101 Inspirational Τατουάζ αποσπάσματα για να σας εμπνεύσει, εγγυημένη

101 τατουάζ αποσπάσματα που δεν είναι μόνο κακό, αλλά εμπνέει! Αυτά τα αποσπάσματα τατουάζ θα κάνουν την ημέρα σας. Εγγυημένη. Ποιο από αυτά κινεί την καρδιά σας?Τα εισαγωγικά αποσπάσματα τατουάζ είναι ευρέως διαδεδομένα και μπορούν να βρεθούν στα σώματα ανθρώπων που δεν είναι εξαιρετικά παθιασμένοι με τατουάζ. Πολλά άτομα βρίσκουν μια αντιπροσωπευτική φράση που τους εμπνέει και θέλει να τα εμποτίσει. Είμαστε περισσότερο ή λιγότερο επιρροή, αλλά ένα απόσπασμα που είναι κοντά στις καρδιές μας και που μας εμπνέει να είμαστε καλύτεροι είναι πάντα επιτυχές σε αυτό το θέμα.

Τα αποσπάσματα τατουάζ γράμματος φαίνονται εξαιρετικά, εκτός και αν είναι δυσανάλογα. Ακόμα κι αν επιλέξετε μια γραμματοσειρά που είναι δύσκολο να διαβαστεί, αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι ξέρετε τι λέει. Επιπλέον, εάν η επιλογή σας σχετίζεται με ένα πρόσωπο αγαπητό σε σας, μπορείτε να τον έχετε γράψει με το χέρι και να το πάρει με μελάνι ακριβώς όπως αυτό. Αυτός είναι ο πιο προσωπικός τρόπος που μπορείτε να πάρετε τατουάζ. Ο καλλιτέχνης τατουάζ απλά θα αντιγράψει το γράψιμο στο δέρμα σας με τη βοήθεια ενός stencil.

Contents

Εμπνευσμένα αποσπάσματα τατουάζ:

εφιστούν την προσοχή, έτσι ανάλογα με το πόσο προσωπικό είναι το μήνυμα, θα πρέπει να επιλέξετε ένα κρυφό σημείο στο σώμα σας ή ένα ορατό. Τα πιο συνηθισμένα μέρη του σώματος, όπου οι άνθρωποι έχουν εμπνευσμένα αποσπάσματα τατουάζ, είναι οι βραχίονες, κοντά στους κολάρες, την πλάτη, τους αστραγάλους και τα πόδια. Μεταξύ των πιο οδυνηρών σημείων είναι το στέλεχος και ο εσωτερικός βραχίονας.

Οι προσφορές από βιβλία, ταινίες ή από αγαπημένα τραγούδια είναι μια μεγάλη πηγή έμπνευσης. Συχνά αναφέρουμε τα περίεργα πράγματα και μερικές από τις απλούστερες πτυχές μπορεί να προκαλέσουν το ενδιαφέρον μας. Κρατήστε ένα ανοιχτό μυαλό και μελάνι όποιο μήνυμα προκαλεί ένα αίσθημα κίνητρο, χαρά ή θέληση να προχωρήσουμε. Τατουάζ που σας υπενθυμίζουν πόσο ισχυρή είστε, θα πρέπει να είστε στη λίστα σας επίσης.

Όπως θα ακολουθήσετε θα βρείτε μερικά τατουάζ με βαθιά μηνύματα που αφορούν τη ζωή γενικά και τα πράγματα που επηρεάζουν όλους μας. Μπορείτε να προσθέσετε ένα υποβλητικό σχέδιο από το πλάι τους ή απλά να επιλέξετε απλότητα.

Θέλετε να διαβάσετε την πιο δημοφιλή τατουάζ της ιστοσελίδας αυτής; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

40. Προσωποποιημένα αποσπάσματα τατουάζ τυπογραφίας

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Υποθέτω το ρητό προσποιήσου το μέχρι να το καταφέρεις δεν ισχύει για αυτόν τον τύπο! Ένα πολύ ανδρικό τατουάζ, στέλνει ένα σκληρό, αλλά απαραίτητο μήνυμα. Η διατήρηση της πραγματικότητας και η πλήρη συνείδηση ​​του τι συμβαίνει μέσα και γύρω μας είναι απαραίτητη. Η επιλεγμένη γραμματοσειρά είναι αρκετά μεγάλη και δεν είναι καθόλου δυσανάλογη. Έχει εξατομικεύσει τα γράμματα με προφανή τρόπο που δεν έχει προφανές νόημα. Θα ήσουν αρκετά τολμηροί για να τα τατουάζ στα δάχτυλά σας; Δεν το έχω ακόμα! Αν ναι, δείτε εδώ τα 28 πιο πρωτότυπα σχέδια δερματοστιξιών δάχτυλων.

39. Παίρνουμε αυτό που νομίζουμε ότι αξίζουμε

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Δεχόμαστε την αγάπη που νομίζουμε ότι μας αξίζει. Είστε ο χειρότερος δικαστής σας, γι 'αυτό είναι σημαντικό να πάτε εύκολα στον εαυτό σας. Εάν δεν νομίζετε ότι αξίζετε να αγαπάτε, πιθανότατα θα απορρίπτετε ασυνείδητα την αγάπη από άλλους ή θα τους απομακρύνετε. Τα εμπνευσμένα αποσπάσματα τατουάζ όπως αυτό έχουν σκοπό να σας θυμούν τι ξεχνάτε μερικές φορές. Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας και καλωσορίστε όλη την αγάπη που μπορείτε να πάρετε στη ζωή σας! Στη συνέχεια, επιλέξτε μια γραμματοσειρά χειρογράφου που είναι τόσο χαριτωμένη, πρέπει να την έχετε εμποτιστεί!

Να πάρετε μια Δωρεάν προσαρμοσμένο τατουάζ έμπνευσης Σχεδιασμός Απόσπασμα:
Προσφορά περιορισμένης ώρας (κάντε κλικ στη φωτογραφία)
Κάντε κλικ here to get your free custom tattoo design quote.

38. Μεταξύ δεξιά και εύκολη αποσπάσματα τατουάζ

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Πρέπει όλοι να αντιμετωπίσουμε την επιλογή μεταξύ του τι είναι σωστό και του τι είναι εύκολο. Αυτό το απόσπασμα μιλάει πραγματικά την αλήθεια. Μερικές φορές ο σωστός τρόπος είναι ο σκληρότερος τρόπος και πρέπει να αποφασίσουμε αν αξίζει να αγωνιστούμε ή όχι. Η αφήγηση και η εγκατάλειψη είναι εύκολες λύσεις, αλλά μερικές φορές απαιτείται να παραιτηθεί. Αυτό το μήνυμα είναι τατουάζ δίπλα σε ένα δέντρο που φαίνεται να επηρεάζεται έντονα από τον άνεμο. Θα μπορούσε να αναφέρεται στο χρόνο.

37. Κρατήστε το πηγούνι σας επάνω

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Τώρα αυτό είναι ένας τύπος με μια αίσθηση του χιούμορ! Η γοργόνα, κυριολεκτικά και εικαστικά, είναι ένα θετικό μήνυμα. Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει, θα πρέπει όλοι να διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας και να τελειώσουμε τα πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επιλέγει μια γραμματοσειρά που εκφράζει την αρρενωπότητα και προσαρμόζεται τέλεια στο χώρο κάτω από το πηγούνι του. Είναι αυτονόητο ότι αυτό είναι ένα εξατομικευμένο τατουάζ. Εάν είστε στον πειρασμό να πληρώσετε λιγότερο για ένα τυποποιημένο τατουάζ, μην το κάνετε! Θα ήσαστε πολύ πιο ικανοποιημένοι από τα προσαρμοσμένα εισαγωγικά τατουάζ!

36. Η πρόοδος απαιτεί αγώνα

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Γνωρίζοντας αυτό χωρίς αγώνα δεν υπάρχει πρόοδος είναι ένα μεγάλο βήμα. Τα εμπνευσμένα αποσπάσματα τατουάζ, όπως αυτό, δουλεύουν τέλεια ως υπενθυμίσεις. Μπορεί να συμφωνείτε με αυτό, αλλά μερικές φορές μπορεί να χρειαστείτε κάποιον ή το τατουάζ σας για να ανανεώσετε τη μνήμη σας. Ο αγώνας είναι πραγματικός, αλλά και η πρόοδος και αξίζει τον κόπο. Ακούγεται σαν ένα πολύ ισχυρό μήνυμα, με το οποίο μπορεί να αναφέρεται οποιοσδήποτε, δεν το κάνει?

35. Δύναμη και αλήθεια

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Τα λόγια στα λατινικά έχουν ένα βάθος που δεν μπορεί να προσφέρει καμία άλλη γλώσσα. Το Fortes et veritas σημαίνει δύναμη και αλήθεια. Αυτές μπορεί να είναι δύο από τις κατευθυντήριες γραμμές αυτού του ατόμου στη ζωή. Τατουάζ πάνω στο αντιβράχιο του, φαίνονται καθαρά και ακριβή. Νομίζω ότι επέλεξε ένα σκούρο μπλε ή ένα σκοτεινό τιρκουάζ χρώμα, όχι μαύρο σαν τους περισσότερους ανθρώπους. Αυτό συμπληρώνει το χρώμα του δέρματος του επίσης. Όπως μπορείτε να δείτε, οι φλέβες του είναι μπλε-ish, γεγονός που σημαίνει ότι έχει ένα κρύο τόνο δέρματος.

34. Έμπνευση Λέων βασιλιά για όλους

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Να θυμάσαι ποιος είσαι είναι ένα απόσπασμα από το βασιλιά των λιονταριών. Τα εμπνευσμένα αποσπάσματα δερματοστιξιών από τις ταινίες εκτιμώνται πολύ μεταξύ των εραστών τατουάζ. Αυτό συγκεκριμένα σας προτρέπει να κοιτάξετε μέσα σας για να μάθετε τις απαντήσεις που αναζητάτε. Στον ψεύτικο κόσμο στον οποίο ζούμε, ο αληθινός εαυτός μας είναι πολύτιμος. Λατρεύω τον τύπο γραφής και το σχήμα του μικρού λιονταριού από αυτό το τατουάζ. Νομίζω επίσης ότι ο καρπός είναι μια τέλεια επιλογή για αυτόν τον τύπο μηνύματος. Άλλοι ίσως το θεωρούν εμπνευσμένο.

33. Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων μιλάει την αλήθεια

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Είμαστε όλοι τρελοί εδώ είναι ένα από τα αγαπημένα μου αποσπάσματα. Προέρχεται από την ταινία Alice in Wonderland και γράφτηκε από τον Lewis Carol. Μιλώντας από τη μυστηριώδη γάτα, αυτά τα λόγια είναι περισσότερο από ρεαλιστικά. Είμαστε όλοι τρελοί με έναν τρόπο ή το άλλο και όλοι αγωνιζόμαστε με την τρέλα μας ή την αγκαλιάζουμε. Θα προσθέσετε το πρόσωπο της γάτας που το είπε αυτό ή θα τακτοποιούσατε το μήνυμα; Θα έκανα και τα δύο!

32. Ο σωστός τρόπος για να εισπνεύσετε και να εκπνέετε τα αποσπάσματα τατουάζ

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Δεδομένου ότι αναπνέουμε συνεχώς και αναπνέουμε, γιατί όχι εισπνεύστε την αγάπη και εκπνέετε το μίσος? Αυτή είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση για την κράτηση για τα αρνητικά συναισθήματα και ένα από τα πιο εμπνευσμένα αποσπάσματα τατουάζ. Η γραμματοσειρά της γραμματοσειράς φαίνεται εξατομικευμένη, η οποία είναι μεγάλη, αλλά η θέση αυτών των προσφορών τατουάζ δεν είναι πολύ καλή. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η περιοχή αυτή εκτίθεται συνεχώς και, μέσα σε λίγα χρόνια, το μελάνι δεν θα φαίνεται τόσο σαφές όσο και τώρα. Υποθέτω ότι αυτό το άτομο μπορεί πάντα να ανανεώσει το μελάνι του / της!

31. Τα εμπνευσμένα λόγια της Μάγιας Άγγελου

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Αύξω εγώ είναι ένα ποίημα της Μάγιας Αγγέλου. Είναι πολύ συναισθηματικό, αλλά στέλνει ένα ενδυναμωτικό και θετικό μήνυμα. Από τη σκόνη ή τον αέρα, επιμένει να ανεβαίνει και να μην εγκαταλείπει. Δεν λέει τίποτα για ένα τριαντάφυλλο σε αυτό το ποίημα, αλλά μου αρέσει ο συνδυασμός. Φαίνεται πιο όμορφη από ένα απλό τατουάζ κειμένου, έτσι δεν είναι; Αυτή η ιδέα είναι κατάλληλη για εύθραυστες γυναίκες που αναζητούν δύναμη.

30. Ο τρόπος σας λειτουργεί καλύτερα

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Έχετε αισθανθεί ότι δεν είστε αρκετά ικανοί για μερικούς ανθρώπους; Νιώσατε πιεσμένοι να κάνετε κάτι μόνο επειδή άλλα άτομα σας ήθελαν; Νομίζω ότι αυτό το τατουάζ είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν χρειάζεται να αλλάξετε για τους άλλους. Το να είσαι αρκετά και να αποδεχτείς τον εαυτό σου είναι μια μεγάλη υπόθεση. Ένα τέτοιο απόσπασμα θα πρέπει να σας εμπνεύσει να αρχίσετε να κάνετε ό, τι επιθυμείτε και να σταματήσετε να κάνετε αυτό που δεν σας κάνει ευτυχισμένους. Η αλλαγή είναι καλή, αλλά μόνο αν το χρειάζεστε.

29. Τα σχέδια δεν υλοποιούνται πάντα

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Είτε πιστεύετε στη μοίρα ή όχι, αυτό το τατουάζ θα μπορούσε να σας εμπνεύσει. Η μοίρα δεν ενδιαφέρεται για σχέδια, οπότε περιμένετε το απροσδόκητο και μη χτυπήστε τον εαυτό σας αν τα σχέδιά σας δεν υλοποιούνται πάντα. Celebs έχουν τατουάζ, πάρα πολύ. Όπως η Rihanna. Ο προγραμματισμός μπορεί να πάρει τις ελπίδες σας και να σας κάνει να αισθανθείτε ενθουσιασμένοι για κάτι, αλλά ξέρετε ότι θα είστε εντάξει ακόμη και αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί. Μεγάλο μήνυμα και μεγάλη τοποθέτηση αυτού του παραθέτου!

28. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Μια σύγχρονη γραμματοσειρά μαζί με ένα μοντέρνο στυλ τατουάζ και ένα πολύ κίνητρο και εμπνευσμένο μήνυμα είναι ένας συνδυασμός για να πεθάνεις για! Αυτό το μήνυμα απευθύνεται σε όσους φοβούνται τα ύψη. Υποθέτω ότι αυτό το άτομο είναι ή ήταν επίσης μεταξύ τους. Παρ 'όλα αυτά, λειτουργεί ως υπενθύμιση και είμαι βέβαιος ότι είναι πολύ ενδυνάμωση όταν πρέπει να είναι.

27. Κυνηγώντας αυτοκίνητα από τα αποσπάσματα τατουάζ Snow Patrol

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Αν βρεθώ εδώ, αν βρισκόμουν εδώ, θα έκανες να μείνεις μαζί μου και απλά να ξεχάσεις τον κόσμο? Αυτές οι λέξεις ανήκουν στο Snow Patrol, μια μπάντα που τραγουδάει Chasing αυτοκίνητα. Ωστόσο, αυτό το τραγούδι δεν αφορά τα αυτοκίνητα, αλλά περίπου δύο άτομα που δεν χρειάζονται τίποτα ή κανέναν και που μπορούν να κάνουν τα πάντα από μόνοι τους. Οι στίχοι του τραγουδιού είναι ερμηνευτικοί, αλλά νομίζω ότι παίρνετε τη μεγαλύτερη εικόνα. Θα πρέπει να είναι φοβερό να σκεφτείτε κάτι και να εμπνεύσει κάποιον τόσο πολύ που παίρνει ένα τατουάζ με τα λόγια σας!

26. Ποιες είναι οι διαφορετικές μετρήσεις

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Ακριβώς όπως ο ελέφαντας με υπερμεγέθη αυτιά, ο καθένας δεν ταιριάζει με τα σημερινά παράλογα πρότυπα. Αγκαλιάζοντας το γεγονός ότι βλέπετε και σκέφτεστε διαφορετικά συνιστάται. Το να νικήσετε τον εαυτό σας ότι δεν είστε σαν οι άλλοι είναι λάθος. Όποιος πήρε αυτό το μήνυμα, το γνωρίζει και το ξέρω. Τι γίνεται με εσένα; Μου αρέσει η τοποθέτηση αυτού του τατουάζ γιατί δεν είναι κάπου ο καθένας να μπορεί να δει. Είναι προσωπική και αποκαλύπτει ένα βαθύ μήνυμα.

25. Η θέληση να ζήσουμε ...

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

... θα αντισταθμίσει πάντα την ικανότητα να πεθάνει. Με άλλα λόγια, θα μπορούσαμε επίσης να έχουμε την ικανότητα να πεθάνουμε, αλλά η επιθυμία της ζωής είναι εκείνη που μας κρατάει σε καλό δρόμο. Η ζωή είναι εύθραυστη και δεν το εκτιμούμε όλοι όπως υποθέτουμε. Ευτυχώς, τα εμπνευσμένα αποσπάσματα τατουάζ ακριβώς όπως αυτό είναι εδώ για να μας διαφωτίσει και να μας οδηγήσει σε μια καλύτερη πορεία. Για να μην αναφέρουμε ότι φαίνονται τόσο δροσερά και καλαίσθητα την ίδια στιγμή!

24. Οι γυναίκες που κάνουν ιστορία τατουάζ αποσπάσματα

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Καλά συμπεριφερόμενες γυναίκες σπάνια κάνουν ιστορία είναι το όνομα ενός βιβλίου που γράφτηκε από τον Laurel Thatcher Ulrich. Είναι φεμινίστρια και ιστορικός που πρότεινε τρόπους για να κάνουν ιστορίες οι γυναίκες. Αυτό σημαίνει ότι το άτομο που έχει υποστεί μεμβράνη είναι επίσης φεμινιστής ή απλώς απολάμβανε το θέμα. Είναι αρκετά αφοσιωμένη στο μήνυμα αυτό, καθώς επέλεξε ένα μεγάλο τατουάζ στην πλάτη της.

23. Εργαστείτε για αυτό που θέλετε

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Τίποτα δεν έχει υποσχεθεί. Αυτό το απόσπασμα με κάνει να σκεφτώ τις υποσχέσεις γενικά και το γεγονός ότι πρέπει να εργαστούμε για αυτό που θέλουμε. Οι άνθρωποι που τα έχουν όλα συχνά καταλήγουν δυσαρεστημένοι και πηγαίνουν σε ένα ταξίδι για να βρεθούν. Όταν τα πράγματα δεν λειτουργούν, το χρωστάτε στον εαυτό σας για να κάνετε μια αλλαγή ή να συνεχίσετε. Το σχήμα αυτών των ελκυστικά κόκκινα χείλη δεν έχει νόημα για μένα δίπλα σε αυτό το απόσπασμα, αλλά ίσως δεν είναι καν συνδεδεμένο με αυτά τα αποσπάσματα τατουάζ.

22. Πάντα ένα μάθημα, ποτέ μια αποτυχία

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Αποτυγχάνω είναι μια πολύ αρνητική λέξη και δεν πρέπει να επικεντρωθούμε στα αρνητικά πράγματα στη ζωή μας. Γι 'αυτό, είναι καλύτερο να εξετάσουμε την αποτυχία ως μάθημα και όχι ως αρνητικό αποτέλεσμα. Ένα τατουάζ που τοποθετείται στο γυναικείο στήθος, περιλαμβάνει και θηλυκά στοιχεία, όπως μια ροζ καρδιά και μια ροζ κορδέλα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το κλειδί είναι ένα σύμβολο λύσεων.

21. Πτώση πριν από τη μύγα

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Αν και δεν είναι απαραίτητο, μερικες φορες πρεπει να πεσεις πριν πεταξεις. Τα εμπνευσμένα αποσπάσματα τατουάζ που μιλούν για πτώση πριν από την πτήση έχουν νόημα. Οι άνθρωποι τείνουν να αποθαρρύνονται από την αποτυχία, αλλά η αποτυχία είναι μέρος της ζωής όπως ακριβώς είναι η πτήση. Η αποτυχία μπορεί να σας αφήσει ελεύθερη και να σας αφήσει να πετάξετε ή μπορεί να σας οδηγήσει στο είδος της επιτυχίας που είναι αναζωπύρωση. Τα πουλιά δίπλα σε αυτά τα λόγια σχετίζονται με την πτήση, αλλά είναι πολύ όμορφα ακόμα και αν είναι σκοτάδι.

20. Ποίημα από 1796 Τατουάζ Quotes

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Πάθος από τη λογοτεχνία, αυτή η γυναίκα αφιέρωσε το ένα τρίτο της πλάτης της σε ένα απόσπασμα. Λέει αν ένα σώμα πιάσει ένα σώμα έρχεται μέσα από τη σίκαλη. Γράφτηκε σε μια σκωτσέζικη διάλεκτο του 18ου αιώνα, αυτό το ποίημα μπορεί να μην έχει πολύ νόημα για εσάς. Πρόκειται για ένα αγόρι που βρίσκει στενές σχέσεις υποβαθμισμένες, οπότε δεν μπορεί να έχει ένα με ένα άτομο που τον ενδιαφέρει. Αυτό μπορεί να είναι το πρόβλημα αυτής της κυρίας ή όχι. Δεν θα μάθουμε ποτέ. Τα αποσπάσματα τατουάζ μπορούν να πω πολλά - ή να είναι μυστηριώδη!

19. Οικογενειακά θέματα επικρατούν

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Αυτό το απόσπασμα αναφέρεται στην οικογένεια και είναι το μοναδικό. Υπόσχεση! Όπου αρχίζει η ζωή και η αγάπη δεν τελειώνει ποτέ. Νομίζω ότι είναι ένας όμορφος τρόπος για να περιγράψουμε το νόημα της οικογένειας. Είναι επίσης πολύ ευαίσθητο θέμα για πολλούς από εμάς. Ωστόσο, μπορούμε να αγαπάμε πολλά άτομα, καθώς αγαπάμε το δικό μας αίμα. Ο συντάκτης αυτής της προσφοράς ήταν σίγουρα ένα συναισθηματικό πρόσωπο που αγαπούσε πολύ την οικογένειά της. Ως τατουάζ, φαίνεται ωραίο και δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο.

18. Άπειρο σε μια στιγμή

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Και εκείνη τη στιγμή είναι ορκίζομαι ότι είμαστε άπειροι είναι ένα απόσπασμα από τον Stephen Chbosky. Είναι ένας Αμερικανός συγγραφέας που έγραψε Τα προνόμια του να είναι ένα λουλούδι το 1999. Αυτή η φράση ήταν πολύ δημοφιλής το 2012, όταν οι άνθρωποι δημιούργησαν πολυάριθμα μεθύδια μαζί της. Τατουάζ σε σχήμα του σημείου άπειρο, αυτό το απόσπασμα είναι αυτονόητο. Είναι εμπνευσμένο, διότι αν συνέβαινε πριν, αυτό σημαίνει ότι είναι δυνατό να συμβεί ξανά ή να συμβεί σε άλλους ανθρώπους.

17. Δεν αρνείται να βυθιστεί

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Αρνούμαι να βυθίσω είναι ένα πολύ υποβλητικό και ισχυρό μήνυμα. Υπάρχουν πολλά σπουδαία πράγματα σχετικά με αυτό το τατουάζ. Από τη μια πλευρά, οι λέξεις σχετίζονται με το σχέδιο δίπλα του, δηλαδή με μια άγκυρα. Από την άλλη πλευρά, τοποθετείται στο πόδι μιας γυναίκας, το οποίο είναι ένα δημοφιλές μέρος για να τα τατουάζ αυτές τις μέρες. Το ίδιο το μήνυμα είναι εμπνευσμένο γιατί τονίζει τη δύναμη απλώς να αρνηθεί να κάνει κάτι.

16. Η καλλιέργεια του παλιού είναι πολύτιμη

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Η κρίση στο Midlife είναι συχνά όλο και μεγαλύτερη. Εμπνευσμένα αποσπάσματα τατουάζ όπως αυτό έρχονται στη διάσωση, μοιράζονται ένα πολύ λυπηρό και εποικοδομητικό μήνυμα: Μην μετανιώσετε μεγαλώνουν, είναι ένα προνόμιο που αρνείται σε πολλούς. Κανένας δεν λέει ότι πρέπει να ζείτε για τους άλλους, αλλά να σκεφτείτε άλλους που δεν έχουν την ευκαιρία να γερνούν και να βιώνουν τη ζωή που πρέπει να τους προσφέρει. Η εικόνα λουλουδιών συγχαίρει αυτά τα όμορφα λόγια!

15. Το όνειρο είναι να ζεις

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Μην ονειρεύεστε τη ζωή σας, ζείτε το όνειρό σας! Όμορφη, θηλυκή, εμπνευσμένη και τοποθετημένη κοντά σε άνθη κερασιού. τι περισσότερο θα μπορούσε να θέλετε από ένα τατουάζ; Τα απλά μηνύματα, οι απλές καμπύλες γραμμές και τα απλά λουλούδια αποτελούν μια αδιανόητη πολυπλοκότητα όταν τοποθετούνται δίπλα-δίπλα. Μεταμορφώστε τα όνειρά σας στην πραγματικότητα κάθε ευκαιρία που έχετε. Να θυμάστε να το κάνετε ή να πάρετε ένα τατουάζ σαν αυτό για υπενθύμιση!

14. Πηγαίνετε στο δρόμο σας

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Μερικοί λένε ότι πηγαίνω λάθος, όταν είναι μόνο δικό μου τρόπος, μακριά από τα υπόλοιπα. Αυτό το απόσπασμα δεν έχει γνωστό συγγραφέα, αλλά αυτό δεν είναι σημαντικό. Το νόημά της είναι για έναν αγώνα που βασανίζει τους ανθρώπους αυτές τις μέρες. Το να είσαι διαφορετικός, να σκέπτεσαι διαφορετικά και να θέλεις να κάνεις τα πράγματα διαφορετικά δεν βλέπεις σε καλό φως από τους άλλους. Αυτό το κορίτσι αισθάνθηκε την ανάγκη να πάρει αυτό το μήνυμα ενυδατωμένο στο δέρμα της, επειδή η ενασχόληση με άλλους ήταν μάλλον πάρα πολύ για να χειριστεί. Τέλος πάντων, είναι απλό και θηλυκό!

13. Η Τρικυμία από τον William Shakespeare

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Αυτό που είναι παρελθόν είναι ο πρόλογος είναι τα λόγια του διάσημου Ουίλιαμ Σαίξπηρ. Το πλαίσιο στο οποίο αναφέρθηκε αυτή η γραμμή δεν ήταν τυχερός. Ένας χαρακτήρας προσπαθούσε να πείσει έναν άλλο να σκοτώσει τον πατέρα του. Ωστόσο, ο Γερουσιαστής Μπάιντεν ανέφερε επίσης πρόσφατα τον Σαίξπηρ στην προσπάθειά του να αλλάξει το θέμα ή να αφήσει τους ανθρώπους να μην βρουν μια κατάλληλη απάντηση. Ως τατουάζ προκαλεί πολλές ερωτήσεις, αλλά μπορεί να αναφέρεται στην αποχώρηση από το παρελθόν και στην αρχή της ζωής του.

12. Η πραγματικότητα είναι στα αποσπάσματα τατουάζ των ονείρων σας

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Ο Tupac Shakur το είπε κάποτε αυτό η πραγματικότητα είναι λάθος τα όνειρα είναι αλήθινά. Υποθέτω ότι δεν είναι καθόλου δύσκολο κάποιος να βρει τον εαυτό του ή τον εαυτό του με αυτά τα λόγια. Η πραγματικότητα είναι συχνά πάρα πολύ δύσκολο να γυμνός, οπότε γιατί να μην εμπιστευτείτε τα όνειρά σας και να τα κάνετε να γίνουν πραγματικότητα σας; Αυτό ένα καλό σημείο, αλλά η ολοκλήρωση του μπορεί να είναι δύσκολο. Ακόμα κι έτσι, φαίνεται απολαυστική για την πλάτη αυτής της νέας γυναίκας.

11. Σκεφτείτε την ύλη

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Αυτό το τατουάζ είναι λαμπρό, έτσι δεν είναι; Δεν αποτελείται από μεγάλο απόσπασμα, αλλά αυτές οι δύο λέξεις είναι τόσο απλές και ουσιαστικές ώστε μπορούν εύκολα να χαρακτηριστούν ως εμπνευσμένες. Το μυαλό πάνω από την ύλη ισοδυναμεί με ευτυχία. Το άτομο που πήρε αυτό το μελάνι φαίνεται νεαρό, τόσο καλό για την συνειδητοποίησή της τόσο σύντομα στη ζωή της!

10. Αναπνεύστε και είστε ισχυροί

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Πάρτε μια αναπνοή και να είστε ισχυροί θα μπορούσε να γίνει το μάντρα σας. Αν και αυτό δεν είναι σανσκριτικό και υπάρχουν πολλές λέξεις, η ίδια η ενέργεια θα είναι η ίδια. Αυτές οι λέξεις μπορούν να έχουν ψυχολογική και πνευματική δύναμη αν λέγονται ξανά και ξανά. Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται σχεδόν 100% από τότε που αυτό το μήνυμα κατέληξε στο δέρμα ενός ατόμου. Είμαι βέβαιος ότι συχνά θα στραφώ σε ένα τέτοιο τατουάζ αν είχα ένα. Θεωρείτε χρήσιμο?

9. Είμαι εξαιτίας σας

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Δεδομένου ότι υποσχέθηκα ότι δεν θα υπάρχουν άλλα τατουάζ οικογένειας, εδώ είναι ένα τατουάζ μητέρα και κόρη! Είμαι γιατί είσαι μιλά για την απαραίτητη σύνδεση μεταξύ μιας μαμάς και ενός παιδιού. Η κωδικοποίηση ισχύει μόνο στην περίπτωση της κόρης. Συναισθηματικά έμπνευση τατουάζ αποσπάσματα είναι όλα πέρα ​​από τη θέση. Απλά πρέπει να βρείτε το σωστό για τον εαυτό σας!

8. Ομορφιά για τους τυφλούς

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Όλα και όλοι είναι διπλοί. Αυτό σημαίνει ότι όλα έχουν ομορφιά, αλλά δεν το βλέπουν όλοι. Έτσι, η εύρεση των προσώπων που βλέπουν την ομορφιά σε σας και τι κάνετε θα ήταν το σημείο. Νομίζω ότι όλοι πρέπει να είναι πιο ανοιχτοί και δεκτικοί σε όλες τις μορφές ομορφιάς μπορεί να βρεθεί μέσα Ο κόσμος δεν θα αλλάξει εκτός αν αρχίσετε με την αλλαγή προοπτική σας σε περίπτωση που δεν βλέπετε ομορφιά γύρω από σας.

7. Βλέποντας το παρελθόν ως πρακτική

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Αν νομίζεις το παρελθόν είναι πρακτική, τότε είστε ένας από τους τυχερούς. Η μάθηση από τα λάθη μας μετράει, αλλά δεν θα τα έκανα. Για εκείνους που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τέτοιες πληροφορίες με παραγωγικούς τρόπους, αυτό το τατουάζ ταιριάζει απόλυτα. Μου αρέσει επίσης η τοποθέτηση και αυτός ο μικρός άνθρωπος από τη δεξιά γωνία που δεν έχει τίποτα να κάνει με τα εμπνευσμένα αποσπάσματα τατουάζ.

6. Οι Smiths τραγουδούν ένα τραγούδι

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Οι Smiths ήταν εμπνευσμένοι όταν έγραψαν αυτό το τραγούδι που εμπνέει τους άλλους. Υπάρχει ένα φως που ποτέ δεν σβήνει. Ίσως το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να το βρούμε και να φροντίσουμε να το διατηρήσουμε. Αυτό το απόσπασμα μπορεί να αναφέρεται σε πολλά πράγματα, αλλά εξαρτάται από εσάς να βρείτε ένα εξατομικευμένο νόημα. Η γραμματοσειρά είναι ιδιαίτερα ωραία σε αυτό το τατουάζ. Μοιάζει με συνδυασμό γοτθικού και καλλιγραφικού.

5. Αγαπάτε τον εαυτό σας, δεν έχει σημασία τι

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Είστε εξοικειωμένοι με το υπαρξιακό ερώτημα, Αγαπήστε τον εαυτό σας, γιατί εάν δεν το κάνετε, πώς μπορείτε να περιμένετε κάποιον άλλο να σας αγαπά; Νομίζω ότι αυτό το τατουάζ είναι ακριβώς αυτό. Η αγάπη μας πρέπει να είναι ένα συνεχές συναίσθημα. Αγκαλιάζοντας τα ελαττώματα, τα λάθη και τις αποτυχίες μας απαιτεί μεγάλη εμπιστοσύνη. Αυτό το συναίσθημα είναι απαραίτητο, αλλά δυστυχώς πολλοί άνθρωποι δεν το βασίζονται. Αυτό το απόσπασμα κάνει ένα ωραίο τατουάζ αντιβράχιο!

4. Γέλα και αγάπη

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Γελάτε όσο αναπνέετε. Να αγαπάς για όσο ζείς. Τώρα μια καλή συμβουλή! Έβαλε τα χέρια της το ένα δίπλα στο άλλο, έτσι αυτό σημαίνει ότι το σχήμα της καρδιάς τατουάζ στο δεξί της χέρι είναι επίσης μέρος του μηνύματος. Η αγάπη δεν είναι μόνο για την εύρεση της ψυχής σας. Η αγάπη είναι γύρω μας και συχνά μας κάνει τόσο χαρούμενους ότι γελάμε όσο αναπνέουμε. Κοιτάξτε αλλού, αλλά μην χάσετε την ελπίδα!

3. Ο Eminem χτυπά ξανά

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Λέξεις που λέγονται από ανθρώπους που είναι ακόμα μεταξύ μας και μας εντυπωσιάζουν ακούγονται πραγματικά. Αυτή είναι η περίπτωση του Eminem, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είναι αμφιλεγόμενος τραγουδιστής, κατάφερε να εμπνεύσει πολλούς από εμάς. Ομορφιά έρχεται σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη, οπότε μην αφήνετε κανέναν να πείτε ότι δεν είστε όμορφοι, αλλά μην προσπαθήστε να αποδείξετε το λάθος τους. Απλά δεν αξίζουν την ενέργειά σας.

2. Είμαι δικό μου

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Το Pearl Jam έχει ένα τραγούδι που ονομάζεται Είμαι δικός μου. Εκεί προέρχονται τα εμπνευσμένα αποσπάσματα τατουάζ από τα πλευρά του κοριτσιού. Αναφέρεται στην ελευθερία του κάθε ατόμου να κάνει τις δικές του αποφάσεις και να μην απαντά μπροστά σε κανέναν γι 'αυτούς. Οι εξαιρέσεις είναι φυσικά αυτές που σχετίζονται με την ηθική και το δίκαιο. Σίγουρα ο πόνος αξίζει τον κόπο!

1. Αντίθεση στα μηνύματα καρπού

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Αυτό το tattooable quote δεν έχει γνωστό συγγραφέα, γεγονός που διευκολύνει την προσαρμογή. Σας είδε να καίει στη βροχή. σας είδε να κολυμπάτε στη φλόγα είναι ένα τατουάζ γράμματα που ζωγραφίζει μια αντίθεση εικόνα. Κάποιος δεν μπορεί να καεί πραγματικά στη βροχή εκτός αν το νερό δεν μπορεί να βάλει τη φωτιά κάτω και δεν μπορεί κανείς να κολυμπήσει κυριολεκτικά στις φλόγες. Λοιπόν, ας σκεφτούμε όλα αυτά ως μεταφορικές δοκιμές που έπρεπε να περάσουμε και τώρα κινούμαστε. Σας αρέσει η γραμματοσειρά εφημερίδων?

.

Leave A Comment

− 6 = 2