Ο Zooey Deschanel είχε πλαστική χειρουργική;

Όταν πρόκειται για πλαστική χειρουργική επέμβαση, οι περισσότεροι από εμάς θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα ήταν μια διαδρομή που ποτέ δεν θα ονειρευόταν να πάρουμε. Κάθε μέρα που ανοίγουμε ένα περιοδικό ή εφημερίδα, ενεργοποιούμε την τηλεόραση ή ποπ με μια ταινία, συναντάμε τέλειες ηθοποιούς, όμορφους τραγουδιστές, καταπληκτικούς χορευτές .... Φαίνεται ότι η πλαστική χειρουργική διασημότητα είναι πάνω. Μήπως αυτό σημαίνει ότι είναι κάτι που "κανονικός"Οι άνθρωποι πρέπει να σκέφτονται επίσης?

Πάρτε τη μεγάλη τηλεοπτική εκπομπή Νέο κορίτσι, για παράδειγμα. Ο πρωταγωνιστής του ρόλου Τζέσ στη σειρά παίζεται από ένα εκπληκτικό κορίτσι - Zooey Deschanel. Ωστόσο, έχουν αναφερθεί αναφορές ότι το όμορφο Zooey δεν είναι τόσο φυσικό όσο μπορεί να έχει γίνει έξω. Στην πραγματικότητα, αυτή η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε ότι είχε την ίδια πλαστική χειρουργική.

Zooey Deschanel

Υπάρχουν μερικές διαδικασίες που θα μπορούσε να είχε ο Zooey Deschanel. Ένα από τα πρώτα πράγματα που οι άνθρωποι υποψιάζονταν ήταν ότι είχε τα χείλη "έκαναν". Εν ολίγοις, φαίνεται ότι μπορεί να είχε γεμιστήρες στα χείλη της για να τα κάνουν να φαίνονται παχύτερα και πιο ψηλά.

Zooey

Σίγουρα κάποιος τόσο όμορφος όσο αυτή η ηθοποιός δεν χρειάζεται πλαστική χειρουργική για να φανεί καλύτερα; Δεν φαίνεται τέλεια ακριβώς όπως είναι; Όταν ρίξετε μια ματιά σε μερικές από τις φωτογραφίες της, ωστόσο, μπορείτε να δείτε ότι τα χείλη της φαίνονται λίγο στην πιο παχιά πλευρά. Μήπως αυτό σημαίνει ότι είναι άλλος που έχει πέσει θύμα πλαστικής χειρουργικής διασημοτήτων; Ή μήπως ο Zooey βρήκε απλά μια μεγάλη στιλπνότητα που προσφέρει γούστα; Υπάρχουν πολλοί από αυτούς τους τύπους lip gloss και lip sticks στην αγορά, έτσι υπάρχει μια πιθανότητα ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί. Όταν κοιτάζετε τις εικόνες πριν και μετά που δημιουργήσαμε για εσάς, μπορείτε να δείτε σίγουρα μια βελτίωση στον ορισμό του χείλους. Είτε πρόκειται για πλαστική χειρουργική διασημοτήτων είτε όχι, είναι ένα άλλο θέμα εξ ολοκλήρου.

Τα συμπληρώματα χειλιών είναι μια πολύ δημοφιλής διαδικασία καλλυντικών ή τύπου πλαστικής χειρουργικής διασημοτήτων αυτές τις μέρες. Έχουμε δει όλοι εκείνους τους "παστίς πέστροφα" celebs δεν είμαστε; Αυτά τα κορίτσια που είχαν τα χείλη τους άντλησαν τόσο πολύ, ώστε τα χείλη τους μοιάζουν σχεδόν σαν ανθρώπινα χείλη πια. Αν και περισσότεροι διασημότητες προτιμούν τη δήλωση "λιγότερο είναι περισσότερο" όταν πρόκειται για καλλυντικές διαδικασίες, προτιμώντας πιο λεπτές αλλαγές σε σχέση με τις μεγαλύτερες αλλαγές, ειδικά στην περιοχή του προσώπου, υπάρχουν ακόμα εκείνοι που φαίνεται να το παίρνουν πάρα πολύ μακριά. Υπάρχει το βρετανικό μοντέλο γοητείας και συγγραφέας (καθώς και πολλά άλλα πράγματα) η Katie Price, η οποία είναι ένα κλασικό παράδειγμα ίσως να πάει λίγο πολύ μακριά όταν θα έρθει κάτω στην πλαστική χειρουργική διασημότητα. Δεν προτείνουμε ότι ο Zooey Deschanel έχει κάνει σίγουρα τη διαδικασία, αλλά φαίνεται ότι τα χείλη της είναι παχύτερα, αυτό είναι σίγουρο.

Κέιτι Price

* Οι φωτογραφίες της Katie Price / Ιορδανίας βγήκαν από το Pinterest.com

Ίσως είχε ένα μικροσκοπικό κομμάτι Juvederm εγχυμένο στη γραμμή των χειλιών της; Είναι ένα κοινό σημάδι γήρανσης στις γυναίκες, δυστυχώς. τα χείλη γίνονται λεπτότερα και καθώς γερνούν, πολλά celebs δυσκολεύονται να συμβαδίσουν με όσους αρέσουν στους ωραίους αγκαλιάδες όπως η Angelina Jolie. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα χείλη πληρώσεως γίνονται ολοένα και πιο συνηθισμένα με τις γυναίκες όλων των ηλικιών. Όλοι θέλουν ωραία, γεμάτα χείλη, σωστά; Αυτό είναι ακριβώς όπου η διαδικασία πλήρωσης χείλους ταιριάζει - με τη βοήθεια μερικές ενέσεις από ένα πληρωτικό, μπορείτε να επιτύχετε τα χείλη plumper. Μπορείτε να πάρετε τον καλύτερο ορισμό για τα χείλη σας και ως επί το πλείστον, είναι κάτι που μπορεί να γίνει στο μεσημεριανό σας διάλειμμα με τις περισσότερες διαδικασίες που διαρκούν περίπου μισή ώρα περίπου. Θα υπάρξει λίγο πρήξιμο και μώλωπες στην αρχή αλλά μετά από λίγο, αυτό θα πεθάνει (συνήθως μετά από λίγες μέρες) και θα μείνει με καλύτερο ορισμό και παχύτερα χείλη που θα διαρκέσει περίπου έξι μήνες περίπου. Αυτό είναι το πράγμα που πρέπει να θυμάστε με πλαστικές χειρουργικές διασημότητες όπως τα χείλη πλήρωσης - δεν είναι ένα πράγμα μακριά και θα πρέπει συνήθως να ολοκληρωθεί κάθε δύο μήνες.

Αντζελίνα Jolie

Πηγαίνοντας πίσω στην πλαστική χειρουργική επέμβαση Zooey Deschanel και φαίνεται ότι δεν εξετάστηκε απλώς για τα προφανώς χοντρά χείλη της. μερικοί άνθρωποι έχουν προτείνει ότι είχε μια "εργασία μύτης" επίσης. Αυτό είναι βασικά όπου η μύτη ανακατασκευάζεται για να γίνει πιο λεπτή / πιο παχιά / ευθεία / καλύτερη εμφάνιση. Υπάρχουν αρκετές προσωπικότητες που έχουν ανοίξει μέχρι να έχουν πλαστική χειρουργική στη μύτη - και πάλι φαίνεται ότι αυτή είναι μια μάλλον τακτική διαδικασία για τους πλούσιους και διάσημους. Η Jennifer Lopez αναφέρθηκε ότι είχε μύτη και Blake Lively, αλλά αυτά τα δύο αστέρια ούτε επιβεβαίωσαν ούτε αρνήθηκαν τις φήμες. Οι αρετές του Ashley Tisdale και της Jennifer Aniston, από την άλλη πλευρά, έχουν μιλήσει ανοιχτά για τη πλαστική χειρουργική τους διάσημο.

Τζένιφερ Aniston

Εάν η Zooey Deschanel είχε ρινοπλαστική (πλαστική χειρουργική στη μύτη), έχει γίνει πολύ, πολύ καλά. Οι αλλαγές είναι πολύ ελάχιστες και για άλλη μια φορά θα μπορούσαν να επιτευχθούν με έναν καλό καλλιτέχνη μακιγιάζ. Αν δεν ανοίξει για τις πιθανές φήμες πλαστικής χειρουργικής, υποθέτω ότι ποτέ δεν θα ξέρει πραγματικά.

Για να είμαι ειλικρινής, είναι κάτω για κάθε άτομο αν συμφωνούν ή όχι με πλαστική χειρουργική, διασημότητα ή άλλως. Είναι σίγουρα όλο και πιο δημοφιλές και όταν ρίχνετε μια ματιά στα νέα και τα αστέρια που κοσμούν τα στάδια και την οθόνη μας, μπορείτε να δείτε πώς τα πρόσωπα φαίνεται να αλλάζουν. Θα έχετε πλαστική χειρουργική για να αλλάξετε το πρόσωπό σας; Ποιες είναι οι απόψεις σας; Φαίνεται να χωρίζουμε εδώ στο γραφείο Herinterest. Μερικοί από εμάς είναι νεκροί σε βάρος μας, ενώ άλλοι παραδέχονται ότι εάν είχαν τα διαθέσιμα διαθέσιμα μετρητά, θα είχαν τα χείλη τους χτυπημένα, την προτομή τους ενισχυμένη ή τα μέτωπά τους θα εξομαλύνουν .... Τι νομίζετε? 

* Φωτογραφίες αυτών των όμορφων γυναικών βρέθηκαν στο Pinterest.com

Leave A Comment

32 − 22 =