Top 10 πιο όμορφα ξανθά μοντέλα 2017

Ο κόσμος της μοντελοποίησης έχει περάσει πρόσφατα με εκπληκτικές κυρίες, με όλες τις μορφές, όλα τα μεγέθη φορεμάτων και όλα τα κοινωνικά στρώματα που ταιριάζουν στο διάδρομο. Κάτι σίγουρα έχει συμβεί στον κόσμο της μόδας. Ή, τουλάχιστον, αρχίζει να.

Έχουμε αποφασίσει να αποτίσουμε φόρο τιμής σε μερικούς από αυτούς με τα 10 πιο όμορφα ξανθά μοντέλα 2017 και ελπίζουμε να είστε έτοιμοι γι 'αυτό!

1 - Μπαρ Ρεφαέλι

Μπλουζα 10 Most Beautiful Blond Models 2017 1

Εάν αναζητούσατε κορυφαία μοντέλα για να αναζητήσετε το Instagram, το όνομα του Bar Refaeli θα ήταν εκεί επάνω, μετά από 2,6 εκατομμύρια για να την υποστηρίξει. Το μοντέλο που γεννήθηκε στο Ισραήλ μπορεί επίσης να καυχηθεί με ένα εκπληκτικό 1 εκατομμύριο οπαδούς στο Twitter και κοντά σε 3 εκατομμύρια οπαδούς στο Facebook επίσης, και δεν προκαλεί έκπληξη. Το ξανθό μαλλιά, μπλε-eyed babe είναι γνωστό για το έργο μοντελοποίησης της, αλλά έχει κάνει αρκετά το όνομα για τον εαυτό της στην acting, τηλεοπτική φιλοξενία και τον επιχειρηματικό κόσμο επίσης.

Ποιος είπε ότι δεν θα μπορούσατε να έχετε μυαλό καθώς και ομορφιά??

Μπλουζα 10 Most Beautiful Blond Models 2017 2

Παράλληλα με άλλα μοντέλα όπως η Michaela Bercu και η Nina Brosh, η Bar Refaeli έχει κερδίσει τη θέση της ως ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα που έρχονται από την πατρίδα της και, το 2015, εκτιμάται ότι η πολύ επιτυχημένη καριέρα της έφερε ένα δίχτυ αξίας άνω των 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μπλουζα 10 Most Beautiful Blond Models 2017 3

Πιστέψτε το ή όχι, όταν η Bar Refaeli ήταν μόλις οκτώ μηνών, που για πρώτη φορά μπήκε στο προσκήνιο, ξέροντας σαφώς τι ήθελε από τη ζωή από πολύ νωρίς. Την εποχή εκείνη, ήταν διαφημίσεις που έκανε ένα όνομα για τον εαυτό της, αν και αναγκάστηκε να κάνει ένα διάλειμμα από τη μοντελοποίηση για ένα σύντομο ξόρκι για την ορθοδοντική θεραπεία.

2 - Ginta Lapina

Μπλουζα 10 Most Beautiful Blond Models 2017 4

Με περισσότερους από 141.000 οπαδοί της Instagram, η Ginta Lapina παίρνει γρήγορα τον κόσμο μοντελοποίησης από καταιγίδα. Γεννημένος αρχικά στη Λετονία, το όμορφο ξανθό μοντέλο είχε αρχικά ανακαλυφθεί το 2005, πριν κάνει ένα ντεμπούτο στις πασαρέλες της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης την άνοιξη του 2008. Την ίδια χρονιά υπέγραψε με ένα πρακτορείο - , που είναι επίσης γνωστό ότι αντιπροσωπεύει πολλά από τα όμορφα μοντέλα σε όλη την υδρόγειο - την Εύα Χερτζίγκοβα, τον Ντέβον Αοκί, την Κάρα Ντελίνγκντεν, την Κέι Μος, και πολλά άλλα.

Μπλουζα 10 Most Beautiful Blond Models 2017 5

Με τα χρόνια, η ξανθιά και μπλε-eyed ομορφιά έχει χαρακτηριστεί σε μια σειρά εκστρατειών, που εργάζονται μαζί με μερικούς από τους μεγαλύτερους και καλύτερους σχεδιαστές υπάρχουν. Εκτός από την εμφάνισή της στο Vogue και στο Harper's Bazaar, συνεργάστηκε επίσης με τη Louis Vuitton, το Oscar de la Renta, την Vivienne Westwood και μια ολόκληρη οικογένεια. Δεν το ζηλεύουμε στο παραμικρό ...

(Είμαστε σίγουρα!)

Μπλουζα 10 Most Beautiful Blond Models 2017 6

Τα πρόσφατα έργα των 10 λεπτών των 10ετών του Ginta περιλαμβάνουν την κάλυψη του Παζαριού Χάρπερ του Μεξικού και της Λατινικής Αμερικής τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους (2017).

3 - Κάρλι Κλός

Μπλουζα 10 Most Beautiful Blond Models 2017 7

Ο Αμερικανός-γεννημένος Karlie Kloss δεν είναι απλώς ένα μοντέλο, είναι πρώην μοντέλο Victoria's Secret και επιχειρηματίας / επιχειρηματίας πάνω από αυτό. Είναι όλα πολύ εντυπωσιακά πράγματα όταν θεωρείτε ότι αυτή η ομορφιά είναι μόνο 25 ετών, που γεννήθηκε στις 3 Αυγούστου 1992.

Σε ύψος 6ft 2in, έχει περιγραφεί ότι έχει πολύ ισχυρό περίπατο με πασαρέλα και έχει κερδίσει ένα μέρος που εργάζεται μαζί με μερικούς από τους πιο επιθυμητούς σχεδιαστές. Είχε τρεις συμβάσεις με την Christian Dior στη σειρά, και αυτό ήταν που Tyra Banks τραγουδούσε τους εγκωμιάζει δημόσια. Οι άνθρωποι απλά δεν μπορούσαν να πάρουν αρκετό από το μοντέλο, και οι εργασίες συνέχιζαν να χύνονται μέσα της.

Μπλουζα 10 Most Beautiful Blond Models 2017 8

Δεν είχε το πιο εύκολο βόλτες, μερικές από τις εκστρατείες της προκαλώντας μια μικρή διαμάχη. Έθεσε ως γκέισα το τεύχος Μαρτίου του 2017 της Vogue, μια απόφαση που θεωρήθηκε πολιτιστικά ακατάλληλη, και αργότερα ζήτησε συγγνώμη στους οπαδούς της και εκείνους που είχε προσβάλει.

Μπλουζα 10 Most Beautiful Blond Models 2017 9

Αυτές τις μέρες, θα βρείτε το Karlie Kloss στο κανάλι του στο Youtube, που είναι τόσο ένα μωρό όπως πάντα, και είναι επίσης το σημερινό πρόσωπο του Swarovski, αντικαθιστώντας τη Miranda Kerr το 2016.

Ω, και δεν μπορούμε να ξεχνάμε ότι είναι μέρος της συμμορίας του Taylor Swift επίσης. Θα θέλαμε να είμαστε μέρος αυτής της συμμορίας. Δεν θα υπήρχε "κακό αίμα", αυτό είναι σίγουρο.

4 - Gisele Bundchen

Μπλουζα 10 Most Beautiful Blond Models 2017 11

Ο 37χρονος Gisele Bundchen είναι διάσημος για πολλά πράγματα. Ήταν, αρχικά, το κορίτσι που ξεκίνησε ένα μαζικό «κύμα επιτυχίας» για τα μοντέλα της Βραζιλίας. Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η ​​Gisele αποτελούσε πρότυπο για τους Μυστικούς Αγγέλους της Βικτώριας και η Vogue έφτασε μέχρι και να πει ότι έφερε το "σέξι" πίσω στη μοντελοποίηση. Για ένα σύντομο ξόρκι, τα "heroin chic" και τα waif-like μοντέλα ήταν όλη η οργή. Πολλές εκδόσεις δίνουν ευχαριστίες στον Gisele για την ορθογραφία του, σε κάποιο βαθμό.

Μπλουζα 10 Most Beautiful Blond Models 2017 10

Αποδεικνύοντας ένα μεγάλο χτύπημα στον κόσμο της μοντελοποίησης, δεν ήταν πολύ πριν η Gisele γύρισε το χέρι της να ενεργήσει, εμφανιζόμενη στο hit το 2006, The Devil Wears Prada, σε υποστηρικτικό ρόλο. Και δεν είναι όλα αυτά. Η Gisele κάνει το δίκαιο μερίδιο της για διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις, όπως ο Ερυθρός Σταυρός και το Save the Children. Δεν μπορούμε να παραλείψουμε να αναφέρουμε και τον ρόλο της για το Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον, ως Πρεσβευτής καλής θέλησης.

5 - Elsa Hosk

Μπλουζα 10 Most Beautiful Blond Models 2017 12

Το 29χρονο μοντέλο της Σουηδίας, Elsa Hosk, δεν είναι απλά ένα μοντέλο, αλλά ένας παίκτης μπάσκετ που πιστεύουμε ότι είναι πολύ cool. Σε λίγο κάτω από 10ft 10in, έχει σίγουρα ύψος από την πλευρά της, και τα ξανθά μαλλιά και μπλε combo χρώμα ματιών φαίνεται να λειτουργεί πολύ καλά και υπέρ της.

Μπλουζα 10 Most Beautiful Blond Models 2017 13

Μπορεί να μην έχετε ακούσει ένα όνομα ένα πάρα πολύ, αλλά υπάρχει μια καλή πιθανότητα είστε έτοιμος να. Στην πραγματικότητα ξεκίνησε τη σταδιοδρομία μοντελοποίησης σε ηλικία μόλις 14 ετών, αλλά έκανε ένα διάλειμμα για να επικεντρωθεί στην ολοκλήρωση της σχολικής φοίτησής της. Ξέρεις τι είναι σαν όταν μεγαλώνεις - αλλάζεις γνώμη για τα πάντα, κάθε πέντε λεπτά. Αυτό έκανε η Elsa, αρχικά αλλάζοντας το μυαλό της στο μπάσκετ, αλλά αφού ανακάλυψε ότι το άθλημα δεν ήταν τόσο μεγάλο στην πατρίδα της, πήγε ξανά στη μοντελοποίηση. Ήταν σαφώς μια απόφαση που ήταν μεγάλη γι 'αυτήν, καθώς το 2016 ήταν η χρονιά που άνοιξε το Fashion Show για το Victoria's Secret.

6 - Ντέβον Ουίντσορ

Μπλουζα 10 Most Beautiful Blond Models 2017 14

Επιστροφή στο αμερικανικό έδαφος, ο 23χρονος Devon Windsor είναι σίγουρα ένα από τα κορυφαία 10 όμορφα ξανθά μοντέλα του 2017 για να κρατήσει τα μάτια σας ξεφλουδισμένα. Γεννημένος στο Σαιντ Λούις του Μισσούρι, ο Ντέβον είναι πιο γνωστός για την εμφάνισή του στο Victoria Secret Fashion Shows, τα έτη 2013, 2014, 2015 και 2016.

Μόλις ήταν μόλις 14 ετών, οι ταλέντοι προσκόπισαν την πρώτη στιγμή και μετά την αποφοίτησή της από το γυμνάσιο έκανε την πολύ γενναία επιλογή να μετακομίσει από το Μιζούρι στη Νέα Υόρκη, με όνειρα να γίνει μοντέλο πλήρους απασχόλησης.

Μπλουζα 10 Most Beautiful Blond Models 2017 15

Ο Devon δεν είναι στην πραγματικότητα φυσική ξανθιά, αλλά όταν η Prada σας λέει να κάνετε λεύκανση στα μαλλιά σας, τα μοντέλα τείνουν να κάνουν ό, τι λένε. Και το Σεπτέμβριο του 2013 η Ντέβον βρέθηκε αντιμέτωπη με αυτό το αίτημα. Ευτυχώς υποχρεωμένος, ξανθά ξανθά μαλλιά σταθερά στη θέση του, την αγαπούσε τόσο πολύ που αποφάσισε να κρατήσει την ξανθιά εμφάνιση βόμβας. Την ίδια χρονιά, το μυστικό της Βικτώριας την έσπασε, όπως και η ετικέτα Love Moschino.

Ίσως οι ξανθιές έχουν περισσότερη διασκέδαση?!

7 - Χαϊντί Κλουμ

Μπλουζα 10 Most Beautiful Blond Models 2017 16

Επιχειρηματίας, μοντέλο, ηθοποιός, συγγραφέας, σχεδιαστής μόδας, παραγωγός τηλεόρασης, τραγουδιστής ... Υπάρχει κάτι άλλο που η Heidi Klum θα ήθελε να προσθέσει στη λίστα των επαγγελμάτων; Ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματά της ήταν να γίνει ο πρώτος Γερμανός μυστικός άγγελος της Βικτώριας, αλλά η καριέρα της σίγουρα έχει πάει από τη δύναμη στη δύναμη.

Μπλουζα 10 Most Beautiful Blond Models 2017 17

Η Χέιντι δεν έβγαλε ακριβώς τη φαντασία της για την ομορφιά της, αλλά όταν μεγάλωνε στη Γερμανία (όπου γεννήθηκε) μια φίλη την έπεισε να συμμετάσχει σε διαγωνισμό μοντελοποίησης. Από πάνω από είκοσι πέντε χιλιάδες συμμετέχοντες, η Heidi ήρθε στην πρώτη θέση, το 1992, και της προσφέρθηκε το πρώτο συμβόλαιο. Τα πράγματα έχουν πάει τόσο καλά για εκείνη την εποχή, με τον παραγωγό ρόλο του έργου Runway, γραμμές ιματισμού, σχεδιασμό κοσμημάτων, και ακόμη και βγαίνει με μερικά από τα δικά της αρώματα. Κάποιος μπορεί να πει ότι αυτή η όμορφη ξανθιά είναι πολύ καλή για τον εαυτό της!

8 - Γκίγκι Χάιντ

Μπλουζα 10 Most Beautiful Blond Models 2017 18

Ο Γκίγκι Χάιντ που γεννήθηκε στο Λος Άντζελες μπορεί να είναι μόνο 22 ετών, αλλά είναι μια δύναμη που πρέπει να ληφθεί υπόψη στον κόσμο της μόδας, ειδικά μαζί με την εξίσου γνωστή αδελφή της, Bella Hadid.

Ακριβώς σε περίπτωση που αναρωτιέστε πού προέρχεται η εξωτική εμφάνιση και το όνομα της, ο πατέρας της ήταν Αμερικανός-Παλαιστίνιος και η μητέρα της ήταν επίσης ένα μοντέλο, Yolanda Hadid, που ήταν επίσης Αμερικανός, αλλά από Ολλανδικά κατάβαση.

Μπλουζα 10 Most Beautiful Blond Models 2017 19

Ήταν στην πραγματικότητα όταν αυτό το μωρό ήταν μόλις δύο ετών ότι ήταν πρώτα πήρε για να μοντελοποιήσει με μωρό Guess, αλλά μοντελοποίησε μόνο για λίγα χρόνια πριν να στρέψει την προσοχή της στη σχολική φοίτηση. Μόλις αργότερα, το 2011, έκαψε την μοντελοποίηση της επιστροφής της και γύρισε πίσω στην Guess σαν να μην είχε αφήσει ποτέ.

Μπλουζα 10 Most Beautiful Blond Models 2017 20

Τα πράγματα έχουν μόλις περάσει από τη δύναμη στη δύναμη για αυτό το πανέμορφο ξανθό από τότε και φαίνεται ότι μόλις μέρα πέραζει ότι δεν την βλέπουμε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, συνήθως για όλους τους σωστούς λόγους. Φυσικά, βοηθάει να είναι το μισό από τα πιο συνηθισμένα ζευγάρια στον κόσμο αυτή τη στιγμή, με το Zayn Malik της One Direction.

9 - Candice Swanepoel

Μπλουζα 10 Most Beautiful Blond Models 2017 21

Ένας άλλος μυστικός άγγελος της Βικτώριας, αυτή τη φορά με τη μορφή του 29χρονου Candice Swanepoel, που γεννήθηκε στη Νότια Αφρική. Είναι ένα μοντέλο που έχει συνεργαστεί με μερικά από τα καλύτερα ονόματα στον κλάδο της μόδας και της σχεδίασης και έχει χαρίσει τις πασαρέλες για τους Ralph Lauren, Tom Ford, Oscar de la Renta, Guess, Michael Kors και πολλά άλλα.

Μπλουζα 10 Most Beautiful Blond Models 2017 22

Φυσικά, δεν μπορούμε να αναφέρουμε το εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο εργασίας της Candice, χωρίς να έχουμε ιδιαίτερη μνεία για την εκστρατεία Kardashian 2010 για μαγιό, στην οποία έπαιξε μέρος, και την ίδια χρονιά πήρε μέρος για το κερδοφόρο σημείο του Victoria's Secret Angel . Και, ακριβώς για περίπτωση που χρειαστείτε περισσότερες αποδείξεις για την επιτυχία αυτής της πανέμορφης ξανθιάς, μόλις το περασμένο έτος (2017), η Forbes την κατέταξε στο νούμερο 8 στον κατάλογο των "Κορυφαίων Μοντέλων του Κόσμου", με τα φημολογούμενα κέρδη σχεδόν οκτώ εκατομμυρίων δολαρίων.

10 - Kate Moss

Μπλουζα 10 Most Beautiful Blond Models 2017 23

Η Kate Moss ανέβηκε στη μόδα λόγω διαφόρων συμβουλών με τον σχεδιαστή, Calvin Klein, και αυτό το 43χρονο μοντέλο ήταν στην πραγματικότητα για πρώτη φορά συλλαμβάνεται από προσκόπους στην νεαρή ηλικία μόλις 14. Ήρθε στην δική της περίπου την ίδια στιγμή που Τα μοντέλα που είναι λεπτό και ανοιχτά είναι όλοι η οργή - η λεγόμενη εποχή «ηρωίνης-chic» και μόλις πριν από λίγα χρόνια, το 2013, η βρετανική Vogue αναγνώρισε τη δουλειά της με τη μόδα τα τελευταία χρόνια (25 φορές) της στα βραβεία βρετανικής μόδας.

Μπλουζα 10 Most Beautiful Blond Models 2017 24

Φυσικά, τα πράγματα δεν ήταν πάντοτε εύκολα για το supermodel, με αρκετούς ισχυρισμούς μετά από τα πάρτι της, και αρκετές σχέσεις celeb με τα χρόνια. Ίσως να έχει εργαστεί με βασικά κάθε όνομα στον κόσμο της μόδας, αλλά ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει τους φίλους του παρελθόντος, όπως ο Pete Doherty, αμφιλεγόμενος frontman για Libertines?

Leave A Comment

17 + = 19