Geena Davis – Αυτές οι φήμες για την πλαστική χειρουργική!

Ας είμαστε ειλικρινείς γι 'αυτό - η Geena Davis σίγουρα φαίνεται εκπληκτική για την ηλικία της. Ποιος άνθρωπος δεν θα αισθανόταν τυχερός να περπατήσει αυτό το κακό κοκκινό κεφάλι κάτω από το κόκκινο χαλί; Μην το πιστεύετε, είναι στην πραγματικότητα 57 ετών! Γεννήθηκε στη Μασαχουσέτη στις 21 Ιανουαρίουst, 1956. Δεν είναι μόνο γνωστός για τις ικανότητές της, αλλά και έχει κουρελιώσει τον κόσμο της κινηματογραφικής παραγωγής, της γραφής, της μοντελοποίησης της μόδας και μάλιστα έγινε ημι-φιναλίστ της ολυμπιακής ομάδας τοξοβολίας. Επαναλάβετε μετά από μένα - αυτή η γυναίκα πέτρες!

Geena Davis 3

Υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να ξέρετε για την Geena Davis. Έχει μια αρκετά εντυπωσιακή λίστα συζύγων πίσω της. Παντρεύτηκε τον Richard Emmolo το 1982, τον Jeff Goldblum το 1987 και τον Renny Harlin το 1993. Έχει μετακομίσει σε έναν πιο λογικό σύζυγο τώρα .... Είναι παντρεμένη με πλαστικό χειρουργό!

Φυσικά, όταν είστε παντρεμένοι με έναν πλαστικό χειρουργό, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι φήμες σύντομα θα εμφανιστούν λέγοντας ότι έχετε κάνει κάποια εργασία. Η Geena Davis πρέπει να έχει συνειδητοποιήσει αυτό το γεγονός - εδώ και πολύ καιρό βρίσκεται στην επιχείρηση showbiz. Ίσως να έχουν περάσει είκοσι χρόνια από τότε που η Thelma & Louise έσπασε την ασημένια οθόνη και κέρδισε αυτή την εκπληκτική ηθοποιό υποψηφιότητα για την καλύτερη ηθοποιό στα Όσκαρ, αλλά σίγουρα δεν πήρε μια σταγόνα. Έχει η Geena Davis πλαστική χειρουργική?

Πολλοί χειρούργοι προφανώς έρχονται να μιλήσουν για την πλαστική χειρουργική που θα μπορούσε να είχε κάνει το Geena Davis στο πρόσωπό της. Διασημότητα πλαστική χειρουργική είναι πάνω από αυτές τις μέρες, έτσι θα είχε νόημα να καλέσετε έναν επαγγελματία για να δώσουν τη γνώμη τους.

Geena Davis Before & After

Υπάρχουν φήμες για πιθανές ενέσεις χείλη εδώ. Συμπληρώματα στο χείλος έχουν γίνει πολύ δημοφιλές με τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο, lusting μετά από αυτό το σύμβολο Angelina Jolie έτσι άνδρες φαίνεται να αγαπούν ... Απλά ρίξτε μια ματιά στη βρετανική σελίδα τριών αίγλη μοντέλο Katie Price aka Ιορδανία για να δούμε πόσο εύκολο είναι να πάμε πολύ μακριά. Έχει διάφορους τύπους χειρουργικής επέμβασης με την πάροδο των ετών και είναι ίσως πιο γνωστός για τη μεγάλη φουσκωμένη δουλειά του στήθους. Τα χείλη της υπόκεινται σε τακτική εξέταση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης εντούτοις. αυτός είναι ένας τύπος πλαστικής χειρουργικής διασημοτήτων που θα χρειαστεί να σκεφτείτε πολύ και σκληρά.

Υπάρχουν διάφοροι κίνδυνοι που σχετίζονται με τα συμπληρώματα των χειλιών που πρέπει να έχετε κατά νου πριν κάνετε τη διαδικασία. Η πλαστική χειρουργική Geena Davis περιλαμβάνει χειρουργικές επεμβάσεις για τα χείλη που είναι πολύ καλά - δεν είναι πολύ αισθητό ότι οι άνθρωποι τα εντοπίζουν μόλις σας δουν, αλλά ταυτόχρονα ενισχύουν το πρόσωπο τόσο ελαφρώς για να δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μερικές φορές είναι καλύτερο να πάμε αργά με πλαστική χειρουργική διασημότητα. Μπορείτε πάντα να προσθέσετε περισσότερα από το χέρι πλήρωσης, αλλά δεν μπορείτε να το πάρετε έξω όταν είναι εκεί, ώστε να ξεκινήσει μικρό και να πάει μεγαλύτερα αν θέλετε αργότερα.

Αν και τα συμπληρώματα στο χείλος μπορούν να βοηθήσουν να προσθέσετε σχήμα και όγκο σε αλλιώς θαμπά και άψυχα χείλη, μπορούν επίσης να προσθέσουν κάποια δομή, έτσι εάν θέλετε το τόξο του Cupid που οι άνδρες φαίνεται να λαγούν μετά, μπορείτε να το πάρετε.

Μιλήσαμε για πιθανή όψη με τη συζήτηση πλαστικής χειρουργικής Geena Davis και παρόλο που δεν είμαστε σίγουροι αν θέλουμε ή όχι να το πιστέψουμε, σίγουρα φαίνεται καλό για την ηλικία της. Δεν υπάρχει μια ρυτίδα στην όραση, η οποία θα μπορούσε να προτείνει ενδεχόμενες ενέσεις Juvederm ή Botox στο μέτωπό της και τα μάγουλα. Έχουν υπάρξει μερικές φωτογραφίες στα μέσα ενημέρωσης πρόσφατα της Geena Davis χωρίς μακιγιάζ, και παρόλο που φαίνεται φρέσκο, φαίνεται ότι θα μπορούσε να είχε κάνει κάποια εργασία. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παντρευτείτε έναν πλαστικό χειρουργό, αν δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις εγκαταστάσεις, αυτό λέμε όλοι!

Geena Davis 1994

* Geena Davis το 1994

Είναι μια βραβευμένη ηθοποιός και για να είμαι ειλικρινής, δεν έχει καμία σημασία αν έχει πραγματοποιηθεί πλαστική χειρουργική Geena Davis ή όχι. Δεν χρειαζόταν το αναδεικνυόμενο facelift για να κερδίσει το βραβείο Χρυσή Σφαίρα για το ρόλο της Αρχιστράτηγος για την καλύτερη ηθοποιό σε ένα δράμα τηλεοπτικών σειρών. Δεν χρειαζόταν τα χείλη για το βραβείο της Ακαδημίας για την καλύτερη ηθοποιό στη σεζόν Ο τυχαίος τουρίστας το 1988 είτε. Έχει ήδη κάνει το σήμα της στον κόσμο του Χόλιγουντ και της τηλεόρασης? το γεγονός ότι αυτή *ενδέχεται* είχαν κάποια πλαστική χειρουργική διασημότητα να κάνει κάποια διαφορά?

Geena Davis 2000

* Geena Davis το 2000

Στο τέλος όλων αυτών, η συζήτηση για την πλαστική χειρουργική Geena Davis είναι πιθανό να συνεχιστεί για όλη τη διάρκεια του γάμου της με τον σύζυγό της πλαστικής χειρουργού και πιθανότατα συνηθίζει να την χρησιμοποιεί μέχρι τώρα. Φαίνεται κάθε κομμάτι τόσο όμορφο όσο έκανε πριν από 25 χρόνια, αλλά τώρα μπορεί να παίξει μερικούς από τους πιο τρομερούς ρόλους στην ιστορία της τηλεόρασης. Σίγουρα ελπίζουμε ότι μπορούμε να πούμε ότι φαίνουμε τόσο καλό όσο αυτό το κορίτσι όταν φτάσουμε στο 50-strange, αυτό είναι σίγουρο!

Geena Davis & Jeff Goldblum

Φαίνεται ότι η πλαστική χειρουργική διασημότητα είναι το πιο σίγουρο για την στιγμή αυτή. Γιατί να μην ρίξετε μια ματιά σε μερικές από τις λεπτομέρειες της πλαστικής χειρουργικής για άλλες φημισμένες νεοσσοί στο προσκήνιο τώρα?

  • Τότε και τώρα - Χριστίνα Ρίτσι Πλαστική Χειρουργική
  • Kerry Ουάσιγκτον - Εκθέσεις πλαστικής χειρουργικής!
  • Ο Zooey Deschanel είχε Πλαστική χειρουργική επέμβαση?

Leave A Comment

− 3 = 1