Όνειρα Σχετικά με το Throwing Up | progressivenewsdaily.info

Όνειρα Σχετικά με το Throwing Up

Όταν έχετε όνειρα να πετάξετε, ξυπνάτε να αισθάνεστε απαίσια. Συχνά, τα όνειρα για εμετό δείχνουν ότι είστε δυσαρεστημένοι με τη ζωή εντελώς. Μπορούν επίσης να υποδεικνύουν ότι είστε υπερ-επιδοκιμάζουν με κάποιο τρόπο. Ίσως βάζετε υπερβολική προσπάθεια στην εργασία, την άσκηση ή το φαγητό σας. Εξαιτίας αυτού, το υποσυνείδητο μυαλό σας προσπαθεί να σας πω ότι κάνετε πάρα πολλά και πρέπει να το μειώσετε. Το ρίξιμο σε ένα όνειρο μπορεί να αντιπροσωπεύει την περιοχή στην οποία βαρεθείτε και μπορεί να είναι μια προειδοποίηση να μην αναλάβετε πάρα πολύ επιπλέον εργασία στο μέλλον.

ρίψη up

Τι μπορεί να συμβεί στα όνειρα για το ρίξιμο?

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να συμβούν στα όνειρα για να πετάξουν. Μπορεί να είχατε τροφική δηλητηρίαση ή να είστε πολύ μεθυσμένος στο όνειρο. Μπορεί να έχετε κάνει έμετο μόνο επειδή αισθανθήκατε άρρωστος. Μπορείτε να κάνετε εμετό στο όνειρο επειδή μυρίζετε ή βλέπετε κάποιον άλλο να κάνει εμετό. Μπορεί να οφείλεται στο μεγάλο φαγητό, το αηδιαστικό μπάνιο ή το άρωμα του εμετού. Μπορεί να έχετε κάποιον άλλο να σας ρίξει επάνω σας μπορεί να έχετε παίξει μια φάρσα με ψεύτικο εμετό. Μπορεί να ανησυχείτε για έναν φίλο που είναι βουλιμική ή πάσχετε από βουλιμία τον εαυτό σας.

Τα όνειρα για το ρίξιμο μπορεί να είναι κάπως θετικά ανάλογα με τις περιστάσεις. Εάν καθαρίσατε τον εμετό ή παρατήρησα τα μαλλιά κάποιου όταν έκαναν έμετο, μπορεί να έχει θετικό νόημα. Μπορεί επίσης να είναι θετικό εάν βοηθήσατε κάποιον όταν έκαναν εμετό.

Τι σημαίνει αυτό όταν έχετε τα όνειρα για το ρίξιμο?

Εάν ρίχνετε ένα περίεργο αντικείμενο, μπορεί να συμβολίζει κάτι που κατευθύνει το δρόμο σας στη ζωή. Εάν ρίξετε ασήμι, υποτίθεται ότι είναι ένα σημάδι ότι εσείς ή κάποιος κοντά σας θα είστε έγκυος. Εάν ρίξετε τα κοιλώματα ενός φρούτου, δείχνει ότι αισθάνεστε ένοχοι για κάτι που έχετε κάνει. Εάν ρίξετε κάτι πολύτιμο όπως νομίσματα, κοσμήματα ή μαργαριτάρια, δείχνει ότι ένα νομισματικό απίθανο είναι το κεφάλι σας.

Όταν ονειρεύεστε ότι κάνετε εμετό, μπορεί επίσης να δείξετε ότι προσπαθείτε να καθαρίσετε κάποιο είδος ανεπιθύμητης ενέργειας ή προβλήματος από τη ζωή σας. Μπορεί να αντιμετωπίζετε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα ή μια συναισθηματική κατάσταση. Μερικές φορές, αυτά τα όνειρα μπορούν να δείξουν ότι έχετε μια υπερβολή στη ζωή σας. Μπορεί να σχετίζεται με την υπερβολική κατανάλωση ή την υπερβολική κατανάλωση τροφής. Είναι πάντα δυνατό να έχετε πάρα πολύ καλό πράγμα, έτσι ώστε αυτά τα όνειρα μπορεί να προσπαθούν να σας πουν να περιορίσετε την πρόσληψη σας σε κάποια περιοχή της ζωής σας.

Όταν καθαρίζετε το εμετό του άλλου στο όνειρο, δείχνει ότι είστε φροντιστής. Το ίδιο νόημα ισχύει και αν φροντίζετε κάποιον που είναι άρρωστος ή κρατά πίσω τα μαλλιά του. Πρέπει να είστε προσεκτικοί, όμως, επειδή είναι πολύ εύκολο να επωφεληθείτε εάν είστε φροντιστής.

Εάν εμετό σε ένα όνειρο σε ένα βρώμικο μπάνιο ή σε κάποιον άλλο, αντιπροσωπεύει το ταμπού. Μπορεί να σημαίνει ότι τα ταμπού εμπνέουν τόσο την περιέργεια όσο και την αηδία μέσα σε αυτό. Η αντίδρασή σας στον εμετό μπορεί να σας δείξει πώς κρυφά αισθάνεστε για το ταμπού. Εξετάστε αν κοιτάτε μακριά με απόρριψη ή δεν μπορείτε να κοιτάξετε μακριά από το εμετό.

Ο έμετος σε ένα όνειρο μπορεί να σχετίζεται με προβλήματα φαγητού ή υπερβολική κατανάλωση. Μπορεί να είναι επειδή καθαρίζετε το χάος κάποιου άλλου ή είστε υπερβολικά επιδοκιμασμένοι στην ευχαρίστηση. Μπορεί να δείξει ότι έχετε πάρα πολύ καλό πράγμα. Αυτός ο τύπος ονείρου μπορεί επίσης να δείξει ότι έχετε έντονη ενοχή επειδή δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα δικά σας προβλήματα.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map