Doutzen Kroes Διατροφή και προπόνηση

Είκοσι οκτώχρονο ολλανδικό μοντέλο, Doutzen Kroes, είναι ένα από τα πιο φημισμένα supermodels της επιχείρησης, και για να μην αναφέρουμε το πέμπτο υψηλότερο πληρωμένο. Έγινε μυστικός άγγελος της Βικτώριας το 2008 και από τότε έχει χρησιμοποιήσει το καθεστώς της για να προωθήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής, στέκεται σταθερά και λέει ότι το μηδέν δεν είναι μέγεθος και ότι οι γυναίκες πρέπει να είναι υπερήφανοι για τις καμπύλες τους. Η Doutzen Kroes έχει ένα γιο δύο ετών και, αντίθετα με πολλά μοντέλα, επέλεξε να πάρει εννέα μήνες από τη δουλειά μετά τη γέννηση, ώστε να μπορεί να περάσει πολύς χρόνος μαζί του και να μην επιστρέψει στη φόρμα. Η ζωή της περιστρέφεται γύρω από την οικογένειά της, όχι την δουλειά της, η οποία είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους είναι υπέρμαχος υγιούς και κατάλληλου,.

Η Doutzen Kroes είναι επίσης γνωστό ότι δεν είναι λογικό για τις καθημερινές γυναίκες όπως εμάς να περιμένουν να μοιάζουν με την ίδια, λέει ακόμη και ότι στις ημέρες της μακριά θα την αναγνώριζαν μόλις χωρίς τα επαγγελματικά κατσαρωμένα μαλλιά της και ένα πλήρες πρόσωπο μακιγιάζ. Παίρνει ένα τόνο βοήθειας από τον προσωπικό της προπονητή Michael Olajide, πρώην μπόξερ, και τη Mary Helen Bowers, την ιδρυτή του Ballet Beautiful, για να εξασφαλίσει ότι παραμένει όπως φαίνεται, πλεονεκτήματα που δεν είναι διαθέσιμα σε όλους. Τούτου λεχθέντος, μοιράζει ευγενικά τα διατροφικά της μυστικά και τις ρουτίνες προπόνησης ξανά και ξανά για όσους από εμάς θέλουμε να προσπαθήσουμε και να ακολουθήσουμε τα βήματά της. Απλά θυμηθείτε, δεν είναι να είναι κοκαλιάρικο εντούτοις, πρόκειται για το να είσαι υγιής.

1e08ac48fdf74dfa681c4451e0224dfe

Όλα τα πόδια

Όπως όλα τα μοντέλα, ο Doutzen Kroes έχει ένα πανέμορφο σύνολο ποδιών. Προκειμένου να διατηρηθούν και να ακολουθούνται ποτέ δεν είναι πολύ κοκαλιάρικο ή υπερβολικά ογκώδες, χρησιμοποιεί μια σειρά από ασκήσεις τόνωσης, όπως καταλήψεις, γιόγκα και τέντωμα για να κρατήσει τους ακίδες της αναζητώντας το καλύτερό τους.

3be69962f5dd9f8c1e2d9496521af900

Σχοινάκι

Αντί να προσπαθεί να οικοδομήσει μυς, ο Doutzen Kroes στοχεύει απλώς να δείχνει τονωμένο και άπαχο. Επιδιώκει να επιτύχει αυτό με απλές προπονήσεις για μεγάλες χρονικές περιόδους, σε αντίθεση με πολύπλοκες για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Κάνει πολλές ασκήσεις καρδιο για να το επιτύχει και απολαμβάνει να τρέχει, αλλά η απόλυτη αγαπημένη άσκησή του από καρδιο είναι το άλμα. Κάνει το σώμα της ευέλικτο, ευκίνητο και σε εγρήγορση, καθώς και δίνοντάς της μια μεγάλη προπόνηση.

3c6f0cdad4231c5ff14a60d79118bec9

Κουτί έξω

Ένα από τα αγαπημένα workouts του supermodel είναι η πυγμαχία. Διατηρεί την αντοχή της και την ενεργειακή της στάθμη υψηλή που την κρατάει έτοιμη να αντιμετωπίσει την καθημερινή ζωή ως πρότυπο, ηθοποιό και μητέρα και επίσης την βοηθά να εξαπολύσει οποιαδήποτε αρνητικά συναισθήματα. Εκτός από τη διατήρηση της φυσικής της φυσικής, ο εγκιβωτισμός κρατά Doutzen Kroes σε μια συναισθηματική υψηλή επίσης.

7aa8f1290047454f99a4f7cb4fb29444

Οι τρομερές δύο (και όλα τα υπόλοιπα!)

Ο Doutzen Kroes έχει ένα γιο δύο ετών και παραδέχεται ότι από τότε που τον έχει καταβάλει πολύ λιγότερες προσπάθειες στην εξάσκηση. Ο λόγος δεν είναι μόνο επειδή έχει λιγότερο χρόνο για να το πράξει, είναι επειδή απλά τρέχει γύρω από τον δίνει την όλη άσκηση που χρειάζεται. Ακόμη και οι ειδικοί συμφωνούν ότι οι μητέρες που είναι συνεχώς δραστήριες και φροντίζουν το παιδί τους τα πρώτα επτά έως οκτώ χρόνια τους είναι πιθανότερο να έχουν ένα υγιές και κατάλληλο σώμα από εκείνους που αφήνουν τους συζύγους τους να δουλεύουν.

7d6b4ad6b58f46b91c272bfe45e85ba3

Σνακ πριν και μετά την προπόνηση

Για τον Doutzen Kroes, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε όταν πρόκειται για τη διατροφή είναι αυτό που πρέπει να τρώτε πριν και μετά από μια προπόνηση. Σύμφωνα με αυτήν, είναι αυτό που καθορίζει την αποτελεσματικότητα της προπόνησής σας, γι 'αυτό είναι ζωτικής σημασίας να έχετε το σωστό. Πριν από μια προπόνηση, τείνει να τρώει χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά γιαούρτι και χωρίς σιτάρι granola μαζί με ένα μεγάλο φλιτζάνι καφέ για να της δώσει την αφθονία της ενέργειας. Αν λείπει για το διάστημα όμως, ένα ενεργειακό μπαρ είναι ένα καλό υποκατάστατο.

Αυτό που Doutzen Kroes τρώει μετά την προπόνηση εξαρτάται πραγματικά από το είδος της προπόνησης που κάνει. Συνήθως όμως θα φάει ένα σνακ με βάση πρωτεΐνες, ειδικά μετά από τονωτικό, και είναι πιθανό να αποτελείται από ράντζα, σοκολάτα ή βανίλια καστανό ρύζι, ξηρά φρούτα, αλατισμένα καρύδια, κουνιστές πρωτεΐνες ή βρώμη.

192a931252bf5b023b4ee0ac79811b1d

Να είστε Φυσικοί

Ο Doutzen Kroes πιστεύει ότι ο απόλυτος καλύτερος τρόπος να παραμείνετε υγιείς και να παραμείνετε σε φόρμα είναι να τρώτε φυσικά τρόφιμα. Τα φρούτα, τα λαχανικά, τα δημητριακά ολικής αλέσεως, τα καρύδια, τα άπαχα κρέατα και το πλούσιο σε νερό ύδωρ, χαρακτηρίζονται σε μεγάλο βαθμό από τη διατροφή τους και αποδείχθηκαν νικηφόροι συνδυασμοί.

703490d37a3a37e07a9433ec7a82bcc1

Μην στερήσετε τον εαυτό σας

Ο Doutzen Kroes έχει μια αδυναμία να τρώει τηγανιτές πατάτες και πατατάκια και λέει ότι δυσκολεύεται να τους αντισταθεί εξ ολοκλήρου. Τώρα και πάλι θα επιτρέψει στον εαυτό της να επιδοθεί, με αυτόν τον τρόπο είναι λιγότερο πιθανό να φτάσει σε αυτά τα τρόφιμα, αλλά προσπαθεί να μην φάει ένα ολόκληρο πακέτο. Φυσικά, μερικές φορές ακόμη και ο Doutzen Kroes δεν μπορεί να βοηθήσει στον εαυτό του εντούτοις. Σύμφωνα με αυτήν, είναι εντάξει να έχετε μια αδυναμία φαγητού, αρκεί να την ελέγχετε και να τρώτε τα αγαπημένα σας ανθυγιεινά τρόφιμα με μέτρο.

b9807cd230cd0f400b5236052bd779ce

(όλες οι εικόνες προέρχονται από το pinterest.com)

Leave A Comment

47 − 42 =