9 Θέσεις ύπνου Σημασία

Ύπνος, ένδοξος ύπνος. Δεν ξέρω για σας, αλλά θα μπορούσα πιθανώς να κοιμηθώ για τουλάχιστον 12 ώρες από τις 24 ώρες την ημέρα. Το αγαπώ! Αλλά ξέρατε ότι υπάρχει στην πραγματικότητα πολύ περισσότερο στην κατάσταση ύπνου σας από ό, τι μόνο την άνεση; Η θέση ύπνου σας λέει πολλά για την προσωπικότητά σας. Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις 9 διαφορετικές θέσεις ύπνου και τις έννοιές τους - είναι αληθινό για εσάς και την προτιμώμενη θέση σας?

301b086a7183904bcdfa35984f569544

1. Θέση εμβρύου
Η «εμβρυϊκή θέση» είναι αναμφισβήτητα η πιο συνηθισμένη θέση ύπνου, που χρησιμοποιείται από ένα επιβλητικό 41% του πληθυσμού. Σε αυτή τη συγκεκριμένη θέση, ο άνθρωπος βάζει στην πλευρά του με τα πόδια να καμφθούν προς τα πάνω και προς το στομάχι με τα χέρια να κρέμονται μαζί στο πλάι (ή ίσως ένας βραχίονας να τοποθετείται κάτω από το μαξιλάρι). Αυτή η καμπύλη θέση έχει αποδειχθεί ότι χρησιμοποιείται από άτομα που έχουν ένα τραχύ και σκληρό εξωτερικό αλλά έχουν μια μάλλον ευαίσθητη, συναισθηματική πλευρά στο εσωτερικό. Είναι επίσης λίγο ντροπαλός στην αρχή, αλλά μπορεί γρήγορα να ζεσταθεί σε εκείνους γύρω τους.
7c3fac005cd895d4e86c678e4b6c5717
2. Θέση καταγραφής
Χρησιμοποιείται από περίπου το 15% του πληθυσμού, η "θέση καταγραφής" εκτελείται όταν ένα άτομο βάζει τελείως ευθεία στη μία πλευρά του σώματός του. Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν αυτή τη συγκεκριμένη θέση ύπνου έχουν ειπωθεί ότι έχουν εμπιστοσύνη και εξερχόμενη προσωπικότητα. Επειδή αυτή είναι μια μάλλον άκαμπτη θέση ύπνου, μπορεί να είναι εκπληκτικό να ανακαλύψουμε ότι αγαπούν να είναι κοινωνικοί και να περνούν έξω σε πλήθη, παίρνοντας πάντα τη ζωή με έναν ελεύθερο και εύκολο τρόπο.
b6bc6efdf931a9a57e24c00ba4c76572

3. Θέση κατόχου
Με τα πόδια ελαφρώς λυγισμένα και το κεφάλι και τους βραχίονες στηριζόμενοι στο πλάι, η «θέση του εχθρού» είναι μια άνετη παραλλαγή της συνεχώς δημοφιλή εμβρυϊκής θέσης. Σε αυτή τη θέση, τα όπλα τυπικά επεκτείνονται σαν να το άτομο προσπαθούσε να φτάσει για κάτι. Οι άνθρωποι που κοιμούνται με αυτόν τον τρόπο είναι συνήθως ανοιχτοί και ελεύθεροι, ωστόσο μπορεί να είναι ύποπτοι κατά περιόδους. Έχουν επίσης έναν σκληρό χρόνο να αποφασίσουν και να πάρουν μια απόφαση, αλλά μόλις το κάνουν, σπάνια επηρεάζονται από την επιλογή τους.
9d53547d729486ecb645dc4a242f3167
4. Θέση στρατιώτη
Στην «θέση των στρατιωτών», το άτομο θα κοιμηθεί στην πλάτη τους με τα χέρια εντελώς επίπεδη και στις δύο πλευρές τους. Αυτή η άκαμπτη θέση προτιμάται από εκείνους που έχουν μια ήσυχη και επιφυλακτική προσωπικότητα. Είναι επίσης γνωστό ότι είναι τα άτομα που θέτουν απίστευτα υψηλά πρότυπα για τον εαυτό τους και αρνούνται να εγκατασταθούν για λιγότερο. Μάλιστα λέγεται ότι θέτουν υψηλά πρότυπα για όλους τους γύρω τους, πράγμα που μπορεί να τους κάνει να φαίνονται λίγο ελεγχόμενοι ή υπερβολικοί.

cdcc4b549d46236dea1079f05150124c
5. Θέση ελεύθερης πτώσης
Η «θέση ελεύθερης πτώσης» περιγράφεται ως κάποιος που ουσιαστικά άλματα και πέφτει στο κρεβάτι τους, προσγειώνεται στο στομάχι τους με το κεφάλι στραμμένο στο πλάι. Τα χέρια τους κρατούν συνήθως το μαξιλάρι ή θα στηρίζονται σε κάθε πλευρά του κεφαλιού ενώ τα πόδια κρέμονται ελεύθερα. Οι άνθρωποι που επιθυμούν να κοιμηθούν στη θέση ελεύθερης πτώσης σημειώνονται ως εξωστρεφείς με μάλλον παρορμητική συμπεριφορά. Δεν σκέφτονται πριν ενεργήσουν και μίσος να επικριθούν από άλλους.
4714a4589bb66fa7c10a465466a43933
6. Θέση αστερίας
Σε αντίθεση με τη θέση των στρατιωτών, η θέση «αστερίας» εκτελείται όταν ένα άτομο βάζει στην πλάτη τους, αλλά τα χέρια και τα πόδια τους απλώνονται στο πλάι και χαλαρώνουν. Ένα πρόσωπο που απολαμβάνει τον ύπνο στη θέση αστερίας είναι συχνά πολύ χρήσιμο και ένας σπουδαίος ακροατής σε όλους τους γύρω τους. Προτιμούν μικρές ομάδες και δεν τους αρέσει να είναι το επίκεντρο της προσοχής και συχνά λέγεται ότι είναι ο καλύτερος τύπος φίλου που έχουν.
c7a0f0a5a5e92b7eb58153a2ec3b532e
7. Solider-Starfish
Η υβριδική θέση γνωστή ως «ασταθής-αστερίας» γίνεται όταν ένα άτομο κοιμάται, αλλά δεν έχουν υπερβολικά άκαμπτα χέρια και πόδια όπως ο στρατιώτης, αλλά δεν εκτείνονται πέρα ​​από το κρεβάτι σαν αστερίας. Κοιμούνται στην πλάτη, αλλά τα χέρια και τα πόδια τους βρίσκονται σε διαφορετικές θέσεις, ωστόσο μπορεί να είναι άνετα για το άτομο. Κάποιος που κοιμάται σε αυτή την υβριδική θέση πιστεύεται ότι είναι ένα εύκολο άτομο, αν και μπορεί εύκολα να επηρεαστεί και να πεισθεί από τους γύρω του.
e00959c8cdbe3e7e72367dc8fdd35e2f
8. Hugger μαξιλαριού
Το μαξιλάρι μαξιλαριού δεν είναι τεχνικά μια θέση ύπνου, αλλά μια προσθήκη ύπνου που μπορεί να πει πολλά για την προσωπικότητά σας. Κάποιος που προτιμά να κοιμάται κρατώντας ένα μαξιλάρι πιστεύει ότι οι φιλίες και οι σχέσεις είναι εξαιρετικά σημαντικές και κρατούν τους αγαπημένους τους πολύ ψηλά στη ζωή τους. Επίσης, αγαπούν να ευχαριστήσουν τους γύρω τους, φροντίζοντας όλοι να είναι ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι πριν ανησυχούν για τον εαυτό τους.
5d7cc5482e59dcfc88af8577eef74db3
9. Αδικία
Μερικοί άνθρωποι (και είμαι σίγουρα ένας από αυτούς!) Δεν μπορούν να επιλέξουν μία θέση ύπνου όλη τη νύχτα. Συχνά αλλάζουν μεταξύ των θέσεων ύπνου κάθε βράδυ και μερικές φορές αλλάζουν τη θέση τους αρκετές φορές σε μια μόνο νύχτα. Κάποιος που δεν μπορεί να κολλήσει σε μια συγκεκριμένη θέση ύπνου είναι γνωστός ως αναποφάσιστος υπνοδωμάτιο και αποσπάται εύκολα. Λέγεται επίσης ότι είναι άτομα που συχνά τονίζουν ή μπερδεύονται για κάτι που συμβαίνει στη ζωή τους. Ορισμένες έρευνες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ένας αναποφάσιος ύπνος έχει φόβο δέσμευσης και δεν μπορεί να παραμείνει σε σχέσεις για μεγάλες χρονικές περιόδους.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα για ύπνο από το να περάσετε μια καλή ξεκούραση. Αφού διαβάσετε αυτή τη λίστα, νομίζετε ότι οι ερευνητές ήταν σωστοί; Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε από εσάς! Ας ενημερώσετε ποια θέση ύπνου είναι η προτιμώμενη θέση ύπνου σας και εάν οι ερευνητές είχαν δίκιο σχετικά με τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας.

Leave A Comment

− 1 = 2