Top 10 Ταϊλανδοί ηθοποιοί 2017

Ταϊλάνδη, η γη του χαμόγελου είναι ακόμα ζεστή για μια ταινία ή σειρά και είναι επίσης ευλογημένη με πολυάριθμους ηθοποιούς που λάμπουν το ταλαντούχο και αναπόφευκτο γοητευτικό τους σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη μας. Σήμερα, σύμφωνα με την εποχή του 4.0 ζούμε, όλα μπαίνουν στο διαδίκτυο μόνο με ένα κλικ, γι 'αυτό οι φορείς αυτοί πρέπει να έχουν αποδείξει το φήμη τους μέχρι να γίνουν αποδεκτοί οι κορυφαίοι λίστες αγαπημένων ηθοποιών της Ταϊλάνδης.

Ορισμένες από αυτές είναι επίσης αξιοσημείωτες, όπως πολλοί παρουσιαστές για την εμπορική διαφήμιση, ένας δάσκαλος τελετών για ζεστό ποικιλία δείχνουν, ένας καλός τραγουδιστής και άλλες ταλαντούχους ικανότητες του αθλητισμού ή των μουσικών δεξιοτήτων. Επιπλέον, οι ταϊλανδοί οπαδοί αυτών των ηθοποιών ονομάζουν επίσης τους αγαπημένους τους ηθοποιοί ως #nationalhusband (#sameehaengchart) ειδικά αν στην πραγματική ζωή είναι ακόμα ενιαίος ή δεν έχουν παντρευτεί ακόμα. Εδώ είναι μια λίστα με τον Thai άντρα που οι περισσότεροι ταϊλανδοί οπαδοί είναι τρελοί.

1. Nadech Kugimiya

Top 10 Ταϊλανδοί ηθοποιοί 2017

Top 10 Ταϊλανδοί ηθοποιοί 2017

Όλοι πρέπει να τον λατρεύουν, ένας ηθοποιός, ένα μοντέλο που είναι αρχικά κάτοχος Αυστρίας-Ταϊλάνδης και ένα νεώτερο υιοθετημένο παιδί του υιοθετημένου πατέρα του Γιόσιου Κουγκιμίγια και της υιοθεσίας μητέρας του. Η φήμη του ανέβηκε από τον ηγετικό ρόλο του 2010 στο "Ngaorak Luangjai" ως "Nawa Gamtornpuwanat", μετά από αυτό κέρδισε πολύ περισσότερη δημοτικότητα από τη σειρά που ονομάζεται δράμα 4 Hua Jai ​​Haeng Khun Khao (Duang Jai Akkanee ή Καρδιά Akkanee) ως "Fai Akkanee Adisuan "έπαιξε με το" Urassaya Sperbund "και το" Gamerai Gamerak "ή" Love Game Evil Game "ως" Saichon / Charles Makovich ". Επίσης κερδίζει τεράστια οπαδούς όταν παίζει μαζί με τον πραγματικό συνεργάτη του Yaya. Το τεράστιο γοητευτικό του σε σειρά και ταινία πάντα κρατούσε όλους τους οπαδούς της Ταϊλάνδης ενθουσιασμένοι καθ 'όλη την ώρα που ήταν στην οθόνη. Τώρα η σειρά του που παίζει με το ζευγάρι του Yaya, Leh Lub Salub Rang είναι επίσης μια συζήτηση για την ανατροφοδότηση της πόλης μεταξύ των οπαδών της Ταϊλάνδης. Το επόμενο έργο του που πρόκειται να αναλάβει το ρόλο του Do Min Joon σε μια σειρά ρομαντικών κωμωδιών έπεσε ένα τεράστιο χτύπημα μεταξύ Κοράνι και Κίνα και σε ολόκληρη την Ασία "Ο άνθρωπος που ήρθε από το αστέρι".

2. James Ma

Top 10 Ταϊλανδοί ηθοποιοί 2017

Top 10 Ταϊλανδοί ηθοποιοί 2017

Ένας ταϊλανδός ηθοποιός και μοντέλο, ο οποίος γεννήθηκε στις 3 Ιουλίου 1993. Ο πατέρας του είναι ταϊλανδέζικο μέλος της κινεζικής καταγωγής και η μητέρα του είναι Χονγκ Κονγκ κινέζικο. Η δημοτικότητά του ανακαλύφθηκε από τον Supachai Srivijit, ο οποίος στη συνέχεια έγινε διευθυντής του στον κλάδο της ψυχαγωγίας. Πριν γίνει ηθοποιός, σκέφτηκε να είναι επαγγελματίας παίκτης του γκολφ, ο James Ma κέρδισε ένα χρυσό μετάλλιο στο πρωτάθλημα ISSFHK Golf Pairs 2008 στο Χονγκ Κονγκ και πολλά άλλα βραβεία εναντίον άλλων σχολείων. Άρχισε να διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ηγετικό ρόλο σε ένα ξεχωριστό θεατρικό δράμα Gentleman της σειράς Jutathep το 2013, με πρωταγωνιστή τον Khun Chai Ronnapee. Δύο χρόνια αργότερα, ο Τζέιμς επέστρεψε με ένα δραματικό ρομαντικό δραματικό δράμα The King's Servant σε σκηνοθεσία Atthaporn Teemakorn το 2015. Αυτό το δράμα λαμβάνει χώρα στην εποχή του βασιλιά Nang Klao, της τρίτης βασιλείας (μετά τον βασιλιά Ράμα ΙΙ). Ο Τζέιμς παίζει το ρόλο του Haym ως ένα καλό, λαμπερό και λαμπρό αγόρι, γνωστό ως "Phor Haym Roop Thong", ενεργώντας παράλληλα με τον Peranee Kongthai. Μετά από αυτό κέρδισε μια τεράστια δημοτικότητα από τον Just Man, Not a Magician, με πρωταγωνιστή τον Kimberly Ann Volemas.

3. Εννέα Napat Siangsomboon

Top 10 Ταϊλανδοί ηθοποιοί 2017

Top 10 Ταϊλανδοί ηθοποιοί 2017

Το Nine Naphat είναι ηθοποιός της Ταϊλάνδης, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην οθόνη στο Nivea For Men TV και έλαβε γνώση από το King Power. Το ντεμπούτο του δράμα "Rak Kan Panlawan 2017" το οποίο θα δρούσε με το Ice Preechaya. Είναι μοναδικός γιος του Pimpaka (Mhoo) Siangsomboon που είναι ηθοποιός. Γεννήθηκε στις 5 Μαΐου 1996 και αποφοίτησε από το Bromsgrove International School Thailand και συνέχισε τις σπουδές του στο Mahidol University International College. Ξεκίνησε τον κινηματογραφικό του ρόλο ως Beam στο πρώτο μέρος της ταινίας του A. Gift, Love at Sundown.

4. James Jirayu Tangsrisuk

Top 10 Ταϊλανδοί ηθοποιοί 2017

Top 10 Ταϊλανδοί ηθοποιοί 2017

Ο Jirayu Tangsrisuk γεννήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 1993 στην Ταϊλάνδη. Είναι ηθοποιός, τραγουδιστής και μοντέλο. Σήμερα σπουδάζει στο πανεπιστήμιο Rangsit με αντικείμενο τη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Οι οπαδοί της Ταϊλάνδης συνήθως τον αποκαλούν James Ji για σύντομα. Ως παιδική ηλικία, έπαιξε χορό χορού και επιλέχθηκε ως ηθοποιός στο πλαίσιο ενός γραφείου ψυχαγωγίας που ονομάζεται "META TALENT MANAGEMENT". Ο James κάνει το ντεμπούτο του στο τηλεοπτικό δράμα Suparburoot Jutathep το 2013, το οποίο τον έκανε γνωστό αστέρι. Ήταν παρουσιαστής πολλών εμπορικών διαφημίσεων όπως Toyota, Uniqlo και Meiji Bulgaria Yogurt. Εκτός από την δουλειά του ως ηθοποιός, δουλεύει επίσης ως μοντέλο και το πρώτο του φωτογραφικό βιβλίο (πυροβόλησε στην Ιαπωνία), "JAMES JI UP CLOSE AND PERSONAL IN JAPAN".

5. Όπλο Kantathavorn

Top 10 Ταϊλανδοί ηθοποιοί 2017

Top 10 Ταϊλανδοί ηθοποιοί 2017

Είναι ο τελευταίος εθνικός σύζυγος που κέρδισε μια τεράστια φήμη ως οικοδεσπότης από την πιο hot show στην Ταϊλάνδη, The Mask Singer 1-2. Το πραγματικό ψευδώνυμο του όπλο είναι στην πραγματικότητα Fluke και μόνο η οικογένειά του και λίγοι στενοί φίλοι τον αποκαλούν Fluke, οι περισσότεροι απλά τον αποκαλούν Gun. Άρχισε να είναι σε μια βιομηχανία ψυχαγωγίας ως πρότυπο, τότε προσκλήθηκε από τον Warayuth Milintajinda να είναι ηθοποιός. Έχει ενεργήσει από το 2008, η διάσημη σειρά του είναι οι Ruk Mai Mee Wan Tai, Kularb Rai Kong Naii Tawan, Sanaeha Sunya Kaen, Club Παρασκευή η Σειρά 6, Lah Dup Tawan και Sood Ruk Sanae Rai και ήταν DJ στο 94EFM, αλλά είχε εγκαταλείψει λόγω των πολυάσχολων προγραμμάτων του. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Chulalongkorn, Τμήμα Εμπορίου και Λογιστικής. Διαθέτει ένα εμπορικό σήμα Monkeysurf Thailand. Το όπλο σχεδίαζε να παντρευτεί με τη φίλη του, το Ploy το 2018.

6. Mick Tongraya

Top 10 Ταϊλανδοί ηθοποιοί 2017

Top 10 Ταϊλανδοί ηθοποιοί 2017

Ένας άλλος ζεστός ηθοποιός Mick Thongraya, ένας ταϊλανδός ηθοποιός και μοντέλο σε ένα δανικό κόσμιο. Ο πατέρας του είναι Δανός και η μητέρα του είναι ταϊλανδέζικη. Σπούδασε Δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο στη θέση του στο Saraburi της Ταϊλάνδης. Είναι 190 εκατοστά. Ανακαλύφθηκε από την Dream Star Search κατά το έτος 2008 και κέρδισε βραβείο για τον καλύτερο νέο ηθοποιό. Ξεκίνησε να ενεργεί το 2010 ως υποστηρικτικός ρόλος στο Khun Chai Tum Raberd και κέρδισε μεγαλύτερη δημοτικότητα από το να ενεργεί ως κύριος ρόλος της σειράς Fire2: Talay Fai ως Techin και Daniel Wong σε ένα Karn la krang neung nai hua jai το οποίο είναι διάσημο μεταξύ των Ταϊλανδών και κινέζοι οπαδοί με πρωταγωνιστή τον Pimprapa "Pim" Tangprapaphorn. Τώρα η τρέχουσα σειρά του είναι η Mussaya στο κανάλι 7 που κερδίζει μια βαθμολογία 8,0 αυτή τη στιγμή.

7. Mark Prin Suparat

Top 10 Ταϊλανδοί ηθοποιοί 2017

Top 10 Ταϊλανδοί ηθοποιοί 2017

Prin "Mark" Ο Σουράρα γεννήθηκε στο Chiangmai, μεγάλωσε και σπούδασε γυμνάσιο στο Lampang και παρακολούθησε τη Σχολή Τουρισμού και Φιλοξενίας στο Πανεπιστήμιο Rangsit με αθλητική υποτροφία. Ξεκίνησε να διαδραματίζει βασικό ρόλο από την πρώτη τηλεοπτική σειρά της Ταϊλάνδης "Ngao rak luang jai" με τη Natwara "Νομισματοκοπείο" Wongvassana και κέρδισε μεγαλύτερη δημοτικότητα από τη σειρά που ονομάζεται "Patapheelehrak". Πρόσφατα η ομιλία του για την ταινία της πόλης είναι ο Kluen cheevit, ένας κύριος ρόλος του δικηγόρου Sathit με τον Yaya Urassaya. Ορίζει την ιδιότητά του ως φίλου της κορυφαίας ηθοποιού "Kim Kimberly". Κάνει καλή δουλειά με τα πολυάριθμα ρομαντικά σαπουνόπερα. Τόσο καλό είναι σε αυτό που κέρδισε το βραβείο Fantasy Couple του έτους στο βραβείο Seesang Bunteng του 2012.

8. Sean Jindachot

Top 10 Ταϊλανδοί ηθοποιοί 2017

Top 10 Ταϊλανδοί ηθοποιοί 2017

Ένας άλλος ηθοποιός Sean Jindachot ή Thorn Jindachote, ηθοποιός και μοντέλο της Ταϊλάνδης. Η μεγαλύτερη αδερφή του είναι η ηθοποιός και το μοντέλο Ploy Chindachote. Ξεκίνησε να είναι διάσημος από τη σειρά 7 του καναλιού το 2006 εκείνη την εποχή που ήταν μόλις 17 χρονών και άρχισε να τρελαίνεται από όλους τους οπαδούς της Ταϊλάνδης όταν εμφανίστηκε στο Lehratee ως Khun Sek. Είναι επίσης ένα είδωλο που εκπροσωπείται μέσα από το βιβλίο του και τις λεζάντες του instagram του.

9. Mario Maurer

Top 10 Ταϊλανδοί ηθοποιοί 2017

Top 10 Ταϊλανδοί ηθοποιοί 2017

Έχει αναμφίβολα συσσωρεύσει πολλή δημοτικότητα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία της αγάπης του Σιάμ και επίσης έγινε η πιο γνωστή από την υψηλότερη ταινία της Ταϊλάνδης, που κέρδισε την ταινία Peemak Phrakanong. Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο τέλειο από την τέλεια φιγούρα του και επίσης την εξαιρετική του απόδοση σε βραβεία και υποψηφιότητες. Ξεκίνησε να λαμβάνει πολλά βραβεία το 2008, όπως το Hot Young Man από το Hot Young Man, ο καλύτερος ηθοποιός από τα 6α βραβεία Starpics Thai Films, το Seventeen Choice Hottie Male, το Rising Star Award από το 3ο OK! Βραβεία. Από την τεράστια επιτυχία της Pee Mak, έχει πάρει τον καλύτερο ηθοποιό από το 11ο βραβείο Starpics Thai Films, Καλύτερος κινηματογραφιστής της χρονιάς από το 3ο Daradaily Τα μεγάλα βραβεία και ηθοποιός της χρονιάς από τα 7ο Nine Entertain Awards.

10. Tor Thanapob Leeratanakakorn

Top 10 Ταϊλανδοί ηθοποιοί 2017

Top 10 Ταϊλανδοί ηθοποιοί 2017

Ένας ηθοποιός της Ταϊλάνδης που ήταν διάσημος από τον ρόλο του Phai στην τηλεοπτική σειρά. Ορμόνες και ορμόνες 2. Αποφοίτησε από το St.Dominique και συνέχισε το γυμνάσιο του στην σχολή Adventist Ekamai. Τώρα σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Kasetsart. Οι κινηματογραφικές του εμφανίσεις είναι η Mary ευτυχισμένη, ο Marry είναι χαρούμενος, ο Fakwainaigaiter και ο Maynaii fairangfer. Τώρα έχει τώρα ένα ProjectS τη σειρά? Παράλληλο επεισόδιο που ενεργεί ως αυτιστικός παίκτης μπάντμιντον και τηλεοπτική σειρά που ονομάζεται Lehraksalabrang, ως υποστηρικτικός ρόλος Arkom.

Leave A Comment

50 − = 48