Top 10 ταινίες Zac Efron

Ας το παραδεχτούμε, από τις μέρες του γυμνασίου μουσικού, Zac Efron έχει προχωρήσει πολύ. Δεν είναι πλέον η νεαρή τραγουδίστρια που κάποτε ερωτεύτηκα, είναι ένα πλήρες κυνήγι του Χόλιγουντ με κάποιες πολύ σοβαρές ρόλους κάτω από τη ζώνη του και κάποιες μεγάλες επιτυχίες!

Μπλουζα 10 Zac Efron Movies_00

Έχουμε μια ματιά στα κορυφαία 10 Οι ταινίες Channing Tatum, και το κορυφαίο 10 Ταινίες Ryan Gosling. Σίγουρα είναι δίκαιο να δώσαμε στον Zac Efron τα λίγα πέντε λεπτά της φήμης του, και σας αφήσαμε να μάθουμε το όμορφο σώμα με σμιλεύματα που έχουμε μεγαλώσει με.

Εδώ είναι οι Top 10 ταινίες του Zac Efron:

1 - Μουσικό γυμνάσιο

Προχωρώντας από την τηλεοπτική εκπομπή, η ταινία (που κυκλοφόρησε το 2006) πυροδότησε πραγματικά το παιδί σε super stardom και από τότε, έχει έρθει πραγματικά πολύ μακριά. Η ιστορία της ταινίας (σε περίπτωση που ζείτε κάτω από ένα βράχο και δεν έχετε ιδέα τι συμβαίνει στον κόσμο εδώ και μερικά χρόνια) είναι δύο παιδιά - Troy (Zac Efron ο ίδιος) και Gabriella που είναι από πολύ διαφορετικούς κόσμους, έρχονται μαζί για να απολαύσουν την αγάπη τους για τη μουσική.

Μπλουζα 10 Zac Efron Movies_01

2 - Ο Τυχερός

Αυτός έβαλε πραγματικά καρδιές σε όλο τον κόσμο και όταν ο Zac Efron βγήκε στην οθόνη με την μορφή του Logan απέναντι στον Τέιλορ Σίλινγκ για να αποκαταστήσει την πίστη του στην αγάπη για άλλη μια φορά, όλοι κατέρρευσαν τόσο τους ηλικιωμένους όσο και τους νέους.

Μπλουζα 10 Zac Efron Movies_02

Είναι ένας ναυτικός που ξοδεύει έτσι ένα δίκαιο κομμάτι του χρόνου που ψάχνει υπερβολικά ζεστό σε στρατιωτική στολή και για το υπόλοιπο καιρό, ψάχνει για το κορίτσι που πιστεύει ότι είναι καλή γοητεία τύχης του μετά την εύρεση της φωτογραφίας του κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης πυρός στον πόλεμο.

Είναι μια ταινία που σίγουρα θα σας κάνει να κλάψετε, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα πακέτο Kleenex πρακτικό!

3 - Γείτονες

Μια σχετικά πρόσφατη ταινία, Γείτονες κυκλοφόρησε μόλις πέρυσι το 2014, αλλά σίγουρα έκανε μια μεγάλη εντύπωση! Η κωμωδία είδε τον Ζακ να κινηματογραφεί μαζί με έναν άλλο μεγάλο θρύλο του Χόλιγουντ, Seth Rogen στην ταινία για ένα ζευγάρι που ζει δίπλα σε ένα σπίτι αδελφοσύνης και τις δοκιμές και τις δοκιμασίες που έρχονται χέρι-χέρι με αυτό. Τα πράγματα είναι συναρπαστικά και περισσότερο από ένα συναισθηματικό, αυτό είναι σίγουρο!

Μπλουζα 10 Zac Efron Movies_03

4 - Σπρέυ μαλλιών

Το 2007, ο Zac Efron έπαιξε το μέρος του Link Linkin μαζί με μερικούς εντυπωσιακούς μεγάλους του Χόλιγουντ όπως ο John Travolta, ο Michelle Pfeiffer, ο Christopher Walken και η Amanda Byrnes. Η κωμωδία / μουσική ακολουθεί ένα "ευχάριστα γεμάτο" παιδί και τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους αφού σάκωσαν ένα αρκετά αξιοπρεπές σημείο σε μια τοπική τηλεοπτική εκπομπή για χορό.

Μπλουζα 10 Zac Efron Movies_04

Θα σας βγάλει από το κάθισμά σας!

5 - Το Paperboy

Με τους Matthew McConaughey, John Cusack και Nicole Kidman, ο Zac Efron δεν είναι το μόνο μεγάλο όνομα σε αυτό το θρίλερ / δράμα του 2012. Δεν είναι και ο μόνος καυτός - ξέρετε πόσο αγαπάμε και τον κ. McConaughey!

Μπλουζα 10 Zac Efron Movies_05

Υπάρχει ένας δολοφόνος, ένας κρατούμενος θανάτου και ένας δημοσιογράφος που επιστρέφει στην πατρίδα του για να διερευνήσει την παρτίδα. Έχει φόβο γραμμένο πάνω σε αυτό, έτσι δεν είναι?

6 - Τσάρλυ Στ

Η ταινία του 2010 Charlie St. Cloud είναι ένα άλλο ρομαντικό δράμα αλλά αυτή τη φορά, σε ένα πιο φανταστικό περιβάλλον, δίνοντάς μας μια ακόμη ευκαιρία να δούμε μια πολύ διαφορετική πλευρά από τον Zac Efron.

Μπλουζα 10 Zac Efron Movies_06

Έχει δοθεί ένα δώρο σε αυτή την ταινία - το δώρο για να μπορέσει να δει τον νεκρό του αδελφό του, αλλά όταν ανακαλύψει αυτή τη νέα μαγική δύναμη, κάτι παίρνει στο δρόμο του ... φυσικά! Ένα νέο ενδιαφέρον αγάπης τον κάνει να σκεφτόμαστε τα πράγματα διαφορετικά και πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε δύο πολύ διαφορετικές επιλογές. Ποιο θα επιλέξει ...?

7 - Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Με μια ολόκληρη σειρά από διάσημα ονόματα, η παραμονή της Πρωτοχρονιάς έπρεπε να είναι ένα μεγάλο χτύπημα και ευτυχώς, οι ταινίες του 2011 ήταν ακριβώς αυτό - ένα τεράστιο χτύπημα!

Μπλουζα 10 Zac Efron Movies_07

Η Sarah Jessica Parker, η Ashton Kutcher, η Jessica Biel, η Zac Efron, η Michelle Pfeiffer, ο Robert De Niro ... Θα συνεχίσουμε; Υπάρχουν κυριολεκτικά ατελείωτοι μεγάλοι ηθοποιοί και ηθοποιοί σε αυτή την ταινία που ακολουθεί διάφορες ιστορίες σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος.

Έχουν όλα ένα ευτυχές τέλος; Απλά πρέπει να παρακολουθήσετε και να μάθετε!

8 - 17 Και πάλι

Επίσης με τον Matthew Perry γνωρίζατε ότι αυτή η ταινία θα ήταν αστεία και όταν ο Zac Efron ήρθε στην οθόνη για να μας δείξει τον χαρακτήρα του, τον Mike O'Donnell και την ευκαιρία που του δόθηκε να ζήσει και πάλι τη ζωή του ως 17χρονος, είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα κάνετε τίποτα άλλο παρά να γελάσετε!

Μπλουζα 10 Zac Efron Movies_08

9 - Αυτή η άσχημη στιγμή

Μια σχετικά νέα ταινία Zac Efron για μερικούς από εμάς (δεν είχαμε παρακολουθήσει πριν από αυτό!) είναι μια ταινία του 2014 που έχει και πάλι μερικά μεγάλα ονόματα, όπως ο Miles Teller, ο Michael B. Jordan, ο Imogen Poots και άλλα. Τρεις φίλοι πρέπει να δουλέψουν όπου οι σχέσεις τους πηγαίνουν ... με καταστροφικές και ξεκαρδιστικές συνέπειες! Το rom-com είναι απλώς ένα ακόμη κλασικό παράδειγμα γιατί όλοι αγαπάμε αυτό το χαριτωμένο κορίτσι του Χόλιγουντ!

Μπλουζα 10 Zac Efron Movies_09

10 - Φιλελεύθερες Τέχνες

Το 2012, οι Φιλελεύθερες Τέχνες βγήκαν και είδαν τον Zac Efron να παίζει μαζί με την Elizabeth Olsen και τον Josh Radnor (από Πως γνώρισα την μητέρα σου) σε μια ταινία μετά από τριάντα κάτι που πηγαίνει πίσω στο σχολείο για το παλιό πάρτι συνταξιοδότησης του δασκάλου του, και όπως μπορεί να έχετε μαντέψει, απροσδόκητη αγάπη διασχίζει τη διαδρομή του. Είναι σίγουρα μια μεγάλη για να παρακολουθήσετε αν δεν το έχετε δει, και το δράμα κωμωδίας είναι αναγκασμένο να σας γελούν κατά καιρούς.

Μπλουζα 10 Zac Efron Movies_10

Σκεφτείτε ότι είναι μόλις 27 χρονών, ο Zac Efron σίγουρα έχει συγκεντρώσει ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο έργων και με το Broadway, ταινία και τηλεόραση κάτω από τη ζώνη του, είμαστε πρόθυμοι να μάθουμε τι θα ακολουθήσει για την καφετιά μαλλιά με μπλε μάτια. Πιστέψτε το ή όχι, έχει ενεργήσει μόνο από τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 2000, που απλά δείχνει το πραγματικό του ταλέντο!

Leave A Comment

72 − = 64