανατιστεί στο χέρι του / της; Μοιάζει με νεράιδα και δεν νομίζω ότι είναι ζώδιο του. Πιθανότατα το πήρε ως φόρο τιμής για μια θηλυκή παρουσία από τη ζωή του. Τα αγγεία από λουλούδια είναι μια μεγάλη ιδέα, σωστά?

16. Ο Ήλιος, η Σελήνη και τα μάτια

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

..Ή απλώς βάλτε τα μάτια σε κλίμακες. Αυτή είναι μια μοναδική ιδέα τατουάζ που υπογραμμίζει το γεγονός ότι οι προοπτικές των ανθρώπων είναι πολύ διαφορετικές. Μπορούμε να αναφερθούμε στο ίδιο πράγμα σε ένα εκατομμύριο διαφορετικούς τρόπους. Αυτό μας κάνει μοναδικό και πρωτότυπο. Αυτό είναι που καθορίζει τον καλλιτέχνη τατουάζ να επιλέξει το επάγγελμά του και να μελάνι ένα τόσο υπέροχο σχέδιο. Πολύ καλή δουλειά όταν πρόκειται για σκίαση!

15. Το σύμβολο που χαράσσεται στο δέρμα

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Αυτό το στυλ τατουάζ είναι αρκετά καινούργιο. Οι άνθρωποι ήθελαν να πάρουν τατουάζ που έμοιαζαν με τα μέρη του σώματος τους ήταν πέτρα και ό, τι ήταν πάνω τους, ήταν πραγματικά σκαλισμένα σε αυτό. Το ίδιο συμβαίνει και με την παραμορφωμένη μόδα του δέρματος. Σε περίπτωση που δεν ξέρετε, υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει ο τρόπος που μοιάζει με το σχισμένο δέρμα και οι καλλιτέχνες τατουάζ που παραδίδουν. Πιθανώς να θέλει να είναι μοντέρνος, με έναν καλό τρόπο, αυτός ο τύπος επέλεξε να πάρει το σύμβολο του ζώδιου του μόνιμα εμποτισμένο.

14. Blindfolded και εμπιστοσύνη στην ισορροπία

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Οι ασπρόμαυρες είναι ιδανικές χωρίς χρώματα για τατουάζ. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να σχεδιάσετε κάτι τόσο μυστηριώδες και γεμάτο νόημα από ότι με το ασπρόμαυρο μελάνι. Τα πάντα σχετικά με αυτό το τατουάζ είναι μια μεταφορά που προορίζεται να εξεταστεί και να θαυμάσει χωρίς περαιτέρω προσθήκες. Μπορείτε πραγματικά να δείτε την κοπιασμένη εμφάνιση στο πρόσωπο του κοριτσιού χωρίς να την δείτε πραγματικά.

13. Αφιέρωμα Ζυγός ξαφνιάζει

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Δυστυχώς, αυτό το τατουάζ δεν ήταν από χαρά. Είναι προφανώς ένα τατουάζ φόρο τιμής στη μνήμη κάποιου που πέθανε. Από το 1964 έως το 2002, το πρόσωπο που δεν είναι πλέον μεταξύ μας ήταν πιθανότατα παρόντες στη ζωή αυτού του προσώπου και αυτός ή αυτή ήταν Ζυγός. Φαίνεται ότι οι Libras είναι πολύ ωραίοι άνθρωποι που θα θέλαμε να έχουμε γύρω μας όσο μπορούμε. Όσο για το ύφος αυτού του τατουάζ, έχει ένα ωραίο μεταλλικό αποτέλεσμα σε αυτό.

12. Ο διάβολος προσπαθεί να κερδίσει έδαφος

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Τα τατουάζ Libra δεν είναι πάντα υπέροχα όταν πρόκειται για την τέχνη πίσω από το μήνυμα, αλλά είναι αρκετά αξιοπρεπή. Ζευγάρια τατουάζ όπως αυτό είναι αρκετά σπάνια. Η κύρια ιδέα είναι τόσο προφανής ότι ο άνθρωπος που το βλέπει δεν μπορεί να το δει εκτός από την τέχνη. Οι γοτθικές ακμές της κλίμακας, τα ισχυρά πλάσματα και η γκρίζα δουλειά γίνονται με εξαιρετικό τρόπο!

11. Ο αρχαίος ελληνικός θεός χρησιμεύει ως κλίμακα

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Η ευλογία ενός θεού είναι πάντα ευπρόσδεκτη, ας αγκαλιάσουμε τον ελληνικό θεό και προσπαθήσουμε να ισορροπήσουμε τα πάντα στη ζωή μας! Υπάρχουν όμορφα πράγματα στη ζωή και τα τατουάζ Libra που μοιάζουν με αυτό το συγκεκριμένο είναι η μόνη απόδειξη που θα πρέπει να χρειαστείτε! Υπάρχει τέχνη στην ψυχή και στον καμβά. Όμορφη εργασία γραμμής και χρήση έντονης μαύρης μελάνης!

10. Ο μεγαλοπρεπής αετός αναλαμβάνει την ευθύνη

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Τατουάζ στο στήθος για τους άνδρες δεν είναι εύκολο να σχεδιάσουν, αλλά αυτός ο τύπος τράβηξε μακριά. Επιλέγει ένα μεγαλοπρεπή αετό και το συνδυάζει με μερικά άλλα στοιχεία που μιλάνε γι 'αυτόν. Γεννήθηκε κάτω από το σημάδι του Ζυγού, έτσι συνδυάζοντας τον αετό με το σχήμα μιας κλίμακας. Μου αρέσει ιδιαίτερα το φαινόμενο του σχοινιού και το γυαλιστερό βλέμμα του αετού. Θα πήγαινα για ένα τόσο μεγάλο κομμάτι?

9. Η ισότητα είναι δικαιοσύνη στα χέρια μιας θεάς

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Δημιουργώντας την επίδραση της κουρτίνες στο τατουάζ Libra και άλλα τατουάζ γενικά δεν είναι εύκολη δουλειά. Μόνο επαγγελματίες καλλιτέχνες τατουάζ είναι σε θέση να το κάνουν σωστά. Αυτός ο σχεδιασμός είχε σκοπό να την δείξει σε ένα πολύ δυνατό φως και να στείλει το μήνυμα του μεγαλείου. Η επιλογή της ισότητας και της ισορροπίας για όλα όσα αντιπροσωπεύει ένα σπαθί δείχνει μια ορισμένη πεποίθηση ότι το μεγαλύτερο αγαθό πάντα υπερισχύει.

8. Διαδώστε φτερά για να πετάξετε

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Ένα παιχνιδιάρικο και πολύχρωμο τατουάζ, αυτό με κάνει να σκεφτώ πόσο αναζωογονητική είναι η αίσθηση του περιεχομένου. Όταν ο Ήλιος και η Σελήνη είναι σε τέλεια ισορροπία, τα πράγματα φαίνονται ευκολότερα. Φαίνονται πιο ενθαρρυντικά και με κάποιο τρόπο μπορούν να μας κάνουν να σκεφτούμε θετικά. Έτσι μπορεί να όμορφα χρώματα και σχέδια που δεν φαίνονται σοβαρά, αλλά είναι πάρα πολύ.

7. Το δέντρο της ζωής και οι κούνιες του

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Η ζωή είναι γεμάτη από διασκεδαστικές στιγμές και στιγμές που πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις διακυμάνσεις της διάθεσης. Το δέντρο της ζωής δεν είναι γι 'αυτό, αλλά τα τατουάζ Libra είναι. Η εύρεση μιας σχέσης μεταξύ γης και ουρανού δεν είναι σίγουρα εύκολη, οπότε πρέπει να καλλιεργήσουμε αυτό που έχουμε για να επιτύχουμε αυτό που θέλουμε. Να πάρει τατουάζ στα πόδια που σχηματίζουν μια μεγαλύτερη και ωραιότερη εικόνα όταν είναι μαζί είναι ένας τρόπος να δείξετε ότι καταλαβαίνετε τη σημασία δύο ξεχωριστών και αντίθετων πλευρών.

6. Ο αιώνιος συνδυασμός ενός Ζυγού και ενός Ταύρου

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra 69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Το δέντρο της ζωής αντιπροσωπεύει την αιωνιότητα, αλλά η σχέση μεταξύ ενός Ζυγού και ενός Ταύρου μπορεί επίσης να είναι αιώνια. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα τατουάζ ζευγάρι, όχι μόνο ένα απλό τατουάζ Ζυγός μέρος των πιο περίτεχνα τατουάζ Ζυγός. Η παρουσία του ταύρου υποδηλώνει ότι υπάρχει ένα ακόμη πρόσωπο που εμπλέκεται και υπάρχει και κάτι αιώνιο γι 'αυτό. Τα χρώματα είναι πολύ έντονα, ειδικά το πράσινο γρασίδι και το γαλάζιο του ουρανού. Αυτά δεν φαίνεται να διαλύονται πάρα πολύ.

5. Παραδοσιακό αυτί κλίμακας σίτου

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Τα παραδοσιακά τατουάζ είναι εδώ και δεκάδες χρόνια. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί οπαδοί που εξακολουθούν να απολαμβάνουν αυτό το στυλ τατουάζ. Τα τατουάζ Libra μπορούν να προσαρμοστούν στο παραδοσιακό στυλ. Αυτό το ιδιαίτερο τατουάζ είναι ένα τέλειο παράδειγμα από αυτή την άποψη. Το αυτί του σιταριού δεν είναι πραγματικά συνδεδεμένο με την ιδέα ενός Ζυγού, αλλά νομίζω ότι πλαισιώνει το σύμβολό του ωραία.

4. Η καρδιά καταπολεμά τον εγκέφαλο σε κλίμακα

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Δεν είναι ένα τατουάζ Ζυγός με ένα συμβατικό τρόπο, αυτό είναι απολύτως ιδιοφυΐα. Μερικοί άνθρωποι βάζουν τον Ήλιο και τη Σελήνη σε διαφορετικές πλευρές μιας κλίμακας, αλλά αυτό το πρόσωπο επέλεξε να βάλει μια καρδιά και έναν εγκέφαλο. Νομίζω ότι αυτό είναι ιδιοφυΐα γιατί μιλάει για πραγματικούς αγώνες, όχι μεταφορικούς. Φοβερό χρώμα και γραμμή εργασίας επίσης!

3. Dot, splash και duality

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Δεδομένου ότι έχετε δει ένα παράδειγμα ενός παραδοσιακού τατουάζ, αυτό είναι ένα παράδειγμα ενός πολύ σύγχρονου στυλ τατουάζ. Δεν έχει ακόμα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας όνομα, αλλά βασίζεται στη χρήση πιτσιλιών χρώματος. Ο πιο συνωστισμένος συνδυασμός χρωμάτων είναι κόκκινο και μαύρο, όπως και σε αυτό το παράδειγμα. Όπως μπορείτε να δείτε, είναι γεμάτο από διπλά στοιχεία που εκφράζουν τις πεποιθήσεις αυτού του προσώπου, συμπεριλαμβανομένου και του ζωδιακού του σημείου.

2. Αφυπνίστε τις μαγικές σας δυνάμεις

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Η κόμπρα είναι ένα θεαματικό ζώο, ειδικά όταν το βλέπετε να τατουάζει στο στήθος ενός ατόμου. Στην ελληνική μυθολογία, αντιπροσωπεύει τη σοφία και είναι σε θέση να ξυπνήσει τις μαγικές δυνάμεις κάποιου με τον πιο μεταφυσικό τρόπο. Ως τατουάζ, παίζοντας το ρόλο του διαμεσολαβητή μεταξύ καλού και κακού, είναι απλά πανέμορφο και ανδρικό.

1. Ισορροπία που βρίσκεται στα μέρη του σώματος

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Ξέρω ξέρω! Αυτό το τατουάζ δεν φαίνεται πραγματικό, αλλά είναι! Τέτοια αριστουργήματα πραγματικά υπάρχουν και έχουν κοινά θέματα, όπως τα τατουάζ Libra. Θαυμάζω το θάρρος αυτής της κυρίας να καλύψει αυτό το μέρος του σώματός της!

Leave A Comment

47 + = 51