Η πρώιμη ζωή του Donald Trump και οι σύζυγοι Ivana, Marla & Melania

Ο Donald Trump γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου 1946 στο Queens της Νέας Υόρκης. Ήταν ένα από τα πέντε παιδιά, το τέταρτο που γεννήθηκε, και έχει πάει για να γίνει πολλά πράγματα στη ζωή του. Δεν είναι μόνο ο 45ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, αλλά είναι επίσης μια τηλεοπτική προσωπικότητα, γνωστή για τη δουλειά του στην αμερικανική εκδοχή του The Apprentice, πολιτικού και πολύ έξυπνου επιχειρηματία. Ο οργανισμός Trump, τον οποίο γνωρίσαμε ως Trump's, δημιουργήθηκε στην πραγματικότητα από τον παππού του από την πλευρά του πατέρα του και ήταν επίσης κατασκευαστική εταιρεία και εταιρεία ακινήτων. Στην πραγματικότητα έτρεξε αυτήν την εταιρεία για πάνω από τέσσερις δεκαετίες, κοντά σε πέντε, μέχρι που έγινε ένας από τους πιο ισχυρούς άνδρες στον κόσμο.

Ήταν κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του εβδομήντα ο Donald Trump άρχισε αρχικά να κάνει ένα όνομα για τον εαυτό του, και το καθεστώς του "διασημότητα" έχει συνεχίσει να αυξάνεται στα επόμενα χρόνια, ειδικά στον τομέα της παραγωγής χρημάτων. Αυτό είναι κάτι για το οποίο έχει γίνει πιο θαυμασμένο. Δεν θαυμάζεται, από την άλλη πλευρά, από πολλούς, όταν πρόκειται για τις πολιτικές του απόψεις, αλλά και με ορισμένες από τις ευθείες και εξωτερικές του προσεγγίσεις τόσο στις πολιτικές όσο και στις επιχειρήσεις.

Ντόναλντ Trump 2

Πηγή: Η Οδύσσεια Online

Είναι αυτό που συνέχισε να τον κρατάει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και έχει οδηγήσει ίσως στο σημείο όπου είναι σήμερα. Δεν έχει σημασία αν συμφωνείτε με αυτό που λέει ή αν σας αρέσει το γεγονός ότι είναι τώρα ο 45ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, είναι στην πρώτη γραμμή του μυαλού όλων και είναι επίσης στα χείλη όλων. Όταν οι άνθρωποι μιλάνε γι 'αυτόν, η επιχείρησή του μεγαλώνει. Το κέρδος του αυξάνεται. Δεν είναι ξένος για να χάσει, αλλά παίρνει χάνοντας στο πηγούνι, επιτρέποντάς του να αναπτυχθεί. Η κακή τύχη του και οι καταστάσεις πτώχευσης τον έχουν κάνει πιο έξυπνο όταν πρόκειται να πάρει αυτό που θέλει και να κερδίσει χρήματα και ας το αντιμετωπίσουμε - έχει πάρει ό, τι θέλει κάθε αμερικανός άνδρας ... την ευκαιρία να τρέξει τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Ήταν ένα καυτός και μικρής ηλικίας παιδί, και η αποφασιστικότητά του και η «επιδεξιότητα» του συνέχιζαν μέχρι τα εφηβικά του χρόνια. Στην ηλικία των 13 ετών, οι εφηβικοί τρόποι του οδήγησαν σε εγγραφή του σε στρατιωτική σχολή, αλλά ήταν πάντα ο αρχηγός διαφόρων αθλητικών ομάδων και ήταν γνωστός και για το γεγονός ότι ήταν προεδρικός ακόμη και τότε - πρόεδρος της τάξης.

Η επιρροή του Πατέρα

Γεννημένος στο Bronx της Νέας Υόρκης, ο Fred Trump ήταν ένας επιτυχημένος κατασκευαστής ακινήτων και εδώ ο Donald πήρε ίσως τις σπουδαίες διαπραγματεύσεις και επιχειρηματικές δεξιότητές του. Ήταν στο Κουίνς της Νέας Υόρκης ότι ο Ντόναλντ ανατράφηκε και δυστυχώς η σχέση του με τον πατέρα του δεν κράτησε πολύ. Όταν ο Donald Trump ήταν μόλις 13 ετών, ο πατέρας του πέθανε από πνευμονία στις 25 Ιουνίου 1999.

Ντόναλντ Trump 1

Πηγή: Το καθημερινό κτήνος

Ο Fred Trump αναφέρθηκε κάποτε ότι είπε ότι η μητέρα του πήρε το ράψιμο για άλλους ανθρώπους, προκειμένου να κερδίσει μερικά ακόμη δολάρια για να το κάνει. Ο πατέρας του δεν είχε μιλήσει ποτέ γι 'αυτό, αντί να κάνει την αποστολή του να αλλάξει. Και ήταν αυτή τη στιγμή που ξεκίνησε το σχεδιασμό και την οικοδόμηση των επιχειρήσεων των προκατασκευασμένων γκαράζ. Φαίνεται ότι ο παππούς του Donald Trump πέρασε ένα έξυπνο επιχειρησιακό μυαλό στον γιο του, ο οποίος με τη σειρά του πέρασε κάτω από τον Donald Trump. Αυτή τη στιγμή, τα αυτοκίνητα άρχιζαν να απογειώνονται. Οι άνθρωποι χρειάζονταν αυτά τα προκατασκευασμένα συνεργεία, και για μια λογική τιμή (στον πελάτη), ο Fred κατάφερε να αποκομίσει ένα εντυπωσιακό κέρδος. Όντας πολύ νέος για να μπορέσει να ασκήσει μια τέτοια επιχείρηση ο ίδιος, ο Fred, στα 15 του χρόνια, ξεκίνησε ένα εμπορικό όνομα με τη μητέρα του. Ονομάστηκε Ε. Trump & Υιός, και ήταν απαραίτητο για τη μητέρα του να γιος τους ελέγχους για λογαριασμό του Fred.

Ντόναλντ Trump 3

Πηγή: Οι Νιου Γιορκ Ταιμς

Ο Fred προχώρησε από τα γκαράζ κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης και τα σπίτια που σχεδιάστηκαν για οικογένειες ήταν σε μεγάλη ζήτηση. Αυτό μεταφέρθηκε στο σούπερ μάρκετ και λέγεται ότι ο πατέρας του Ντόναλντ Φρέντ ήταν στην πραγματικότητα υπεύθυνος για την ιδέα του σούπερ μάρκετ που βλέπουμε σήμερα. Συνεχίζοντας τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Φρεντ εξελίχθηκε για άλλη μια φορά, κατασκευάζοντας διαμερίσματα για το Βασιλικό Ναυτικό, αλλά και στρατώνες και μόλις τελείωσε ο πόλεμος, άλλαξε ξανά ένα διαφορετικό είδος κατοικίας - σπίτια για εκείνους που κέρδιζαν ένα "μεσαίο" εισόδημα. Λίγο πριν από τη στροφή της χιλιετίας, ο Fred Trump αναφέρθηκε ότι αξίζει κάπου στην περιοχή των 250 - 300 εκατομμυρίων δολαρίων.

Donald Trump - Το όνειρο

Μέχρι τη στιγμή που ο Donald Trump ήρθε μαζί, ο πατέρας του, Fred, ήταν ένας πλούσιος άνθρωπος και ένας πολύ έντονος και καταλαβαίνω επιχειρηματίας για να ξεκινήσει. Είχε μάθει πολλά από εκείνες τις μέρες που άρχισε ως προκατασκευασμένος πωλητής γκαράζ και δημιουργός, αλλά από το να περάσει αυτές τις δεξιότητες στο γιο του, ο Donald κατάφερε να κερδίσει ακόμη περισσότερα, και να μάθει περισσότερα.

Donald Trump - Οι γυναίκες

Ως νεαρός, ο Donald Trump επικεντρώθηκε στο να φτάσει εκεί που ήθελε να είναι - ένας έξυπνος άνθρωπος με καλές επιχειρηματικές δεξιότητες. Για πολύ καιρό δεν φαινόταν να υπάρχει κανένας ιδιαίτερος στη ζωή του, σίγουρα όχι ως «αγαπημένος», και δεν ήρθε παρά να γνωρίσει η Ivana Marie Zelníčková ότι γνωρίζαμε τις προσωπικές σχέσεις του Trump όλα. Ξεκίνησαν να χρονολογούνται όταν ήταν περίπου τριάντα χρονών.

Ivana Zelníčková

Γεννημένος στην Τσεχοσλοβακία, η Ιβάνα είχε χρησιμοποιήσει τα ταλέντα της για να την φέρει στις Ηνωμένες Πολιτείες και πήρε την ευκαιρία να βελτιώσει τον εαυτό της, να πάρει πτυχίο φυσικής εκπαίδευσης και επίσης να μελετήσει τόσο τις επιχειρήσεις όσο και τη διακόσμηση και το σχεδιασμό / διακόσμηση του σπιτιού. Αυτά είναι δύο χαρακτηριστικά που αποδείχθηκαν χρήσιμα, όχι μόνο για την Ivana, αλλά και για το Trump και το επιχειρησιακό μοντέλο του.

Ντόναλντ Trump 4

Πηγή: Πολιτικά

Ένα χρόνο μετά που άρχισαν να χρονολογούνται, η Ivana και ο Donald Trump παντρεύτηκαν στο Μανχάταν το 1977. Την ίδια χρονιά γεννήθηκε το πρώτο παιδί του ζευγαριού και ο πρώτος γιος του Donald Trump, Donald, νεώτερος Ιβάν, ακολούθησε το 1981 και έπειτα τρία χρόνια αργότερα, Eric επίσης. Τέσσερα χρόνια μετά, η Ιβάνα έγινε πολίτης των Ηνωμένων Πολιτειών μετά την πολιτογράφηση και όταν ο Ντόναλντ Τρούμπα είχε μια υπόθεση με μια ηθοποιό, Marla Maples, ότι τέλειωσε ένα τέλος στο γάμο τους. Διαζούν το 1992, μετά από μόλις 15 χρόνια γάμου.

Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, ο Donald Trump βρήκε πλούτο, αλλά όχι τη φήμη που λαχταρούσε. Για να το επιτύχει, έκανε το κομμάτι του για φιλανθρωπικούς σκοπούς, συχνά αναγκάζοντάς τον να πληρώσει τις τράπεζες και να αποφύγει τον αποκλεισμό των οικογενειακών κατοικιών που πλήττονται από τη φτώχεια. Ολόκληρες οι κοινότητες θα συμμετάσχουν στα γεγονότα, τελικά θα τον οδηγήσουν να γίνει σχετικά υψηλού επιπέδου, και οι Trump μαζί, Ivana και Donald, δημιούργησαν μια επιχείρηση που θα άρχιζε να παίρνει τον κόσμο από καταιγίδα. Το Trump Plaza κατασκευάστηκε, όπως και το Grand Hyatt Hotel.

Ντόναλντ Trump 5

Πηγή: Ανθρωποι

Φυσικά, ο Donald Trump δεν έφτασε στο "status της προσωπικότητάς του" μόνος του, είχε λίγη βοήθεια και αυτό ήρθε με τη μορφή της Ivana. Είχε το είδος της προσωπικότητας που θα μπορούσε να γοητεύσει κανέναν, και ήταν επίσης ένα πολύ όμορφο πρόσωπο. Σύντομα έγινε αντιπρόεδρος του εσωτερικού σχεδίου για τον Οργανισμό Trump, αλλά σύντομα ήθελε να πάρει λίγο χρόνο μακριά από να εργαστεί τόσο σκληρά για να περάσει χρόνο με τη νέα και νέα οικογένειά της. Παρόλο που το Trump παρουσιάζεται συχνά ως μάλλον σεξιστικό σύμβολο, το έργο του με την Ιβάνα δείχνει σίγουρα κάτι διαφορετικό. Οι θέσεις της στην πλευρά της Ατλάντικ Σίτυ της εταιρείας έπεσαν μετά την επιθυμία της να πάρει ένα πίσω κάθισμα για λίγο, αλλά της δόθηκε η θέση του Προέδρου του Plaza Hotel του Μανχάταν. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του εβδομήντα και πολλή προηγούμενη σταδιοδρομία του, ο Donald Trump αντιμετώπιζε συνεχείς επικρίσεις σχετικά με τη δύναμη που έδωσε στις γυναίκες στην εταιρεία του, ιδιαίτερα την Ιβάνα. Αυτό είναι ακριβώς το αντίθετο από το POTUS-τρέξιμο σεξιστής που μας οδήγησαν να πιστέψουμε το Trump.

Marla Maples

Ο Marl Maples ήταν ηθοποιός και νικητής ομορφιάς από τη Γεωργία, όταν άρχισαν να υλοποιούνται οι φήμες της σχέσης της με τον Donald Trump και δεν ήρθε πολύς καιρός μετά την αποχώρηση του Ivana από το Ατλάντικ Σίτυ και στο Μανχάταν. Ήταν 40 ετών εκείνη την εποχή, και η Marla ήταν μόνο 23 ετών, προκαλώντας το θόρυβο. Οι εκθέσεις κυκλοφόρησαν υποδηλώνοντας ότι ο Trump προσπάθησε να κρατήσει την υπόθεση πολύ ήσυχη και μάλιστα προσέφερε δώρα Marla και τεράστια χρηματικά ποσά για να παραμείνει ήσυχη. Η Marla, από την άλλη πλευρά, θέλησε τα πράγματα να βρεθούν στο ύπαιθρο αφού η «μυστική τους υπόθεση» αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τόσο μυστική και πίεζε τον μελλοντικό Πρόεδρο να πει τη γυναίκα του Ivana και να την αφήσει και εγώ.

Ντόναλντ Trump 6

Πηγή: Νέα Υόρκη Καθημερινή

Δεν ήρθε πολύ καιρό πριν η Trump έβγαζε τη Marla σχεδόν παντού, ενώ την έβαζε σε ξενοδοχεία όταν ήταν στην Καλιφόρνια μαζί με την οικογένειά της. Συχνά θα εγκατέλειπε τη γυναίκα και τα παιδιά του για να περάσουν χρόνο με την ερωμένη του και το 1991 τα πράγματα σύντομα ήρθαν σε πολύ μεγάλο κεφάλαιο. Η σύζυγός του και η ερωμένη του συναντήθηκαν τυχαία στις πίστες του σκι, παρόλο που μερικοί πίστευαν ότι η ίδια η σύνοδος ήταν η ίδια. Υπήρξε μια αντιπαράθεση, και δεν ήταν πολύ καιρό μετά, ότι η Ιβάνα αποφάσισε να υποβάλει αίτηση διαζυγίου μετά την απιστία του συζύγου της. Στη συνέχεια, έπρεπε να ασχοληθεί με το μαρτύριο της παρακολούθησης της πρώην συζύγου της και πατέρα των παιδιών της, χάριτος το μέτωπο περιοδικών σε όλο τον κόσμο, μπράτσα με το χέρι της γυναίκας που είχε μια υπόθεση με.

Το περίεργο, ο Trump δεν γνώρισε μόνο τη Marla μετά το διαζύγιό του από την Ιβάνα. Είπε επίσης ότι χρονολογείται και η Carla Bruni, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, και η Gabriela Sabatini, πρωταθλητής τένις της Αργεντινής. Παρά αυτά τα σύντομα ειδύλλια, έβαλε την αληθινή του αγάπη - τη Μάρλα, και δεν ήρθε πολύς καιρός πριν έρθουν μαζί. Είχαν ένα μωρό το 1993 και παντρεύτηκαν λίγους μήνες μετά και αποφάσισαν να καλέσουν την κοπέλα τους Tiffany, αφού ο εικονικός πατέρας του Tiffany & Co., Donald Trump, ο Fred, ήταν ο καλύτερος άνθρωπος σε αυτόν τον γάμο, η ευδαιμονία δυστυχώς δεν θα διαρκέσει πολύ.

Ντόναλντ Trump 8

Πηγή: Εμείς Εβδομαδιαία

Ο Trump είχε τον πιο σκληρό χρόνο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της ζωής του, και η υπόθεση και η επακόλουθη διάσπαση από την όμορφη επιχειρηματία, Ivana, είχε πλήξει σοβαρά το persona του. Παρόλο που ήταν ακόμα ένας έξυπνος επιχειρηματίας, δεν θεωρείται πλέον ως ο πιστός και αγαπητός οικογενειακός άνθρωπος που ήταν κάποτε. Δούλεψε σκληρά για να ανακτήσει και πάλι τη φήμη του, αλλά χρειάστηκε πολύς χρόνος. Ήταν κοντά στην πτώχευση, εισπράττοντας χρέη εκατομμυρίων δολαρίων σε διάφορες επιχειρήσεις, αλλά δεν κατόρθωσε να βγει από την πτώση. Ορισμένες αναφορές λένε ότι πιστεύει ότι το διαζύγιό του από την Ιβάνα και έπειτα ο γάμος του με τη Μάρλα ήταν λάθη, αλλά αυτό είναι που ο ίδιος ο Ντόναλντ Τράμπ δεν δήλωσε επίσημα.

Ντόναλντ Trump 12

Πηγή: Έθνος πιάτων

Χρησιμοποίησε τη φήμη του για να τον βοηθήσει στον επιχειρηματικό κόσμο, να γίνει το πρόσωπο σε διάφορες διαφημίσεις και παρόλο που η ζωή του φάνηκε να βελτιώνεται, ο γάμος του δεν ήταν. Το 1999, το ζευγάρι χωρίστηκε και διαζευγμένος. Ο Marla και ο Donald Trump δεν ήταν πια.

Ήταν το διαζύγιο φιλικό; Δεν είναι πιθανό - Μάρλα λέγεται ότι έχει μια υπόθεση με τον διευθυντή, Michael Mailer. Συναντήθηκαν ενώ βιντεοσκοπούσαν μαζί, και μετά το διαζύγιό της από το Trump, ανακοίνωσαν σύντομα ότι χρονολογούνται και έπειτα ασχολούνται. Δυστυχώς, αυτό το ρομαντισμό δεν δούλεψε για τη Μάρλα. Το ζευγάρι χωρίστηκε και ο Μιχαήλ συναντήθηκε και παντρεύτηκε κάποιον άλλο. Η Μάρλα έγινε μια δευτερεύουσα διασημότητα, από την άλλη πλευρά, και διαπίστωσε ότι θα μπορούσε να ζήσει αρκετά άνετα όπως η πρώην σύζυγος του Ντόναλντ Τράμπ και μητέρα σε έναν από τους κληρονόμους του, Tiffany.

Kara Young

Η Kara Young δεν ήταν μόνο μια πολύ όμορφη γυναίκα, τόσο ηθοποιός και μοντέλο, ήταν επίσης πολύ επιχειρηματική. Κάποιοι μπορεί να λένε ότι ήταν παρόμοια με την Ivana από αυτή την άποψη, και αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο ο Donald Trump την βρήκε τόσο ελκυστική. Το ζευγάρι άρχισε να χρονολογείται αφού η σχέση του με τη Marla επιδεινώθηκε και ο Kara δεν είχε διαχωριστεί πολύ από τον σύζυγό της. Ήταν στην πραγματικότητα χρονολογείται ένα άλλο chap τη στιγμή που Trump ήρθε γύρω - A.J. Ο Μπενζά, ο οποίος ήταν αρθρογράφος των τσαμπιού, και μάλλον επιτυχημένος σε αυτό. Δυστυχώς, δεν είχε ό, τι χρειάστηκε για να ανταγωνιστεί με το Trump, και ήταν το Trump που πήρε το κορίτσι.

Ντόναλντ Trump 7

Πηγή: Daily Express

Το σόρδιο τρίγωνο αγάπης παραλήφθηκε από τον ξενιστή συνομιλίας, Howard Stern, και τους προσκάλεσε όλους στην επίδειξη για να μιλήσουν για τις σχέσεις τους. Η νύχτα αποδείχθηκε μια πλήρη αμηχανία για τον Kara Young, καθώς ο Trump ανακοίνωσε ότι το ζευγάρι δεν ήταν πλέον μαζί. Αντίθετα από αυτό που σκέφτηκε ο Young, φαίνεται. Δεν είναι σαφές για ποιο λόγο ο Trump επέλεξε να «πετάξει» την ηθοποιό, το μοντέλο και τη φιλική προς την επιχείρηση φίλη του, παρόλο που πιστεύει ότι πίστευε ότι χρονολογείται άλλο μοντέλο και ηθοποιός, όπως η Marla Maples, ήταν μια κακή ιδέα. Σίγουρα δεν εμπόδισε ούτε το ζευγάρι - ο Trump συνέχισε να κάνει τα εκατομμύρια του, και στη συνέχεια να τρέξει τις ΗΠΑ, και ο Young έγινε ανταποκριτής του σταθμού Fox News.

Melania Knauss

Η Μελάνια ακολουθεί το ίδιο μοτίβο της γυναίκας που φαίνεται να εκτιμά ο Ντόναλντ Τρούμπα - όμορφο να κοιτάζει, να μοιάζει με νοημοσύνη για να το συνοδεύει. Είναι μια κοσμική γυναίκα, αρθρωτή και έξυπνη, παρά το πώς μπορεί να εμφανιστεί. Ένα πρώην μοντέλο στην πατρίδα της Σλοβενίας, είναι γνωστό για την αγάπη της για την πλαστική χειρουργική και τις χειρουργικές βελτιώσεις που είχε.

Ντόναλντ Trump 10

Πηγή: Πιο κοντά στην εβδομάδα

Η Melania και ο Donald Trump λέγεται ότι ξεκίνησαν να χρονολογούνται κάποια στιγμή στη δεκαετία του 1990 και μερικές αναφορές υποδεικνύουν ακόμη ότι το Trump θα μπορούσε να είχε παντρευτεί με την προηγούμενη σύζυγό του, Marla Maples, όταν το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά και η χημεία τους πυροδότησε. Λίγο μετά το διαζύγιό του, το Trump άρχισε να εγκρίνει επίσημα την καριέρα της Melania και την πήρε μαζί του όταν εμφανίστηκε σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές. Αυτό ήταν που οδήγησε σε εισροή προσφορών μοντέλων για τη Melania και η καριέρα της ξεκίνησε για άλλη μια φορά.

Το ζευγάρι έπρεπε να παντρευτεί το 2005, αν και η μέρα γνώρισε το δίκαιο μερίδιο της αντιπαράθεσης. Ο γάμος τους, μια αρκετά πλούσια υπόθεση, συγκρίθηκε με την πρώτη ημέρα του γάμου του, με την πρώην σύζυγο Ivana.

Ντόναλντ Trump 9

Πηγή: StyleCaster

Αν και μια πολύ έξυπνη γυναίκα, η Melania φαίνεται να έχει επιλέξει ΔΕΝ να ηγηθεί με τον επιχειρηματικό της εγκέφαλο. Είχε ένα παιδί με το Trump, μια απόφαση που πήρε πολύ χρόνο και η προηγούμενη ζωή της φαίνεται να είναι κάπως μυστήριο. Δεν υπάρχουν πολλές πρώτες φωτογραφίες της πρώτης κυρίας, αλλά φαίνεται ότι ο κατάλογος πλαστικής χειρουργικής είναι αρκετά εκτεταμένος. Οι επαγγελματίες πλαστικοί χειρουργοί έρχονται για να επιβεβαιώσουν ότι μοιάζει να έχει τουλάχιστον δύο χειρουργικές επεμβάσεις στη μύτη της και επίσης εμφυτεύματα στα μάγουλά της, δίνοντάς της αυτή την εμφάνιση που έχει γίνει διάσημη. Υπάρχουν επίσης αναφορές ότι η Μελάνια και η Ιβάνκα, η κόρη του Trump με την Ιβάνα, μοιράζονται ίσως τον ίδιο πλαστικό χειρουργό. Αυτή η φήμη έχει τροφοδοτηθεί περαιτέρω από το γεγονός ότι η μύτη της Ιβάνκα μοιάζει τώρα πολύ παρόμοια με την Melania's, και δεν υπήρξε κανένα μυστικό από τις προηγούμενες αποτυχημένες προσπάθειες ρινοπλαστικής της Ivanka.

Donald Trump - Μαθήματα που μάθαμε

Αυτές τις μέρες, ο Donald Trump προσπαθεί να κρατήσει την προσωπική του ζωή προσωπική, κάτι που απέτυχε να κάνει κάποιες φορές καθ 'όλη τη διάρκεια του προηγούμενου μέρους της σταδιοδρομίας και της ζωής του στο προσκήνιο. Η φήμη του προηγείται, ακόμα και σήμερα, αλλά φαίνεται ότι μπορεί να έχει μάθει από τα μαθήματά του. Η σχέση του με τη Μάρλα και το διαζύγιο που ακολούθησε από την Ιβάνα εμπόδισε σίγουρα την πρόοδό του κάπως, και τουλάχιστον, έσβησε λίγο την εμπιστοσύνη του. Είναι απλώς ένας τακτικός άνθρωπος, όπως εσείς και εγώ, και είναι ένοχος για να κάνει λάθη που έκαναν πολλοί από εμάς. Έχουν υπάρξει μηδενικές αναφορές ότι το Trump είναι πάντα άπιστο στη Melania και αυτό συμβαίνει παρά τις εκατοντάδες και χιλιάδες γυναίκες που ρίχνουν τον εαυτό του.

Donald Trump - Προεδρία

Όταν ο Ομπάμα ήταν ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Donald Trump τον εξέφρασε πολύ δημοφιλές για το γεγονός ότι ήταν τόσο μυστικός για πολλά πράγματα, παρόλο που υποσχόταν να είναι απόλυτα διαφανής. Όταν ξεκίνησε αυτό το «vendetta», ο τύπος πήγε στην πόλη για την προσωπική ζωή του Trump, διακοσμώντας μερικές ιστορίες και φτιάχνοντας τελείως άλλους και φάνηκε ότι πολλοί εξακολουθούσαν να επικεντρώνονται πολύ στην υπόθεση με τη Marla και το γεγονός ότι δεν ήταν περισσότερο "οικογενειακός άνθρωπος". Αυτό, σε συνδυασμό με το χρέος που βίωσε, έχει βρεθεί μαζί για να βγάλει μια εσφαλμένη αντίληψη ενός ανθρώπου που αποδεικνύει την πραγματική αλήθεια είναι ακριβώς αυτό - μια παρανόηση. Το γεγονός είναι το θέμα αυτό - ο Donald Trump είναι ένας άνθρωπος που ξέρει τι θέλει και φαίνεται να ξέρει πώς να πάει εκεί έξω και να το πάρει. Ήθελε πλούτο και φήμη και έτσι πήγε εκεί για να πάει και να το πάρει. Ήθελε την Προεδρία και βγήκε εκεί και το πήρε.

Ντόναλντ Trump 11

Λέει κάτι σε ένα από τα βιβλία του και φαίνεται να συνοψίζει τη στάση του Trump για τα πράγματα αρκετά ωραία:

"Ο άγνοια θα επισημάνει τις αποτυχίες ενός ανθρώπου και θα μείνει μπροστά τους, αλλά ο επιτυχημένος θα συνειδητοποιήσει ότι όλοι έχουν αποτυχίες στη ζωή και είναι αυτό που κάνει κανείς για την αποτυχία που κάνει ή σπάει ένα άτομο".

Το Trump έχει γίνει Πρόεδρος που κάποιοι μπορεί πραγματικά να συσχετιστούν, πηγαίνοντας στον ίδιο τρόπο σκέψης με τον Ρόναλντ Ρέιγκαν και μειώνοντας τους φόρους που καταβάλλουν οι τεράστιες ποσότητες Αμερικανών πολιτών της εργατικής τάξης. Είναι κάτι που λειτούργησε καλά με τον Reagan στην εξουσία, αλλά πολλοί αναρωτιούνται εάν το Trump έχει αυτό που χρειάζεται για να θέσει αυτές τις θεωρίες και ιδέες στην πράξη. Υπάρχουν ακόμη και κάποιοι που θα πρότειναν να δουλέψετε για την Προεδρία ήταν απλώς μια άλλη ταινία PR - ένας τρόπος για να τονωθεί η επιχείρησή του, αλλά και δεσμοί με άλλα έθνη.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο - ό, τι νομίζετε για τον Πρόεδρο Donald Trump, είναι εδώ για να μείνει.

Leave A Comment

8 + 1 =