141 Hardcore Fandom Τατουάζ που πρέπει να δείτε!

Fandom Τατουάζ είναι εκείνοι οι άνθρωποι που γίνονται OBSESSIVE ανεμιστήρες. Πόσο μακριά πάνε; Λοιπόν, για ένα, παίρνουν τατουάζ του πράγματος που είναι εμμονή με. Εδώ είναι τα αγαπημένα μας. Μερικά από αυτά είναι μεγαλοφυία ... και μερικά είναι λάθος.

Προσπαθήστε όπως εγώ, δεν μπόρεσα να πείσω τους naysayers στη ζωή μου για να γίνω Whovians (πόσο μάλλον να καταλάβω γιατί κάποιος θα ήθελε Doctor Ποιος τρέχει τατουάζ). Ίσως είναι επειδή όλη η ιδέα της παράστασης είναι τόσο δύσκολο να εξηγηθεί. Ίσως δεν μπορούν να τυλίξουν το κεφάλι τους γύρω από όλους τους διαφορετικούς Γιατρούς που είναι όλοι, στην πραγματικότητα, ένας άνθρωπος. Ό, τι και αν είναι, αισθάνομαι πολύ λυπηρό γι 'αυτούς και όλες οι χαρές και οι θλίψεις (σε καταριέται, Moffat!) Λείπουν. Αν έχω μάθει τίποτα στη ζωή, είναι ότι η ζωή φάντασμα είναι σκληρή. Ειδικά όταν πρέπει να περιμένετε για ένα ολόκληρο έτος για να έρθει η επίδειξή σας (βλασφημίες, Moffat!).
Οι Whovians είναι παθιασμένοι λαοί. αγαπάμε τον γιατρό, τον TARDIS, τους συντρόφους, τους κακοποιούς, τα ηχητικά κατσαβίδια. Όλοι έχουμε τον «γιατρό μας» (ο Δέκα είναι ο γιατρός μου, οι ΔΕΥΟΙ θα είναι πάντα ο γιατρός μου), όλοι έχουμε αυτό το αγαπημένο απόσπασμα και το αγαπημένο μας επεισόδιο. Όλοι μας ονειρευτήκαμε να τρέξουμε στο TARDIS για να εξερευνήσουμε όλο το χρόνο και το χώρο. Δυστυχώς, πρέπει να εγκατασταθούμε για μια ζωή συνδεδεμένη με τη Γη, και έτσι μελάνουμε την αγάπη μας για το Ποιος στο δέρμα μας και το binge παρακολουθούμε μια εποχή στο Netflix (καλά, τουλάχιστον συνήθιζα) Τώρα πού θα έπρεπε να πάρουμε το fix μας; !?).

Contents

141 Fabulous Doctor Ποιοι Fandom Τατουάζ:

Ελέγξτε αυτή τη λίστα του αγαπημένου μου γιατρού, ο οποίος τρέχει τατουάζ σε όλη τη δόξα του Whovian. * Προσοχή: Εάν δεν είστε παγιδευμένοι σε ολόκληρη τη σειρά ... SPOILERS! *

1. Ακουαρέλα ουρανού

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

Ξεκινήστε αυτή τη λίστα μακριά με ένα κτύπημα! Αυτό είναι το τατουάζ φάντασμα που άλλα το τατουάζ fandom τολμά να είναι ονειρεύονται να είναι. Είναι απολύτως εκπληκτική! Έχετε το κλασικό σύμβολο Ποιος, το TARDIS (που είναι ο χρόνος και η σχετική διάσταση στο διάστημα, γνωστός και ως Police Box, γνωστός και ως Phone Box, γνωστός και ως μηχανή χρόνου, γνωστός ως διαστημικό σκάφος για όσους δεν έχουν ιδέα τι μιλάω) που γράφτηκε στο Gallifreyan (το langauge του πλανήτη στο σπίτι του γιατρού, Gallifrey), και ένα όμορφο φόντο ακουαρέλα. Τι περισσότερο θα μπορούσατε να ζητήσετε; Υπέροχος!

2. Αξεσουάρ Δέκα

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

Όπως ανέφερα, ο Δέκα είναι ο γιατρός μου. Η εμφάνισή του περιλάμβανε ένα κοστούμι κάτω από ένα παλτό, με Converse High-Tops. Όταν βρισκόταν στην επιφυλακή για τα άχρηστα πράγματα, φόρεσε τα 3D γυαλιά. Στη συνέχεια, φυσικά, υπάρχει το ηχητικό κατσαβίδι του. Δεν κάνει ξύλο. Λοιπόν, τουλάχιστον μέχρι την "Ημέρα του γιατρού".

Να πάρετε μια Ελεύθερος Custom Tattoo Design Απόσπασμα:
Προσφορά περιορισμένης ώρας (κάντε κλικ στη φωτογραφία)
Κάντε κλικ here to get your free custom tattoo design quote.

3. Τατουάζ Gallifreyan Fandom A-Go-Go

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

Προσωπικά, θεωρώ ότι ο Gallifreyan είναι μια όμορφη γλώσσα που πρέπει να δούμε. Δεν υπάρχει επίσημα κυρωμένη έκδοση του BBC της γλώσσας, αλλά αυτή που τείνουν να χρησιμοποιείται σε τατουάζ fandom είναι η έκδοση του Loren Sherman. Μοιάζει λίγο διαφορετικό από αυτό που βλέπετε στην εκπομπή, αλλά είναι αρκετά εύκολο να καταλάβεις και να μεταφράσεις αν βάλεις την προσπάθεια. Αυτό το τατουάζ, καλά, δεν έχω ιδέα τι πρέπει να πω, καθώς δεν μοιάζει με τίποτα από τον Sherman. Εξακολουθεί να φαίνεται αρκετά δροσερό, όμως!

4. Πρώτη προσφορά του Eleven

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

Αυτό είναι ένα απόσπασμα από τον Ενδέκατο γιατρό, στο επεισόδιο "Οι σχεδόν άνθρωποι", και είναι ένα αγαπημένο θέμα του Who Fandom τατουάζ. Είναι σε αυτό το επεισόδιο ότι ανακαλύπτουμε ότι η λίμνη Amy που βλέπουμε είναι στην πραγματικότητα ένας γκανγκάρ και η πραγματική Amy έχει απαχθεί και κρατηθεί όμηρος από την εκκλησία του Παπικού Mainframe (γνωστός και ως η Σιωπή). Η Amy (η πραγματική Amy) πηγαίνει στην εργασία, και ο Ganger Amy το αισθάνεται. Η συσχέτιση ακολουθεί, το μωρό Melody έχει ληφθεί από την πραγματική Amy, και στο επόμενο επεισόδιο όλοι μαθαίνουμε, τελικά, ποιος ποταμός Song.

5. Δέκα και οι εχθροί του

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

Αγαπώ αυτόν τον γιατρό που μιλάει το τατουάζ! Το έχει όλα! Daleks και Cybermen και Angels, oh μου! Αυτή είναι μια από τις καλύτερες παραστάσεις που έχω δει για τον David Tennant όταν πρόκειται για φανταστικές τατουάζ - μερικές φορές το πρόσωπο φαίνεται απλά περίεργο. Αλλά σοβαρά, αυτό είναι εξαιρετικά δροσερό.

6. Η σιωπή θα πέσει

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

Προκειμένου να θυμηθεί την αόρατη Σιωπή, η συμμορία αποφασίζει να επισημάνει το δέρμα τους με ένα σημάδι κατακερματισμού κάθε φορά που το βλέπουν. Προφανώς, αυτό το πρόσωπο έχει δει πέντε Σιωπή, αλλά πιθανώς δεν έχει καμία ιδέα όταν πήραν αυτό το μελάνι, ή ότι είναι ένα δημοφιλές θέμα στο Doctor Who fandom τατουάζ. Γιατί Σιωπή.

7. Χρόνος και χώρος

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

Ένα άλλο φοβερό μανίκι Whovain! Fandom τατουάζ είναι μεγάλη, αλλά μπορεί να είναι τόσο σκληρά αποφασίζει ποιο μέρος της εμμονής σας θέλετε να μελάνι. Εισάγετε το μανίκι! Μπορείτε να γεμίζετε τα πάντα σε ένα γιγαντιαίο έργο τέχνης! Ο ιδιοκτήτης αυτής της μελάνης φαίνεται να είναι οπαδός και των 10 και των 11.

8. Ο μεγαλύτερος άγγελος που κλαίει

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

Μόνο ένας αληθινός Γουβιανός θα πάρει αυτό το τατουάζ. Στο "The Angels Take Manhattan", το τραγούδι του Swy και του Amy Rory, μαθαίνουμε ότι το άγαλμα της ελευθερίας είναι πραγματικά ένας αγγελιαφόρος. * Sidebar: Έτσι αποφάσισα να κοιτάξω επάνω το επεισόδιο στον πυρήνα δεδομένων TARDIS και κατέληξα να διαβάζω ολόκληρη την περίληψη του επεισοδίου και να κουνάω τα μάτια μου έξω. Ας προχωρήσουμε.

9. Πού θέλετε να ξεκινήσετε?

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

Στο τέλος του πρώτου πλήρους επεισοδίου του Matt Smith ως γιατρός, "Η Ενδέκατη ώρα", ρωτάει την Amy "Όλο το χρόνο και το διάστημα. Όλα όσα συνέβησαν ή θα συμβούν ποτέ. Πού θέλετε να ξεκινήσετε; "Αυτό έχει έρθει ένα αρκετά εικονικό απόσπασμα και μια πολύ δημοφιλής επιλογή για το ποιος ξεχειλίζει τατουάζ. Αυτό είναι δροσερό γιατί αναφέρει επίσης το ρολόι τσέπης που μαθαίνουμε μπορεί να φέρει την ουσία του timelord σε περίπτωση που χρειάζεται να γίνει άνθρωπος για λίγο.

10. Bad Wolf

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

Το "Blaidd Drwg" είναι ουαλικά για το "Bad Wolf" και είναι αυτό που ο Slitheen Margaret ονομάζει τον πυρηνικό σταθμό που σχεδιάζει να κατασκευάσει ως Λόρδος Δήμαρχος του Κάρντιφ. Μου αρέσει αυτό το τατουάζ, γιατί παίρνει ένα δημοφιλές θέμα για τον Doctor Who τα τατουάζ fandom και γυρίζει.

11. Πορτρέτο ενός Dalek

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

Αχ, οι Δαλέκοι. Η κακή φυλή του πλάσματος που αρνείται να πεθάνει. Προφανώς ξεριζωμένος από τον ύπατο του Χρόνου Πόλεμου, κατά κάποιον τρόπο οι λίγοι που κατάφεραν να αποφύγουν την εξόντωση αναδύονται καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου να μολύνουν τον γιατρό από καιρό σε καιρό. Είναι γνωστοί για τη φράση "Exterminate" και την επιθυμία τους να εξαλείψουν όποιον δεν είναι Dalek. Όσο κακό είναι, είναι αδύνατο να μην τους βρούμε λίγο χαριτωμένο.

12. Vortex χρόνου

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

Αυτό το τατουάζ θυμίζει την ακολουθία τίτλου του Doctor Who, η οποία χαρακτηρίζει το TARDIS που σέρνει μέσα από τη στροβιλισμού χρόνου. Μου αρέσει πολύ το συγκεκριμένο τατουάζ TARDIS, καθώς είναι μια αρκετά μοναδική παράσταση.

13. Γλυκό υδατόχρωμα TARDIS

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

Εάν έχετε μάθει τίποτα για μένα καθόλου, είναι πιθανότατα ότι μου αρέσει τα τατουάζ ακουαρέλας. Αγαπώ ιδιαίτερα την ακουαρέλα που αναμιγνύεται με στυλ σκίτσου. Έτσι, παίρνετε τα δύο αυτά στοιχεία και τα χρησιμοποιείτε για να δημιουργήσετε ένα τατουάζ TARDIS, και αυτό που παίρνετε είναι ένας πραγματικός νικητής. Αγαπώ απόλυτα αυτό.

14. Αυτό που κρατάει την εικόνα ενός αγγέλου ...

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

... γίνεται η ίδια άγγελος. Είναι επικίνδυνο έδαφος, που τρυπώνει την εικόνα ενός αγγέλου που κλαίει στο χέρι σου. Όπως μάθαμε στο "The Time of Angels", μια εικόνα ενός αγγέλου, είτε πρόκειται για σχέδιο είτε για βρόχο βίντεο, μπορεί να γίνει πραγματικός άγγελος. Τώρα συνειδητοποιώ ότι είναι απλώς μια τηλεοπτική εκπομπή και δεν υπάρχουν αγγελιαφόροι στην πραγματική ζωή, αλλά γιατί παίρνουν την ευκαιρία?

15. Love Style Gallifrey

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

Αυτό είναι ίσως το πιο προσωπικό Τατουάζ που έχω δει στα interwebs. Προσπάθησα να μεταφράσω αυτό χρησιμοποιώντας το αλφάβητο του Sherman και είμαι σίγουρος ότι το ένα στα δεξιά λέει "Katlyn." Αλλά εκείνο που βρίσκεται στα αριστερά, δεν είμαι σίγουρος ... "Aemst" Δεν υπάρχει ιδέα. Υποθέτω ότι είναι ένα όνομα, και ότι και οι δύο αγαπούν τον Doctor Who και ότι είναι επίσης ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον.

16. Cosmic Police Box

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

Μου αρέσει ότι αυτό το TARDIS έχει τα διαστημικά-wacey πράγματα μπροστά του, και όχι στο παρασκήνιο. Το κάνει πολύ μοναδικό, και οπτικά, πολύ ωραίο.

17. Νίκη των Δαλεκών

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

Σε αυτό το επεισόδιο, η Έντενα συναντά τους Δαλέκους για πρώτη φορά, καθώς προσπαθούν να αναλάβουν τον κόσμο χρησιμοποιώντας τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο προς όφελός τους. Ο γιατρός, ως ο γιατρός, εκθέτει την απάτη τους και σώζει και πάλι την ημέρα. Αυτό το τατουάζ είναι ένα αφιέρωμα στις αφίσες προπαγάνδας του πολέμου που εμφανίζονται στις αίθουσες πολέμου του Winston Churchill.

18. Μεγαλύτερο στο εσωτερικό

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

Μια αναφορά στην τεχνολογία Gallifreyan που προκαλεί το TARDIS να είναι "μεγαλύτερο στο εσωτερικό". Μου αρέσει η χρήση του μπλε και του κόκκινου σε αυτό το τατουάζ, καθώς αυτά τα χρώματα συνδέονται τόσο με τον Doctor Who. Θεωρείται ότι ένα χρώμα χρησιμοποιείται κατά τις εκδρομές στο μέλλον, και το άλλο για το παρελθόν, αλλά είναι δύσκολο να επιβεβαιώσουμε με σιγουριά.

19. Στρατός των Δαλεκών

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

Δεν είμαι σίγουρος τι συμβαίνει με το μαχαίρι στο ένα Dalek, αλλά αυτό είναι διαφορετικά αυτοί οι Daleks εν κινήσει είναι ένα καλό παράδειγμα του Who Fandom Τατουάζ.

20. Έντεκα γιατροί

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

Λατρεύω αυτή την αναπαράσταση στυλ καρικατούρα των πρώτων έντεκα γιατρό που περιβάλλουν ένα TARDIS. Έχω δει το ίδιο τατουάζ στο χρώμα και δεν ξέρω αν είναι το ίδιο πρόσωπο σε μεταγενέστερα στάδια της ολοκλήρωσης τατουάζ, αλλά μου αρέσει αυτό στα περιγράμματα. Μου αρέσει αυτό, έστω και αν σταματά στα έντεκα, και τώρα ξέρουμε "τον γιατρού πολέμου", και το γεγονός ότι είμαστε τεχνικά στον δέκατο τρίτο γιατρό. Ίσως θα το ενημερώσει?

21. Χρόνος μετά το χρόνο

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

Ο χρόνος είναι, προφανώς, ένα τεράστιο μέρος του Doctor Who. Το ρολόι FOB του γιατρού χαρακτηρίζεται πρωταρχικά στα επεισόδια «Η ανθρώπινη φύση» και «Η οικογένεια του αίματος», όπου ο Δέκα χρησιμοποίησε την αψίδα του χαμαιλέοντα για να κρυφτεί από την οικογένεια του αίματος. Έτσι, αυτό το τατουάζ είναι βασικά μια απεικόνιση της ουσίας ενός timelord.

22. Κόκκινο μάτι

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

Στον «Πλανήτη του Ood», αυτή η κατάσταση των κόκκινων ματιών σαρώνει τον πληθυσμό του Ood, προκαλώντας την ανάρπασσή τους στους κατακτητές τους. Το Ood Brain απελευθερώνεται από την αιχμαλωσία και το τραγούδι Ood δακτυλογράφει μέσα από τρεις γαλαξίες. Είναι πραγματικά μια σπουδαία ιστορία για το σπάσιμο από την κυριαρχία ενός κακού υπερασπιστή και την επιστροφή σε μια ειρηνική ύπαρξη. Όταν η Donna ακούει το τραγούδι για πρώτη φορά - oh man, με παίρνει κάθε φορά.

23. Δεύτερο απόσπασμα του 11

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

Ω, Βίνσεντ. Αυτό το απόσπασμα προέρχεται από ένα από τα απόλυτα αγαπημένα μου επεισόδια του Doctor Who, "Vincent και ο γιατρός". Είναι ένα μεγάλο απόσπασμα μόνο από μόνο του, χωρίς το πλαίσιο, αλλά γνωρίζοντας την ιστορία πίσω από τα λόγια του, Διάβασε τα.

24. Το κορίτσι που περίμενε

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

Το Little Amelia Pond φαίνεται κάπως θυμωμένος - που φαίνεται αντίθετο-διαισθητικό σε τατουάζ φαντάσματος - αναρωτιέμαι αν είναι επειδή έχει ήδη συνειδητοποιήσει ότι ο γιατρός πρόκειται να πάρει μια δεκαετία για να επιστρέψει?

25. Ο καλύτερος φίλος του γιατρού

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

Ποιος δεν αγαπάει την K-9; Κανείς! Το πιό cheesiest σκυλί κασσίτερου που θα κυλήσει ποτέ στο σύμπαν! K-9 είναι ένας από τους χαρακτήρες που έκανε τη μετάβαση από το παλιό Ποιος σε νέο Ποιος, μαζί με τη Sarah Jane. Ποτέ δεν έβλεπα παλιό Ποιος, αλλά εκτιμώ αυτό το μικρό παιδί παρ 'όλα αυτά. Θέλω να πω, σώζει την ημέρα στο "School Reunion."

26. Κλασικό στυλ

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

Λατρεύω αυτό το κλασικό στυλ τατουάζ παίρνουν το Daleks και το TARDIS. Έτσι ζωντανή! Έτσι ρετρό!

27. Χιούμορ του Ρόουζ

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

Η πιο ξεκαρδιστική γραμμή στο "The Impossible Planet," παρέχεται από τον Rose Tyler. Τον Rose στο Danny, "τι είναι;" Danny στο Rose, "Είναι το Ood." "Το Ood;" "Ood." Και ο Rose απαντά με "Λοιπόν, αυτό είναι ... ood." Ω άνθρωπος. Κλασσικός.

28. Λαβές!

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

Οι χειρολαβές, το παροπλισμένο κεφάλι Cyberman, κράτησαν την εταιρεία Doctor κατά τα 300 χρόνια που πέρασε στην πόλη των Χριστουγέννων, στον πλανήτη Trenzalore. Ήταν λατρευτός με τις κυριολεκτικές απαντήσεις του σε όλα, και όταν τελείωσε το τέλος του, εγώ (και είμαι βέβαιος ότι και οι περισσότεροι από εσάς) φώναζαν σαν ένας αγαπημένος παιδικός φίλος που είχε περάσει μπροστά μου. Λατρεύω αυτό το φόρο τατουάζ σε έναν υποτιμημένο σύντροφο.

29. Γκράφιτι TARDIS

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

Gah! Μου αρέσει! Είναι τόσο δροσερό! Λατρεύω το στυλ του γκράφιτι, αντικατοπτρίζοντας τον τρόπο που βλέπουμε το "Bad Wolf" να σκίζει σε όλο το Λονδίνο, ακόμα και στην πλευρά του TARDIS. Είμαι τελείως σε αρνητικό χώρο, έτσι μου αρέσει το πώς αυτό το τατουάζ το χρησιμοποιεί.

30. Απόσπασμα δέκα

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

Ο χρόνος δεν είναι μια αυστηρή εξέλιξη της αιτίας, όπως εξηγεί ο δέκατος γιατρός στο "Blink". Θα πάω εδώ σε ένα άκρο και θα πω ότι αυτό το απόσπασμα είναι ίσως το νούμερο ένα που σχετίζεται περισσότερο με τον Doctor Who. Πιθανώς επειδή ουσιαστικά συνοψίζει ολόκληρη την παράσταση με μερικές ανόητες λέξεις.

31. Ημέρα της κρίσης

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

Ξέρεις αυτή τη σκηνή. Η καρδιά σου έσπασε. "Εγώ καίνω στον ήλιο μόνο για να πω αντίο." Είμαι σοβαρά κλαίω τώρα τώρα σκέφτομαι.

32. Δέκα & Τριαντάφυλλο

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

Δέκα χιλιόμετρα, που περιβάλλεται από τριαντάφυλλα. Γιατί, ξέρετε, Rose.

33. Ο Αδύναμος Αστροναύτης

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

Τι περίπλοκη γραμμή ιστορίας ήταν αυτό, και τόσο καρποφόρα μέχρι να μάθουμε τελικά την αλήθεια. Ugh. Παίρνω τόσες πολλές αισθάνεται τη σύνταξη αυτής της λίστας.

34. Είσαι η μούμια μου?

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

Είμαι πολύ σίγουρος ότι το "The Empty Child / The Doctors Dances" είναι το πιο έξυπνο επεισόδιο του Doctor Who ή πιθανώς οποιασδήποτε τηλεοπτικής εκπομπής. Αυτό το παιδί σε αυτή τη μάσκα αερίων, ο άνθρωπος. Φοβερός. Ακόμη και να το παρακολουθούμε ξανά, γνωρίζοντας ότι είναι μόνο αυτό το κακό παιδί που είχε θεραπευτεί λανθασμένα από τα νανογόνα. Ακόμα και με την εισαγωγή του αδιόρθωτου καπετάνιου Jack Harkness. Yikes. Ακριβώς yikes.

35. Το αδύνατο κορίτσι

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

Είμαι τόσο ερωτευμένος με αυτό το τατουάζ της Clara Oswald! Δεν είναι ο αγαπημένος μου σύντροφος (γεια, Donna Noble!), Αλλά μου αρέσει αυτή, και νομίζω ότι αυτό το μελάνι τη συλλαμβάνει τέλεια. Πόσο εκπληκτικό είναι το ύφος αυτού του τατουάζ, ε; το αγαπώ!

36. Από αυτόν τον κόσμο

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

Φαίνεται ότι υπάρχουν πολλά Qs σε αυτό το γράψιμο του Gallifreyan, γι 'αυτό σκέφτομαι ότι ίσως χρησιμοποιεί ένα ελαφρώς διαφορετικό αλφάβητο από αυτό που είμαι. Ό, τι λέει, μου αρέσει αυτό το γαλαξιακό υπόβαθρο.

37. Κουνώντας στο Fat

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

Θέλω το δικό μου λίπος να αγαπήσει και να αγκαλιάσει! Τόσο πολύ ώστε να φτιάξω κάτι από το ύφασμα.

38. Gallifreyan Sentence

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

Δεν θα προσπαθήσω να το μεταφράσω. Φαίνεται όμως εκπληκτικό!

39. Λάζαρος

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

Λατρεύω αυτό το απόσπασμα από τον Δέκα. Δεν είστε σίγουροι τι έχει να κάνει με κάποιον που κρέμεται από το φεγγάρι, αλλά hey, ό, τι θέλετε, έτσι; Δείτε περισσότερα τατουάζ φεγγάρι εδώ, αν είστε σε τέτοια πράγματα.

40. Το τρίτο απόσπασμα του έντεκα

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

Ακόμη μια άλλη σκηνή που στρέφει την καρδιά στον κόσμο του Who. Ο Ενδέκατος γιατρός λέει αντίο στην Amy, όταν έμελλε να σώσει το σύμπαν (και πάλι!), Εξαφανίζοντας τον εαυτό του από την ύπαρξή του. Είναι μια μεγάλη γραμμή - Έντεκα πήρε μια σειρά από μεγάλες γραμμές - και είναι σίγουρα μια μεγάλη επιλογή για Whovian τα τατουάζ fandom. Λόγοι για να ζήσουν από, eh?

41. Ταίριασμα μπλε κουτιών

141 Hardcore Fandom Tattoos That You Gotta See!

Έχω αποθηκεύσει αυτές τις ταίριασμα μπλε τατουάζ κουτί για τελευταία, επειδή είναι απόλυτα αγαπημένο μου. Το θέμα είναι απλό - μόνο ένα TARDIS - αλλά παρουσιάζεται με τέτοιο εκπληκτικό τρόπο. Είναι ένα σκίτσο, είναι μια ακουαρέλα, είναι πανέμορφη! Πάω να κρατήσω αυτήν την εικόνα στο αρχείο και να δω αν δεν μπορώ να πείσω τον σύζυγό μου να πάρει αυτό το τατουάζ μαζί μου. Έχουμε μια αμοιβαία αγάπη για τον γιατρό (είχαμε ακόμη και έναν γάμο με θέμα το Whovian, πλήρης με έναν υπουργό που είχε σφραγίσει τα παπούτσια που σφράγισαν την ένωση μας με ένα ηχητικό κατσαβίδι!), Και νομίζω ότι αυτό θα έκανε ένα υπέροχο ζευγάρι τατουάζ, εσείς?

 

 

 

Leave A Comment

66 + = 74