10 δίαιτες για γυναίκες που εργάζονται

Υπάρχουν εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, δίαιτες εκεί έξω και ουσιαστικά όλοι τους ισχυρίζονται ότι είναι μια θαυματουργή θεραπεία για την απώλεια βάρους. Δεν είναι όλοι όλοι που φαίνονται εντούτοις. Υπάρχουν αμέτρητες δίαιτες μανίας και επίσης δίαιτες κινδύνου που διαφημίζονται καθιστώντας την δίαιτα επικίνδυνη επιχείρηση εάν δεν είστε προσεκτικοί. Μπορεί να είναι δύσκολο να μάθουμε ποιες δίαιτες θα λειτουργήσουν, τι θα ταιριάξει κάποιος με τον τρόπο ζωής σου και φυσικά ποιος θα δουλέψει για σένα (όχι όλες οι δίαιτες δουλεύουν για όλους!) Κάνοντας όλη την προσπάθεια λίγο από ένα ναρκοπέδιο. Μην αφήστε αυτό να σας βάλει μακριά από την αρχή είστε καινούργιο εγχείρημα εντούτοις. Υπάρχουν πολλές δίαιτες εκεί έξω που είναι ασφαλείς να κάνουν, να έχουν ένα υψηλό ποσοστό επιτυχίας και είναι εύκολο να κολλήσει.

Όντας yo-yo dieter ο ίδιος, αυτό είναι ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για μένα. Είμαι πάντα ψάχνει για μια νέα δίαιτα, εγκαταλείποντας λόγω της αγάπης μου για τα λιπαρά τρόφιμα και ξεκινώντας ξανά. Με αυτό κατά νου, έχω επιλέξει τις ακόλουθες 10 δίαιτες με βάση την προσωπική εμπειρία καθώς και τα επιστημονικά δεδομένα. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχω δοκιμάσει όλες τις δίαιτες σε αυτή τη λίστα (αν και έχω δοκιμάσει μερικούς και σχεδιάζω να δοκιμάσω μερικούς ακόμα για να φτάσω στο στόχο μου!), Σημαίνει απλώς ως dieter Λαμβάνω υπόψη πόσο εφικτό και ρεαλιστική νομίζω ότι είναι.

0fbc1c817b01d4962aaf7ae7a91f9278

1. Η διατροφή 5: 2

Η διατροφή 5: 2 βασίζεται στον κύριο γνωστό ως διαλείπουσα νηστεία. Η ιδέα πίσω από τη διατροφή είναι ότι θα φάτε κανονικά και υγιεινά για πέντε ημέρες της εβδομάδας και στη συνέχεια γρήγορα για τις άλλες δύο ημέρες. Μελέτες υποδεικνύουν ότι αυτό θα μειώσει δραματικά τα επίπεδα ινσουλίνης σας, θα σας κάνει λιγότερο πιθανό να πάσχετε από χρόνιες παθήσεις όπως ο διαβήτης τύπου 2 και μπορεί να συμβάλλετε στη μείωση του κινδύνου ορισμένων καρκίνων που σχετίζονται με την παχυσαρκία, όπως είναι ο καρκίνος του μαστού. Εκτός από αυτό, οι οπαδοί και οι υποστηρικτές της διατροφής ισχυρίζονται επίσης ότι καθώς και η απώλεια βάρους πιθανόν να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής σας, να βελτιώσετε τη λειτουργία του εγκεφάλου σας και να μειώσετε τον κίνδυνο υποβολής σε ασθένειες όπως η άνοια και η νόσος του Αλτσχάιμερ.

Πλεονεκτήματα:

 • Η δίαιτα για δύο ημέρες την εβδομάδα είναι πιο εφικτή από την δίαιτα επτά ημέρες την εβδομάδα, επομένως έχετε περισσότερες πιθανότητες να παραμείνετε στη διατροφή και να διατηρήσετε τον νέο σας τρόπο φαγητού μειώνοντας έτσι με επιτυχία το βάρος.
 • Μετά από μια περιορισμένη δίαιτα για δύο ημέρες την εβδομάδα μπορεί να οδηγήσει σε μειώσεις στο σωματικό λίπος, μεγαλύτερη αντοχή στην ινσουλίνη και μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της πιθανής κουκούλας που παίρνετε μια χρόνια ασθένεια.

Μειονεκτήματα:

 • Κατά τη διάρκεια των πέντε μη περιορισμένων ημερών θα πρέπει να είστε αυστηροί σχετικά με την κατανάλωση θερμίδων και να κάνετε υγιεινές επιλογές. Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να συμμετέχετε σε απεριόριστη γιορτή.
 • Πρέπει ακόμα να είστε σωματικά δραστήριοι για να λειτουργήσει η δίαιτα.
 • Η παραβίαση ή ο περιορισμός των γευμάτων μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ζάλη, ελαφρύ κεφάλι, ευερεθιστότητα και / ή να προκαλέσετε πονοκέφαλο και να επηρεάσετε το ύπνο σας.

2. Η Ιατρική Διατροφή Scarsdale

Εάν η μέτρηση των θερμίδων δεν είναι για σας και είστε ο κύριος λόγος για να μισείτε δίαιτες είναι ότι πάντα αισθάνεστε πεινασμένοι κατά τη διάρκεια αυτών, ίσως ίσως να εξετάσετε το ενδεχόμενο να δοκιμάσετε τη ιατρική διατροφή Scarsdale. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χάσετε βάρος χρησιμοποιώντας ένα αυστηρό καθεστώς χωρίς να χρειάζεται να μετράτε θερμίδες, να ζυγίζετε τρόφιμα ή να μετρώνετε μερίδες. Η δίαιτα δεν θα πρέπει να ακολουθείται για περισσότερο από δύο εβδομάδες στη σειρά, ωστόσο οι δημιουργοί και υποστηρικτές της διατροφής Scarsdale ισχυρίζονται ότι θα μπορούσατε να χάσετε έως και 7-15 λίβρες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Η δίαιτα περιλαμβάνει την κατανάλωση άπαχων πρωτεϊνών και χαμηλών υδατανθράκων όπως λαχανικά, φρούτα, σαλάτες και άπαχο κρέας. Μπορείτε να βρείτε το σχέδιο διατροφής στο σύνολό του σε απευθείας σύνδεση. Οι πρώτες 14 ημέρες της δίαιτας σας επιτρέπουν να φάτε 850-100 θερμίδες την ημέρα και στη συνέχεια η δίαιτα Scarsdale μετακινείται στη φάση Keep Trim όπου μπορείτε να έχετε 1000-1200 θερμίδες ανά ημέρα.

Πλεονεκτήματα:

- Εάν η δίαιτα ακολουθείται σωστά, μπορείτε να έχετε εκπληκτικά αποτελέσματα σε μόλις δύο εβδομάδες.

 • Μπορείτε να συνεχίσετε να επαναλαμβάνετε τον κύκλο διατροφής και να κρατήσετε το τρίψιμο μέχρι να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα.
 • Δεν χρειάζεται να μετράτε θερμίδες, να ζυγίζετε τρόφιμα ή να παρακολουθείτε τα μεγέθη των μερίδων.

Μειονεκτήματα:

 • Δεν μπορείτε να απομακρυνθείτε από το σχέδιο διατροφής καθόλου.
 • Πρέπει να αποφύγετε τη χρήση πετρελαίου, μαγιονέζας και άλλων πλούσιων σάλτσες στις σαλάτες που χρειάζεται η διατροφή για να φάτε.
 • Το αλκοόλ απαγορεύεται αυστηρά κατά τη διάρκεια της διατροφής Scarsdale.

9fc8ea89e5182561084e97839384f49e

3. Η διατροφή τριών ημερών

Το Three Day Die συχνά αναφέρεται ως καρδιακή διατροφή και προορίζεται για την επίτευξη γρήγορης απώλειας βάρους. Συχνά χρησιμοποιείται σε νοσοκομεία για καρδιακούς ασθενείς που πρέπει να χάσουν μεγάλο βάρος πριν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά. Ο λόγος για τον οποίο η δίαιτα πρέπει να ακολουθηθεί μόνο για τρεις ημέρες είναι ότι επιτρέπει στους ανθρώπους πολύ λίγες θερμίδες που μπορεί να είναι πολύ ανθυγιεινές αν ακολουθηθούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μετά από τις τρεις μέρες είναι επάνω θα πρέπει να αρχίσετε να ακολουθείτε την κανονική σας διατροφή πάλι (ή μια υγιέστερη εκδοχή) πριν επαναλάβετε την Τριήμερη Διατροφή.

Η διατροφή αποτελείται από μερίδες άπαχου κρέατος, γκρέιπφρουτ, τόνο, αυγά, τοστ και λαχανικά και τα μόνα καρυκεύματα που επιτρέπονται είναι το αλάτι, το πιπέρι και το κέτσαπ. Δεν υπάρχει καθόλου ζάχαρη στη διατροφή. Ναι, ακούγεται ήπιο αλλά ισχυρίζεται ότι μπορείτε να ρίξετε 10 κιλά σε τρεις μέρες χρησιμοποιώντας τη δίαιτα τριών ημερών και ότι εάν η δίαιτα επαναληφθεί μέσα σε ένα μήνα, μπορείτε να χάσετε έως και 40 κιλά. Εκτός από το αυστηρό καθεστώς διατροφής, οι διαιτολόγοι ενθαρρύνουν να πίνουν 8 ποτήρια νερό την ημέρα.

Πλεονεκτήματα:

 • Μπορείτε να χάσετε έως και 10 λίβρες σε 3 ημέρες ή 40 λίβρες σε ένα μήνα.
 • Η δίαιτα μπορεί να επαναληφθεί μετά από διάστημα πέντε ημερών.
 • Είναι εξαιρετικό για γρήγορη απώλεια βάρους, εφόσον έχει γίνει σωστά.

Μειονεκτήματα:

 • Η διατροφή μπορεί να σας αφήσει πεινασμένους τις τρεις ημέρες.
 • Η Διατροφή Τριών Ημερών είναι εξαιρετικά αυστηρή και απαιτεί πολλή δύναμη θανατηφόρου.
 • Τα τρόφιμα μπορούν να θεωρηθούν ήπια και μπορεί να σας αφήσουν λαχτάρα άλλα τρόφιμα.
 • Δεν επιτρέπεται καθόλου ζάχαρη.

4. Η διατροφή σούπας λάχανου

Ενώ η διατροφή σούπας Λάχανο θεωρείται συχνά μια διατροφή μανίας, σίγουρα λειτουργεί γρήγορα και έχει αποδεδειγμένο ιστορικό. Η δίαιτα διαρκεί μόνο μία εβδομάδα και είναι εξαιρετικά υψηλή σε φυτικές ίνες και χαμηλές σε θερμίδες, ένα τέλειο μίγμα για την απώλεια βάρους. Οι υποστηρικτές της διατροφής ισχυρίζονται ότι μπορούν να χάσουν έως και 10 κιλά σε μια εβδομάδα όταν ακολουθούν τη διατροφή για τη σούπα και ότι δεν απαιτείται καθόλου άσκηση - μπόνους!

Η διατροφή είναι απλή. Κάθε μέρα τρώτε σούπα λάχανου για το μεσημεριανό γεύμα σας και το τσάι σας και σε διάφορες ημέρες μπορείτε να προσθέσετε μια προσθήκη των παρακάτω τροφίμων:

Ημέρα πρώτη - Μπορείτε να καταναλώσετε όλα τα φρούτα, με εξαίρεση τις μπανάνες.

Ημέρα Δύο - Μπορείτε να φάτε τυχόν ωμά ή μαγειρεμένα λαχανικά της επιλογής σας.

Ημέρα Τρίτη - Μπορείτε να φάτε όσα φρούτα και λαχανικά θέλετε, με εξαίρεση τις πατάτες και τις μπανάνες.

Ημέρα τέταρτη - Μπορείτε να φάτε έως οκτώ μπανάνες.

Ημέρα Πέντε - Μπορείτε να φάτε το βόειο κρέας και τις ντομάτες.

Ημέρα έξι - Μπορείτε να συμπεριλάβετε το βόειο κρέας και τα λαχανικά στη διατροφή σας, εκτός από τις πατάτες.

Ημέρα Επτά - Την τελευταία ημέρα της διατροφής σας μπορείτε να πάρετε ρύζι, χυμούς φρούτων και λαχανικά.

Πλεονεκτήματα:

 • Μπορείτε να χάσετε βάρος γρήγορα, μέχρι 10 κιλά σε μια εβδομάδα.
 • Η διατροφή είναι απλή.
 • Παίρνετε πολλά θρεπτικά συστατικά από τη διατροφή.
 • Η σούπα από λάχανο θα μπορούσε ενδεχομένως να αντικατασταθεί με μια σούπα εξίσου χαμηλή σε θερμίδες.
 • Δεν απαιτείται άσκηση.

Μειονεκτήματα:

 • Η διατροφή δεν είναι για όλα τα γούστα.
 • Είναι πολύ περιοριστικό για μερικούς ανθρώπους.

f1f7b4191e111028359e0dba53ddbe1f

5. Η δίαιτα Atkins

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλοι έχουμε ακούσει για τη δίαιτα Atkins - είναι εξαιρετικά διάσημο και μια από τις πιο δημοφιλείς δίαιτες που πηγαίνουν. Είναι ένα πολύ χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες, υψηλής πρωτεΐνης απώλεια βάρους πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να χάσετε έως και 15 κιλά σε δύο εβδομάδες. Η δίαιτα έρχεται σε φάσεις, κάθε μία από τις οποίες διαρκεί ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα ανάλογα με τους στόχους απώλειας βάρους.

Πλεονεκτήματα:

 • Μπορείτε να χάσετε μέχρι 15 λίβρες σε δύο εβδομάδες κατά τη Φάση 1. Αυτό μπορεί να είναι εξαιρετικά κίνητρο.
 • Σας ενθαρρύνει να κόψετε τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες.
 • Σας επιτρέπει να φάτε τρόφιμα όπως κόκκινο κρέας, βούτυρο, κρέμα γάλακτος, μαγιονέζα και κρέμα γάλακτος, ώστε να μην είναι πολύ περιοριστική.
 • Σας επιτρέπει να φάτε λίπη.

Μειονεκτήματα:

 • Λόγω της αποκοπής υδατανθράκων και ινών, οι αρχικές ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να περιλαμβάνουν κακή αναπνοή, κόπωση, ζάλη, ναυτία, δυσκοιλιότητα και ξηροστομία.
 • Η υψηλή πρόσληψη κορεσμένων λιπών μπορεί να αυξήσει την άνοδό σας.
 • Υπάρχει έλλειψη φρούτων, λαχανικών και γαλακτοκομικών προϊόντων στο μενού για τη δίαιτα Atkins.

3f06344d33450c1e78d98d7702d29e55

6. Η Παλαιά Διατροφή

Μπορεί να έχετε ακούσει για την Παλαιοπωλείο καθώς γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής - ήταν η πιο εξεζητημένη μέθοδος απώλειας βάρους της Google το 2013. Είναι επίσης γνωστή ως διατροφή του σπηλαίου, καθώς αποτελείται από τρόφιμα που μπορούν να θηρεύονται ή να αλιεύονται (π.χ. κρέας και θαλασσινά) και τα τρόφιμα που μπορούν να συγκεντρωθούν (π.χ. φρούτα, λαχανικά, καρύδια, σπόροι, βότανα και μπαχαρικά). Όπως ίσως έχετε μαντέψει, βασίζεται στις διατροφικές συνήθειες των προγόνων κυνηγών-συλλεκτών μας πριν από 10.000 χρόνια. Με αυτό λέγεται ότι σημαίνει γαλακτοκομικά, ραφιναρισμένη ζάχαρη, πατάτες, αλάτι, σιτάρι και οποιαδήποτε άλλα επεξεργασμένα τρόφιμα είναι εκτός του μενού χωρίς εξαιρέσεις. Δεν υπάρχει, ωστόσο, επίσημη διατροφή Paleo - είναι απλώς γενικά η διατροφή με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Οι υποστηρικτές λένε ότι το σχέδιο υγιεινής διατροφής, αν ακολουθηθεί μακροπρόθεσμα, μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, να μειώσετε τον κίνδυνο διαβήτη, καρδιακών παθήσεων, καρκίνου, μεταξύ άλλων προβλημάτων υγείας.

Πλεονεκτήματα:

 • Το Paleo Diet σας ενθαρρύνει να τρώτε λιγότερο επεξεργασμένα τρόφιμα και να τα αντικαταστήσετε με περισσότερα φρούτα και λαχανικά.
 • Η διατροφή είναι απλή.
 • Δεν υπάρχει καταμέτρηση θερμίδων.
 • Πρόκειται για μια πολύ ευέλικτη διατροφή, η οποία καθιστά ευκολότερη την προσαρμογή.

Μειονεκτήματα:

 • Πολλές εκδόσεις της δίαιτας απαγορεύουν τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα δημητριακά ολικής αλέσεως που αποτελούν μέρος μιας υγιούς, ισορροπημένης διατροφής.
 • Είναι αδύνατο να ακολουθήσετε αν είστε χορτοφάγος καθώς απαιτεί να φάτε κρέας, θαλασσινά και αυγά.
 • Μπορεί να είναι ακριβό ανάλογα με τις περικοπές κρέατος που χρησιμοποιείτε.

7. Η διατροφή South Beach

Η διατροφή South Beach διαιρείται σε τρεις φάσεις, κάθε μία από τις οποίες σας επιτρέπει να φάτε μια διαφορετική ποικιλία τροφίμων. Ισχυρίζεται από τους υποστηρικτές και τους επαγγελματίες, ότι μπορείτε να χάσετε από 8 έως 13 κιλά τις δύο πρώτες εβδομάδες της δίαιτας South Beach και στη συνέχεια να συνεχίσετε να μειώνετε 1 με 2 κιλά την εβδομάδα μετά από αυτό. Φυσικά, όπως και με οποιαδήποτε δίαιτα το ποσό των κιλών που χάνετε εξαρτάται από το αρχικό σας βάρος.

Η διατροφή σας επιτρέπει να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία ειδών διατροφής και, για όσους από εσάς απωθούνται από τη μαθηματική πλευρά της δίαιτας, δεν περιλαμβάνει την καταμέτρηση θερμίδων, υδατανθράκων, λίπους ή τη μέτρηση των μεγεθών των μερίδων σας. Θα είστε καλά τρέφονται κατά τη διάρκεια της διατροφής και θα πάρετε τρία πλήρη γεύματα την ημέρα, δύο σνακ και ότι όλα τα σημαντικά επιδόρπια υψηλής πρωτεΐνης. Η βασική ιδέα είναι ότι θα αντικαταστήσετε τους κακούς υδατάνθρακες με καλούς υδατάνθρακες και κακά λίπη με καλά λιπαρά - ακούγονται λογικοί, έτσι δεν είναι; Τρώγοντας τα τρόφιμα στη διατροφή με μέτρο δεν θα σας βοηθήσει μόνο να χάσετε το βάρος τους, αλλά θα σας βοηθήσει να αποφύγετε την επιστροφή τους πάλι.

Πλεονεκτήματα:

 • Μπορείτε να χάσετε 8 έως 14 κιλά τις πρώτες δύο εβδομάδες.
 • Η διατροφή σας βοηθά να χάσετε το βάρος και να το κρατήσετε μακριά.
 • Εξακολουθείτε να έχετε αρκετό φαγητό κάθε μέρα, ώστε να μην αφήσετε να αισθανθείτε πεινασμένοι.

Μειονεκτήματα:

 • Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν και να μην είναι τόσο ελπιδοφόρα, ανάλογα με το αρχικό σας βάρος.
 • Πρέπει να είστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας και να είστε ικανοποιημένοι με τα σνακ που σας επιτρέπει η διατροφή South Beach Diet.

64b8212c4aa47fab669f1b44354b4c20

8. Η διατροφή με την επίπεδη κοιλιά

Σε αντίθεση με πολλές από αυτές τις διατροφικές μανίας, η επίπεδη διατροφή στην κοιλιά υπόσχεται να σας βοηθήσει να χάσετε λίπος στην κοιλιά μόνιμα. Αυτό είναι σωστό - για πάντα! Έχει επικεντρωθεί στη μείωση των ανθυγιεινών λιπών που βρίσκονται βαθιά μέσα στην κοιλιά σας και με αυτόν τον τρόπο υπόσχεται επίσης να σας βοηθήσει να μειώσετε έως και 15 λίβρες σε 32 ημέρες.

Η διατροφή αποτελείται από την κατανάλωση μονοακόρεστων λιπαρών οξέων κατά τη διάρκεια κάθε γεύματος που με τη σειρά του θα εξαλείψει τη μοίρα της κοιλιάς, θα προωθήσει την πληρότητα και θα αποτρέψει την υπερκατανάλωση τροφής. Αυτά τα λιπαρά οξέα βρίσκονται σε τρόφιμα όπως ξηροί καρποί, μαύρη σοκολάτα, ηλιόσποροι, αβοκάντο και ελιές, ώστε να τρώτε ακόμα πολλά γευστικά τρόφιμα. Η δίαιτα έρχεται σε δύο μέρη: μία τετραήμερη περίοδο κατά της πρηξίματος για να ξεκινήσει η δίαιτά σας και ένα πρόγραμμα διατροφής τεσσάρων εβδομάδων.

Η τετραήμερη περίοδος jumpstart έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος το συντομότερο δυνατό, επιτρέποντας σας μόνο 1200 θερμίδες την ημέρα και απαγορεύοντας το αλάτι, τα επεξεργασμένα τρόφιμα, τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και τα τρόφιμα που παράγουν φυσικό αέριο που θα σας προκαλέσουν να φουσκώσετε. Ενώ μπορείτε ακόμα να φάτε άφθονο, η Flat Belly Diet δεν σας επιτρέπει να πίνετε τσάι, καφέ, αλκοόλες ζάχαρης ή ζαχαρούχα ποτά. Αυτά τα ποτά πρέπει να αντικατασταθούν από δύο λίτρα «άγριου νερού» (νερό με λεμόνι, βότανα, μπαχαρικά και αγγούρι που προστίθενται σε αυτό) ανά ημέρα.

Το σχέδιο των τεσσάρων εβδομάδων που ακολουθεί αποτελείται από τέσσερα 400 γεύματα θερμίδων κάθε τέσσερις ώρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης, οι διαιτολόγοι θα εφοδιάζονται με ένα κατάλογο με 28 πρωινά, μεσημεριανά γεύματα, γεύματα και σνακ, μαζί με οδηγίες για τα μεγέθη των μερίδων και τις θερμίδες.

Πλεονεκτήματα:

 • Μπορείτε να χάσετε πάνω από μια πέτρα σε ένα μήνα.
 • Η τετραήμερη φάση ξεκινά πραγματικά τη δίαιτά σας και μπορείτε να ξεκινήσετε να χάσετε βάρος σχεδόν αμέσως.
 • Υπάρχουν πολλές επιλογές σε ό, τι μπορείτε να φάτε.
 • Μόνιμα χάσουν το λίπος της κοιλιάς.
 • Προωθεί την πληρότητα και εμποδίζει την υπερκατανάλωση τροφής.

Μειονεκτήματα:

 • Το τετραήμερο σχέδιο μπορεί να είναι δύσκολο να επιμείνουμε.
 • Τσάι, καφές, ζαχαρούχο αλκοόλ και ανθρακούχα ποτά δεν επιτρέπονται ό, τι ποτέ.

  c20bc18e2becc0a2557c9b301e66709d

9. Η διατροφή του γκρέιπφρουτ

Η δίαιτα γκρέιπφρουτ είναι ένας φανταστικός τρόπος για να χάσετε βάρος γρήγορα καθώς υπόσχεται να σας βοηθήσει να χάσετε 10 κιλά σε λιγότερο από δύο εβδομάδες. Η διατροφή είναι χαμηλή σε θερμίδες και χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και απαιτεί να κόψετε τους υδατάνθρακες. Επιτρέψτε μου να βρω τη λίστα με αυτά που δεν μπορείτε να φάτε εκεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα, έτσι γνωρίζατε ακριβώς τι είστε για, αν ακολουθήσετε τη δίαιτα γκρέιπφρουτ. Επίσης, δεν επιτρέπεται να καταναλώνετε γλυκά φρούτα, λευκά κρεμμύδια, σέλινο, πατάτες, δημητριακά, μπιζέλια, καλαμπόκι, ζυμαρικά, πατατάκια, σάλτσα σαλάτας χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, μαρμελάδα, φυστικοβούτυρο ή κουλουράκια. Αυτό είναι πολύ, έτσι; Μην πανικοβληθείτε όμως. Η λίστα με αυτά που μπορείτε να φάτε είναι ακόμη μεγαλύτερη και από την άποψή μου ακόμα πιο ελκυστική.

Ο στόχος της διατροφής είναι να παίξει συνδυασμούς τροφίμων στη μάχη μας για να χάσουμε βάρος. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να κάψετε το υπερβολικό σωματικό λίπος γρήγορα και με λίγη προσπάθεια. Για να επιτευχθεί αυτό, ωστόσο, δεν πρέπει ποτέ να τρώτε μεταξύ των γευμάτων, ωστόσο φάτε μέχρι να είστε γεμάτοι και ικανοποιημένοι για να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε να αισθάνεστε πεινασμένοι αργότερα τη μέρα. Όπως ίσως έχετε μαντέψει από τον τίτλο της δίαιτας, γκρέιπφρουτ ή χυμός γκρέιπφρουτ καταναλώνεται σε κάθε γεύμα. Αυτό συμβαίνει επειδή περιέχει ένα ένζυμο καύσης λίπους που βοηθά να μετατρέψει το λίπος σε ενέργεια.

Η δίαιτα μπορεί να ακολουθηθεί για έως και 12 ημέρες, ωστόσο αν θέλετε να συνεχίσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, πρέπει να περιμένετε 2 μέρες πριν ξεκινήσετε ξανά.

Πλεονεκτήματα:

 • Έχετε τη δυνατότητα να φάτε κόκκινα κρεμμύδια, καρότα, σπανάκι, μαρούλι, αγγούρια, ντομάτες, λάχανο, πράσινα φασόλια, ψάρια, άπαχα κρέατα, μαγιονέζα, τυρί, κολοκύθα, σκουός, αυγά, κανονικό σάλτσα σαλάτας, τη δίαιτα γι 'αυτό δεν είναι περιοριστική.
 • Μπορείτε να χάσετε μέχρι 10 λίβρες σε δύο εβδομάδες.
 • Μπορείτε να επαναλάβετε τη δίαιτα μετά από διάλειμμα δύο ημερών.

Μειονεκτήματα:

 • Δεν είναι καλό αν δεν σας αρέσει το γκρέιπφρουτ.
 • Κόβει πολλά τρόφιμα από τη διατροφή σας.

10. Η Ογκομετρική Διατροφή

Το πρόβλημα με πολλές δίαιτες είναι ότι δεν αισθανόμαστε πλήρεις ή ικανοποιημένοι αφού τελειώσουμε να τρώμε τα περιοριστικά γεύματα που μας έδωσαν. Αυτή η δίαιτα όμως επικεντρώνεται στην ικανοποίηση σας καθώς και στους στόχους σας. Η δίαιτα βασίζεται στην κατανάλωση τροφίμων χαμηλής πυκνότητας, τα οποία έχουν πολύ χαμηλές θερμίδες αλλά έχουν μεγάλο όγκο. Γεμίζουν το στομάχι σας και σας κάνουν να νιώθετε γρηγορότερα και επίσης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Τα τρόφιμα χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες στο σχέδιο διατροφής Volumetrics τα οποία έχουν ως εξής:

 • Κατηγορία 1 - Πλούσια σε φυτικές ίνες και πλούσια σε νερό τρόφιμα όπως νωπά φρούτα, μη αμυλώδη λαχανικά, μη λιπαρά γαλακτοκομικά προϊόντα και σούπες με βάση το ζωμό.
 • Κατηγορία Δύο - Αμυγδάλια φρούτα και λαχανικά, δημητριακά, ζυμαρικά, φασόλια, δημητριακά πρωινού, ρύζι, ψάρια, όσπρια και κρέας χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά.
 • Κατηγορία Τρία - Τυριά, πίτσα, κρέας, πατάτες, σαλάτες, ψωμί, παγωτά, κουλούρια και κέικ.
 • Κατηγορία τέσσερα - Μάρκες, σοκολάτα, μπισκότα, ξηροί καρποί, βούτυρο, κροτίδες και λάδι.

Η δίαιτα λειτουργεί επιλέγοντας τρόφιμα από κάθε κατηγορία. Για τα καλύτερα αποτελέσματα απώλειας βάρους, κολλήστε κυρίως στις δύο πρώτες κατηγορίες. Σας επιτρέπεται να τρώτε μικρά μεγέθη μεριδίων από την τρίτη κατηγορία, ωστόσο θα πρέπει να κρατάτε την πρόσληψη τροφής από την κατηγορία 4 τουλάχιστον.

e542fe31940288bd246a5f4674c9f9dd

Έτσι, εκεί έχετε, 10 μεγάλες δίαιτες για γυναίκες που πραγματικά δουλεύουν! Όπως λέω ότι έχω δοκιμάσει μερικούς από αυτούς να τους συστήσουν και εκείνους που δεν έχω δοκιμάσει, είμαι τώρα επένδυση για να προσπαθήσει. Όλοι σας βοηθούν να χάσετε βάρος γρήγορα και με ασφάλεια, τον τέλειο συνδυασμό. Αν γίνει σωστά και αν φροντίσετε τον εαυτό σας αργότερα, θα πρέπει επίσης να είστε σε θέση να κρατήσετε το βάρος μακριά (αρκεί να μην απολαύσετε τη σοκολάτα και τις παστίλιες, όπως έχω μια συνήθεια να κάνω!). Σας εύχομαι καλή τύχη με τη διατροφή σας. Ξέρω πόσο απογοητευτικό μπορεί να προσπαθεί να χάσει βάρος, αλλά να είστε σίγουροι ότι δεν είστε μόνοι στον αγώνα σας και ποτέ δεν θα είναι. Απλά συνεχίστε να σκεφτόμαστε τον τελικό στόχο σας και γιατί είστε δίαιτα τόσο σκληρά. Κάποτε είχα πει ότι «μην εγκαταλείπεις ό, τι θέλεις περισσότερο για αυτό που θέλεις τώρα» και αν πρόκειται για δίαιτες ή οποιαδήποτε άλλη πτυχή της ζωής είναι εντελώς αλήθεια.

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το άρθρο προορίζεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν επιχειρεί να αντικαταστήσει τις συμβουλές που προσφέρει ένας εμπειρογνώμονας σχετικά με το θέμα.

(Όλες οι εικόνες προέρχονται από το pinterest.com)

Leave A Comment

49 − = 40