Kaley Cuoco – Αναφορές Πλαστικής Χειρουργικής ;!

Γνωρίζουμε και αγαπάμε τον Kaley Cuoco από την επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή Η θεωρία της Μεγάλης Έκρηξης, που είμαστε σίγουροι ότι πολλοί από εσάς γνωρίζετε και την αγαπάτε επίσης. Ο μη-τόσο γελοία φίλος του Leonard, Χάουαρντ, Sheldon και Κυριαρχία, αυτή είναι μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή και είναι γνωστή για την ύπαρξη στην κορυφή των λιστών Hottest Women σε όλο τον κόσμο! Ολοι αγαπάμε Σεντ, σωστά?

90af0ce6ca0d76eeca01b4530c8d68aa

Έχει μόλις 28 χρονών (γεννήθηκε στην Καλιφόρνια, στις ΗΠΑ στις 30 Νοεμβρίου 1985), όμως δεν έχει σταματήσει τις εκθέσεις πλαστικής χειρουργικής διασημοτήτων, που πετούν ήδη. Πρώτα πυροβόλησε στη φήμη ως η κάπως πικάντικη και ζοφερή μεγαλύτερη αδελφή του 8 απλοί κανόνες, πριν αρχίσατε όπως Μπίλι Τζένκινς επί Γοητευμένος. Υπήρχαν μερικές ταινίες φυσικά? Τυχερός 13 το 2005, Λυκίσκος το 2011 και Το Ρετιρέ το 2010. Τότε, βέβαια, υπήρξε Η θεωρία της Μεγάλης Έκρηξης και τίποτα δεν ήταν αρκετά το ίδιο από τότε για την όμορφη ξανθιά ηθοποιό.

ffd108a1426d8f11b04f2d56bf6e5e31

Παρόλο που οι φήμες δεν έχουν επιβεβαιωθεί ούτε αρνούνται από την Kaley Cuoco, φαίνεται ότι ένα πράγμα για το σίγουρο έχει αλλάξει για την εμφάνισή της και οι περισσότεροι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τους καλύτερους πλαστικούς χειρουργούς ανά τον κόσμο, το έθεσαν στο γεγονός ότι είχε χειρουργική επέμβαση αύξησης στήθους.

Ναι, αυτό είναι σωστό - όπως και πολλοί άλλοι ηθοποιούς μπροστά της, φαίνεται ότι τα στήθη της έχουν γίνει μεγαλύτερα.

Fotor0103233832

Παρόλο που είναι ακόμα πολύ νέος, φαίνεται ότι τα περισσότερα κορίτσια της ηλικίας της επιλέγουν να πάνε κάτω από το μαχαίρι και τα συμπληρώματα μαστού και οι χειρουργικές επεμβάσεις αύξησης φαίνεται να είναι όλη η οργή αυτές τις μέρες. Πότε το μέγεθος ενός κυπέλλου ενός κοριτσιού είναι πραγματικά πολύ σημαντικό?

Δεν είναι σαν ότι ο Kaley Cuoco ήταν άτυχος στην αγάπη τα τελευταία χρόνια. Είναι χρονολογημένη Λεωνάρδος από την παράσταση στην πραγματική ζωή για δύο χρόνια, αλλά το κράτησαν όλα ιδιωτικά έως ότου είχαν σπάσει. Εξακολουθούν να παραμένουν με καλούς όρους, κάτι που είναι καλό - φαντάζουμε ότι η μαγνητοσκόπηση της τηλεοπτικής εκπομπής θα ήταν ανυπόφορη με άλλο τρόπο.

6e28dccf5a99bf952a90e420604473c9

Για κάποιο διάστημα, ο Kaley ήταν με έναν ειδικό εξάρτηση που ονομάζεται Josh Resnik και μάλιστα άρχισαν να ασχολούνται, αλλά έσπασαν και μετά από λίγο.

Ήταν η τενίστρια Ryan Sweeting που κατέλαβε την καρδιά της. Μετά από μόλις τρεις μήνες χρονολόγησης, είχαν εμπλακεί και μόλις δύο μήνες αργότερα, πέντε μήνες μετά τη σχέση τους, επέλεξαν να παντρευτούν στη Santa Susana.

a8ace3f88d9e21ab57c4c909be8a1b77

Τι είναι αυτό που ενθάρρυνε τον Kaley Cuoco να πάρει πλαστική χειρουργική, αν οι αναφορές είναι ακόμα αληθινοί; Ήταν η πίεση των μέσων που την έκανε να μεγεθύνει το μέγεθος της προτομής της ή ήταν κάτι άλλο; Ό, τι κι αν είναι, σίγουρα δεν ήταν άτυχος από τότε που πήρε τα "νέα βυζιά" της, έτσι ίσως ήταν καλό για την?

Όλες οι πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις είναι επικίνδυνες και έρχονται με ανεπιθύμητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένων ερωτήσεων από άλλους ανθρώπους που σας γνωρίζουν και θα παρατηρήσουν την πλαστική χειρουργική διασημότητα που είχατε κάνει. Πρέπει πάντα να είστε σίγουροι ότι είστε προετοιμασμένοι για αυτό - θα επιβεβαιώσετε ή θα αρνηθείτε τις φήμες ή θα αφήσετε τους ανθρώπους να σκέπτονται όπως έκανε ο Kaley?

Leave A Comment

64 − = 62