Epic Οδηγός για την αφαίρεση τατουάζ - Επιλογές και τα έξοδα | progressivenewsdaily.info

Epic Οδηγός για την αφαίρεση τατουάζ – Επιλογές και τα έξοδα

Epic οδηγός για την αφαίρεση τατουάζ. Ξέρω ότι η σκέψη για να πάρει το τατουάζ Betty Boop στον καρπό σου φαινόταν σαν μια καλή ιδέα στις 18. Αλλά, στις 28, όταν ψάχνεις για μια δουλειά που απαιτεί περισσότερο από το να ρωτάς "Θέλετε πατάτες με αυτό;", μπορεί δεν μοιάζει τελικά σαν μια τέτοια καλή ιδέα. Εάν έχετε κουραστεί να δοκιμάσετε ασυνήθιστους τρόπους για να καλύψετε το τατουάζ σας, ίσως να θέλετε να το αφαιρέσετε.

Ποιες είναι οι επιλογές για την αφαίρεση τατουάζ?

Αφαίρεση κρέμας

Επος Guide to Tattoo Removal - Options and Costs

Δεν χρειάζεται να κοιτάξετε πολύ μακριά για να βρείτε τατουάζ αποτρίχωση κρέμα. Με τόσες πολλές διαφορετικές επιλογές των κρέμες τατουάζ θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε την έρευνα εκείνων που επιλέγετε να αγοράσετε προσεκτικά. Αυτή είναι μια κλασική περίπτωση που παίρνετε αυτό που πληρώνετε. Οι φθηνότερες κρέμες δεν λειτουργούν ούτε οι ακριβότερες. Ακόμα και με την πιο ακριβή κρέμα αποτρίχωση τατουάζ δεν ψάχνετε τίποτα σε σύγκριση με το κόστος της αφαίρεσης τατουάζ λέιζερ. Αν δεν έχετε χρήματα για χειρουργική επέμβαση με λέιζερ, αυτό φαίνεται να είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Φαίνεται επίσης ότι είναι μία από τις φθηνότερες επιλογές.

Laser Αποτρίχωση Τατουάζ

Επος Guide to Tattoo Removal - Options and Costs

Αυτός είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος που οι άνθρωποι επιλέγουν να αφαιρέσουν τα τατουάζ τους. Συμβαίνει επίσης να είναι μεταξύ των πιο οδυνηρών και δαπανηρών. Μερικοί άνθρωποι λένε ότι αυτό αισθάνεται σαν μαγείρεμα μπέικον χωρίς ένα πουκάμισο. Μπορεί επίσης να προκαλέσει εκτεταμένες ουλές και πρέπει να αναλυθεί σε πολλαπλές θεραπείες. Οι άνθρωποι λένε ότι η τεχνολογία που χρησιμοποιείται σε αυτό το είδος της αφαίρεσης τατουάζ έχει προχωρήσει σε ένα σημείο που οι ουλές είναι μερικές φορές ανύπαρκτες. Αλλά ότι διαφέρει από το τατουάζ που έχετε αφαιρέσει. Αφαίρεση τατουάζ λέιζερ, επίσης, συμβαίνει να είναι ένα από τα πιο ακριβά από όλες τις μεθόδους αφαίρεσης τατουάζ.

Να πάρετε μια Ελεύθερος Custom Tattoo Design Απόσπασμα:
Προσφορά περιορισμένης ώρας (κάντε κλικ στη φωτογραφία)
Κάντε κλικ here to get your free custom tattoo design quote.

Έντονη παλμική θεραπεία φωτός

Επος Guide to Tattoo Removal - Options and Costs

Το IPL γίνεται σε ιαματικές πηγές περισσότερο από ό, τι στο γραφείο δερματολόγου. Λειτουργεί πολύ όπως η θεραπεία με λέιζερ αλλά είναι λιγότερο επώδυνη και πολλοί λένε ότι είναι πιο αποτελεσματική. Είναι πιο ακριβό ανά ρύθμιση που κοστίζει πάνω από $ 10 ανά παλμό. Τα καλά νέα είναι ότι χρειάζονται συνήθως λιγότερες θεραπείες και συνήθως μπορείτε να περιμένετε αποτελέσματα σε 10 έως 12 μήνες. Υπάρχουν πολλοί εμπειρογνώμονες αφαίρεσης δερματοστιξιών που δεν συνιστούν έντονη θεραπεία παλμικού φωτός. Το IPL είναι πιο αποτελεσματικό σε μεγαλύτερες δεξαμενές και δεν συνιστάται για μικρά τατουάζ.

Δερμάκωση

Dermabrasion έχει χρησιμοποιηθεί για να απαλλαγούμε από τατουάζ για δεκαετίες. Η διαδικασία βασικά απλώς πέφτει κάτω από το δέρμα σας. Δεν ξέρω για σας, αλλά αυτό μου φαίνεται πολύ οδυνηρό. Μου θυμίζει το έγκαυμα της Ινδίας στο χαλί που δεν θα σταματούσε ποτέ. Βασικά, αφαιρεί τα στρώματα του δέρματος που έχουν τατουάζ. Μετά τη διαδικασία, το νέο δέρμα μεγαλώνει πίσω και δεν το κάνει χωρίς τατουάζ. Στη θέση του τατουάζ πολύ πιθανό να έχετε εκτεταμένες ουλές. Ακριβώς για να είναι σαφές αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από το δημοφιλές microdermabrasion. Το κόστος αυτής της διαδικασίας ανταγωνίζεται εκείνο της αφαίρεσης τατουάζ με λέιζερ. Με άλλα λόγια, δεν είναι φτηνό.

Κρυοθεραπεία

Βασικά η κρυοθεραπεία απλά καίει το τατουάζ δέρμα ακριβώς όπως θα κάψει μια κονδυλωσία ή βλάβη. Αυτό δεν είναι μια επιλογή χωρίς πόνο. Ενώ αυτό λειτουργεί σε μικρότερα τατουάζ, σίγουρα δεν θα θέλατε να το χρησιμοποιήσετε σε ένα πλήρες πίσω κομμάτι. Η σύγκριση κόστους για αυτόν τον τύπο αφαίρεσης τατουάζ είναι όπως το λέιζερ, το IPL και η δερμοαπόξεση. Σίγουρα θα χρειαστεί να χτυπήσετε την κουμπαρά για να πάρετε τα χρήματα γι 'αυτό. Κόστος σοφός κοιτάζετε περίπου $ 80- $ 100 ανά τετραγωνική ίντσα του δέρματος. Ένα από τα μειονεκτήματα σε αυτό το είδος της αφαίρεσης τατουάζ είναι ότι η εξεύρεση κάποιος να κάνει αυτό δεν θα είναι εύκολο.

Αλατούχος

Με αφαίρεση τατουάζ αλατούχο ένας καλλιτέχνης τατουάζ θα ξεθωριάζει το τατουάζ με το τατουάζ αλατούχο διάλυμα στην περιοχή του τατουάζ. Η αφαίρεση αλατιού λειτουργεί καλύτερα στα παλαιά τατουάζ. Και πολλοί άνθρωποι λένε ότι δεν είναι η πιο αξιόπιστη μέθοδος για τατουάζ να αφαιρεθεί. Αξίζει να δοκιμάσετε τα ανοιχτά τατουάζ και τις τατ που έχουν αρχίσει να ξεθωριάζουν. Όχι πολλοί καλλιτέχνες τατουάζ κάνουν αυτόν τον τύπο απομάκρυνσης, οπότε μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε έναν καλλιτέχνη. Το κόστος για αυτό το είδος αποτρίχωση τατουάζ θα είναι περίπου το ίδιο με το κόστος του αρχικού τατουάζ.

Εκτομή

Excision είναι ουσιαστικά η κοπή του τατουάζ και το ράψιμο του δέρματος γύρω από αυτό. Προφανώς αυτή είναι μια χειρουργική επιλογή. Είναι λιγότερο ακριβό από την αφαίρεση λέιζερ, και αφαιρεί πλήρως το τατουάζ. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι παραμένετε με ουλές σε εκείνη την τοποθεσία. Αυτός ο τύπος αφαίρεσης τατουάζ μπορεί να διαρκέσει αρκετούς μήνες για να ολοκληρωθεί ανάλογα με το μέγεθος του τατουάζ σας. Για κάποιο λόγο, η σκέψη να κόψω το δέρμα μου και να το ράψω μαζί κάνει μια επιλογή που δεν θα επέλεγα ποτέ. Θα πρέπει μάλλον να αναφερθεί ότι αυτή είναι η πιο κοινή θεραπεία που επιλέγεται όταν αποτυγχάνουν οι θεραπείες με λέιζερ. Για κάποιο λόγο, αυτή η επιλογή φέρνει στο μυαλό κάποιους ερασιτέχνες που χρησιμοποιούν το μαχαίρι κυνηγιού του για να ξύσουν "Betty Sue" από το αντιβράχιο του.

Σπιτική αποτρίχωση τατουάζ

Μπορείτε να κάνετε online και να βρείτε τρόπους για να αφαιρέσετε το τατουάζ σας στο σπίτι. Με τον τρόπο που έχω ακόμα Bubba στο μυαλό μου για αυτή τη μέθοδο. Βασικά παίρνετε νερό, θαλασσινό αλάτι, υπεροξείδιο του υδρογόνου και υγρή βιταμίνη Ε και περνάτε από μια σειρά βημάτων για να αφαιρέσετε το τατουάζ στο σπίτι. Θα χρειαστεί επίσης να μαλακό ύφασμα, ιατρική γάζα και ιατρική ταινία. Επιλέγοντας αυτή τη μορφή αφαίρεσης δερματοστιξιών, αναγκάζετε τον εαυτό σας να αιμορραγεί στην περιοχή του τατουάζ ως μέρος της διαδικασίας. Δεν ξέρω για σας, αλλά για μένα να κάνω αιμορραγία δεν είναι επιλογή. Ωστόσο, αυτή είναι η φθηνότερη επιλογή.

Η θλιβερή αλήθεια είναι αυτό. Δεν υπάρχουν αποδεδειγμένοι 100% τρόποι για να αφαιρέσετε κάθε ύπαρξη ενός τατουάζ. Έχετε αφήσει με ουλές, ξεθωριασμένο δέρμα, και συχνά περίεργες γραμμές ήταν μερικά από τα τατουάζ έχει φύγει και σε άλλα μέρη παραμένει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό πριν καθίσετε σε μια καρέκλα για πρώτη φορά για να βεβαιωθείτε ότι μια τατουάζ τοποθεσία και το σχεδιασμό είναι ακριβώς αυτό που θέλετε.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map