Καλύτερα 66 τατουάζ χειρός

Τα καλύτερα 66 τατουάζ χεριών! Χρειάζεστε ένα χέρι (haha!) Έρχεται με το επόμενο τατουάζ σας; Ας ρίξουμε μια ματιά σε κάποια καταπληκτικά τατουάζ χεριών για να σας εμπνεύσει.

Τα τατουάζ χειρός έχουν γίνει τεράστια τάση τα τελευταία χρόνια. Ας δούμε γιατί:


Contents

66 τατουάζ χεριών για να σας φυσήξει μακριά:

1. Τατουάζ χεριών πεταλούδας

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Αυτό το τατουάζ είναι σε τόσες πολλές κομμάτια! Αγαπώ τον τρόπο που όλα έρχονται μαζί για να σχηματίσουν την πεταλούδα. Το κόκκινο, το κίτρινο και το πράσινο δουλεύουν πολύ καλά εδώ.

2. Τατουάζ χειρός εμπνευσμένα από τη θάλασσα

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Μα, Μαλέι! Από το να είσαι σκάλες a'comin! Συγνώμη. Έτσι, ούτως ή άλλως ... αυτά τα δροσερά θαλάσσια τατουάζ είναι πολύ εντυπωσιακά. Για αρχάριους, υπάρχει ένα απίστευτο ποσό λεπτομέρειας σε αυτό το μικρό πλοίο! Είναι καλή δουλειά, σίγουρα. Ιδανικό για ναυτικούς, πειρατές ή για όσους αγαπούν τη θάλασσα!

3. Ρεαλιστικά τατουάζ τέρας

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Yikes! Αυτά είναι πραγματικά εξαιρετικά εντυπωσιακά τατουάζ χεριών! Καταπληκτική πορτραίτα - είναι τόσο ρεαλιστικές! Μου αρέσει ο Frankie και η νύφη του να κοιτάζουν (αγαπώντας;) ο ένας στον άλλο. Τόσο ρομαντικό.

4. Τατουάζ χειρός Illuminati

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Ελέγχουν τα πάντα! Ακόμα τα τατουάζ καταστήματα!

5. Παρακολουθήστε τατουάζ

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Τελείωσα για μια πολύ σημαντική ημερομηνία! Ω, περιμένετε, όχι. Ο χρόνος δεν αλλάζει ποτέ. Αυτό το τατουάζ είναι εξαιρετικά δροσερό, αν και το χέρι της ώρας δεν θα είναι στα μισά του δρόμου μεταξύ 10 και 11 μόλις 6 λεπτά μετά την ώρα. Λατρεύω τα φωτεινά χρώματα και το κλασικό στιλ.

6. Ένας άνδρας και φίδι

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Ουάου. Αυτό το τατουάζ χέρι έχει τόσο πολύ συμβαίνει! Τα χρώματα και η σκίαση κάνουν σχεδόν να φανεί ότι η μεγαλοπρεπή γενειάδα του άντρα τρέχει στον άνεμο. Ελπίζω ότι το φίδι είναι ο φίλος του και δεν σκοπεύει να δαγκώσει το πρόσωπό του.

7. Τατουάζ της Seahorse

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Πόσο χαριτωμένο! Οι ιππόκαμποι είναι τόσο περίεργα και όμορφα πλάσματα, έτσι δεν είναι; Αυτό είναι απλά υπέροχο, με όλα αυτά τα χρώματα και λεπτομέρειες. Μου αρέσει ιδιαίτερα το μάτι - νιώθω σαν να με βλέπει πραγματικά. Μια μεγάλη επιλογή από τατουάζ χεριών για κάποιον με αγάπη για τα θαλάσσια πλάσματα.

8. Μάτι τέρας

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Αυτό είναι τρομακτικό. Αλλά με δροσερό τρόπο. Μου αρέσει το πώς τα μαύρα μέρη δεν είναι μόνο τελείως μαύρα, αλλά έχουν υφή και διάσταση, σχεδόν σαν το μάτι να βρίσκεται στο κατώτατο σημείο κάποιου τρομερού λάκκου. Αγαπήστε τα πλοκάμια που βλάπτουν τα δάχτυλα.

9. Τατουάζ λουλουδιών / μαντάλα

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Αυτό το τατουάζ χέρι έχει μια πολύ όπως henna εμφάνιση. Η σκίαση δίνει το βάθος του κομματιού, ειδικά γύρω από το κέντρο του κύριου λουλουδιού. Αγαπώ πώς μοιάζει σχεδόν με ένα γαντιώδες γάντι. Πολύ αριστοκρατικό.

10. Τριαντάφυλλα

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Σε περίπτωση αμφιβολίας, πηγαίνετε με τριαντάφυλλα. Αυτό λειτουργεί στις περισσότερες περιπτώσεις, και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση. Ειδικά δεδομένου ότι αυτές οι ομορφιές είναι πολύ καλά εκτελούνται. Κοιτάξτε τη σκίαση! Τα περιδέραια που είναι τυλιγμένα σε κάθε λουλούδι είναι μια ωραία επιπλέον αφή. Αναρωτιέμαι αν έχουν συναδέλφους της πραγματικής ζωής?

11. Σύμβολα Τριάδας

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Ωχ. Σοβαρά! Εκτός από το γεγονός ότι αυτό είναι ένα PALM του χεριού τατουάζ, το οποίο φαίνεται απλά τόσο οδυνηρό, αυτό το έργο είναι πραγματικά δροσερό. Είναι πολύ οπτική ψευδαίσθηση-y, και μου αρέσει η χρήση του αρνητικού χώρου για τους τρεις δακτυλίους στο παρασκήνιο. Καταρρίπτω εντελώς ένα κενό για το τι λέγεται αυτό το στυλ και γνωρίζω ότι η ταινία mobius δεν είναι σωστή ... με βοηθήστε εδώ ... Δεν ξέρω. Εν πάση περιπτώσει, τα τρίγωνα είναι ένα ταξίδι και κάνουν το μυαλό μου κακό, αλλά μου αρέσει αυτό το είδος τατουάζ χέρι!

12. Τατουάζ σπουργίτι

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Αυτό είναι απλά ένα κλασικό, και το λατρεύω σαν ένα τατουάζ χέρι.

13. Τατουάζ Ganesha henna

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Αυτό το κομμάτι φαίνεται να είναι henna, αλλά δεν θα έκανε ένα καταπληκτικό τατουάζ χέρι; Αγαπάτε όλες αυτές τις περίπλοκες λεπτομέρειες και η τοποθέτηση είναι πολύ δροσερή.

14. Τατουάζ κρανίου

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Μπορεί ή όχι να ξέρετε πώς αισθάνομαι για τα κρανία και τις ανατριχιαστικές τους κενές κοιλότητες. Αρκεί να πω, αυτό το πράγμα με ξεγελάει. Είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα έρθει να με πάρει απόψε ενώ κοιμάμαι. Το τριαντάφυλλο δεν το κάνει λιγότερο τρομακτικό. Ποιητική δουλειά, όμως, αν είστε σε φοβισμένα wusses σαν κι εμένα.

15. Τατουάζ Hamsa / Dragon

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Ποιος. Τα μάτια είναι λαμπερά! Θέλω να πω, όχι πραγματικά, αλλά σίγουρα μοιάζουν με αυτό! Τόσα πολλά ζωντανά χρώματα και λεπτομέρειες εδώ! Αυτό είναι ένα τατουάζ χέρι που θα κάνει πραγματικά μια εντύπωση. Ωραία δουλειά!

16. Τέχνη hand tattoo

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Αυτό είναι απλά ΟΜΟΡΦΟ! Όπως και εγώ, δεν το περιγράφω. Τόσα πολλά δροσερά στυλ σε ένα καταπληκτικό τατουάζ! Λατρεύω τα παστέλ χρώματα, τις γραμμές σκίτσο, το ουράνιο τόξο, τα πιτσιλίσματα ακουαρέλας, τα πάντα! Ένα εξαιρετικό τατουάζ για κάθε καλλιτέχνη.

17. Τρομερό χέρι τατουάζ

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Εντάξει. Μην πάρετε αυτό το τατουάζ στο χέρι σας. Ή ίσως όχι οπουδήποτε. Απλά όχι.

18. Ροζέ με μαργαριτάρια

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Αυτό δεν είναι μόνο ένα από τα καλύτερα τατουάζ χεριών που έχω δει ποτέ, αλλά ίσως το καλύτερο σε γενικές γραμμές. Δεν μπορώ να ξεπεράσω την ρεαλιστική ποιότητα αυτής της εργασίας! Θέλω να κλίνει και να ρίξει το πίσω μέρος αυτού του χεριού. Είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα ήμουν πραγματικά σε θέση να μυρίσει αυτό το τριαντάφυλλο. Και η μύτη μου μπορεί να βρέξει από αυτές τις σταγόνες δροσιάς. Δεν είμαι υπερβολικά ενθουσιασμένος για το μαύρο φόντο, αλλά το τριαντάφυλλο και τα μαργαριτάρια είναι τόσο εξαιρετικά καλά, δεν με νοιάζει. Αυτό είναι όμορφο!

19. Cat

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Είναι αυτή μία από αυτές τις παράξενες άτριχες γάτες; Ποια είναι η αντιμετώπιση αυτών των πραγμάτων; Τέλος πάντων, ως τατουάζ χεριού, αυτό λειτουργεί τελείως. Το κεφάλι της γάτας ταιριάζει ακριβώς δεξιά, και τα χρώματα είναι δροσερά σε μια ανατριχιαστική είδος του τρόπου. Αυτή η γάτα φορά μαργαριτάρια στο μέτωπό της. Αυτή η γάτα είναι πιο φανταχτερή από σένα.

20. Κρανίο με σομπρέρο

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Πρέπει να είσαι ένα συγκεκριμένο άτομο που θα τραβήξει αυτό το είδος τατουάζ χεριών, και δεν είμαι ένας από αυτούς. Αλλά εάν είστε καπνιστής bandito, τότε αυτό είναι ιδανικό για εσάς. Εκτιμώ ότι αυτό το κρανίο έχει μάτια - τουλάχιστον δεν κοιτάζω μαύρη άβυσσο. Ο καπνός είναι πραγματικά δροσερός και μάλλον φαίνεται να στροβιλίζεται γύρω από τη σομπρέρο.

21. Μαύρα και γκρίζα μαντάλα

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Ωωω! Τόσο όμορφο! Αυτό είναι τόσο ρεαλιστικό, μοιάζει σχεδόν ότι είχε διακοσμητικό μέταλλο συντηγμένο με το δέρμα της! Υπάρχουν μερικές απίστευτες λεπτομέρειες σε αυτό το τατουάζ χέρι, και η χρήση της σκίασης εδώ είναι υπέροχη.

22. Ημέρα των νεκρών δερματοστιξιών

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Γιατί τόσα πολλά κρανία, άνθρωποι; Παρόλο που μου αρέσει η αντιπαράθεση του μαύρου κρανίου / του κρανίου του σακχάρου με τις μπλε πεταλούδες. Οι πεταλούδες πραγματικά ποπ. Το πρόσωπο του κρανίου του σακχάρου είναι πραγματικά καλό - πολύ ρεαλιστικό.

Έχουμε περισσότερα τατουάζ κρανίο ζάχαρης και την ημέρα των νεκρών τατουάζ εδώ.

23. Τατουάζ χειρός παραδοσιακού στιλ

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Rawr! Έχουν τα θηρία αυτά μαχαίρωσαν από το κεφάλι τους; Δεν θα ανησυχήσω γι 'αυτό ... ας επικεντρωθούμε μόνο στην ωραία χρήση του χρώματος, ναι; Μου αρέσει η μπλε μύτη της τίγρης. Είναι απροσδόκητο.

24. Τατουάζ πυραμίδας με τα μάτια

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Καλά. Δεν πρόκειται να ισχυριστώ ότι καταλαβαίνω τι συμβαίνει εδώ. Είμαι βέβαιος ότι ο ιδιοκτήτης αυτού του τατουάζ χεριού έχει μια απίστευτη εξήγηση για το νόημά του. Η πυραμίδα των ματιών φαίνεται να περιβάλλεται από ένα ηλιακό σύστημα και πυρκαγιά κομήτες, και αυτό που φαίνεται να είναι Epcot. Θα μπορούσα να κάνω λάθος για αυτό το τελευταίο. Αυτό είναι πολύ δροσερό, όμως, και μου αρέσει τα χρώματα. Είναι έξω από αυτόν τον κόσμο, ο άνθρωπος.

25. Bat

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Τα χείλη αυτής της νυχτερίδας μου δίνουν τα heebs! Είναι ωραία δουλειά, αλλά ... yikes!

26. Πορτρέτο σκύλου

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Αυτό το τατουάζ χέρι είναι πάρα πολύ γλυκό. Θα ήθελα πολύ να δω μια πραγματική φωτογραφία του σκύλου που απεικονίζεται εδώ. Υποθέτετε ότι το όνομά του ήταν Καρυδιά; Ή ίσως του άρεσε καρύδια. Ένα πολύ συναισθηματικό τατουάζ, είμαι σίγουρος.

27. Cat

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Είμαι σίγουρα ένα σκυλί πρόσωπο, και το πρόσωπο σε αυτή τη γάτα έχει πολλά να κάνει με αυτό. Αυτή η γάτα θέλει να με βλάψει. Ο χρωματισμός είναι πολύ ενδιαφέρον κάνει, δίνοντας το πρόσωπό του πολύ υφή. Μου αρέσει η χρήση του λευκού για τα μουστάκια και τα δόντια.

28. Τίγρης

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Μην γελάτε, αλλά κυριολεκτικά φώναξα όταν γύρισα σε αυτό. Τι είναι τόσο θυμωμένος; Αυτό το άγριο θηρίο έρχεται πραγματικά στη ζωή παρά το κλασικό στυλ τατουάζ. Για να κάνετε κάτι που είναι προφανές ότι ένα τατουάζ πραγματικά μοιάζει σαν να πηγαίνει στο χέρι σας είναι αρκετά εντυπωσιακό.

29. Mandala

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Λατρεύω αυτά τα τατουάζ χεριών που γίνονται ολοσχερή μόνο όταν βάζετε τα χέρια σας μαζί. Αυτό είναι ιδιαίτερα όμορφο, με κάποιες πολύ προσεγμένες λεπτομέρειες.

30. Κατάποση

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Ωωω! Αυτό είναι τόσο δροσερό! Είμαι ένας τεράστιος ανεμιστήρας αυτού του τατουάζ χέρι. Λατρεύω τον τρόπο με τον οποίο τα φτερά σχεδόν μοιάζουν με χαρτί αεροπλάνων! Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα πιο μοναδικά τατουάζ πουλιών που έχω δει ποτέ. Πολύ δημιουργικό.

31. Περικοπή

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Αυτή είναι μια πολύ κακή γκόμενα. Από ό, τι ακούω, είναι πραγματικά δύσκολο να πάρετε ένα τατουάζ πρόσωπο που πραγματικά μοιάζει καλό, και αυτό το κατέληξε σίγουρα αυτό. Η προοπτική λειτουργεί εντελώς εδώ. μοιάζει να στρέφει το κεφάλι της. Περιμένετε ... η λέξη στις (?) Αρθρώσεις της λέει "κεφάλι;" Χμμ. Εντάξει.

32. Ram κρανίο

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Θεωρώ ότι τα κρανία των ζώων είναι μόνο ελαφρώς λιγότερο ανατριχιαστικά από τα ανθρώπινα, αλλά αυτό δεν είναι πολύ κακό. Η λεπτομέρεια εργασία και σκίαση σε αυτό το τατουάζ χέρι είναι πραγματικά καλά κάνει - κοιτάξτε εκείνες τις λεπτές γραμμές στα κέρατα του κριού!

33. Η σκληρή δουλειά σκοτώνει?

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Δεν είμαι πραγματικά σίγουρος τι να κάνω γι 'αυτό. Πού βρίσκεται η κάτω γνάθο; Η σκληρή δουλειά τον σκότωσε; Τι είναι με το πουλί; Θέλω πραγματικά να μάθω την ιστορία πίσω από αυτό το μελάνι. Μου αρέσει ότι οι οπές των ματιών είναι πράσινες αντί για μαύρες.

34. Τα βέλη και τα τατουάζ κρανίων

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Τι έχει όλα τα κρανία, οι άνθρωποι; Αγαπώ πραγματικά το ύφος αυτών των τατουάζ χεριών, όμως. Είναι σαν ιστορικά διαγράμματα ή κάτι τέτοιο. Το γεγονός ότι δεν έχουν σχεδιαστεί με τις τυπικές βαριές γραμμές τατουάζ τους κάνει να φαίνονται σχεδόν σαν να έχουν σκιαστεί πάνω στο δέρμα.

35. Τατουάζ με Bloody Mary

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Oy vey. Εντάξει. Ακόμη και εγώ πρέπει να παραδεχτώ ότι αυτό είναι ένα πολύ όμορφο τατουάζ, και η χρήση του λευκού κάνει πραγματικά εντυπωσιακή. Αλλά είμαι! Τα μάτια της αιμορραγούν! Αν δεν ήταν τόσο φρικτή, θα ήταν μια ομορφιά.

36. Vintage

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Εάν θέλετε να βάλετε μια κυρία στο χέρι σας, αυτό είναι ένας πολύ ωραιότερος τρόπος να το κάνετε, με την ταπεινή μου γνώμη. Παρόλα αυτά, φαίνεται σχεδόν ότι το τριαντάφυλλο γεννιέται αυτή την γεμάτη γυναίκα. Μου αρέσει αυτό το κλασικό στυλ, με τα ζωντανά χρώματα.

37. Τατουάζ χέρι κρανίο

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Καλώς. Αυτό θα μου δώσει εφιάλτες. Ξέρω, το ξέρω, είμαι απόλυτη πικρία. Δεν με νοιάζει. Αυτό το τατουάζ είναι πολύ υπερβολικά ρεαλιστικό!

38. Γεωμετρικό τατουάζ γάτας

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Τώρα αυτό είναι ένα τατουάζ γάτα μπορώ να πάρω πίσω. Λατρεύω τα γεωμετρικά σχέδια! Η σκίαση, η θυμωμένη εμφάνιση στο πρόσωπό του, όλα δουλεύουν για μένα. Ειδικά τα κίτρινα μάτια, ενώ όλα τα άλλα είναι μαύρα. Σίγουρα μια καλή επιλογή για κάθε γάτα εραστή.

39. Τατουάζ κρανίου

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Gah! Αυτό δεν είναι τόσο ένα τατουάζ χεριών όσο είναι καύσιμο εφιάλτης. Είναι εξαιρετικά καλά, ωστόσο, και είμαι πολύ εντυπωσιασμένος με τον τρόπο που το κρανίο φαίνεται να είναι αναμμένο από μέσα. Παρόλο που είναι τρομακτικό, φαίνεται να είναι πολύ χαλαρό, όσον αφορά τα τατουάζ στο χέρι.

40. Αναισθητοποίηση τατουάζ πεταλούδα / κρανίο χέρι

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Πραγματικά? Περισσότερα κρανία; Και σε μια πεταλούδα; Αυτό είναι κάπως δροσερό, όμως. Νομίζω ότι αν δεν ήξερα πριν από το χέρι ότι ήταν κρανία, θα μου είχε πάρει ένα λεπτό για να το δω. Είδος μιας οπτικής ψευδαίσθησης, ή ίσως μια δοκιμασία Rorschach - ό, τι βλέπετε πρώτα καθορίζει εάν είστε ή όχι ψυχοπαθής.

41. Τατουάζ χειροποίητου χεριού

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Βλέπετε αυτό που βλέπω; Θα το αφήσω σε αυτό.

42. Τατουάζ χεριών Joker

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

"Πάντα χορεύεις με τον διάβολο στο φως του φαιού του φεγγαριού;" Συνειδητοποιώ ότι ο Τζόκερ που απεικονίζεται σε αυτό το τατουάζ χέρι δεν είναι ο Τζόκερ του Νίκολσον, αλλά αυτό θα είναι πάντα, κατά τη γνώμη μου, η καλύτερη ταινία Batman ποτέ και ένας από τους καλύτερες γραμμές.

43. Μικρός Βούδας

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Το έργο λεπτομέρειας για αυτό το τατουάζ χέρι είναι αρκετά ωραίο. Είμαι λίγο συγκεχυμένη για το κάτω μέρος της, αν και ... είναι το πρόσωπο του Βούδα που κρατιέται σε ένα χέρι?

44. Μητρική

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Πρέπει να προσβληθεί από αυτό το τατουάζ; Μου αρέσει η εφεδρική χρήση του χρώματος και η χρήση λευκών αντικειμένων. Αλλά δεν μοιάζει πραγματικά με Ιθαγενή Αμερική, έτσι?

45. Vintage Rose

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Εδώ είναι ένα άλλο όμορφο πρόσωπο, αλλά αυτή τη φορά, φοράει το τριαντάφυλλο ως καπό, αντί να γεννιέται έξω από αυτό. Μου αρέσουν τα μάτια και τα χείλη αυτής της κυρίας. Φαίνεται πως θέλει να σας αποπλανήσει.

46. ​​Κέρατο Κτήνος

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Δεν έχω πραγματικά καμία ιδέα για το τι θα ονομάσω αυτά τα τατουάζ χέρι. Δεν είμαι σίγουρος αν το ζώο υποτίθεται ότι είναι ταύρος ή yak ή κάποιο μυθικό beastie. Και η γυναίκα ... έχει τα κέρατα και ένα καρφωμένο κολάρο. Τι συμβαινει εδω? Τα χρώματα είναι ωραία.

47. Λουλούδι Κήπος

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Τόσο όμορφο! Και τι ωραία αλλαγή ρυθμού από όλα τα ανατριχιαστικά τατουάζ χεριών που έχουμε δει μέχρι στιγμής! Λατρεύω το ύφος αυτού του τατουάζ και πόσο χαριτωμένα είναι όλα αυτά τα μικρά πλάσματα που σέρνουν μέσα στο φύλλωμα; Τόσο γλυκιά και θηλυκή!

48. Rowr

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Αυτό είναι ένα άλλο που δεν είμαι αρκετά σίγουρος για το τι να κάνω. Είναι ένα λιοντάρι ή μια τίγρη; Είναι δύσκολο να το πούμε από τότε που φαίνεται να έχει ρέουσα τρίχα, αλλά δεν λέει αρκετά "χαίτη" σε μένα. Και δεν ξέρω ποιο είναι το σύμβολο στο κεφάλι του, αλλά ό, τι φαίνεται φαίνεται να τον κάνει να θυμώνει. Το χρωματισμό σε αυτό το κομμάτι είναι εξαιρετικό, όμως.

49. Το χταπόδι

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Αυτός ο τύπος είναι αρκετά χαριτωμένος, αλλά επιθυμώ κάπως τα πλοκάμια να πέφτουν στα δάχτυλά του! Ή μήπως αυτό αναμένεται; Δεν γνωρίζω. Μεγάλες επιλογές χρωμάτων εδώ, και τόσο πολύ λεπτομέρειες, αισθάνομαι σαν αυτό το μικρό τύπος να στροβιλίζεται γύρω. Μια ωραία επιλογή για τους λάτρεις των κεφαλόποδων.

50. Εργασία Lab

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Ποιος. Αυτό το τατουάζ είναι ένα ταξίδι! Μακάρι να ήξερα αν ο τύπος εδώ έπρεπε να είναι ένας συγκεκριμένος επιστήμονας. Όποιος κι αν είναι, πρέπει να έχει αρκετό πονοκέφαλο από το μικροσκόπιο στο πίσω μέρος του κρανίου του. Αυτό το τατουάζ είναι φοβερό και όποιος σκέφτεται διαφορετικά είναι τρελός.

51. Φέρτε μαζί μου

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Ένα άλλο θυμωμένο ζώο. Ίσως επειδή το σώμα τους έχει αφεθεί έξω; Αυτό το τατουάζ χέρι είναι αρκετά δροσερό, όμως. Μου αρέσει αυτό το βαθύ κίτρινο φεγγάρι (ήλιος) στο παρασκήνιο, και ότι τα μάτια της αρκούδας είναι σούπερ ανατριχιαστικό.

52. Crabby

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Μου αρέσει αυτό το τατουάζ. Το καβούρι γίνεται όμορφα, με πολύχρωμο χρώμα, σκίαση και λεπτομέρειες. Λατρεύω το μπλε φόντο και πώς μοιάζει με τη θάλασσα. Αυτό είναι ένα υπέροχο κομμάτι της τέχνης, και με κάνει κάπως πεινασμένο. Πάρα πολύ άσχημα η κλειστή καραβόπαλο του Joe.

53. Σαμουράι Ντου

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Αυτοί οι δύο τύποι είναι νευρικοί! Και έρχονται μετά από σας με όλη τη δύναμη ενός πολεμιστή Σαμουράι. Φαίνονται επίσης ότι είναι έτοιμοι να ρίξουν μερικές βόμβες f. Μου αρέσει ότι ο καθένας έχει τη δική του αίσθηση μόδας, όπως και οι δύο θέλουν να φαίνονται σκληροί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βαρεθούν.

54. Πυξίδα Rose

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Πάω να αποφύγω να σχολιάσω την στάση που κάνει αυτή η γκόμενα και να επικεντρωθεί στο τατουάζ του χεριού της. Είναι μια πολύ ωραία πυξίδα με ένα fleur de lis. Ένα από τα απλούστερα τατουάζ που έχουμε συναντήσει σε αυτόν τον κατάλογο. Είναι ωραία.

55. Ήλιος και Σελήνη

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Ο ήλιος φαίνεται λυπημένος και το φεγγάρι φαίνεται τρελό. Γιατί δεν χαμογελάει; Ανεξάρτητα από τις διαθέσεις τους, αυτά είναι μερικά ωραία δεμένα τατουάζ, με μεγάλες αιχμηρές γραμμές. μου αρέσουν αυτά.

56. Ένα πουλί στο χέρι

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Αυτό το πουλί μπαίνει για προσγείωση! Είναι λίγο πολύ μαύρο στην επάνω περιοχή πτέρυγας, καθιστώντας κάπως δύσκολο να διακρίνει κανείς την πτέρυγα από το σύννεφο, αλλά διαφορετικά αυτό είναι ένα ωραίο τατουάζ χεριών για οποιοδήποτε ορνιθόφιλο.

57. Εγώ είμαι ο Ούρος

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Όταν το είδα για πρώτη φορά, σκέφτηκα ότι ήταν ένα Ood με κόκκινα μάτια και ενθουσιασμένος που ήταν ένα Whovian τατουάζ. Αλλά τότε συνειδητοποίησα ότι ήταν μουστάκια και καυλωτά, και όχι τα πλοκάμια πράγματα που έχουν Oods. Έτσι ναι, ο θάλαμος. Είναι ένα ωραίο τατουάζ, αλλά το κόκκινο στο παρασκήνιο υποτίθεται ότι είναι αίμα?

58. Κάνε μια ευχή

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Αισθάνομαι ότι αυτό δεν θα μπορούσε να είναι ένα πραγματικό τατουάζ, αλλά ίσως ίσως δείκτη. Όποια και αν είναι, αγαπώ τα μικρά πικραλίδα αφράτα και την ιδέα ότι μεγαλώνουν από τα δάχτυλα.

59. Moth Μέρος 1

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Θεωρώ περίεργο ότι αυτό το τατουάζ είναι ανάποδα όταν τα χέρια συγκεντρώνονται. Αλλά υποθέτω ότι δεν θα ταιριάζονταν καλά αν ήταν φτερό προς τα πάνω. Τέλος πάντων, είναι ένα ωραίο τατουάζ χεριών.

60. Οδικός χάρτης

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Αυτή είναι μια άλλη ερώτηση. Οι γραμμές περνούν από τα νύχια, έτσι αισθάνομαι σαν να μπορεί να είναι απλά ένας δείκτης. Ελπίζω, όμως, ότι αυτό δεν είναι εκπληκτικό. Έχω πάντα συναρπαστεί από τους οδικούς χάρτες και νομίζω ότι θα ήταν καλό να τατουάζ ένα αγαπημένο μέρος στον εαυτό σας με αυτόν τον τρόπο. Μου αρέσει και η χρήση των χρωμάτων. Πολύ ωραία. Αν σας αρέσει το τατουάζ χάρτη, ελέγξτε έξω αυτά τα τατουάζ Παγκόσμιο χάρτη.

61. Εμπνευσμένη Henna

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Μόνιμη χένα! Αυτό είναι ένα υπέροχο σχέδιο, και μια μεγάλη επιλογή για ένα τατουάζ χέρι. Μου αρέσει ότι είναι ένα περίτεχνο μοτίβο, αλλά δεν είναι πολύ περίπλοκο.

62. Yikes

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Ετσι. Πολύ. Ανατριχιαστικός. Σοβαρά, οι άνθρωποι! Έχετε κάποια ιδέα πόσο δύσκολο είναι να βρείτε ένα τατουάζ χεριών που δεν είναι κάτι τρομακτικό, θυμωμένο ή φρικιαστικό; Αναρωτιέμαι γιατί είναι αυτό; Ποιο είναι το πίσω μέρος του χεριού που κάνει τους ανθρώπους να θέλουν να βάλουν το πιο έξυπνο πράγμα σε αυτό; Ugh. Αυτό το τατουάζ είναι υπέροχα εκτελεστεί, παρά το γεγονός ότι θα πάρω νυχτερινές τρόμους για το πρόσωπο αυτό.

63. Ινδικό ελέφαντα

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Λατρεύω αυτό το τατουάζ χέρι! Είναι σαν να διάβαζε το σχόλιό μου για να βγάλουν τα χτυπήματα των χταποδιών στα δάχτυλα, και είπε στον εαυτό του "ναι, αυτή είναι μια καλή ιδέα", και έκανε το δάχτυλό του σε ένα κορμό των ελέφαντα. Πιστεύω ότι πρόκειται για μια αναπαράσταση της ινδουιστικής θεότητας Ganesha.

64. Moth Μέρος 2

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Νομίζω ότι μου αρέσει αυτό το σκώρο καλύτερα από το προηγούμενο, αλλά κυρίως λόγω του μπλε που προστέθηκε στα φτερά, και του δροσερού, υγρό υπόβαθρο. Και αυτό φαίνεται πιο ρεαλιστικό.

65. Λεπτά Florals

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Ένα άλλο όμορφο floral τατουάζ χέρι! Λατρεύω τα απαλά χρώματα και την έλλειψη σκληρών γραμμών. Είναι τόσο λεπτό και όμορφο! Ξέρω ότι είπα αρκετά, αλλά είναι ακριβώς η σωστή λέξη! Μου θυμίζει σχεδόν παγωμένα παστέλ. Το λατρεύω.

66. Ζωντανές και κλασικές

Καλύτερος 66 Hand Tattoos

Τελειώνω τη λίστα με ένα ωραίο, κλασικό στυλ τριαντάφυλλο. Τα πλούσια, ζωντανά χρώματα και το vintage στυλ κάνουν αυτό το τατουάζ χέρι τόσο όμορφο. Αγαπώ ότι το κόκκινο τριαντάφυλλο είναι σκιασμένο με λεβάντα. Αυτό δεν είναι κάτι που συνήθως βλέπετε. Ένα εντελώς πανέμορφο κομμάτι.

Leave A Comment

80 + = 88