Πώς να μην φροντίζουν τι σκέφτονται άλλοι

Η φροντίδα πάρα πολύ για το τι σκέφτονται οι άλλοι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μειώσετε την εμπιστοσύνη σας και να σας ενοχλήσετε. αλλά πώς μπορείτε να σταματήσετε να νοιάζεστε τόσο πολύ για τις σκέψεις και τις απόψεις τους; Είναι πιο εύκολο από ό, τι νομίζετε. Ακολουθήστε αυτά τα 12 εύκολα βήματα για να μην φροντίζετε και να ζήσετε μια ευτυχισμένη και εκπληρωμένη ζωή που είναι πρακτικά άγχος!

Είμαστε όλοι σε αυτήν την κατάσταση πριν: ίσως ένας φίλος μας είπε ότι ο φίλος της δεν την αρέσει ή το ακούμε από το στόμα κάποιου που δεν μας αρέσουν για κάποιο λόγο. Ναι, είναι αρκετά ενοχλητικό στην αρχή. Σκέφτεστε, "Γιατί; Πώς θα μπορούσαν να μην με συμπαθήσουν; "Αν έχετε κουραστεί να αισθάνεστε αναστατωμένοι από την κρίση των άλλων ανθρώπων, πρέπει να μάθετε πώς να δεν Φροντίδα. Πιστέψτε με - θα αισθανθείτε εκατομμύρια φορές καλύτερα.

Πώς να μην φροντίζουν τι σκέφτονται άλλοι

Συνειδητοποιήστε ότι όλοι σας πηγαίνουν να σας κρίνουν

Είναι μάλλον ατυχές, αλλά είναι ανθρώπινη φύση για τον άνθρωπο να κρίνει ο ένας τον άλλον. Το κάνουμε πάντα, όλη την ώρα, ακόμα και όταν δεν μπορούμε καν να συνειδητοποιούμε ότι το κάνουμε. Το πρώτο βήμα στη μάθηση να μην νοιάζεστε τι σκέφτονται οι άλλοι για σας είναι να συνειδητοποιήσετε ότι πάντα θα κρίνετε από τους γύρω σας και ότι πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε γι 'αυτό. Είτε σας κρίνουμε από την εμφάνισή σας, την προσωπικότητά σας ή το παρελθόν σας, στο τέλος της ημέρας θα κριθείτε για κάτι μεγάλο ή μικρό.

Εάν κάποιος δεν σας αρέσει, μετακινηθείτε

Ακόμα κι αν δεν κάνετε τίποτα λάθος σε κάποιον, θα υπάρχει πάντα εκείνο το πρόσωπο που δεν σας αρέσει επειδή είστε εσείς. Θα μπορούσε να είναι κάτι το (ηλίθιο), καθώς δεν τους αρέσει ο ήχος της φωνής σας, που αστείοτε πάρα πολύ, ή τα μαλλιά σας είναι ένα χρώμα που δεν τους αρέσει. Το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν κάποιος σας κρίνει και δεν σας αρέσει για οποιονδήποτε λόγο είναι να προχωρήσετε απλά. Δεν σας αρέσουν, δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε γι 'αυτό και δεν αξίζουν τον χρόνο ή την ενέργεια. Ξεχάστε αυτά και προχωρήστε στο βήμα 3.

Περιπλανηθείτε στον εαυτό σας με ανθρώπους που σας αγαπούν

Όταν είστε περιτριγυρισμένοι από ανθρώπους που δεν κάνουν τίποτα εκτός από την αγάπη σας και σας αρέσουν για το ποιοι είστε, δεν θα αισθανθείτε τόσο κακός όταν διαπιστώσετε ότι κάποιος σας κρίνει και δεν σας αρέσει αυτό που έχουν δει ή ακούσει.

Το να είσαι κοντά σε εκείνους που σε ανυψώνεις αντί να σε σκίρεις είναι ένας σίγουρος τρόπος να αυξήσεις την εμπιστοσύνη σου και να σε αφήσεις να επικεντρωθείς περισσότερο στα χαρούμενα και χαρούμενα πράγματα στη ζωή παρά στην αρνητικότητα που μπορεί κάποιος να έχει όταν σε κρίνει.

Πώς να μην φροντίζουν τι σκέφτονται άλλοι

Μιλήστε με τους φίλους και την οικογένεια

Εκτός από την απλή ευτυχία και την εκπλήρωση του να είστε γύρω από τους ανθρώπους που σας αγαπούν περισσότερο, ένας άλλος λόγος για τον οποίο περιβάλλετε τον εαυτό σας με αυτούς τους ανθρώπους είναι ότι σας δίνει την ευκαιρία να μιλήσετε για τα προβλήματα και τις ανασφάλειες σας με έναν ασφαλή και εμπιστευτικό τρόπο.

Εάν αγωνίζεστε με το γεγονός ότι οι άνθρωποι σας κρίνουν, ανοίξτε έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας και αφήστε τον εαυτό σας να μιλήσει ελεύθερα για το θέμα. Το άτομο με το οποίο μιλάτε σίγουρα θα σας προσφέρουμε κάποιες καλές συμβουλές και θα σας υπενθυμίσω ότι δεν σας ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι. Επίσης, πιθανότατα θα σας ανυψώσουν, μιλώντας για τα θετικά στοιχεία σε εσάς και τη ζωή σας.

Συνειδητοποιήστε ότι το παρελθόν δεν θα αλλάξει ποτέ

Ένα πράγμα που οι άνθρωποι αγαπούν να κρίνουν για τους άλλους είναι το παρελθόν τους. Αλλά τι μπορείτε να κάνετε σχετικά με αυτό; Εχουμε όλα έκανε λάθη στη ζωή μας, είτε ήταν μικροσκοπικές λεπτομέρειες είτε μεγάλες εκρήξεις. Αλλά στο τέλος της ημέρας, όλοι έχουμε αυτό το κοινό: υπάρχει ένα μέρος του παρελθόντος μας για το οποίο δεν είμαστε υπερήφανοι. Αν κάποιος σας κριθεί για το παρελθόν σας, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι είναι στο παρελθόν και δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε γι 'αυτό τώρα. Δεν μπορείτε να αλλάξετε το παρελθόν, αλλά βεβαίως μπορείτε να κάνετε το μέλλον πιο φωτεινό και καλύτερο. Αν κάποιος θέλει να σας κρίνει και να σας σπάσει για το παρελθόν σας, αφήστε το να πάει. Έχει γίνει και πάνω με!

Πώς να μην φροντίζουν τι σκέφτονται άλλοι

Μην αντιδράτε στην κρίση και τα σχόλιά τους

Αντιδρώντας σε αυτό που οι άνθρωποι έχουν να πουν ή να σκέφτονται μόνο τους δείχνει ότι δεν είστε αρκετά βέβαιοι στον εαυτό σας για να συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχουν σημασία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το κουνήσετε και μην το αφήσετε να σας ενοχλήσει. Αυτό τους δείχνει (και όλους τους άλλους) ότι δεν χρειάζεται να χάνετε χρόνο και ενέργεια πάνω τους και ότι είστε ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας, ανεξάρτητα από το τι σκέφτεται κάποιος άλλος.

Μην είστε γύρω από αρνητικούς ανθρώπους

Αναφέρθηκαν προηγουμένως πώς πρέπει να είστε μόνο γύρω από τους ανθρώπους που σας αγαπούν περισσότερο και δεν σας κρίνουν. αυτό το βήμα απλώς επαναλαμβάνει το γεγονός ότι πρέπει ΜΟΝΟ να είστε γύρω από αυτά τα άτομα. Εάν διαπιστώσετε ότι κάποιος σας κρίνει αρνητικά και έχει αρνητικό αντίκτυπο σε εσάς, διαγράψτε τα από τη ζωή σας εντελώς.

Η απαλλαγή από τους τοξικούς ανθρώπους στη ζωή σας είναι ένας εύκολος τρόπος να μην νοιάζεται κανείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι, καθώς θα είστε πολύ χαρούμενοι με την εκπλήρωση και την εμπιστοσύνη από τον κύκλο των φίλων σας και της οικογένειας. Παρατηρήστε ένα τεράστιο βάρος που έχει ανυψωθεί από τους ώμους σας απλά αφαιρώντας αυτό το υπερβολικό «βάρος» στη ζωή σας. Είναι πραγματικά μια ζωή και θα χαρούμε να το κάνατε.

Καταλάβετε ότι δεν είστε τέλειοι

Η σκέψη ότι είστε κάποιος που δεν πρέπει να κρίνετε είναι απλώς γελοίο. Νομίζω ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε με τη δήλωση ότι «κανείς δεν είναι τέλειος». και ναι, αυτό σας συμπεριλαμβάνει.

Ονειρευόμενος ότι είσαι τέλειος άνθρωπος και κανείς δεν έχει τίποτα να σου κρίνει είναι μια συνταγή για καταστροφή. Συνειδητοποιήστε εδώ, τώρα, ότι δεν είστε τέλειοι. Δεν είσαι ποτέ τέλειος και ποτέ δεν θα είσαι. Η συνειδητοποίηση αυτού του γεγονότος θα σας επιτρέψει να καταλάβετε γιατί κάποιος μπορεί να σας κρίνει, ακόμα και αν δεν σας αρέσει.

Πώς να μην φροντίζουν τι σκέφτονται άλλοι

Αποκτήστε κάποια εμπιστοσύνη

Βέβαιοι ότι οι άνθρωποι δεν με νοιάζουν τι σκέφτονται οι άλλοι γι 'αυτούς. είναι τόσο απλό. Αλλά αν λείπει η εμπιστοσύνη, κάθε λέξη ή σκέψη που έχει κάποιος για σένα θα σας επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό. Στην πραγματικότητα, όταν δεν έχετε καμία εμπιστοσύνη, μπορείτε ακόμη και να αρχίσετε να σκέφτεστε ότι οι άνθρωποι είναι αρνητικοί απέναντι σας - όταν δεν είναι.

Πώς μπορείτε λοιπόν να οικοδομήσουμε εμπιστοσύνη όταν λείπετε σε αυτό το τμήμα; Είναι απλούστερο από ό, τι νομίζετε:

  • Πείτε κάτι όμορφο για τον εαυτό σας στον καθρέφτη κάθε μέρα. Γράψτε αυτά τα σχόλια κάτω και κρατήστε τα κοντά σας όπου μπορείτε να τα διαβάσετε συχνά. Κάνετε ένα νέο θετικό σχόλιο για τον εαυτό σας κάθε μέρα και σύντομα θα διαπιστώσετε ότι αγαπάτε τον εαυτό σας για πολλούς διαφορετικούς λόγους και δεν έχετε κανένα λόγο να αισθανθείτε άσχημα.
  • Εργαστείτε για τα πράγματα που αισθάνεστε ότι πρέπει να αλλάξετε. Ίσως δεν είστε ο καλύτερος φίλος στον κόσμο, πρέπει να μελετήσετε σκληρότερα για καλύτερες ποιότητες ή να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες για να αισθανθείτε το καλύτερο. Ό, τι νομίζετε ότι πρέπει να εργαστείτε, αρχίστε να εργάζεστε πάνω τους, ώστε να αισθάνεστε ακόμα καλύτερα για τον εαυτό σας.
  • Κατακτήστε το μυαλό σας με δραστηριότητες διασκέδασης με τους φίλους σας. Διασκεδάζοντας, απολαμβάνοντας τη ζωή και το γέλιο συχνά είναι ο καλύτερος τρόπος να νιώσετε απολύτως καταπληκτικός για τον εαυτό σας. Βγείτε από το σπίτι πιο συχνά και απολαύστε τη ζωή! Θα έχετε λιγότερο χρόνο για να είστε αδιάφοροι με τον εαυτό σας και λιγότερο χρόνο για να ανησυχείτε για τις απόψεις άλλων ανθρώπων.
  • Δοκιμάστε κάτι νέο όσο μπορείτε. Αν θέλετε να πάρετε μια νέα τάξη και να μάθετε μια νέα ικανότητα, κάντε το! Αν θέλετε να κάνετε κάτι τολμηρό για να πάρετε τις συγκινήσεις σας, κάντε το! Οτιδήποτε ολοκληρώνετε στη ζωή, θα προσθέσετε μόνο τα επίπεδα εμπιστοσύνης σας, επιδιώκοντας έτσι νέα πράγματα και προσπαθήστε να κάνετε όσο μπορείτε στη ζωή.

Γνωρίστε ότι η ζωή συνεχίζεται

Έτσι δεν σας αρέσει και σας κρίνουν για τα μικρότερα πράγματα. Ω, και εκείνος ο άλλος τύπος εκεί; Σας κρίνει για το παρελθόν σας. Αλλά στο τέλος της ημέρας η ζωή συνεχίζεται ανεξάρτητα από το τι σκέφτονται. Συνεχίστε, αφήστε τους να μιλήσουν ή να σκεφτούν ό, τι θέλουν για εσάς. Ο κόσμος συνεχίζει να γυρίζει και οι μέρες περνούν. Δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε γι 'αυτό ούτως ή άλλως, οπότε μην επιτρέπετε να φτάσει σε σας.

Πώς να μην φροντίζουν τι σκέφτονται άλλοι

Σταματήστε να σκέφτεστε Είστε τόσο σημαντικοί

Μισώ να το πω αυτό, αλλά εάν είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους που συνεχώς σκέφτονται ότι οι άνθρωποι τους κρίνουν για κάθε μικρό πράγμα που κάνουν, μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα. και αυτό το πρόβλημα νομίζετε ότι είστε ΠΟΛΥ σημαντικότερος από ότι πραγματικά είστε.

Και εμπιστευθείτε, δεν είμαι εδώ λέγοντας ότι δεν είστε σημαντικοί και ειδικοί - επειδή είστε! Αλλά δεν είστε τόσο σημαντικοί που κανείς δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει από το να καθίσει γύρω και να σας κρίνει για ό, τι έχετε κάνει ή για το πώς ήθελε ή πώς ενεργείτε.

Το γεγονός είναι ότι οι άνθρωποι πάντοτε θα σας κρίνουν, το έχουμε συζητήσει. Αλλά το ήμισυ του χρόνου είναι όλα στο μυαλό σου. Οι άνθρωποι είναι περισσότερο κατειλημμένοι από τη ζωή τους για να μην κάνουν τίποτα, αλλά να είναι αρνητικοί για εσάς.

Ρωτήστε τον εαυτό σας ειλικρινά: Γιατί πρέπει να φροντίζετε τι πιστεύουν οι άλλοι?

Ήρθε η ώρα να καθίσετε και να έχετε μια συνειδητοποίηση με τον εαυτό σας. Εάν θέλετε να μάθετε να μην νοιάζεται για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσάς, πρέπει πραγματικά να αναρωτηθείτε αυτό το συναρπαστικό ερώτημα: ΓΙΑΤΙ θα πρέπει να σας ενδιαφέρει τι σκέφτονται οι άλλοι; Είσαι σπουδαίος άνθρωπος και κάνεις το καλύτερο σου στη ζωή, έτσι; Μπορεί να έχετε κάνει λάθη στην πορεία, ναι, αλλά ακόμα και τότε, έχει σημασία; Φυσικά και όχι!

Σκεφτείτε το μακρύ και σκληρό και σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν πρέπει να έχει σημασία τι πρέπει να σκεφτούν οι άλλοι. Είναι χάσιμο χρόνου, ενέργειας και συναισθημάτων, όταν θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε όλα αυτά σε ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.

Δεν φροντίζετε τι πιστεύουν οι άλλοι είναι στην πραγματικότητα απλούστερη από ό, τι νομίζατε, ε; Stick από τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για εσάς και να επενδύσετε το χρόνο και την ενέργεια σας στον εαυτό σας και πάνω τους. Αποκτήστε κάποια εμπιστοσύνη, συνειδητοποιήστε ότι η κρίση είναι μέρος της ανθρώπινης φύσης και μάθετε να λέτε απλώς "Ποιος νοιάζεται"?!

Πώς αισθάνεστε για τους ανθρώπους που σας κρίνουν; Πώς σταματήσατε να φροντίζετε τι σκέφτονται οι άλλοι για σας; Μοιραστείτε τις ιστορίες σας παρακάτω, ώστε να μάθουμε ακόμα περισσότερους τρόπους να μην νοιάζεστε!

Leave A Comment

42 − = 39