Gisele Bundchen Διατροφή και προπόνηση

37bdb85ee3d9113c0a47ded80649270c

Η βραζιλιάνικη Gisele Bundchen είναι το υψηλότερο αμειβόμενο μοντέλο στον κόσμο και ως αποτέλεσμα ήταν επίσης το πρώτο πρόσωπο στη βιομηχανία μοντελισμού για να γίνει δισεκατομμυριούχος μέσω της δουλειάς της. Έχοντας μοντελοποιήσει τα Vouge, Versace, Givenchy και Salvatore Ferragamo, δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι ο Gisele Bundchen είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο. Όταν υπέγραψε το μυστικό άγγελο της Βικτώριας, η σύμβασή της έσπασε όλα τα νομισματικά αρχεία στον κόσμο μοντελοποίησης μέχρι εκείνο το σημείο. Έχει ονομάσει τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου, έχει ψηφιστεί να έχει τα πιο σεξουαλικά πόδια όλων των εποχών και φέρνει πολλούς περισσότερους τίτλους που δεν έχω ακόμη χρόνο να αναφέρω. Επιπλέον, ανέφερα ότι έστρεψε επίσης το χέρι της να ενεργεί (και έκανε μια υπέροχη δουλειά σε αυτό) μερικές φορές επίσης?

Εκτός από όλα αυτά, είναι επίσης μητέρα δύο και η σύζυγος του διάσημου ποδοσφαιριστή της Αγγλίας, Tom Brady. Μόλις δύο μήνες μετά τη γέννηση σε κάθε ένα από τα παιδιά της (το ένα το 2010 και το ένα το 2012), η Gisele Bundchen ήταν ξαφνικά αναζητημένη και τολμηρή όπως πάντα, τόσο πολύ δεν θα ήξερα καν ότι ήταν έγκυος.

Λοιπόν, πώς στη Γη μπορεί να φανεί τόσο καλό; Πώς κρατά εκείνα τα τέλεια τεντωμένα πόδια και πανέμορφο σύνολο κοιλιακών; Λοιπόν, η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα, όπως λένε, και ούτε ήταν το σώμα του Gisele Bundchen. Έχει δουλέψει σκληρά για να εξασφαλίσει ότι παραμένει τόσο καλή όσο κάνει και έχει προσπαθήσει να επιτύχει τη ζωή και τη σταδιοδρομία που έχει. Για να σας δώσω λίγο μια εικόνα, εδώ είναι η διατροφή και η προπόνηση δρομολόγησης του Gisele Bundchen ...

Ετοιμάζοντας μια μαμά να είναι

ec2b39f352492943e767adce8c076a86

Όταν η Gisele Bundchen ήταν έγκυος, εργάστηκε μέχρι δύο εβδομάδες πριν γεννηθούν τα παιδιά της. Συνέχισε να ασκεί το Kung-fu και έκανε γιόγκα τρεις φορές την εβδομάδα καθ 'όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Επιπλέον, ήταν ακόμα αυστηρός με τον εαυτό της όταν ήρθε για φαγητό και δεν έτρεχε όπως πολλές μητέρες να κάνουν. Πιστέψτε το ή όχι, χάρη στις συνειδητές προσπάθειές της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, κέρδισε μόνο τριάντα κιλά και από τις δύο εγκυμοσύνες της, βοηθώντας την να την χάσει πιο γρήγορα από ό, τι μπορεί να είχε.

Ένας υγιής τρώγων

a636dec89aee1606d6d9dea285e434a7

Η Gisele Bundchen δεν έχει ένα αυστηρό καθεστώς διατροφής το οποίο ακολουθεί όπως πολλά άλλα μοντέλα, είναι ακόμα πολύ υγιές. Αγαπά να τρώει πραγματικό κρέας, κάτι που είναι εξαιρετικά νόστιμο καθώς και υγιεινό. Τα πρώιμα τρόφιμα χαρακτηρίζονται σε μεγάλο βαθμό από τη διατροφή της και είναι πάντα πρόθυμη να κρατήσει μακριά από οποιαδήποτε κονσέρβα, κονσερβοποιημένα ή επεξεργασμένα τρόφιμα.

Το supermodel τρώει 1600 θερμίδες την ημέρα για να τροφοδοτήσει τον πολυάσχολο τρόπο ζωής του, μεγάλο μέρος του οποίου αποτελείται από φρέσκα φρούτα και χυμό κακάου. Τα γεύματά της για την ημέρα συνήθως αποτελούνται από τοστ για πρωινό, κοτόπουλο, ρύζι, μαρούλι και φρούτα για μεσημεριανό γεύμα και ψάρι, σαλάτα και φρούτα για το δείπνο της. Καθημερινά σνακάρει με μπισκότα, φέτες γαλοπούλας, φρούτα και αποβουτυρωμένο τυρί.

Η Gisele Bundchen φροντίζει πάντα να τρώει το δείπνο της (και τίποτα μετά) τουλάχιστον τρεις ώρες πριν πάει για ύπνο. Αυτό βοηθά το σώμα της να αφομοιώσει σωστά τα τρόφιμα και να κάψει τις υπερβολικές θερμίδες πριν πάει για ύπνο. Η έρευνα προτείνει επίσης ότι μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να κοιμηθούν καλύτερα. Για τους λόγους αυτούς, συνιστάται πρακτική σε όλους, όχι μόνο σε εκείνους που συμμετέχουν στη μοντελοποίηση.

Ένας αφοσιωμένος ενθουσιώδης προπονητής

97a1d513bd93c9d72ab084779a75e343

Είναι αδύνατο να αρνηθεί κανείς ότι η Gisele Bundchen εργάζεται σκληρά για το σώμα της. Τρέχει τουλάχιστον πέντε ημέρες την εβδομάδα για να αυξήσει την αντοχή της και κολυμπά συνεχώς για να κάνει τους μύες της πιο εύπλαστο. Όταν δεν κάνει κάποια μορφή καρδιο-προπόνησης, η Gisele Bundchen αγαπά να ασκεί τη γιόγκα, την οποία κάνει για μία ώρα δύο ημέρες την εβδομάδα. Η Anusara γιόγκα, γνωστή και ως δωρεάν γιόγκα, είναι η αγαπημένη της, καθώς είναι πολύ πιο εύκολη από τον συνηθισμένο ξάδερφό της. Πιστεύει γιόγκα για τη διατήρηση της ελαστικότητάς της και δίνοντάς της την ειρήνη του μυαλού και της τονίζοντας την όταν χρειάζεται.

Όπως ανέφερα προηγουμένως, ο Gisele Bundchen εφαρμόζει επίσης το Kung-fu. Κάνει αυτό τρεις φορές την εβδομάδα για ενενήντα λεπτά με την εντολή του Yao Li. Το άθλημα διατηρεί την ενέργεια του Gisele Bundchen επάνω και όλα τα κλοτσιές και η διάτρηση λειτουργούν ολόκληρο το σώμα του.

Εκτός από όλα αυτά (ναι, υπάρχουν περισσότερα!) Ο Gisele Bundchen παίζει υδατοσφαίριση και αεροβική άσκηση και συμμετέχει επίσης στο surfing της Βραζιλίας. Δεν είναι πολύ περίεργο ότι είναι τόσο κατάλληλο και φαίνεται τόσο απίστευτα καλό!

Όλη η προπόνηση του Gisele Bundchen γίνεται υπό την επίβλεψη ενός από τους προσωπικούς προπονητές της (ναι, αυτό είναι προσωπικοί εκπαιδευτές, πληθυντικός!). Η Amy Lombardo είναι ο προσωπικός της εκπαιδευτής για τη γιόγκα, ενώ ο Tracy Anderson επιβλέπει τα γυμναστήρια της αεροβικής.

b6aa1cc2b93797fc0b400bc6b805abce

Σε αντίθεση με πολλά μοντέλα, η προπόνηση και το σχέδιο διατροφής του Gisele Bundchen δεν είναι ακραία ή έντονη, αλλά πρέπει να κάνει κάτι σωστό για να φανεί τόσο καλό όσο κάνει. Κρατήστε το Gisele!

Leave A Comment

7 + 2 =