101 Τατουάζ πεταλούδα να βάλει ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό σας

101 πανέμορφα πεταλούδα τατουάζ να βάλει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Αυτά τα σχέδια τατουάζ θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε ένα τατουάζ πεταλούδα που είναι κατάλληλο για σας. Ή απλά να καθίσετε και να απολαύσετε αυτές τις φωτογραφίες.  Τατουάζ πεταλούδων είναι πολύ συνηθισμένα στις μέρες μας, αλλά οι καλλιτέχνες εξακολουθούν να βρίσκουν όμορφους και πρωτότυπους τρόπους να τους κάνουν. Οι πεταλούδες έχουν αποτελέσει έμπνευση για τατουάζ για μεγάλο χρονικό διάστημα, ειδικά μεταξύ των γυναικών. Είναι μικρά και όμορφα, έτσι κάνουν ένα κοινό τατουάζ - γνωρίζετε, όταν η μητέρα σας σας λέει ότι πρόκειται να το μετανιώσετε, αλλά θέλετε να το κάνετε ούτως ή άλλως, αλλά στο εσωτερικό νομίζετε ότι η μητέρα σας μπορεί να έχει δίκιο. Εδώ είναι μερικές καταπληκτικές πεταλούδες που έχουν ληφθεί με σταθερή αποφασιστικότητα

Contents

1. Μια πεταλούδα με πολυέλαιο

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Αυτό είναι ένα πανέμορφο τατουάζ! Είναι σαν μια πεταλούδα σε έναν πολυέλαιο ή ένα κλουβί. Δεν είμαι ακριβώς σίγουρος, αλλά σίγουρα φαίνεται εκπληκτικό. Αυτό είναι το τέλειο τατουάζ για να αποδείξει με ένα μπικίνι. Είναι λεπτομερές, καλά κατασκευασμένο, και σε αυτό το μέρος του σώματος δημιουργεί όμορφες γραμμές στο σώμα, τουλάχιστον αν έχετε κοιλιακούς όπως το δικό της. Ας ελπίσουμε ότι ποτέ δεν θα πάρει βάρος. Από τον David Botterhoek από το tattrx.com.

2. Μια σύγχρονη πεταλούδα

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Αυτό το τατουάζ έχει πάει πάρα πολύ. Είναι μια σπασμένη πεταλούδα που έχει σπάσει, αλλά φαίνεται να πετάει. Τα χρώματα είναι δραματικά και τα φτερά τους σκισμένα. Σε αντίθεση με τα περισσότερα τατουάζ πεταλούδα, αυτό το τατουάζ έχει πολλή ασυμμετρία που συμβαίνει. Η αντίθεση των χρωμάτων, η πεταλούδα φαίνεται να είναι στη μέση μιας μεγάλης σύγχυσης. Το σχέδιο είναι πρωτότυπο και όμορφα κατασκευασμένο - και σε αυτό το σημείο θα πάρει πιθανώς μεγάλη προσοχή. Τατουάζ πεταλούδα έρχονται σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη.

3. Τατουάζ πεντάδα άνδρες

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Τώρα αυτό είναι κάτι που δεν βλέπετε τόσο συχνά. Μια πεταλούδα σε έναν άνδρα. Υποθέτω ότι αυτό είναι ένα σκώρο όμως, έτσι δεν είναι ένα στερεότυπο θηλυκό σχέδιο. Αυτό που είναι εκπληκτικό για αυτό το τατουάζ όμως, είναι το μέγεθος. Σπάνια βλέπετε ένα τατουάζ πεταλούδας τόσο μεγάλο - η πλειοψηφία είναι πολύ μικρό. Ταιριάζει στο σώμα του απίστευτα καλά και φαίνεται εκπληκτικό. Αυτό το τατουάζ είναι rock'n'roll. Από το tattooartclub.com.

4. Μια λευκή πεταλούδα

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Τα λευκά τατουάζ είναι αρκετά ασυνήθιστα, και εδώ είναι ένα καλά κατασκευασμένο. Τα ευαίσθητα λευκά φτερά της πεταλούδας υπογραμμίζουν την ευθραυστότητα της και την φέρνουν με εντελώς διαφορετικό τρόπο από το μαύρο μελάνι. Αυτό το τατουάζ είναι σούπερ θηλυκό και σίγουρα πρωτότυπο. Αυτό πιθανότατα θα φαινόταν ακόμα πιο εντυπωσιακό στο πιο σκούρο δέρμα! Συντήρηση θα ήταν ένα πράγμα με αυτό - Σίγουρα το λευκό θα εξασθενίσει μετά από λίγα χρόνια και θα πρέπει να πάρει τακτικές επαφές ups. Εντούτοις, αξίζει τον κόπο. Βλέπετε στο cuded.com.

5. Πεταλούδες σε μαντάλα

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Πρέπει να πω ότι δεν το έχω ξαναδεί. Ένα τατουάζ πεταλούδων μαντάλα με μια πεταλούδα που πετάει μακριά; Ή ίσως πετάει στην μαντάλα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, μου φαίνεται πολύ συμβολικό. Ο σχεδιασμός είναι εξαιρετικά λεπτομερής και πανέμορφος, και η παρατυπία στο mandala το διαφοροποιεί από άλλα τατουάζ μανταλάκι που μπορεί να είναι αρκετά κοινό σε άλλα πεταλούδα τατουάζ. Συνολικά, το σίγουρο πρωτότυπο αυτού του ατόμου.

6. Σκιές πεταλούδας

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Αυτή είναι μια διασκεδαστική ιδέα! Ταιριάζουν τατουάζ για μια ομάδα αδιαχώριστων φίλων ή της οικογένειας. Ένας πολύ καλός τρόπος να αισθανθείτε ενωμένοι και να δείξετε τον δεσμό σας με τον κόσμο. Το ύφος αυτού του τατουάζ είναι πανέμορφο. έχοντας τις σιλουέτες των πεταλούδων αντί για ένα πιο περίπλοκο σχέδιο κάνει το τατουάζ περισσότερο από μια δήλωση και παίρνει τους ανθρώπους να το σκεφτούν. Γιατί τρία; Γιατί είναι μεγαλύτερο από τους άλλους; Υποθέτω ότι δεν θα μάθουμε ποτέ.

8. Πεταλούδες σε ένα μανίκι

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Εδώ είναι μια όμορφη και θηλυκή ιδέα για ένα τατουάζ μανίκι. Με κάνει να σκέφτομαι την καμουφλάζ των γυναικών. Δεν θα ήταν μια θαυμάσια ιδέα; Καμουφλάζ με τριαντάφυλλα και πεταλούδες. ΤΕΛΟΣ παντων. Αυτές οι πεταλούδες είναι αρκετά παραδοσιακές μορφές και τυπικές στα τατουάζ, αλλά αυτό που τις κάνει διαφορετικές είναι ότι είναι μέρος ενός μανικιού. Μοναδικές πεταλούδες είναι αρκετά συνηθισμένες, αλλά εδώ συνδυάζονται με εκπληκτικά λουλούδια για ένα δεξιό μανίκι. Έχουν γίνει επίσης με χρώμα σε στυλ ζωγραφικής, που προσθέτει ένα άγγιγμα της πρωτοτυπίας και της φρεσκάδας στο τατουάζ.

9. Μια πολύχρωμη πεταλούδα στο λαιμό

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Καταπληκτικά χρώματα! Αυτή η πεταλούδα από designatattoo.com δεν είναι πολύ παραδοσιακή, τουλάχιστον δεν νομίζω ότι αυτό το είδος πεταλούδας υπάρχει πραγματικά. Αλλά τι ξέρω. Τα χρώματα είναι απίστευτα ούτως ή άλλως. Φαίνεται σχεδόν φυλετικό με τα χρώματα και το σχέδιο. Το μέγεθος και η θέση είναι επίσης τέλεια, προσδίδει σίγουρα μια πανέμορφη λεπτομέρεια στο λαιμό της. Τα φωτεινά χρώματα ξεχωρίζουν πραγματικά από το χλωμό δέρμα και φαίνονται καλά με τα ξανθά μαλλιά της πλατίνας. Από tatuajesxd.com. Τατουάζ πεταλούδων εκπροσωπούνται καλά σε αυτόν τον ιστότοπο.

10. Πεταλούδα φυλετικού στυλ

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Αυτό το τατουάζ είναι αρκετά απλό. Μια πεταλούδα φυλετικών στυλ, πολύ όμορφη και θηλυκή. Αυτό που αγαπώ γι 'αυτό όμως είναι η χρήση κοσμημάτων! Ένας καταπληκτικός τρόπος για να σπάσει το τατουάζ σας για ένα πάρτι ή μια ειδική περίσταση. Είναι σαν κοσμήματα στο δέρμα σας. Ένας σούπερ δημιουργικός τρόπος για να δώσετε στο δέρμα σας την τέχνη την προσοχή και τον θαυμασμό που του αξίζει και προσθέστε μια ιδιαίτερη πινελιά στην εμφάνιση του κόμματός σας.

 11. Τα τατουάζ των συμμετρικών ποδιών

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Τα συμμετρικά τατουάζ πάντα φαίνονται όμορφα. Αυτά τα τατουάζ πεταλούδα παιχνιδιάρικα σπάσουν την συμμετρία χρησιμοποιώντας διαφορετικές πεταλούδες σε κάθε πόδι. Περιβάλλεται από θηλυκό σχεδιασμό που τονίζει τη σέξι επιλογή της τοποθέτησης στο σώμα, αν και νομίζω ότι αυτά τα τατουάζ θα φαίνονται καλά σχεδόν οπουδήποτε στο σώμα.

12. Μουσική και πεταλούδες

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Αυτό το τατουάζ συνδυάζει μουσική και πεταλούδες. Οι πεταλούδες πετούν στην πλάτη της σαν μελωδία, δημιουργώντας μια εντύπωση μιας ελεύθερης και ξέγνοιαστης μελωδίας - και ένα σέξι μονοπάτι στην πλάτη. Μεγάλο που το πήρε τόσο μεγάλο, επειδή λειτουργεί πραγματικά στο σύνολό της.

13. Μανίκι με πεταλούδες

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Ένα μοντέρνο μανίκι στυλ ζωγραφικής με πεταλούδες και παγώνι. Πολύ εορταστικές και εντυπωσιακές επιλογές ζώων, κάνουν πραγματικά ένα πρωτότυπο και όμορφο μανίκι. Μου αρέσει το πώς το παγώνι κοιτάζει με ένα κακό βλέμμα από τον ύπνο της, όπως «Θα σε σκοτώσω στον ύπνο σου». Η πεταλούδα μοιάζει πιο αθώα, αν και μάλλον είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τι πραγματικά σκέφτεται. Τα πεταλούδα τατουάζ μπορεί να είναι δύσκολο να διαβαστούν, από την άποψη των συναισθημάτων τους. Duh!

14. Γεωμετρικός σκώρος

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Λατρεύω αυτό το σύγχρονο ύφος του τατουάζ που μοιάζει με τη γεωμετρία και το σχέδιο συνδυασμένα. Το γεωμετρικό μοτίβο στο φόντο γίνεται σε απίστευτη εργασία. Το σύνολο του τατουάζ είναι αρκετά καθαρό και γεωμετρικό, και σίγουρα φαίνεται εκπληκτικό. Αν είχα αυτό το τατουάζ, δεν θα με απασχολούσε ο κόσμος να κοιτάζει στο στήθος μου αντί για το πρόσωπό μου.

15. Γίγαντες πεταλούδες

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Αυτές οι πεταλούδες είναι καλά κατασκευασμένες και το μέγεθος τους κάνει ακόμα πιο όμορφο. Εάν ήταν μικρότερα, δεν θα ήταν σχεδόν τόσο εντυπωσιακά. Το ρεαλιστικό στυλ τους κάνει επίσης να ξεχωρίζουν και να μοιάζουν με πραγματικές πεταλούδες. Ταιριάζουν επίσης τέλεια στις καμπύλες του σώματός της. Το Velociclo.blogspot.com έχει αυτό και πιο εκπληκτικά σχέδια.

16. Πλαίσιο πεταλούδας

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Αυτό το τατουάζ ασύμμετρου ποδιού είναι πολύ ενδιαφέρον. Δεν είμαι σίγουρος ποιο στοιχείο παίζει τον κύριο ρόλο εδώ, το τοπίο ως σύνολο, το φεγγάρι, το δέντρο ή τη πεταλούδα. Η πεταλούδα κλείνει το πλαίσιο σπάζοντας τη συμμετρία λίγο. Συνολικά, αυτό το τατουάζ είναι αρκετά μυστηριώδες και τρομερό. Φαίνεται πολύ ωραία.

17. Ρεαλιστική τατουάζ πεταλούδα πεταλούδα

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Αυτό το απίστευτο ρεαλιστικό τατουάζ σκώρος θα πάρει σίγουρα προσοχή. Το μπλε χρώμα, τα δαντελωτά φτερά, οι πτυχές στις φτερούγες - όλα γίνονται με τέτοιο ταλέντο και με τόση λεπτομέρεια. Σχεδόν μοιάζει με ένα γιγάντιο σκώρος που σέρνει στην πλάτη της, φοβερό. Καταπληκτική δουλειά από τον καλλιτέχνη ούτως ή άλλως. Βλέπετε στο ilovethispic.com.

18. Πεταλούδες καρπού

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Αυτές οι πεταλούδες είναι μικρές, αλλά έχουν πολλές λεπτομέρειες που τις καθιστούν μοναδικές. Περιέχουν μόνο τα μαύρα μέρη της πεταλούδας, που τα κάνει να φαίνονται ευαίσθητα και αιθέρια. Μια πανέμορφη λεπτομέρεια στον καρπό. Φαίνεται εξαιρετικά θηλυκή σε συνδυασμό με τα βαμμένα νύχια. Από το pinterest.com.

19. Πολύχρωμες πεταλούδες

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Αυτό το τατουάζ από το cuded.com ξεχωρίζει απίστευτα καλά επειδή είναι μόνο το τατουάζ της. Μερικές φορές λιγότερο είναι περισσότερα. Τα όμορφα χρώματα ασιατικού στιλ και οι λεπτομέρειες με τις οποίες γίνονται οι πεταλούδες και τα κλαδιά μοιάζουν με μια ζωγραφική σε μια γκαλερί τέχνης. Σίγουρα μια μεγάλη επιλογή του καλλιτέχνη και χρήματα που δαπανάται καλά. Μερικές φορές μια ζωγραφική πάνω στο δέρμα είναι καλύτερη από δέκα στον τοίχο.

20. Ρεαλιστικός συνδυασμός

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Εδώ είναι ο ρεαλισμός στο καλύτερό της. Οι λεπτομέρειες, τα μεγέθη και τα χρώματα είναι εκπληκτικά ζωηρά και κάνουν το τατουάζ να ξεχωρίζει. Ο σχεδιασμός είναι αρκετά συνηθισμένος - έχουμε δει τόσες πολλές τατουάζ τριαντάφυλλων και πεταλούδων που νομίζετε ότι οι άνθρωποι τρέφονται με τους μέχρι τώρα - αλλά για κάποιο λόγο ποτέ δεν φαίνεται να χάνουν τη γοητεία τους. Τατουάζ από το grimmy3D.

21. Πεταλούδες σε στροβιλισμό

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Εδώ είναι μια όμορφη μοντέρνα έκδοση τριαντάφυλλα και πεταλούδες. Στην αρχή, δεν κατάλαβα καν ότι έχει τριαντάφυλλα και πεταλούδες. Αλλά ναι, φαίνεται ότι συμβαίνει. Είναι όμως μια αναζωογονητική απόκτηση του παραδοσιακού θέματος. Το τατουάζ παίζει με διαφορετικά βάθη που δημιουργούνται από πιο έντονα πεταλούδες στο μπροστινό μέρος και πιο θολά τριαντάφυλλα στο παρασκήνιο και δημιουργεί μια ψευδαίσθηση κίνησης με στροφές στο παρασκήνιο. Καταπληκτική δουλειά, εγκρίνω, αν και το θέμα είναι αρκετά φθαρμένο. Από Basistka, ένας ειδικός καλλιτέχνης στα σχέδια πεταλούδων τατουάζ.

22. Moths με εξατομικευμένο κείμενο

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Αυτό είναι ένα άλλο σέξι συμμετρικό τατουάζ πόδι. Τα χρώματα σε αυτό δεν είναι πολύ ισχυρά, έτσι τα σχήματα των σκώρων και τα κείμενα παίζουν τον κύριο ρόλο στο σχεδιασμό. Το σχήμα της πεταλούδας έχει σίγουρα μια σέξι κλίση στα τόξα και τις κάλτσες. Η έννοια του κειμένου είναι όμως ένα μυστήριο.

23. Πεταλούδες μετά από πετρελαιοκηλίδα

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Αυτό είναι ένα αρκετά δραματικό τατουάζ. Διαθέτει τακτικές και σκιώδεις πεταλούδες σε ένα κακό μαύρο στροβιλισμό, και μερικές από τις μαύρες μοιάζουν σαν να διαρρέουν. Φαίνεται σαν ένα θέμα φωτός και σκοτεινό ή καλό και κακό, και πιθανότατα έχει μια βαθύτερη έννοια στον ιδιοκτήτη του. Κατασκευασμένο από Υπόγεια Τατουάζ και Piercing.

24. Ζωγραφισμένες πεταλούδες

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Για να αλλάξετε ένα παραδοσιακό θέμα, είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό στυλ, όπως σε αυτό το τατουάζ. Φαίνεται φρέσκο ​​και ξέγνοιαστο με τις πεταλούδες που μοιάζουν με τη ζωγραφιά. Αυτό είναι ένα αρκετά καλλιτεχνικό τατουάζ. Μεγάλη μοναδική και πολύχρωμη σχεδίαση! Βλέπετε στο http://booky1.deviantart.com/art/Butterfly-Tattoo-94139355.

25. Μεγάλη πεταλούδα πίσω

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Τώρα αυτό δείχνει δέσμευση. Λατρεύω αυτό το καλά σχεδιασμένο τατουάζ. Πρόκειται για ένα πανέμορφο σχέδιο που ανοίγει από την κορυφή σαν ένα V-back φόρεμα, δημιουργώντας όμορφες γραμμές στο σώμα. Ή εναλλακτικά, είναι μια γιγαντιαία πεταλούδα αγκαλιάζοντάς την σφιχτά. Τα χρώματα και τα σχέδια είναι εξαιρετικά τολμηρά. Βρέθηκε στο cuded.com.

26. Σκώρος με τετράγωνα

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Εδώ είναι ένα μοντέρνο σχέδιο που συνδυάζει τη γεωμετρία και το παραδοσιακό θέμα πεταλούδας. Τα αντίθεση χρώματα φαίνονται πανέμορφα, και η πεταλούδα φαίνεται να πετάει μέσα από ένα κλουβί ή ένα λαβύρινθο ή κάτι παρόμοιο. Η θέση στο σώμα είναι επίσης όμορφη, όπως η πεταλούδα πρόκειται να πετάξει πάνω από τον ήλιο, και πάνω από τον ώμο της.

27. Πεταλούδα στο στήθος

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Τατουάζ μεταξύ των βυζιά αυτού του τύπου είναι αρκετά σπάνια. Πρέπει να πω, ότι είναι ένας πολύ φοβερός τρόπος για να γιορτάσουμε μικρά βυζιά, γιατί αυτό δεν θα φαινόταν σχεδόν τόσο καλό με τα μεγάλα βυζιά. Είναι σίγουρα μάτι συλλαμβάνει και συγχαίρει τη φυσική συμμετρία του σώματος. Αυτό είναι ένα εξαιρετικά μοναδικό τατουάζ για τις γυναίκες, παρά το θέμα της πεταλούδας, και το τραβάει σαν ένα αφεντικό.

28. Θάνατος από τα φτερά

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Πρώτον, μπορώ να πω πόσο μου αρέσει αυτή η φωτογραφία; Δείχνει το κρανίο ευθεία, ενώ στην πραγματικότητα βρίσκεται διαγώνια πάνω στο τόξο του ποδιού. Μου αρέσει επίσης η ιδέα να βάζω κάτι διαφορετικό από τα παραδοσιακά μοτίβα πεταλούδας στα φτερά. Προσθέτει μια εκπληκτική συστροφή στο τατουάζ. Από designatattoo.com.

29. Φυλετικό και ρεαλιστικό στυλ συνδυασμένο

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Εδώ είναι μια φυλετική πεταλούδα με διαφορετική προσέγγιση. Η σχεδίαση είναι πολύ ενδιαφέρουσα, δεν μπορώ να αποφασίσω αν η πεταλούδα είναι σε ένα λουλούδι ή αν τα στροβιλισμένα στην ουρά της φέρουν ίχνη ή απλά μια απλή διακόσμηση. Τα περιγράμματα μοιάζουν πολύ έτσι κι αλλιώς, και το χρώμα τουλάχιστον στη φωτογραφία φαίνεται σχεδόν μπλε - όμορφη.

30. Απλή και θηλυκή

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Αυτό το τατουάζ φαίνεται τόσο χαριτωμένο στο πόδι της! Το σούπερ συμμετρικό σχέδιο και οι τολμηρές γραμμές και τα χρώματα αντιπαραβάλλουν με το απαλό δέρμα του όμορφα. Το μοντέλο τατουάζ είναι κοντά σε ένα κανονικό σχεδιασμό πεταλούδας, αλλά αρκετά διαφορετικό ώστε να το κάνει πρωτότυπο. Αυτό μου θυμίζει εικόνες των βιβλίων των Ρώσων παιδιών. Βλέπετε στο designatattoo.com

31. Σέξι πεταλούδα τατουάζ

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Τώρα εδώ είναι ένα τολμηρό τατουάζ. Ο τόπος στο σώμα είναι εντυπωσιακός, τα χρώματα είναι έντονα και το μέγεθος δεν είναι ούτε μετριοπαθές. Παίρνει επίσης περισσότερη προσοχή επειδή είναι το μόνο τατουάζ που φαίνεται να έχει στο σώμα της. Είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή τοποθέτησης - σίγουρα δεν θέλει να εκτρέψει την προσοχή από τη διάσπαση της. Αυτό το τατουάζ είναι σούπερ θηλυκό με πολλούς τρόπους! Σέξι, όμορφα, πανέμορφα τατουάζ πεταλούδας όπως αυτό είναι μεταξύ των αγαπημένων μας.

32. Φυλετική πεταλούδα στα κοιλιακά

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Αυτή η φυλή ταιριάζει όμορφα στο λεπτό στομάχι της. Είναι όλα αρκετά χαρακτηριστικό φυλετικό, η πεταλούδα και τα σχέδια γύρω από αυτό. Αυτό που το καθιστά ενδιαφέρον είναι ότι η πεταλούδα είναι κατασκευασμένη από μικρότερα, πιο πυκνά σχέδια από ό, τι το περιβάλλον. Λίγοι άνθρωποι μπορούν να τραβήξουν ένα τατουάζ όπως αυτό. Ο σχεδιασμός από designatattoo.com είναι αρκετά κακός, γι 'αυτό στοιχηματίζω ότι ο ιδιοκτήτης είναι μια πραγματικά σκληρή νεοσσός πάρα πολύ.

33. Σύγχρονη πεταλούδα με πιτσιλίσματα

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

 Αυτό το σχέδιο από το velociclo.blogspot.com είναι πανέμορφο. Συνδυάζει διαφορετικά χρώματα με έναν σύγχρονο και ισχυρό τρόπο. Οι λεπτομέρειες είναι απολύτως απίστευτες και όμορφη. Αναρωτιέμαι για τον συμβολισμό αυτού. Το κόκκινο είναι αρκετά βίαιο, αλλά για κάποιο λόγο η ασπρόμαυρη πεταλούδα φαίνεται να αντιπροσωπεύει κάτι βαρετό και συνηθισμένο και το πολύχρωμο μπορεί να είναι ψυχή, μυαλό ή κάτι παρόμοιο. Τουλάχιστον αυτό σας κάνει να σκεφτείτε.

34. Απλός σχεδιασμός ώμων

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Design-σοφός, αυτό το τατουάζ είναι αρκετά παραδοσιακό. Η βασική πεταλούδα. Αλλά αυτό που αγαπώ γι 'αυτό είναι ο τόπος. Πόσο συχνά βλέπετε μια πεταλούδα στον ώμο σαν αυτό; Φαίνεται πολύ μοναδικό και διαφορετικό - είναι στην πραγματικότητα πολύ τοποθετημένο με γούστο. Είναι σχεδόν σαν να πέταξε η πεταλούδα πάνω της. Αυτό το χαριτωμένο τατουάζ βρέθηκε από το designatattoo.com.

35. Απλή πεταλούδα στο στήθος

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Αυτό το τατουάζ πεταλούδας είναι πολύ απλοϊκό. Είναι 2-διαστάσεων, τα χρώματα είναι απλά και ο σχεδιασμός δεν έχει πρόσθετα στοιχεία. Μου θυμίζει κινούμενα σχέδια ή κόμικς για παιδιά. Είναι αρκετά μοντέρνο και σε ένα αρκετά ορατό τμήμα του σώματος. Φαίνεται πολύ κομψό σε αυτήν - τα τατουάζ δεν χρειάζονται πάντα πολύ σκίαση και λεπτομέρειες για να φαίνονται όμορφα. Από designatattoo.com.

36. Ένα από τα όμορφα μικρά

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

 Αυτό από το designatattoo.com είναι ένα άλλο απλοϊκό, αλλά παραδοσιακό. Η πεταλούδα έχει μερικά διαφορετικά χρώματα (όσο μπορώ να πω από μια ασπρόμαυρη φωτογραφία) και μερικές λεπτομέρειες, αλλά συνολικά είναι πολύ μικρό. Η τοποθέτηση είναι όμορφη αν και ακολουθεί τη γραμμή συμμετρίας στην πλάτη της και αγγίζει το μάτι σε ένα τέτοιο πουκάμισο.

37. Στυλ ακουαρέλας

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Ουάου, αυτή η πεταλούδα φαίνεται τόσο χαρούμενη! Ο σχεδιασμός της πεταλούδας είναι αρκετά παραδοσιακός, αλλά οι παραδοσιακές γραμμές είναι σπασμένες με διαφορετικά χρώματα και πονάκια. Φαίνεται να χρησιμοποιεί όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου που το κάνει να δείχνει τόσο χαρούμενος. Λατρεύω επίσης το φουσκωτό αποτέλεσμα. Κάνει το τατουάζ πιο ζωντανό και ασυνήθιστο. Βλέποντας tattooimages.biz.

38. Πεταλούδα ... από πεταλούδες

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Ναι, πεταλούδα από πεταλούδες. Δεν είμαι σίγουρος αν οι πεταλούδες ενώνουν ή χωρίζουν, αλλά αυτό το τατουάζ θα μπορούσε να έχει κάποιες βαθιές έννοιες πίσω από αυτό. Ίσως οι πεταλούδες να ενωθούν για να σκοτώσουν όλη την ανθρωπότητα. Θέλω να πω, ποιος ξέρει; Λατρεύω τις τρύπες στα φτερά που δημιουργούν μοτίβα και την πρωτοτυπία αυτής της ιδέας.

39. Όταν δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποιο μοντέλο θα πάρετε

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Αυτές οι πεταλούδες ακολουθούν τη σπονδυλική στήλη της επιμένοντας στη συμμετρία του σώματος. Έχει επιλέξει πολλά διαφορετικά σχέδια, τα περισσότερα από τα οποία είναι πολύ φυλετικά επηρεασμένα. Μου αρέσει επίσης το πώς τα μεγέθη ποικίλλουν ανάλογα με το σχήμα του σώματος. Οι πεταλούδες και το είδος συμμετρίας μου θυμίζουν τις δοκιμασίες μελάνης. Αυτό είναι ένα καλά σχεδιασμένο τατουάζ. Πεταλούδα τατουάζ τρέχει κατά μήκος της μικρής της πλάτης.

40. Πεταλούδες, πεταλούδες παντού

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Εδώ είναι ένα τατουάζ που φαίνεται δροσερό, αλλά δεν είμαι πραγματικά βέβαιος τι συμβαίνει σε αυτό. Νομίζω ότι είναι ένα είδος σκηνικού με λουλούδια και πεταλούδες με πολλά καλλιτεχνικά εφέ. Η χρήση των δύο χρώματα σε αντίθεση φαίνεται εκπληκτικό σε αυτό το τατουάζ και πραγματικά στέφεται. Το μπλε προσφορά των λουλουδιών και το τολμηρό μαύρο των πεταλούδων ... πανέμορφο! Ελέγξτε τα women-tattoo.net για περισσότερα.

41. Τατουάζ πεταλούδα ζωγραφισμένα

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Ζωγραφική-όπως τατουάζ μπορεί να φανεί πραγματικά δροσερό όταν τελειώσουν καλά, όπως αυτό. Η χρήση των χρωμάτων είναι εκπληκτική σε αυτό - είναι σχεδόν σαν μια ιμπρεσιονιστική ζωγραφική. Έχει απίστευτες λεπτομέρειες, παρά την περιστασιακή εμφάνιση. Το φόντο συμπληρώνει την πεταλούδα καθιστώντας την πιο δυναμική, όπως στην πραγματικότητα πετάει γύρω. Www.tattooimages.biz έχει ένα σωρό από αυτό και άλλα όμορφα σχέδια δερματοστιξία ακουαρέλα.

42. Πεταλούδα σε μια γραμμή

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Μου αρέσει το πώς αυτό το τατουάζ μοιάζει σαν να προέρχεται από υπογραφή ή γραφή. Είναι ως επί το πλείστον μόνο μία γραμμή! Τι σχεδιασμό μεγαλοφυίας. Ίσως θα μπορούσα να φτιάξω την υπογραφή μου έτσι; Αν και υποθέτω ότι κανείς δεν χρησιμοποιεί υπογραφές για τίποτα πια. Είναι επίσης ένα είδος μοιάζει με ένα λουλούδι από μια άλλη γωνία. Αυτός είναι ο μοντερνισμός και η απλότητα στο καλύτερο δυνατό και σίγουρα σπάει τον κανόνα των παραδοσιακών πεταλούδων.

43. Σκώρος 2 τεμαχίων

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Υπάρχουν μερικά πεταλούδα τατουάζ γύρω από το χέρι, αλλά αυτό έπεσε την προσοχή μου για την αρχική ιδέα. Δεν έχω δει κάτι τέτοιο πριν! Αυτό το τατουάζ είναι επίσης αρκετά ουδέτερο φύλο. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα σχεδίαση, επειδή ο σκώρος θα είναι σχεδόν πάντα ανάποδα. Πετώντας κάτω ή πέφτοντας; Φαίνεται δροσερό όμως, όσον αφορά τα τατουάζ πεταλούδα πάει. Αυτό είναι κάτοχος!

44. Πεταλούδες σε ένα δέντρο

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Τα χρώματα σε αυτό το τατουάζ είναι εκπληκτικά. Μου θυμίζει ιαπωνικό στυλ λίγο, ίσως λόγω των λουλουδιών - άνθη κερασιού είναι ένα άλλο πολύ παραδοσιακό θέμα τατουάζ. Εδώ το ανθισμένο δέντρο καμπυλώνει όμορφα με το σώμα, και οι γιγαντιαίες πεταλούδες μαζεύουν πραγματικά τα μάτια σας με τα αντίθεση χρώματα.

45. Ανδρική πεταλούδα

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Για κάποιο λόγο, αυτό μου θύμισε τα δερματοστιξία που υποφέρουν συχνά από τις γυναίκες. Αλλά στην πραγματικότητα, δεν είναι τίποτα σαν αυτό. Αυτό το τατουάζ φαίνεται πανέμορφο και ταιριάζει τέλεια τη θέση του. Δεν υπάρχουν πολλοί άντρες που έχουν τατουάζ πεταλούδας, επειδή συνδέονται με την ευαισθησία και άλλα παραδοσιακά θηλυκά χαρακτηριστικά, αλλά αυτός ο τύπος - πιστεύω ότι είναι ο Harry Styles - το τραβάει πραγματικά.

46. ​​Πεταλούδες που εκρήγνυνται από το πρόσωπο κάποιου

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Αυτό είναι ένα άλλο τατουάζ όπου δεν είμαι σίγουρος τι συμβαίνει. Πιστεύω ότι υπάρχει ένα πρόσωπο, και κόκκινα πεταλούδες βγαίνουν από το πρόσωπο κεφάλι. Αυτό μου φαίνεται πολύ συμβολικό και ο σχεδιασμός είναι όμορφα. Οι κόκκινες πεταλούδες ξεχωρίζουν σίγουρα και κάνουν την εικόνα πιο ενδιαφέρουσα. Η τοποθέτηση είναι ενδιαφέρουσα, μου φαίνεται αρκετά χαμηλή.

47. Ένα όμορφο λίγο χρωματισμένο

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Πόσο χαριτωμένο είναι αυτό το τατουάζ! Θα το περιγράψω ως ένα ρεαλιστικό τατουάζ πεταλούδας, αν και δεν έχω δει ποτέ μια πεταλούδα όπως αυτή στη ζωή μου. Ο χρωματισμός είναι όμορφος και φαίνεται υπέροχος στο πόδι - αν και νομίζω ότι αυτή η πεταλούδα είναι τόσο χαριτωμένη που θα φαινόταν καλή οπουδήποτε. Με αυτόν τον τρόπο, είναι τέλειο να παρουσιάσεις σε μπαλαρίνες. Ελέγξτε έξω αυτό το ένα και περισσότερα στο welovetattoos.com.

48. Ένα γιγαντιαίο τατουάζ με θάνατο και πεταλούδες

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Εδώ είναι μια άλλη πεταλούδα με κρανία, αν και αυτό έχει πολύ μεγαλύτερο μέγεθος από το άλλο που είδαμε. Τα πρόσωπο με πρόσωπο κρανία του δίνουν μια αρκετά δραματική εμφάνιση. Το μόνο πράγμα που αναρωτιέμαι είναι το κέντρο. Θα μπορούσε να φαινόταν ενδιαφέρον αν είχε πιο λεπτομερή σχεδιασμό. Τα φτερά προσελκύουν την προσοχή ούτως ή άλλως, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μην παρατηρήσουν καν τον πυλώνα του μαύρου στη μέση. Από tattooscreens.com.

49. Του έδωσα την πεταλούδα.

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Αυτού του είδους σαν ένα δαχτυλίδι! Τι όμορφο τατουάζ. Φαίνεται καταπληκτικό και χαριτωμένο με χρώματα, δεν νομίζω ότι θα έκανε μια τέτοια εντύπωση μόνο με μαύρο χρώμα. Είναι λίγο, αλλά πρέπει να είσαι ανήσυχος να έχεις ένα τατουάζ χεριού - είναι χαριτωμένο και επαναστατικό ταυτόχρονα. Αυτή είναι μια πεταλούδα που θα ταιριάζει σε οποιοδήποτε φύλο, επειδή είναι μικρό και εύχρηστο. Από το cuded.com.

50. Τατουάζ πεταλούδας 3D tribal style

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Εδώ είναι ένα φυλετικό τατουάζ που γίνεται με πραγματικά δροσερή σκίαση για να φανεί σαν να είναι 3D. Το σχήμα μοιάζει σχεδόν με ένα αστέρι. Έχει όλα τα θηλυκά αμπέλια. Αυτό το τατουάζ γίνεται με τέτοια λεπτομέρεια και στυλ, που θα μπορούσε να κάνει τα tribals μόδας και πάλι. Δεν είμαι σίγουρος αν είμαι έτοιμος γι 'αυτό ακόμα. Εν πάση περιπτώσει, είναι τουλάχιστον ένα πολύ μοναδικό και όμορφο.

51. Φτερά ματιών

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Τατουάζ πεταλούδας στα μάτια ... ή τα μάτια στις πεταλούδες; Μια νέα συστροφή στο παλιό τραγούδι της Crazy Town που πιθανώς ενέπνευσε μερικούς για να πάρει ένα τατουάζ πεταλούδας, αφού είδε το μουσικό βίντεο στις αρχές του 00. Σε κάθε περίπτωση, αυτό το τατουάζ είναι αρκετά μοντέρνο στυλ και αρκετά ... μάτι αλίευση (υπόσχομαι ότι θα σταματήσω τώρα). Είναι όμορφα γίνοντα έτσι φαίνεται πολύ τρισδιάστατο και δημιουργικό.

52. Βενετική πεταλούδα

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Αυτό είναι ένα μεγάλο και πανέμορφο τατουάζ. Η μάσκα και τα χρώματα μου θυμίζουν βενετσιάνικες μάσκες και ρομαντικό ιταλικό στυλ. Το σκηνικό, τα χρώματα και το στυλ συνδυάζονται όμορφα σε αυτό το κομμάτι της τέχνης. Το νόημα πίσω από αυτό είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς. Εγώ, για ένα, δεν έχω ιδέα τι θα μπορούσε να σημαίνει. Είναι τόσο μυστηριώδες όσο φαίνεται. Από tatuajesimagenes.com.

53. Πεταλούδα-σε-α-πρόσωπο-on-a-πεταλούδα

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Αυτό είναι διασκεδαστικό. Είναι μια πεταλούδα, που έχει ένα πρόσωπο πάνω της, που έχει μια πεταλούδα πάνω της. Τουλάχιστον δεν είναι στο πρόσωπό της, αυτό θα ήταν λίγο πάρα πολύ. Είναι στο στήθος της, το οποίο είναι καλύτερο. Δεν νομίζω ότι ένα τατουάζ με αυτό το μέγεθος και λεπτομέρεια θα πρέπει να είναι στο πρόσωπό της. Είναι μια αρκετά δροσερή και μοναδική παραλλαγή του καλού παλαιού θέματος πεταλούδας. Όπως φαίνεται στο designatattoo.com.

54. Φτερά δημιουργικής πεταλούδας

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Τα φτερά μιας πεταλούδας ή ενός πουλιού είναι ένα αρκετά χαρακτηριστικό τατουάζ. Αυτά τα φτερά είναι αρκετά δροσερά, επειδή γίνονται με ένα ονειρικό στυλ με πολλές λεπτομέρειες. Το μέγεθος και το σχήμα σίγουρα δεν είναι ρεαλιστικά, αλλά παρ 'όλα αυτά φαίνονται καλά γι' αυτήν. Φαίνονται σαν νεράιδες παρά πεταλούδες, αν και τώρα που το αναφέρω, δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει διαφορά. Από το i-imgs.com.

55. Επίθεση της γιγαντιαίας πεταλούδας με πλοκάμια

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Λοιπόν, υποθέτω ότι δεν είναι τα πλοκάμια, αλλά κάποια σπιράλ φόντο για διακόσμηση. Ή ίσως πραγματικά απεικονίζει μια γιγαντιαία πεταλούδα με πλοκάμια που επιτίθενται σε μια δέσμη τακτικών πεταλούδων. Ελπίζω ότι είναι το τελευταίο, αλλά πιθανότατα δεν είναι πολύ πιθανό. Αυτό το τατουάζ γίνεται σε αρκετά μοντέρνο στυλ που μοιάζει εξαιρετικό. Βλέποντας tattoomagazine.net.

56. Όπλα που έχουν μολυνθεί από πεταλούδες

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Εδώ είναι μια καλή επιλογή για το καλό παλιό μανίκι: τα τατουάζ του αντιβραχίου με ένα κοινό θέμα. Αυτά τα τατουάζ φαίνονται αρκετά εκπληκτικά μαζί, και θα ταιριάζουν σε οποιοδήποτε φύλο. Είναι επίσης πολύ μαύροι και τολμηροί, αντί για τις κοινές πεντανόστιμες πεταλούδες. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε μια συστροφή σε ένα παραδοσιακό θέμα και να το αποκτήσετε. Από το tattoosclan.com.

57. Παλιά σχολείο πεταλούδα

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Δεν έχω δει ότι πολλά παλιά τατουάζ πεταλούδα σχολείο, αλλά υποθέτω ότι η τάση πεταλούδα είναι ένα νεότερο φαινόμενο. Το παλιό σχολείο έχει περισσότερους κωφούς, τα πλοία και τα χελιδόνια συμβαίνουν. Αυτή η πεταλούδα γίνεται σε παλιό σχολικό ύφος. Είναι απλό και πολύχρωμο. Ένα μεγάλο παραδοσιακό τατουάζ, πιστό στο παλιό σχολικό στυλ.

58. Μεγάλες πεταλούδες ποδιών

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Αυτά τα τατουάζ πόδι φαίνονται εντελώς πανέμορφα. Έχουν γίνει στο παλιό σχολικό ύφος και το μέγεθος είναι φανταστικό. Σχεδόν μοιάζουν με κάλτσες - και μάλλον φαίνονται αρκετά καυτά με φούστα ή σορτς. Μεγάλη επιλογή τατουάζ αν θέλετε να κολακεύετε τα πόδια σας. Οι πεταλούδες φαίνονται ελαφρώς διαφορετικές, γεγονός που καθιστά το τατουάζ ακόμα πιο ενδιαφέρον.

59. Σκώρος του αυχένα

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Αυτό το τατουάζ πεταλούδας είναι όμορφα κατασκευασμένο και τοποθετημένο. Το στυλ είναι αρκετά σύγχρονο και σχεδόν ρεαλιστικό. Ταιριάζει απόλυτα με το σχήμα του λαιμού και μοιάζει σχεδόν σαν το σκώρο που απλώνεται πάνω του. Αυτό το τατουάζ είναι σίγουρα ένα καταπληκτικό μάτι. Το μαύρο φαίνεται όμορφο, αν και στοιχηματίζω αυτό θα φαινόταν επίσης πολύχρωμο. Όπως φαίνεται στο teenformula.com.

60. Πεταλούδα αυτιών

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

 Μπορώ μόνο να σκεφτώ μια λέξη για να περιγράψω αυτό: μοναδική. Τοποθετημένο κάθετα στο πρόσωπο, είναι πραγματικά ένα τατουάζ για τους γενναίους. Φαίνεται όμως εκπληκτικό, και η τοποθέτηση πραγματικά συμπληρώνει το σχήμα του προσώπου του. Το αυτί είναι σαν ένα λουλούδι που η πεταλούδα πρόκειται. Μια πραγματικά επιτυχημένη πεντανόστιμη πεταλούδα. Βλέπετε στη διεύθυνση https://www.pinterest.com/noorakata/men/.

61. Πολύχρωμο πεταλούδα κρανίο

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Αυτό το τατουάζ μου θυμίζει το Μεξικό, πιθανώς λόγω των χρωμάτων και των θεμάτων (κρανία και λουλούδια). Είναι ένα εντυπωσιακό, μεγάλο τατουάζ. Τα χρώματα και τα σχήματα είναι απολύτως νόστιμα. Η τοποθέτηση είναι εκπληκτική για μένα, γιατί θα φανταστώ ότι αυτό φαίνεται πραγματικά καλό - ίσως ακόμα καλύτερα - στην πλάτη για παράδειγμα.

62. Μοίρες και διαμάντια

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Εδώ είναι ένα άλλο δροσερό τατουάζ που συνδυάζει πεταλούδες και γεωμετρία. Το σχέδιο είναι πολύ κολακευτικό για το σχήμα των μόσχων αυτού του προσώπου - αναρωτιέμαι αν ο σχεδιασμός έγινε έθιμο για αυτή την τοποθέτηση επειδή φαίνεται τόσο καλός. Οι σκώροι ή οι πεταλούδες είναι πολύ λεπτομερείς που δημιουργούν μια όμορφη αντίθεση μεταξύ τους και το πιο απλοϊκό γεωμετρικό υπόβαθρο.

63. Ένας σκώρος που τρώει τα μαλλιά σου

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Υπάρχει μια γίγαντας MOTH στο κεφάλι σας OH μου G-oh περιμένετε, είναι μόνο ένα τατουάζ. Αυτός ο τύπος αποφάσισε να αντικαταστήσει τα μαλλιά του με ένα τατουάζ πεταλούδας. Δεν αποδείχτηκε τόσο κακό. Ο σχεδιασμός είναι μεγάλος και λεπτομερής και φαίνεται εκπληκτικός. Η τοποθέτηση σίγουρα είναι ασυνήθιστη και ενδιαφέρουσα. Το τατουάζ συμπληρώνει το σχήμα του κεφαλιού του, αλλά είναι επίσης το είδος του τατουάζ που δεν βλέπετε συχνά. Σίγουρα είναι γνωστός ως η κεφαλή πεταλούδας.

64. Ένα κολάρο πεταλούδας

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Αυτό είναι ένα άλλο τατουάζ που δεν βλέπετε αυτό συχνά. Μια πεταλούδα σε ένα κολάρο από τριαντάφυλλα και αστέρια. Είμαι λίγο λυπημένος που δεν είναι στο χρώμα, γιατί νομίζω ότι θα φανεί εκπληκτικό στο χρώμα. Όπως συμβαίνει, παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα αντίθεση μεταξύ της σκούρας σκίασης του περιλαίμιου και της πεταλούδας που αποτελείται αποκλειστικά από γραμμές. Υποθέτω ότι αν αλλάξει γνώμη αργότερα, μπορεί να προσθέσει κάποιο χρώμα σε αυτό.

65. Χαριτωμένα κρανία σε φτερά πεταλούδας

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Εάν υπάρχει ένας τρόπος για τα κρανία και το θάνατο να είναι κάπως χαριτωμένο, τότε αυτό είναι. Αυτή η πεταλούδα έχει σούπερ χαριτωμένα κρανία στα φτερά της. Προσφέρουν σίγουρα ένα δροσερό στρίψιμο στο διαφορετικό κορίτσι τατουάζ. Είναι ένα τατουάζ στο στήθος, το οποίο το κάνει επίσης ενδιαφέρον - είναι σαν μια πεταλούδα του θανάτου που φουντώνει από το σουτιέν της. Χμμ. Εκφοβιστικό αλλά χαριτωμένο; Έγινε από τον Jussi Kokkarinen.

66. Μια σκώρος με τριγωνικά πεταλούδα τατουάζ

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά στα τατουάζ έχουν γίνει ένα χτύπημα πρόσφατα, και εδώ είναι ένας άλλος σκώρος με γεωμετρικό υπόβαθρο. Αυτό που μου αρέσει γι 'αυτό είναι η χρήση των χρωμάτων. Ο σκώρος είναι πολύ σκοτεινό και αμαρτωλό, και τα τρίγωνα είναι με κόκκινο χρώμα στο φόντο, γεγονός που κάνει το σκώρο να ξεχωρίζει περισσότερο, ίσως το κάνει πιο αινιγματικό. Εξάλλου, το κόκκινο και το μαύρο είναι χρώματα που χρησιμοποιούνται από πολλούς ολοκληρωτές και ριζοσπάστες. Βλέπετε στο gentside.com.

67. Μια πεταλούδα με μάτια και ακούει και σταυρούς

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Αυτό το τατουάζ έχει πάει πάρα πολύ. Πιστεύω ότι είναι μια πεταλούδα, αν και θα μπορούσε να είναι μια dragonfly με τεράστια φτερά πάρα πολύ. Τα φτερά φαίνεται να έχουν γιγαντιαία μάτια που έχουν κόκκινο σταυρό πάνω τους και οι κεραίες σχηματίζουν μια καρδιά με δύο επιπλέον γραμμές. Εντάξει. Δεν θα προσπαθήσω καν να καταλάβω αυτό. Οι κόκκινες γραμμές στο λαιμό είναι μια αρκετά ριζοσπαστική επιλογή, επειδή μοιάζουν σχεδόν σαν περικοπές.

68. Πεταλούδες και ονόματα

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Τα ονόματα και οι πεταλούδες είναι ένα αρκετά κοινό τατουάζ. Αυτό το από την Tuula Aikioniemi συνδυάζει τις πεταλούδες με τα τριαντάφυλλα (veeery παραδοσιακά) και τα ονόματα. Σούπερ παραδοσιακό. Αλλά το τατουάζ είναι όμορφα και η χρήση των χρωμάτων αποκλίνει από τον κανόνα λίγο. Μου αρέσει το πώς τα ονόματα ενσωματώνονται στο σχέδιο σαν να ήταν μέρος των φύλλων ή στροβιλίζεται στο τριαντάφυλλο.

69. Σκώρος του στομάχου με bling bling

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Αυτές οι πεταλούδες πετρωμάτων φαίνεται να είναι αρκετά δημοφιλείς. Αυτός έχει κάποιες διακοσμήσεις κρέμονται από αυτό, έτσι ώστε να φαίνεται σχεδόν σαν ένα μόνιμο κομμάτι κοσμήματος. Μέχρι να κάνουμε τατουάζ με χρυσό μελάνι, αυτό είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα. Όταν έρθει εκείνη η μέρα, θα έχουμε απομακρυνθεί από την αρχική τατουάζ πολιτισμού φυλακισμένων και ναυτικών.

70. Μια πεταλούδα παγιδευμένη σε ένα οκτάεδρο

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Λοιπόν, αυτό είναι ένα ενδιαφέρον. Γιατί είναι ο σκώρος μέσα σε ένα οκτάεδδρο; Ίσως αντιπροσωπεύει την τέχνη και τη λογική ή τη φύση και την τεχνολογία. Ποτέ δεν θα ξέρει ποτέ. Στυλ-σοφός, φαίνεται αρκετά δροσερό, αν και το μέγεθος δεν κάνει αρκετά με τις λεπτομέρειες της εικόνας. Η τοποθέτηση είναι επίσης πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά νομίζω ότι αυτό το τατουάζ είναι περισσότερα για τα σύμβολα και λιγότερο για την τοποθέτηση. Από το marieclaire.fr.

71. Ουρανό πεταλούδα λαιμού

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Αυτό το τατουάζ πεταλούδας από tattooscreens.com είναι ημιδιαφανές και όμορφο. Τα τατουάζ στο λαιμό είναι συχνά αρκετά κακό ή καθορισμένα, οπότε είναι αναζωογονητικό να βλέπετε ένα ελαφρύ, παραμυθένιο για αλλαγή. Αυτό φαίνεται πανέμορφα όπως είναι, με μαύρο και γκρι χρώμα, με ρεαλιστικά σχήματα. Τα άλλα τατουάζ σίγουρα το συγχαρώ - το κάνουν να μοιάζει με κοσμήματα.

72. Πεταλούδες που πετούν με μουσική

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Εδώ είναι μια άλλη έκδοση του πεταλούδες και σημειώνει θέμα. Αυτός είναι όμορφα μαζί - οι σημειώσεις, οι πεταλούδες και οι στροβιλιστές φαίνεται να ρέουν μαζί σαν μουσική. Σε αυτό το σχέδιο σκιάς λειτουργεί πολύ, επειδή κάνει το κίνημα το εστιακό σημείο αντί των λεπτομερειών των πεταλούδων. Εάν είναι δυνατό για ένα τατουάζ να είναι δυναμική, τότε αυτό είναι σίγουρα έτσι. Περισσότερα βασικά στοιχεία για τις πεταλούδες.

73. Ένα γιγαντιαίο τατουάζ με θάνατο και πεταλούδες

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Αυτό το τατουάζ από hearttattoopicturesimagesphotos.blogspot.com παίζει πάλι με κρανία και πεταλούδες, και το κάνει καλά. Τα μικρά κρανία στα φτερά δεν είναι απαραίτητα εμφανή, αλλά μια δροσερή λεπτομέρεια και τα χρώματα είναι κατάλληλα για το θέμα. Το αιματώδες αίμα στέλνει το ανατριχιαστικό, αλλά όχι αρκετά τατουάζ τρόμου.

74. Crouching αυξήθηκε, κρυμμένη πεταλούδα

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Σε αυτό το τατουάζ, η φαντασία και ο ρεαλισμός ενώνουν. Είναι ένα ρεαλιστικό τριαντάφυλλο με πεταλούδα κρυμμένη στα πέταλα. Μια πολύ μοναδική παραλλαγή των τακτικών οχ-τόσο-όμορφων πεταλούδων και τριαντάφυλλων. Οι υπερρεαλιστικές σταγόνες νερού πραγματικά με εντυπωσίασαν. Αυτή είναι μια πολύ έξυπνη ιδέα και αμφιβάλλω ότι ο άνθρωπος που φέρνει αυτό το τατουάζ θα συναντήσει πολλούς άλλους ανθρώπους με το ίδιο σχέδιο - αν υπάρχει. Από το pinterest.com.

75. Πεταλούδες και καρδιές και άλλα

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Αυτό το τατουάζ από το σχέδιο Love Hawk είναι εκπληκτικό. Το στυλ είναι αρκετά μοντέρνο, οπότε είναι ένα νέο θέμα στα παραδοσιακά θέματα. Τα χρώματα χρησιμοποιούνται έξυπνα σε αυτό το κομμάτι - οι κόκκινες λεπτομέρειες πραγματικά συγχωρούν τον σχεδιασμό και φέρνουν τα καλύτερα σε αυτό. Φαίνεται υπέροχο στο χέρι αλλά πιστεύω ότι θα φαινόταν ακόμα πιο εντυπωσιακό στην πλάτη ή στο στήθος. Καταπληκτικό και πρωτότυπο τατουάζ σε κάθε περίπτωση.

76. Τατουάζ πεταλούδας ποδιών 101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

77. Το πεταλούδα Tat Tat

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

79. Γάτα και πεταλούδα

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

80. Η ΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΒΟΥΤΥΡΩΝ

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

81. Τατουάζ πεταλούδας βυθισμένο στο νερό

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

82. Side Tattoos - Flying

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

83. Πεταλούδα τατουάζ λαιμών

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

84. Τατουάζ λαιμού πεταλούδας # 2

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

86. Απλό τατουάζ

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

87. Τατουάζ ώμου της μαύρης πεταλούδας

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

88. Τατουάζ κεφαλής πεταλούδας

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

89. Ένας σε κάθε πόδι

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

90. Σέξυ πολύχρωμο πεταλούδα

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

91. Woah, Trippy Butterflies!

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

92. Μοναρχική πεταλούδα χειρός

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

93. Πεταλούδες καρπού για φθινοπωρινά φύλλα

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

94. Απλός Ασπρόμαυρος Σχεδιασμός

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

95. Τατουάζ με οστέινα πεταλούδα

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

96. Τιμούν ένα τατουάζ μωρών

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

97. Ψεύτικα και πραγματικά τατουάζ πεταλούδα

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

98. Τατουάζ μοβ και κίτρινο πεταλούδα

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

99. Τατουάζ λευκής πεταλούδας

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

100. Μικρό μαύρο τατουάζ χειρός

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

101. Τελικό τατουάζ

101 Butterfly Tattoos to Put a BIG Smile on Your Face

Leave A Comment

67 − 63 =