15 Sad Movies στον Netflix

Είτε μόλις περάσατε από ένα διάλειμμα ή απλά θέλατε ένα tearjerker, το Netflix είναι το μέρος για να πάτε για τις θλιβερές ταινίες σας. Πιάσε ένα κουτί με ιστούς, τραβήξτε μια κουβέρτα και ρίξτε ένα ποτό γιατί αυτές οι 15 θλιβερές ταινίες στο Netflix θα σας έχουν δάκρυα. Αν χάσαμε κάποια από τις αγαπημένες σας ταινίες, φροντίστε να αφήσετε ένα σχόλιο με τον τίτλο στο κάτω μέρος του άρθρου.

κινηματογράφος paradiso

1. Κινηματογράφος Paradiso

Το μόνο αρνητικό για αυτή την ταινία είναι ότι είναι σε άλλη γλώσσα. Παρά αυτό το μικρό μειονέκτημα, είναι μια από τις καλύτερες ταινίες ξένων γλωσσών που δημιουργήθηκαν ποτέ και αξίζει να παρακολουθήσετε αν είστε καλά με την ανάγνωση μαζί με τους υπότιτλους. Η ταινία αστέρες Philippe Noiret και Salvatore Cascio σε έναν παλιό κόσμο, Σικελικό χωριό. Διακεκομμένη από τον πόλεμο, το χωριό δεν είναι εύκολη δαντέλα για να ζήσει. Ο Σαλβατόρε ντι Βίτα απαλλάσσεται από το άγχος του κόσμου του πόλεμου που τον περιβάλλει στην ειρηνική ανάπαυλα του κινηματογράφου της πόλης. Ενώ εκεί, συναντά τον Alfredo, ο οποίος αγαπά ταινίες και είναι ο προβολικός για το θέατρο. Δυστυχώς, η κινηματογραφική αίθουσα καταλήγει να πιάσει φωτιά, και ο Alfredo καταλήγει να γίνει τυφλός. Ο Σαλβατόρε τον διασώσει από τη φωτιά και καταλήγει να παίξει το ρόλο του προβολιστή στο θέατρο. Η ταινία είναι μια έντονη ιστορία για την αγάπη και τη φιλία μέσα από τις πιο δύσκολες στιγμές, και θα σας αφήσει σε δάκρυα.

ένα little bit of heaven

2. Ένα μικρό κομμάτι του ουρανού

Κυκλοφόρησε το 2011, ένα μικρό κομμάτι ουρανού σκηνοθέτησε η Nicole Kassell. Αστέρια μια αρκετά τυπική νεαρή γυναίκα που είναι ενθουσιώδης, ζωντανή και γεμάτη ζωή. Δυστυχώς, καταλήγει να ανακαλύπτει καταστροφικές ειδήσεις από το γιατρό της. Ενώ αυτή η είδηση ​​θα έστελνε τους περισσότερους ανθρώπους σε μια κατάθλιψη, παίρνει μια διαφορετική πορεία. Αντί να ελέγχεται από τη διάγνωση ενός τερματικού καρκίνου, ζει κάθε στιγμή στο μέγιστο. Καθώς η ταινία εξελίσσεται, ερωτεύεται και ασχολείται με την κατάστασή της χρησιμοποιώντας το χιούμορ.

μίμηση of life

3. Απομιμήσεις Ζωής

Παρόλο που αυτή είναι μία από τις παλαιότερες ταινίες στον κατάλογο από τότε που κυκλοφόρησε το 1959, είναι σίγουρα αξίζει να παρακολουθήσετε. Απευθείας από τον Douglas Sirk. Επικεντρώνεται στους φυλετικούς ρόλους στην κοινωνία της ημέρας. Εκείνη τη στιγμή, η Lora Meredith (που παίζεται από τη Lana Turner) είναι χήρα που θέλει να γίνει αστέρι του Broadway. Όταν μένει στην παραλία μια μέρα, χάνει την κόρη της, Susie. Η Susie καταλήγει να βρεθεί από την Annie Johnson (Juanita Moore), η οποία είναι μια μαύρη μητέρα που προσπαθεί απλώς να σηκώσει την κόρη της Sarah Jane. Σε αντίθεση με την Annie, η Sarah φαίνεται να είναι άσπρη επειδή μοιάζει με τον πατέρα της αντί της μητέρας της. Η Lora αναλαμβάνει προσωρινά την Annie και τη Sarah Jane για να τους ευχαριστήσει για την εύρεση της κόρης της. Η Άνι καταλήγει να παραμείνει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα επειδή γίνεται ο οικονόμος έτσι ώστε η Lora να μπορεί να συνεχίσει την καριέρα της. Εκτός από μια ιστορία αγάπης που ξεδιπλώνεται αργότερα, η ταινία απεικονίζει επίσης θέματα γύρω από τη φυλή στη δεκαετία του 1950 από τότε που η Sarah Jane αποφασίζει να απορρίψει την κληρονομιά της μητέρας της και να περάσει ως λευκό.

ανυψώθηκε

4. Ανυψώθηκε

Με πρωταγωνιστές τους Uriah Shelton, Nicki Aycox και Dash Mihok, αυτή η ταινία γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Lexi Alexander. Η ταινία επικεντρώνεται στην ιστορία του 13χρονου Henry Matthews. Αφού ο πατέρας του εφεδρείας εγκαταστάθηκε στο Αφγανιστάν, ο Matthews αφέθηκε να πάρει τα κομμάτια και να ξανακάνει τη ζωή του. Λαμβάνει την υποστήριξη και την εισφορά ενός τοπικού ποιμένα, που τον οδηγεί να πάρει μέρος σε έναν διαγωνισμό τραγουδιού στην περιοχή. Για όσους έχουν ποτέ εγκατασταθεί μέλος της οικογένειας, αυτή η ταινία θα χτυπήσει στο σπίτι.

Iris_poster

5. Iris

Με πρωταγωνιστή την Kate Winslet και το High Bonneville, αυτή η ταινία μιλά για την ιστορία της βρετανικής μυθιστοριογράφου Iris Murdoch. Στην ιστορία, ο Hugh Bonneville παίζει το χαρακτήρα του ενδιαφέροντος της Iris για το δια βίου αγάπη, ο John. Ακολουθεί την ιστορία της συνάντησης και της πτώσης αγάπης ενώ είναι φοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Αργότερα στην ιστορία, οι χαρακτήρες παίζονται από τον Judy Dench και τον Jim Broadbent, καθώς οι υπέροχες ηλικίες του Iris αναπτύσσουν τη νόσο του Αλτσχάιμερ. Αν σκοπεύετε να παρακολουθήσετε αυτή την ταινία, βεβαιωθείτε ότι έχετε φέρει μαζί πολλούς ιστούς γιατί θα σας αφήσει στα δάκρυα μέχρι το τέλος.

κουνέλι proof fence

6. Φράχτης από κουνέλι

Κυκλοφόρησε το 2002, αυτή η ταινία βασίζεται το 1931 στην Αυστραλία. Σκηνοθεσία του Phillip Noyce, ακολουθεί την ιστορία τριών νεαρών, μισο-ιθαγενών κοριτσιών. Αυτά τα κορίτσια απομακρύνονται βίαια από τις οικογένειές τους λόγω διαταγής της κυβέρνησης. Μετά την απομάκρυνσή τους, καταφέρνουν να ξεφύγουν από την ύπαιθρο, αλλά συνεχίζονται από την αυστραλιανή αστυνομία.

ένα affair to remember

7. Μια υπόθεση για να θυμάστε

Το Αμερικανικό Ίδρυμα Κινηματογράφου αναφέρει επίσημα αυτό ως μία από τις πέντε πιο ρομαντικές ταινίες που εμφανίζονται ποτέ στην ασημένια οθόνη. Σε μια υπόθεση που θυμάται, ο Terry McKay (που παίζεται από την Deborah Kerr) και ο Nickie Ferrante (που παίζεται από τον Cary Grant) είναι και οι δύο σε ένα διατλαντικό πλοίο που ονομάζεται SS Constitution. Ταξιδεύουν από την Ευρώπη στη Νέα Υόρκη και καταλήγουν να ερωτεύονται μετά από συνάντηση στο πλοίο. Το ζευγάρι κάνει μια συμφωνία για να συναντηθεί μέσα σε έξι μήνες στην κορυφή του Empire State Building. Κατά τη διάρκεια της επόμενης χρονικής περιόδου, υποτίθεται ότι θα θέσουν τέλος στις τρέχουσες σχέσεις τους και θα ξεκινήσουν τη νέα τους σταδιοδρομία. Καθώς ο Terry πηγαίνει στο Empire State Building για να συναντήσει τον Nickie, καταλήγει να χτυπηθεί από ένα αυτοκίνητο. Θα συναντηθεί πάντα με τον Νίκη; Η αγάπη τους θα είναι αρκετά δυνατή για να την περιμένει και να τη βρει?

μπλε valentine

8. Μπλε Βαλεντίνο

Written and directed by Derek Cianfrance, αυτή η ταινία κυκλοφόρησε το 2010. Ακολουθεί την ιστορία ενός νεαρού ζευγαριού που ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος. Αποφασίζουν να παντρευτούν για το μελλοντικό παιδί, αλλά γρήγορα ανακαλύπτουν ότι η σχέση τους δεν πρόκειται να λειτουργήσει. Η ταινία είναι αρκετά σπασμωδική καθώς οι δύο προσωπικότητες συγκρούονται στην οθόνη.

πως to die in oregon

9. Πώς να πεθάνεις στο Όρεγκον

Κυκλοφόρησε το 2011, αυτή η ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Peter Richardson. Σε αντίθεση με τις άλλες ταινίες αυτής της λίστας, είναι στην πραγματικότητα ντοκιμαντέρ. Αν ψάχνατε για μια θλιβερή ταινία, υπάρχουν λίγες ταινίες - ειδικά ντοκιμαντέρ - που είναι πιο θλιβερές. Ακολουθεί το πέρασμα των νόμων του Όρεγκον που περιβάλλουν την υποβοηθούμενη αυτοκτονία. Σε ολόκληρη την ταινία, ο σκηνοθέτης επικεντρώνεται στο πώς οι γιατροί και τα μέλη της οικογένειας ασχολούνται με την επιλογή της υποβοηθούμενης αυτοκτονίας και των ανθρώπων που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την επιλογή.

ο diary of anne frank

10. Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ

Κυκλοφόρησε το 1959, το ημερολόγιο της Anne Frank βασίζεται στο ημερολόγιο που κρατούσε η Anne Frank κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής του Άμστερνταμ. Με τους Ναζί να εισβάλλουν στη χώρα, η οικογένειά της πηγαίνει να κρύβεται μέσα σε ένα τρομερά μικρό σοφίτα. Ζουν εδώ και μήνες στο χώρο με έναν φίλο που τους φέρνει φαγητό. Το Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ ακολουθεί την εμπειρία του 14χρονου κοριτσιού στην οικογένεια και η ιστορία (συναγερμός με σπόιλερ!) Τελειώνει με τα μέλη της οικογένειας να απομακρύνονται σε στρατόπεδο συγκέντρωσης. Εκτός από το γεγονός ότι βασίζεται σε μια πραγματική ιστορία, αυτή η ταινία κερδίζει πόντους για την καθαρή πληρότητα της ιστορίας. Αυτή είναι μια άλλη ταινία που θα θελήσετε να φέρετε μαζί κάποιους ιστούς για να παρακολουθήσετε.

μικρός term 12

11. Βραχυπρόθεσμα 12

Αν θέλετε θλιβερές ταινίες στο Netflix, η βραχυπρόθεσμη 12 είναι η ταινία που θα παρακολουθήσετε. Αξίζει τον χαρακτήρα του Grace (που παίζεται από τον Brie Larson) και του Mason (που παίζεται από τον John Gallagher, νεώτερος). Η Grace διαχειρίζεται μια ομάδα για τους εφήβους και η Mason είναι η συνεργάτης της καθώς και ο μακροπρόθεσμος συνεργάτης της. Η ταινία παρουσιάζει τις ιστορίες ενός έφηβου που ονομάζεται Jayden, ο οποίος έχει ιστορικό αυτοτραυματισμών. Παρουσιάζει επίσης τον 18χρονο Μάρκους που δεν επιθυμεί να μεγαλώσει και να εγκαταλείψει την εγκατάσταση. Εν τω μεταξύ, η Grace αντιμετωπίζει προβλήματα με το άνοιγμα και μια απροσδόκητη εγκυμοσύνη την τοποθετεί στην άκρη. Η ταινία έλαβε θετικές κριτικές από τους κριτικούς του κινηματογράφου λόγω της κινούμενης, συγκινητικής ασβέστου.

πολεμιστής

12. Πολεμιστής

Κυκλοφόρησε το 2011, ο πολεμιστής κατευθύνθηκε και γράφτηκε από τον Gavin O'Conner. Επικεντρώνεται στην ιστορία του Tommy, ο οποίος είναι εξειδικευμένος μαχητής πολεμικών τεχνών και ο αδελφός του, Brendan. Ενώ ο Tommy είναι πρώην ναυτικός, ο Brendan είναι απλώς δάσκαλος και τα δύο αγόρια μεγάλωσαν με έναν αλκοολικό πατέρα. Παρόλο που δεν είναι πλέον κοντά, και οι δύο αδελφοί προσπαθούν να βελτιώσουν την οικονομική τους κατάσταση λαμβάνοντας μέρος σε αγώνες πολεμικών τεχνών. Η ιστορία ακολουθεί μια πορεία προς μια αντιπαράθεση μεταξύ των αγοριών στο δαχτυλίδι μάχης και τα προσωπικά τους ταξίδια προς την επούλωση των ρήξεων στο παρελθόν της οικογένειας.

το κόκκινο dog

13. Κόκκινο σκυλί

Ως μία από τις λίγες αυστραλιανές ταινίες σε αυτή τη λίστα, αυτή η ταινία είναι μία από τις καλύτερες. Συνδυάζει ξεκαρδιστική κωμωδία με θλίψη για μια άγρια ​​βόλτα μιας ταινίας. Στην ταινία, ο Thomas (που παίζεται από τον Luke Ford) είναι οδηγός φορτηγού στη Δυτική Αυστραλία. Η ταινία ξεκινάει από ένα μπαρ όπου ο Τόμας προσπαθεί να σταματήσει κάποιους ντόπιους από το να βάλουν ένα σκυλί. Οι άνδρες καταλήγουν να αναμεταδίδουν ολόκληρη την ιστορία του εξαιρετικού σκύλου, ο οποίος ήταν πιστός φίλος στον κύριό του, τον John, ο οποίος πέθανε πρόσφατα σε ένα τραγικό ατύχημα.

ο boy in the striped pajamas

14. Το αγόρι στη ριγέ πιτζάμες

Κυκλοφόρησε το 2008, αυτή η ταινία σκηνοθέτησε ο Mark Herman. Ακολουθεί την ιστορία μιας απίθανο φιλίας μεταξύ δύο αγοριών στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Ένα αγόρι είναι γιος ενός γερμανικού διοικητή που τρέχει το στρατόπεδο φυλακών που βρίσκεται ακριβώς έξω από το σπίτι του αγοριού. Εν τω μεταξύ, το άλλο αγόρι είναι Εβραίος και ζει στο στρατόπεδο συγκέντρωσης. Το γερμανικό αγόρι είναι πολύ νέος για να καταλάβει τι είναι το στρατόπεδο συγκέντρωσης ή γιατί δεν μπορεί να είναι φίλοι με το εβραϊκό αγόρι. Ενώ υπάρχουν στιγμές καρδιάς κατά περιόδους, το τελικό τέλος της ιστορίας είναι πέρα ​​από τραγικό.

PS I Love You

15. P.S., σε αγαπώ

Κυκλοφόρησε το 2007, το P.S., I Love You είναι μία από τις πιο θλιβερές ταινίες που θα βρείτε στο Netflix. Ακολουθεί την ιστορία της Holly και Gerry, οι οποίοι είναι εντελώς ερωτευμένοι. Δυστυχώς, η αγάπη τους διακόπτεται όταν ο Gerry καταλήγει να πεθάνει από μια ασθένεια. Η Holly αφήνεται να πάρει μόνο τα κομμάτια, αλλά ο Gerry καταφέρνει να επικοινωνήσει μαζί της από πέρα ​​από τον τάφο. Στα τριάντα γενέθλιά της, ο Holly λαμβάνει μια τούρτα γενεθλίων και μία από τις πολλές ταινίες που ο Gerry είχε αφήσει απροσδόκητα για αυτήν. Κάθε μήνυμα τελειώνει με τη φράση "P.S. Σ 'αγαπώ "και την παροτρύνει να βγει, να απολαύσει τη ζωή και να είναι ευτυχισμένη. Ενώ η Holly είναι εξαιρετικά συνδεδεμένη με αυτά τα μηνύματα και τις χρειάζεται να προχωρήσουν, η μητέρα και η φίλη της ανησυχούν ότι η συνεχής ροή μηνυμάτων από τον Gerry την εμποδίζει να μετακινηθεί από το παρελθόν.

.

Leave A Comment

60 − = 55