Όνειρο μέσα σε ένα όνειρο

Όταν έχετε ένα όνειρο μέσα σε ένα όνειρο, μπορεί να είναι ενοχλητικό. Αισθάνεσαι σαν να είσαι στην αρχή και να αγωνίζεσαι να περάσεις μέσα από κάθε στρώση. Μερικές φορές, ονειρεύεστε ότι ξυπνάτε. Τότε, συνειδητοποιείς ότι είσαι ακόμα κοιμάται και όνειρα ότι ξυπνήσατε, αλλά ποτέ δεν το κάνατε ποτέ. Συνεχίζετε να περνάτε από στρώματα ονείρων καθώς παλεύετε να ξυπνήσετε, αλλά συνεχίζετε να υπάρχουν σε μια κατάσταση ονείρου.

Τι σημαίνει να έχεις ένα όνειρο μέσα σε ένα όνειρο?

Όνειρο μέσα σε ένα όνειρο

Έχοντας ένα όνειρο μέσα σε ένα όνειρο είναι μια ενδιαφέρουσα επίδειξη για το τι μπορεί να κάνει το υποσυνείδητο μυαλό σας. Συχνά, δείχνει κάτι που το υποσυνείδητό σας προσπαθεί να πει το ξύπνημα μυαλό σας. Μπορεί να είναι ένας τρόπος για το υποσυνείδητό σας να αλλάξει το πλαίσιο ή το χρονικό πλαίσιο του αρχικού ονείρου. Το δεύτερο όνειρο μπορεί να σας δώσει περισσότερο περιβάλλον για το αρχικό όνειρο ή να δείξετε τι συμβαίνει μετά το τέλος του ονείρου.

Μια πιθανή εξήγηση είναι ότι το υποσυνείδητό σας προσπαθεί να προσθέσει νέες λεπτομέρειες στο αρχικό όνειρο. Υπάρχει κάτι που το υποσυνείδητό σας θέλει να δώσετε προσοχή, γι 'αυτό σας δίνει ένα άλλο όνειρο αντ' αυτού. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι το εσωτερικό μυαλό και το πνεύμα σας προσπαθούν να μεταδώσουν σημαντικές πληροφορίες.

Μια άλλη επιλογή είναι ότι το μυαλό σας προσπαθεί να σας δείξει πρόσθετα σενάρια. Αντί να σας δείξουμε έναν τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να διαδραματίσει ένα γεγονός, σας δείχνει και μια δεύτερη επιλογή. Το υποσυνείδητό σας μπορεί επίσης να προσπαθεί να σας κάνει να αμφισβητήσετε την πραγματικότητά σας. Θα μπορούσε να πει ότι όλη σου η ύπαρξη είναι υποκειμενική, έτσι ώστε να έχεις τη δύναμη να αλλάξεις τον συνειδητό σου κόσμο. Μια διαφορετική στάση ή προοπτική σε μια κατάσταση μπορεί να σας κάνει να βλέπετε την κατάσταση διαφορετικά. Εξαιτίας αυτού, μπορείτε να αναμορφώσετε συνειδητά την πραγματικότητά σας. Το υποσυνείδητο μυαλό σας μπορεί να προσπαθεί να σας πει ότι έχετε τη δύναμη να είστε χαρούμενοι ή λυπημένοι γιατί είναι μόνο για την προοπτική σας.

Το δεύτερο όνειρο θα μπορούσε να αποτελεί εκτροπή από το αρχικό όνειρο. Θα μπορούσε επίσης να προσθέσει σε αυτό που το αρχικό όνειρο σημαίνει. Για να καταλάβετε τι σημαίνει, πρέπει να εξετάσετε τι συμβαίνει και στα δύο όνειρα και πώς σχετίζεται με τη ζωή σας που ξυπνάτε.

Λήψη δράσης στο όνειρό σας μέσα σε ένα όνειρο

Αν είχατε μόνο ένα όνειρο, θα μπορούσατε γρήγορα να το ξεχάσετε και να προχωρήσετε. Δίνοντας δύο όνειρά σας, το υποσυνείδητό σας αναγκάζει να δώσετε προσοχή. Θα πρέπει να ακούσετε το όνειρο και να καθορίσετε τι σημαίνει αυτό. Οποιοδήποτε πρόβλημα ή κατάσταση φέρνει επάνω, θα πρέπει να υπολογίσετε έναν τρόπο να το επιλύσετε. Θα μπορούσε να είναι μια αντανάκλαση σχετικά με το τι θα ζήσετε στην πραγματική ζωή. Η πτυχή του διπλού ονείρου μπορεί να δείξει ότι έχετε ένα πρόβλημα με το διαχωρισμό των διαφόρων τμημάτων της ζωής σας. Διαχωρίζετε αυτά τα διαφορετικά μέρη, αλλά είναι στην πραγματικότητα διασυνδεδεμένα. Τα όνειρα μπορεί να προσπαθούν να σας πουν ότι πρέπει να καταλάβετε πώς είναι όλα συνδεδεμένα, αν θέλετε να προχωρήσετε ποτέ στη ζωή σας.

Μια άλλη πτυχή ενός ονείρου μέσα σε ένα όνειρο είναι ότι σας κρατά από το να ξυπνάτε. Είναι ένας μηχανισμός που το υποσυνείδητο μυαλό σας χρησιμοποιεί για να σας κρατήσει από το ξύπνημα. Σε αυτό το νέο κράτος, είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε κρυφά ζητήματα που πρέπει να αναγνωρίσετε και να επιλύσετε στη ζωή σας.

Μερικές φορές, ένα όνειρο μέσα σε ένα όνειρο είναι μια ψεύτικη αφύπνιση. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορεί να μην σημαίνει τίποτα πολύ σημαντικό. Πολλοί άνθρωποι βιώνουν αυτήν την ψεύτικη αφύπνιση όταν είναι πολύ κουρασμένοι. Το υποσυνείδητό σας θέλει να σας δώσει τα υπόλοιπα που χρειάζεστε, έτσι σας εμποδίζει πραγματικά να ξυπνήσετε. Εάν αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχετε ένα όνειρο μέσα σε ένα όνειρο, θα πρέπει να βρείτε τρόπους για να έχετε αρκετό ύπνο. Μόλις είστε καλά ξεκουρασμένος, το όνειρο μέσα σε ένα όνειρο μπορεί να εξαφανιστεί μόνο του.

Ενώ χρειάζεστε ύπνο μπορεί να είναι ο λόγος που έχετε ψεύτικη αφύπνιση, άλλοι πιστεύουν ότι αυτό το ημι-φανταστικό όνειρο είναι μια μεταφορά για την ανθρώπινη κατάσταση. Το όνειρό σας μπορεί να αντιπροσωπεύει αυτό που σε κάνει ανθρώπινο. Είναι μια ευκαιρία να εμβαθύνουμε στην ανθρώπινη λογική και κατανόηση. Είναι βασικά μια ευκαιρία για σας να αλλάξετε την αντίληψή σας και την πραγματικότητα που αντιμετωπίζετε σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Μερικές φορές, αυτός ο τύπος ονείρου δείχνει επίσης ότι δεν δίνετε προσοχή στην καθημερινότητά σας. Αφήνετε μερικές από τις υποθέσεις σας να αναστατωθούν και δεν δίνουν προσοχή στα πράγματα μπροστά σας. Συχνά, αυτό το είδος ονείρου θα σας δείξει επίσης συναισθήματα που δεν επιθυμείτε να αναγνωρίσετε. Εξαιτίας αυτής της πτυχής, η κατάσταση όταν «ξυπνάς» στο όνειρο είναι άκρως ενημερωτική.

Εάν ενδιαφέρεστε να έχετε τα ευδιάκριτα όνειρα, ένα όνειρο μέσα σε ένα όνειρο είναι ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε. Για να έχετε ένα όνειρο μέσα σε ένα όνειρο, πρέπει να αναγνωρίσετε ότι ονειρεύεστε. Αυτό είναι το πρώτο βήμα προς την πραγματικότητα να μπορέσετε να ελέγξετε τι συμβαίνει στα όνειρά σας. Σε αυτή την κατάσταση, μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας προς την κατεύθυνση της ύπαρξης διαυγών ονείρων.

Leave A Comment

+ 45 = 47