Τι τατουάζ πρέπει να πάρω; Ένας οδηγός για τα καλύτερα τατουάζ

Η απόφαση σχετικά με το τι τατουάζ θα πρέπει να πάρετε ποτέ δεν είναι εύκολο έργο! Αν, όπως και εγώ, έχετε φίλους με μερικές φοβερότερες δεξαμενές, τότε όπως και εγώ ίσως θέλετε πραγματικά να πάρετε μόνοι σας. Αλλά, όπως και εμένα, βλέπετε όλα τα φανταστικά σχέδια και τις τρελές ιδέες που έχουν οι σύντροφοί σας και σκεφτείτε "Ποιος πρέπει να πάρω;" Μην ανησυχείτε ότι έχετε έρθει στο σωστό μέρος και θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε.

Τι τατουάζ θα πρέπει να πάρω?

Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατομμύρια διαφορετικά τατουάζ έξω εκεί. Πιθανότατα περισσότερο, αλλά ποιο θέλετε; Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, αναπτύξαμε, στα μοντέλα Tattoo, μια αρκετά εκπληκτική λίστα με τα καλύτερα τατουάζ εκεί έξω. Έχουμε συγκεντρώσει περισσότερα από 500 διαφορετικά τατουάζ για να σας βοηθήσει να καθορίσετε τι τατουάζ θα πρέπει να πάρετε! Εδώ είναι μερικές μόνο από τις λίστες μας:

Τι Tattoo Should I Get? A Guide to the Best Tattoos

40 Awesome Σχέδια μανικιών τατουάζ

Τι Tattoo Should I Get? A Guide to the Best Tattoos

50 καλύτερα λευκά τατουάζ μελάνης

Τι Tattoo Should I Get? A Guide to the Best Tattoos

30 Νίκαια Τατουάζ Diamond

Τι Tattoo Should I Get? A Guide to the Best Tattoos

100 Καλύτερα σχέδια Tribal Tattoo για άντρες και γυναίκες

Τι Tattoo Should I Get? A Guide to the Best Tattoos

20 Τατουάζ δροσερής σπονδυλικής στήλης

Τι Tattoo Should I Get? A Guide to the Best Tattoos

Ζευγάρια τατουάζ - Top 25

Τι Tattoo Should I Get? A Guide to the Best Tattoos

100 καλύτερα αποσπάσματα τατουάζ

Τι Tattoo Should I Get? A Guide to the Best Tattoos

50 τατουάζ για τους άνδρες

Τι Tattoo Should I Get? A Guide to the Best Tattoos

50 δημιουργικές ιδέες τατουάζ για τις γυναίκες

Τι Tattoo Should I Get? A Guide to the Best Tattoos

50 τατουάζ για τις γυναίκες

Ορισμένες άλλες ιδέες τατουάζ

Εκτός από τις μεγάλες λίστες μας παραπάνω, εδώ είναι μερικά δημοφιλή σχέδια που μπορεί να σας αρέσουν ή που θα μπορούσαν ενδεχομένως να σας δώσουν μια ιδέα της δικής σας.

Γράμματα / λέξεις

Είτε στα αγγλικά ή εξωτικές γλώσσες, γράφοντας τα πράγματα κάτω στο σώμα σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φτιάξετε ένα σημείο. Εάν αγαπάς κάποιον ή κάτι τέτοιο τότε έχεις το δικαίωμα να πεις στον κόσμο. Γιατί να μην δοκιμάσετε κάτι πατριωτικό? "Γεννημένος στις ΗΠΑ", "Scotland Forever", "Δεν είναι πολύ, αλλά είναι Milwaukee"; Μοιραστείτε ένα αστείο με τους συναδέλφους σας κάθε φορά που βλέπουν τις λέξεις "Working Stiff" γραμμένες πάνω από τη γραμμή μέσης σας. Γράψτε την αγάπη σας με μελάνι που θα διαρκέσει για πάντα. "Stacie", "Johnny", "Buttercup" ή απλώς καλή "μαμά". Αν θέλετε να πάρετε κάτι στα κινέζικα αν και, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε σίγουρα τι σημαίνει, μην καταλήξετε όπως ο τύπος που πήγε γύρω με "είμαι γεμάτος χάλια" τατουάζ στο στήθος του.

Να πάρετε μια Ελεύθερος Custom Tattoo Design Απόσπασμα:
Προσφορά περιορισμένης ώρας (κάντε κλικ στη φωτογραφία)
Κάντε κλικ here to get your free custom tattoo design quote.

Αθλητική ομάδα

Εάν είστε μεγάλοι φίλοι του αθλητισμού τότε, να πάρει ένα τατουάζ της αγαπημένης σας ομάδας μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για εσάς. Προφανώς, η λήψη ενός τατουάζ με το όνομα ενός παίκτη είναι σπάνια μια καλή ιδέα (δεν διαπραγματεύονται όλη την ώρα;) αλλά η λήψη του λογότυπου και των χρωμάτων της ομάδας μπορεί να δημιουργήσει την εμφάνιση που ψάχνετε και να σας φτάσει στην τηλεόραση την επόμενη φορά που θα πάτε ένα παιχνίδι αν το δείξετε!

Των ζώων

Ένα άλλο αγαπημένο? τίποτα δεν λέει ότι με σεβόμαστε καλύτερα από το να έχεις μια στρουθοκάμηλο πλήρους μεγέθους ζωγραφισμένη στην πλάτη σου. Αλλά η επιλογή του ζώου πρέπει να σας αντικατοπτρίζει. ίσως αισθάνεστε σαν μια στρουθοκαμήλου μια μέρα, αλλά συνειδητοποιείτε ότι ο αληθινός εαυτός σας είναι περισσότερο ένα emu το επόμενο. Πολλοί άνθρωποι πηγαίνουν με τα πουλιά, επειδή είναι μικρά και εύκολα στο ύφος. το χελιδόνι στη βουβωνική χώρα είναι κοινό, όπως και το γεράκι στον ώμο, αλλά απλά θυμηθείτε, αν δεν σας αρέσουν τα πουλιά, αυτό είναι εντάξει. Κανείς δεν θα σας κρίνει αν έχετε μια κίτρινη πάπια από καουτσούκ!

Πολιτικά σύμβολα

Το δέρμα σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκφράσετε μια άποψη με τρόπο που δεν απαιτεί λόγια. Ζωγραφίστε τα παλιά αστέρια και τις ρίγες πάνω από το bicep σας και ποτέ δεν θα ρωτηθείτε από πού βρίσκεστε ξανά. Εκφράστε την πνευματική σας πλευρά με ένα σταυρό, ή την πειρατική σας πλευρά με ένα κρανίο και σταυροειδή οστά. Απλά βεβαιωθείτε ότι ο τατουάζ γνωρίζει τι θέλετε. διαφορετικά θα μπορούσατε να καταλήξετε με δρύινα παρά με φύλλα σφενδάμου.

Οστά και σωματίδια

Ένα κρανίο. Δεν ακούγεται γλυκιά; Χαμογελώντας από τον καρπό σου; Ή τι γίνεται με ένα σκελετικό χέρι γύρω από τη μέση σας, να προκαλέσει την κυρία του θανάτου σας; Τα μέρη του σώματος και τα οστά έχουν ιδιαίτερα πραγματικό αντίκτυπο. τι θα μπορούσε να είναι πιο τρομακτικό από ένα κρανίο με ένα φίδι περιτυλιγμένο γύρω του?

Ποια θα πάρετε?

Αυτά καλύπτουν σχεδόν όλες τις δυνατότητες κατά την επιλογή του πρώτου τατουάζ σας. Αλλά ελπίζουμε ότι σας έχουν δώσει κάποιες ιδέες. θα μπορούσατε να συνδυάσετε δύο ιδέες για κάτι πραγματικά μοναδικό; Μια αναρχική στρουθοκάμηλο; Κάποιο όνομα πήρε τα οστά; Δεν υπάρχουν περιορισμοί για το πού θα μπορούσε να σας πάρει η φαντασία καθώς ανακαλύπτετε τατουάζ. Πάρτε τους φίλους σας για να σκεφτείτε τις ιδέες, ελέγξτε online για δροσερές ή τολμηρές ιδέες, απλά φροντίστε να κοιτάξετε γύρω πριν προχωρήσετε και να το κάνετε. Αυτά τα πράγματα δεν τρίβουν ξέρετε.

Leave A Comment

26 − = 17