9 Συμβουλές για να καλύψει τατουάζ και μια άκρη για να τους αποκαλύψει | progressivenewsdaily.info

9 Συμβουλές για να καλύψει τατουάζ και μια άκρη για να τους αποκαλύψει

Ίσως το πράγμα που οι άνθρωποι φαίνεται να ξεχνούν τα τατουάζ είναι το γεγονός ότι είναι μόνιμα. Υπάρχουν εκατοντάδες τα τατουάζ κάλυψη ups κάθε μέρα. Ίσως δεν είστε πραγματικά να πάρει ένα άλλο τατουάζ για να καλύψει αυτό που έχετε? ή αν αγαπάτε αυτό που έχετε, αλλά η αδελφή σας * &%! @ θέλει να καλύπτεται για το γάμο της. Εδώ είναι μερικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να μοιάζετε σαν να μην είχατε ποτέ ένα τατουάζ.

10 ασυνήθιστες συμβουλές για να καλύψουν τατουάζ:

Μακιγιάζ

Ένα από τα πιο ευνοημένα μακιγιάζ που χρησιμοποιείτε όταν καλύπτετε τα τατουάζ είναι το Dermablend. Όταν η ενοχλητική σου αδελφή απλά δεν μπορεί να χειριστεί το τατουάζ σου στις φωτογραφίες του γάμου, αυτή είναι μια καλή επιλογή. Υπάρχουν μερικές τεχνικές μακιγιάζ και airbrushing που είναι αδιάβροχα σε ένα σημείο. Το κύριο πράγμα με αυτό είναι ότι δεν θέλετε να καταστρέψετε τη μεγάλη μέρα του καθένα με το δέρμα χρωματισμένο μακιγιάζ που λιώνει το λαιμό σας. Με αυτό κατά νου, βεβαιωθείτε ότι δοκιμάστε να οδηγήσετε οποιοδήποτε μακιγιάζ ή airbrushing πριν από τη μεγάλη μέρα. Τρίψτε το με νερό, τρέξτε νερό πάνω του, δείτε πόσο υγρό μπορεί να πάρει πριν τρέξει.

Αερόφρενο

Το Airbrushing είναι απλά μακιγιάζ από έναν επαγγελματία με ένα πιστόλι airbrush. Θα θελήσετε να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα για να δοκιμάσετε να το οδηγήσετε όπως θα κάνετε με τις συμβουλές μακιγιάζ παραπάνω.

Να πάρετε μια Ελεύθερος Custom Tattoo Design Απόσπασμα:
Προσφορά περιορισμένης ώρας (κάντε κλικ στη φωτογραφία)
Κάντε κλικ here to get your free custom tattoo design quote.

Επίδεσμοι

9 Tips to Cover Up Tattoos and One tip to Uncover Them

Είστε έτοιμοι για μια ρίψη; Περίπου δέκα χρόνια πριν, η Nelly συγκέντρωσε μεγάλη προσοχή επειδή φορούσε Band-Aid στο μάγουλό της. Τότε πήρε τόσο ασήμαντος ότι πήρε το Band-Aid μακριά. Τότε οι άνθρωποι αναρωτήθηκαν αν είχε ένα σπυράκι ή τατουάζ ή κάτι που κάλυπτε. Εάν το τατουάζ που θέλετε να καλύψετε είναι στο πρόσωπό σας ίσως αυτό δεν είναι η επιλογή για σας. Άλλες περιοχές του σώματός σας, όπως το χέρι ή ο καρπός, κάνουν μια καλή επιλογή για να καλύψετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επίδεσμοι Ace ή τους μεγαλύτερους επίδεσμοι εάν το τατουάζ σας είναι καλό μέγεθος.

είδη ένδυσης

Ο κόμπος μου είναι μανδύα έξω. Και ναι είναι καυτό! Αλλά, η οικογένειά μου είναι αρκετά συντηρητική. Όταν παρακολουθούμε εκκλησία καλύπτει τα τατουάζ από σεβασμό. Για να καλύψει ο ίδιος φοράει πουκάμισα με μακριά μανίκια. Ακόμη και το καλοκαίρι. Τα είδη ένδυσης μπορούν συχνά να καλύπτουν πολλά τατουάζ και έχουν το πλεονέκτημα ότι καλύπτουν όλες τις καλές υπηρεσίες που σας έδωσε ο Θεός! Για πραγματικά όταν πρέπει να καλύπτετε τατουάζ είναι συνήθως μια πιο νηφάλια υπόθεση και τα πιο μέτρια ρούχα θεωρούνται συχνά ως πιο κατάλληλα έτσι κι αλλιώς. Κατά τη θερινή ώρα μπορείτε συχνά να βρείτε ελαφρύτερο ύφασμα που θα είναι πιο δροσερό για σας.

Μαλλιά

Αυτές οι δύο επόμενες επιλογές είναι πολύ καλές συσκευές κάλυψης για τατουάζ στο λαιμό. Τα μακριά μαλλιά είναι μια θαυμάσια επιλογή κάλυψης για το τατουάζ αυτιών και αυτιών. Εάν είστε κάποιος που πηγαίνει για πάντα σε γεγονότα όπου οι άνθρωποι δεν θα εκτιμήσουν το τατουάζ που αγαπάτε απλά κρατήστε τα μαλλιά σας αρκετά μακριά για να το καλύψετε. Εάν έχετε αρκετά προηγμένη προειδοποίηση για το συμβάν που θα σας καλύπτει το τατουάζ σας μπορεί να έχετε χρόνο για να μεγαλώσετε τα μαλλιά σας έξω. BONUS: Αν είναι λιγότερο σοβαρό γεγονός ή είστε πιο τολμηροί, φορέστε περούκα. Είναι διασκέδαση υπόσχομαι.

Κασκόλ

Η προσωπική μου επιλογή για να καλύψω ένα τατουάζ στο λαιμό είναι τα μαλλιά, αλλά αν έχετε μια σύντομη περικοπή που είναι εκτός της ερώτησης. Αυτό είναι όταν επιλέγετε ένα κασκόλ που συμβαίνει μαζί με το ντύσιμο σας λειτουργεί καλά. Τα μαντήλια μπορεί να μην ήταν το ύψος της μόδας τα προηγούμενα χρόνια, αλλά κάνουν μια επιστροφή. Αυτό είναι ιδιαίτερα μια καλή επιλογή το φθινόπωρο / το χειμώνα, επειδή τα μαντήλια μπορούν να κάνουν διπλό καθήκον κρατώντας σας πιο ζεστό. Υπάρχουν καλοκαιρινά κασκόλ που θα σας φανεί όλα τα Audrey Hepburn επίσης. Άνδρες, μην ξεχνάτε ότι αυτό είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε επίσης. Αν είναι αρκετά καλό για τον Brad Pitt, σας υπόσχομαι ότι είναι αρκετά καλό για εσάς.

Κοσμήματα

Το προσωπικό στυλ είναι εξίσου σημαντικό με τις επιλογές κοσμημάτων όπως είναι με τα σχέδια τατουάζ. Για τατουάζ στον καρπό πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να φορούν ρολόγια. Οι άνδρες και οι γυναίκες μπορούν να το κάνουν χωρίς να γυρίσουν κεφάλια. Οι γυναίκες μπορούν επίσης να επιλέξουν μεγάλα βραχιόλια τύπου βραχιόλι και άλλα είδη κοσμημάτων που οι άντρες σπάνια μπορούν να τραβήξουν - ακόμα κι αν θέλουν. Μεγάλα περιδέραια μπορούν μερικές φορές να καλύψουν τατουάζ που βρίσκονται στο πάνω μέρος του στήθους σας. Μια λέξη της προσοχής, εάν καλύπτετε με μεγάλα κομμάτια κοσμημάτων παρακαλώ μην είστε γεμάτοι. Μετά από όλα, δεν μπορεί όλοι να τραβήξουν το βιονικό χέρι της Beyoncé.

Μανίκια

Τα μανίκια είναι μια μεγάλη επιλογή αν γνωρίζετε ότι θα χρειαστείτε συχνά ένα κάλυμμα. Εάν πρέπει να καλύψετε την εργασία, η εκκλησία ή οι πολιτικές εκδηλώσεις που επενδύουν σε ένα μανίκι είναι πιθανώς μια καλή ιδέα. Θα σκέφτεστε ότι τα μανίκια είναι διαθέσιμα μόνο για τα χέρια σας σωστά; Λανθασμένος. Έχουν πόδι, μοσχάρι και μανίκια αστραγάλου για να καλύψουν τα τατουάζ. Έχουν ακόμη μανίκια καρπού. Με τα μανίκια για τα χέρια και τα πόδια έχουν τα πλήρη, μισά και μικρά μεγέθη, επομένως καλύπτετε μόνο τι πρέπει να κάνετε. Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα για τα μανίκια είναι ότι έρχονται σε πολλά διαφορετικά χρώματα και αποτυπώματα, συμπεριλαμβανομένων δερμάτων.

9 Tips to Cover Up Tattoos and One tip to Uncover Them

Κάλυψη ταινίας

Τατουάζ κάλυψη κασέτα είναι μια καλή επιλογή για γρήγορη και σούπερ εύκολη κάλυψη ups. Η ταινία χρησιμοποιείται συνήθως σε μικρότερα τατουάζ. Η πλειονότητα της ταινίας κατασκευάζεται με ένα ισχυρό συγκολλητικό μέσο παρόμοιο με τα βοηθήματα ταινίας. Μπορείτε να το κόψετε στο μέγεθος που χρειάζεστε και στη συνέχεια να το κολλήσετε. Πολλή από την ταινία που θα βρείτε εκεί θα είναι ένα αναπνεύσιμο βαμβακερό ύφασμα. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται να ιδρώσετε κάτω από αυτό προκαλώντας την χαλάρωση και την απογείωση. Ένα από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με αυτή την επιλογή είναι ότι αν ταιριάζει με το χρώμα κοντά αρκετά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα ξέρουν ότι το φοράτε.

Αποκαλύπτω

Μια επιλογή, βέβαια, είναι να μην καλύπτετε το τατουάζ και απλά να εξηγήσετε σε όσους σας ρωτούν (ή να σας δώσουν το μαύρο μάτι) τι σημαίνει το τατουάζ για εσάς. Αυτό δεν θα λειτουργήσει εάν χάσετε τη δουλειά σας. Επίσης, δεν είναι καλή ιδέα αν η γιαγιά σας θα πάει σε καρδιακή ανεπάρκεια.

Θα καλύψετε τα τατουάζ σας?

Το μόνο πράγμα που πρέπει να θυμάστε για την κάλυψη τυχόν τατουάζ είναι να βεβαιωθείτε ότι η κάλυψη δεν φαίνεται χειρότερη από ό, τι απλά επιτρέποντας το τατουάζ να δείξει. Έχω περιγράψει κάποιες εξαιρετικές επιλογές για σας, αλλά στο τέλος η κάλυψη που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι κάτι που είναι εύκολο και αποτελεσματικό για εσάς. 9 φορές από το 10 ο μόνος τρόπος που θα διαπιστώσετε ότι είναι έξω από δοκιμή και λάθος. Έτσι επιλέξτε μερικές από αυτές τις ιδέες και δείτε ποια είναι κατάλληλη για εσάς καλύτερα.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

59 − = 49

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map