Πώς να επιλέξετε τον καλύτερο καλλιτέχνη τατουάζ

Αναρωτηθήκατε πώς να επιλέξετε τον καλύτερο καλλιτέχνη τατουάζ; Ή, αν έχουμε πολλά περισσότερα κοινά (Hey αφήνει φίλοι!), Δεν έχετε χρησιμοποιήσει τον ίδιο καλλιτέχνη για όλα τα ξεχωριστά τατουάζ σας!

Τώρα αν ξεκινάτε απλά ή ο αγαπημένος σας καλλιτέχνης έχει χαθεί απ 'ευθείας, δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι! Η επιλογή του καλύτερου καλλιτέχνη τατουάζ δεν είναι τόσο δύσκολη, και ελπίζω ότι μπορώ να το χωρίσω και να τον απλοποιήσω για εσάς.

Συμβουλές για να μάθετε πώς να επιλέξετε τον καλύτερο καλλιτέχνη τατουάζ:

Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να σας βοηθήσει να επιλέξετε πού να πάρετε το επόμενο τατουάζ σας.

1. Θέματα ασφάλειας

Δυστυχώς, τα τατουάζ δεν «συμφωνούν» με το δέρμα κάποιου ανθρώπου. Σύμφωνα με έναν διάσημο δερματολόγο Δρ Sandra Marchese Johnson, ο οποίος συνεργάζεται με την Johnson Δερματολογία στο Fort Smith, Αρκάνσας. Τα άτομα με δερματικές παθήσεις, όπως η ψωρίαση, θα πρέπει να αποτρέπουν τατουάζ, καθώς ενδέχεται να έχουν σκασίματα πάνω ή γύρω από τη θέση του tat. Σε γενικές γραμμές, ο καθένας θα πρέπει να εξετάσει τον κίνδυνο να πάρει μια σκληρή αντίδραση στο μελάνι τατουάζ σε μια προσεκτική εξέταση πριν από την επένδυση σε ένα τατουάζ. OKAY, τώρα που η κατάσταση είναι εκτός του τρόπου που θα φτάσουμε στο βαθύτερο μέρος της.

2. Δεν υπάρχει καμία βιασύνη

Αρχικά, μια σημαντική ιδέα που πρέπει να εξηγήσουμε είναι ότι αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να περάσουμε. Πρέπει να είστε αρκετά σίγουροι για το συμπέρασμά σας προτού δεσμευθείτε εντελώς. Η επιλογή του καλύτερου καλλιτέχνη τατουάζ είναι αναμφισβήτητα ένα από τα σημαντικότερα μέρη της όλης διαδικασίας και πρέπει να γίνεται προσεκτικά. Όπως είναι κλισέ όπως φαίνεται, πρόκειται για μια μόνιμη απόφαση που δεν πρέπει να ληφθεί ελαφρώς. Ρωτήστε οποιονδήποτε που έχει ένα tat που λυπάται τι θα μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά, και είναι πολύ πιθανό να αναφέρουν ότι επιθυμούν ότι είχαν σκεφτεί περισσότερο. Μην ξεχάστε ότι οι δακτυλίους σας είναι το μοναδικό πράγμα που πρέπει να έχετε στον τάφο μαζί σας και πρέπει να είστε σίγουροι ότι θα τους λατρέψετε μέχρι το σημείο που θα το βάλετε.

Να πάρετε μια Ελεύθερος Custom Tattoo Design Απόσπασμα:
Προσφορά περιορισμένης ώρας (κάντε κλικ στη φωτογραφία)
Κάντε κλικ here to get your free custom tattoo design quote.

3. Πάρτε συμβουλές

Από στόμα σε στόμα είναι εξίσου μια μέθοδος για να εντοπίσετε έναν σπουδαίο καλλιτέχνη οτιδήποτε. Εάν γνωρίζετε κάποιον που τους έχει προσφερθεί πρόσφατα και έχει ολοκληρώσει κάποια εργασία, θα έχετε τη δυνατότητα να ρίξετε μια ματιά και να μάθετε την ποιότητα της τέχνης τους και να πάρετε μια αίσθηση των τιμών που θα έπρεπε να προβλέψετε. Έχοντας κάποιον που είναι διατεθειμένος να εγγυηθεί γι 'αυτούς, αναμφίβολα παίρνει πολλές εικασίες έξω από αυτό, καθώς οι λάτρεις του tat είναι συχνά πολύ φιλόδοξοι για το σχεδιασμό και τον καλλιτέχνη τους και πιθανότατα θα έχουν πολλά να πουν στο θέμα. Οι καλλιτέχνες τατουάζ είναι πάντα στην ευχάριστη θέση να έχουν συντρόφους που τους συστήνονται από άλλους πελάτες, καθώς αυτό επικυρώνει την ποιότητα του έργου και προσφέρει την απαραίτητη αίσθηση υπερηφάνειας. Οι απόψεις των φίλων σας είναι πραγματικά ένας ανεκτίμητος πόρος από αυτή την άποψη, ιδιαίτερα αν είχαν μια αρνητική εμπειρία. Δεδομένου ότι όποιος έχει πάρει πραγματικά ένα κακό tat θα είναι πιθανότατα γρήγορο να σας ενημερώσει, γνωρίζοντας ποιες περιοχές για την πρόληψη είναι εξίσου σημαντική με το να γνωρίζουμε σε ποιους να πάτε. Ωστόσο, ίσως δεν καταλαβαίνετε κανέναν που έχει τατουάζ ή επιθυμεί να κάνει αυτή την επιλογή από μόνος σας. Λοιπόν σε αυτή την περίπτωση, πρόκειται να απαιτήσετε να κάνετε κάποια βάση.

4. Κατάστημα γύρω

Δείτε διάφορα στούντιο και μιλήστε στους καλλιτέχνες. κάθε τατουάζ που αξίζει το μελάνι του θα χαρεί να σας δείξει μερικά παραδείγματα της δουλειάς του και δεν θα το πάρει προσωπικά σε περίπτωση που δεν είστε προετοιμασμένοι να κάνετε την επιλογή σας αμέσως. Κάθε καλλιτέχνης θα έχει το δικό του ιδιαίτερο στυλ που προτιμούν, επομένως ελέγξτε προσεκτικά τη δουλειά τους προσεκτικά για να βεβαιωθείτε ότι θα καταφέρουν να δημιουργήσουν το είδος της tat που ψάχνετε. Εάν είστε σε θέση, δείτε αν θα σας επιτρέψει να παρατηρήσετε έναν από τους πελάτες που γίνονται τατουάζ για μια στιγμή.

Θα γίνει μια ευεργετική εμπειρία όχι μόνο επειδή θα καταφέρετε να αποκτήσετε μια ιδέα για το πώς ακριβώς είναι η διαδικασία και τον τρόπο με τον οποίο ο καλλιτέχνης ασκεί τον εαυτό του, αλλά επίσης θα καταφέρετε να διασφαλίσετε ότι ακολουθούν όλη την συμβατική ασφάλεια (ο καλλιτέχνης φοριέται με γάντια, οι βελόνες βγαίνουν από μια συσκευασία blistere που δεν έχει ανοιχτεί, έχουν δημοσιευθεί η πιστοποίησή τους κ.λπ.) και να αποκτήσουν μια γεύση από το είδος της αίσθησης στο κατάστημα. Θα χρειαστεί να επιλέξετε μια θέση όπου οι καλλιτέχνες είναι ευνοϊκές και να αποτρέψετε οποιαδήποτε άβολα περιβάλλοντα. Μετά από όλα, οποιοσδήποτε καλλιτέχνης μπορεί να πάρει μόνο μετρητά σας, ωστόσο οι κορυφαίοι επενδύονται πραγματικά στο έργο τέχνης που δημιουργούν και πρέπει να είναι σίγουροι ότι απλά είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με αυτό.

Είναι η σειρά σας να επιλέξετε τον καλύτερο καλλιτέχνη τατουάζ για εσάς!

Τώρα που ξέρετε μερικές από τις βασικές συμβουλές για το πώς να επιλέξετε τον καλύτερο καλλιτέχνη τατουάζ, είστε έτοιμοι να πάρετε το δικό σας! Μόλις έχετε πάει γύρω σε κάποια στούντιο και θεωρείται εναλλακτικές σας προσεκτικά θα πρέπει να καταφέρετε να κάνετε μια πολύ καλά ενημερωμένη επιλογή του καλύτερου καλλιτέχνη τατουάζ για εσάς.

Leave A Comment

49 − = 42