Το πρόσωπο του Joyce Meyer: Οι εκθέσεις πλαστικής χειρουργικής

Τα πράγματα έχουν περάσει ... παράξενα με τη Joyce Meyer. Ο κάποτε "κανονικός" χριστιανικός ομιλητής και συγγραφέας τώρα φαίνεται λίγο ... καλά, όχι τόσο φυσιολογικό! Αυτή η όμορφα χαρισματική γυναίκα φαίνεται να έχει κάνει μια μικρή πλαστική χειρουργική διασημότητα και οι επαγγελματίες εκεί έξω φαίνεται να συμφωνούν με αυτή την έκθεση!

f916c14e5b1e9f763b828815dc697409

Είναι 70 ετών, έτσι δεν μπορείς να την κατηγορείς γιατί θέλεις να κοιτάς πιο νεανική για περισσότερο. Είναι μια ιδέα έμπνευσης για τόσους πολλούς - είναι πάντα στο δημόσιο μάτι για ένα πράγμα ή άλλο ... δεν είναι πάντα καλό, πρέπει να πούμε. Είναι σίγουρα καλό για την ηλικία της, αλλά φαίνεται ότι η διαδικασία γήρανσης δεν ήταν τόσο φυσική για αυτή την κυρία.

φωτογραφία

Τα χείλη της έχουν σίγουρα αλλάξει σχήμα κατά τη διάρκεια των ετών. Ήταν κάποτε "φυσιολογική" εμφάνιση με λεπτότερο άνω χείλος και παχύτερο χείλος στο κάτω μέρος. είχε ένα υπέροχο χαμόγελο - ένα που κέρδισε τις καρδιές τόσων πολλών. Φαίνεται ότι είχε κάποια χειρουργική επέμβαση αύξησης των χειλιών εδώ - μιλάμε για πιθανές ενέσεις πληρώσεως, αλλά η πλαστική χειρουργική διασημοτήτων είχε μια τέτοια επίδραση στο πρόσωπό της, τα αποτελέσματα φαίνεται να υποδηλώνουν είτε πολλά συμπληρώματα είτε ένα πολλή χτυπήματα και τοποθέτηση!

Πολλοί χειρουργοί θα πρότειναν ότι η λίστα πλαστικών χειρουργικών επεμβάσεων της Joyce Meyer θα μπορούσε να συμπεριλάβει και ένα facelift, το οποίο της έδωσε το είδος του προσώπου που ίσως έχετε εντοπίσει σε άλλες διάσημες διασημότητες. Η Melanie Griffiths, για παράδειγμα, είναι ένα αστέρι γνωστό για την αγάπη της για πλαστική χειρουργική όπως είναι η Donatella Versace, η Joan Rivers και η Farrah Fawcett! Η Jackie Stallone είναι απλά ένας άλλος διάσημος διάσημος για την πλαστική χειρουργική της διασημότητας!

photo-1

Το καλό για τη Joyce Meyer είναι ότι έχει πράγματι ανοίξει και έχει παραδεχτεί ότι έχει πραγματοποιήσει πλαστικές χειρουργικές διασημότητες στο πρόσωπό της. έφτασε ακόμη και να λέει ότι ο Θεός δεν την αγάπησε καθόλου εξαιτίας της. Είμαστε σίγουροι ότι ο Θεός δεν ενδιαφέρεται, αλλά το ερώτημα πρέπει να τεθεί - έκανε ο Joyce Meyer πάρα πολύ μακριά; Στην υπεράσπισή της, έλεγε ότι το έκανε έτσι ώστε να φαίνεται καλύτερα στον Θεό. Δεν έχει σκοπό να σε αγαπά ανεξάρτητα από το τι φαίνομαι ούτως ή άλλως?

Έχουν αναφερθεί οι ενέσεις πλήρωσης στο μέτωπο για να προστεθούν στη λίστα πλαστικής χειρουργικής Joyce Meyer. Είναι είτε η αναφερθείσα ανύψωση προσώπου είτε το Botox που της έχει δώσει το λαμπερό, ομαλό μέτωπο που έχει επιτύχει στην ώριμη ηλικία της, σύμφωνα με αξιόλογους χειρουργούς. Φαίνεται να δείχνει περισσότερο προς την ιδέα του ανυψωτήρα του προσώπου, ωστόσο, καθώς τα μάγουλά του δεν φαίνονται να είναι εξίσου ισορροπημένα με αυτά που έκαναν πριν από μερικά χρόνια ... Θα μπορούσε αυτό να είναι το σημάδι ή η κακή ολοκλήρωση της πλαστικής χειρουργικής διασημότητας?

Σε αντίθεση με ανθρώπους όπως ο Zooey Deschanel και ο Kerry Washington, η πλαστική χειρουργική επέμβαση του Joyce Meyer πήγε πάρα πολύ - μέχρι το σημείο όπου οι άνθρωποι θα μπορούσαν να δουν καθαρά ότι είχαν πραγματοποιηθεί οι εργασίες. Το καλύτερο της πλαστικής χειρουργικής είναι το είδος που δεν μπορείτε να εντοπίσετε εύκολα. Με την Zooey Deschanel, για παράδειγμα, συνεχίζουμε συνεχώς να μαντεύουμε για το εάν έχει κάνει ή όχι εργασία ... Αν έχει, έχει γίνει πολύ, πολύ καλά! Ίσως ο Joyce Meyer να είχε ξεκινήσει αργά?

Leave A Comment

17 − 14 =