Τι σημαίνει αυτό όταν ονειρεύεστε για κάποιον;

Τα όνειρα είναι μυστηριώδη. Ανοίγουν μια σφαίρα ακραίας περιέργειας και περίεργων ιδιοτήτων που εμείς ως άνθρωποι πάντα προσπαθούμε να αποκωδικοποιήσουμε. Και όταν ρίχνετε ορισμένους ανθρώπους και γεγονότα στο μίγμα, τα όνειρα γίνονται όλο και πιο εκπληκτικά και αμφισβητήσιμα. Ποια είναι αυτά τα μηνύματα που κρύβονται στα όνειρά μας που προσπαθούν να μας πουν, ούτως ή άλλως; Εάν αναρωτιέστε τι μπορεί να σημαίνει όταν ονειρεύεστε για κάποιον, εδώ είναι μερικές απαντήσεις:

2b193f051640a0fce35da3d62ae16842

Dreaming About Someone:

Όνειρα About Someone

Υπάρχουν πολλοί, πολλοί λόγοι για τους οποίους εσείς θα μπορούσε να ονειρεύεστε για κάποιον συγκεκριμένα. Τι υποσυνείδητο μυαλό σας προσπαθεί να σας πω; Ο απλούστερος λόγος μπορεί να είναι ότι απλά κοιμήσατε ενώ σκεφτόσαστε αυτό το συγκεκριμένο άτομο. Είναι φυσικό να τις σκεφτήκατε ενώ κοιμηθήκατε και βρήκαν τον τρόπο τους μέσα στο μοτίβο ύπνου σας. Ένας άλλος απλός λόγος είναι ότι σκεφτόσαστε αυτό το άτομο πολύ- ίσως ακόμα περισσότερο από ό, τι θα έπρεπε να είσαι. Έχουν στο μυαλό σας για αρκετό χρόνο όλη την ημέρα, έτσι φυσικά θα ήταν στις σκέψεις σας στα υποσυνείδητα όνειρά σας επίσης.

Από την άλλη πλευρά, το όνειρό σας μπορεί να μην είναι καν για αυτό το άτομο. Μπορεί να είναι κάτι πολύ πιο βαθύ. Για παράδειγμα, μπορεί να ονειρεύεστε για ορισμένες ιδιότητες την προσωπικότητα αυτού του ατόμου: περνάτε από μια αγχωτική περίοδο στη ζωή σας και αυτό το άτομο ήταν ένα αγχωτικό αντίκτυπο στη ζωή σας. Ως εκ τούτου, ονειρεύεστε αυτό το αγχωτικό άτομο ως αποτέλεσμα αυτού που συμβαίνει στη ζωή σας αυτή τη στιγμή. Το όνειρό σας θα μπορούσε επίσης να αντιπροσωπεύει τη σχέση που είχατε με κάποιον. Για παράδειγμα: Ίσως είχατε μια πολύ ευχάριστη σχέση με αυτό το άτομο, που μπορεί να συμβεί αν έχετε εισέλθει σε μια άλλη σπουδαία σχέση με κάποιο άλλο άτομο ή είστε απλά σε μια ήσυχη εποχή στη ζωή σας.

Όνειρα για κάποιον που σας αρέσει:

Όνειρα about someone you like

Δεν είναι ασυνήθιστο να ονειρεύεσαι για κάποιον που ενδιαφέρεσαι. Εξάλλου, σίγουρα σκέφτεσαι να τους βάλεις σε δύσκολη θέση και να τις βγάζεις όλη την ημέρα, έτσι φυσικά πρόκειται να έρθουν στη σφαίρα των ονείρων. Ωστόσο, δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό που συμβαίνει στο όνειρο. Για παράδειγμα: Σας άρεσε πίσω; Αυτό σημαίνει ότι είστε ασφαλείς στον εαυτό σας και έχετε εμπιστοσύνη. Ίσως έχετε αρκετή εμπιστοσύνη για να πιστέψετε ότι σας αρέσουν πίσω, πράγμα που σημαίνει ότι είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα προς την κατεύθυνση της προώθησης της δικής σας σχέσης.

Από την άλλη πλευρά, αν δεν σας άρεσαν πίσω, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα μήνυμα ότι είστε αβέβαιοι και πιστεύετε ότι θα απορριφθεί από αυτό το συγκεκριμένο κάποιον.

Όνειρα για κάποιον που αγαπάς:

Όνειρα about someone you love

Όταν ονειρεύεστε για κάποιον που αγαπάτε, είναι σημαντικό να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο τι συμβαίνει στο όνειρό σας. Το να ονειρεύεσαι κάποιον που αγαπάς, πολύ συχνά, θα σου δείξει πόση βαθιά είναι η αγάπη και το πάθος σου με αυτό το άτομο. Για παράδειγμα: αν είστε όνειρο δεν είναι τίποτε άλλο παρά ευτυχία και χαρά, οι δύο σας χέρι-χέρι σε μια ρομαντική ημερομηνία, τότε είναι δίκαιο να πείτε ότι έχετε μια βαθιά σχέση με τον σύντροφό σας. Από την άλλη πλευρά, αν υπάρχει πολλή μάχη και αστάθεια, θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι χάνετε τη σύνδεση με αυτόν τον συγκεκριμένο κάποιον. Εάν ονειρεύεστε ότι ο σύντροφός σας είναι με κάποιον άλλο, θα μπορούσε να σημαίνει ότι δεν αισθάνεστε τόσο παθιασμένοι όπως κάνατε κάποτε με αυτό το άτομο. Ωστόσο, αν και αυτός ο τύπος ονείρου είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει κάποια δυσάρεστα συναισθήματα, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι είναι απλώς ένα όνειρο - δεν έχει σημασία πόσο ζωντανό ήταν. Ψάξτε να βρείτε τη ρίζα του γιατί ονειρευτήκατε τον εραστή σας με ένα άλλο άτομο και χτίστε από αυτό.

Όνειρα για κάποιον που έχει περάσει:

Όνειρα about someone who has passed

Αυτά τα όνειρα θα μπορούσαν είτε να αντιπροσωπεύουν κάτι πολύ θετικό, είτε κάτι αρνητικό. Όλα εξαρτώνται από το τι συνέβη στο όνειρο. Για αρχάριους, ένας αποθανών που είστε κοντά σας μπορεί να σας επισκεφτεί σε ένα όνειρο για να σας προσφέρει κάποια άνεση και κλείσιμο. Έχετε κάποιο πρόβλημα με αυτό το άτομο πριν πεθάνει; Ίσως το ζήτημα αυτό να επιλυθεί κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του ονείρου σας. Πηγαίνετε μέσα από ένα τραχύ έμπλαστρο στη ζωή σας; Ίσως αυτό το πρόσωπο να έχει επιστρέψει για να σας δώσει κάποια μεγάλη άνεση και να σας δώσει κάποια καθοδήγηση για το τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια.

Υπάρχουν κάποιες πνευματικές θεωρίες που υποδηλώνουν ότι κάποιοι αποθανμένοι άνθρωποι θα επιστρέψουν για να αποκαλύψουν τη θέση και το λόγο του θανάτου τους σε αυτούς που είναι πιο κοντά σε αυτούς. Για παράδειγμα: το άτομο αυτό βρέθηκε νεκρό, αλλά ο δολοφόνος δεν βρέθηκε ποτέ; Μπορούν να αποκαλύψουν σε σας που το έκαναν. Δεν βρέθηκε ποτέ το σώμα τους; Μπορούν να σας πουν πού κρύβεται το σώμα. Ανάλογα με τις περιστάσεις, θα μπορούσε να είναι μια διορατικότητα που πρέπει να ακολουθηθεί από τις αρχές.

Όνειρα για κάποιον σε σεξουαλικό τρόπο:

Όνειρα about someone in a sexual way

Αυτός ο τύπος ονείρου, άλλως γνωστός σε μερικά άτομα ως "βρεγμένα όνειρα" έχει έναν προφανή λόγο: το άτομο είναι ενεργοποιημένο σε κάποιο βαθμό και χρειάζεται διέξοδο για τα πάθη και τις επιθυμίες του. Τώρα, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η κατοχή σεξουαλικού ονείρου για κάποιον συγκεκριμένα δεν σημαίνει πάντα ότι είστε ελκυσμένος ή ακόμα και θέλετε να συμμετάσχετε σε αυτή τη συμπεριφορά με το εν λόγω άτομο. Είναι απλά ένας τρόπος για να εξαντληθούν τα σεξουαλικά συναισθήματα και το άτομο μπορεί να ποικίλει. Για παράδειγμα: απλά επειδή είχατε ένα σεξουαλικό όνειρο που αφορά το αφεντικό σας, δεν σημαίνει ότι είστε σεξουαλικά ελκυσμένος ή ενδιαφέρεστε για αυτόν. Είστε γύρω του όλη την ημέρα, έτσι φυσικά είναι στο μυαλό σας σε κάποιο βαθμό. Το υποσυνείδητό σας συνέδεσε τα δύο και σας άφησε ένα τέτοιο όνειρο. (Αλλά φυσικά, αν ονειρεύεστε κάποιον που σας ενδιαφέρει, θα μπορούσε να σημαίνει ότι είστε ελκυσμένοι σε αυτούς και εκπληρώνοντας το πάθος σας και ανακουφίζοντας τη σεξουαλική ένταση μέσα από ένα όνειρο).

Dreaming About Someone Famous:

Όνειρα about someone famous

Υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να έχετε ένα όνειρο που αφορά κάποιον διάσημο. Η πρώτη πιο συνηθισμένη ερμηνεία είναι ότι επιθυμείτε να βελτιώσετε τον εαυτό σας ή να κάνετε αυτό που κάνει αυτό το άτομο. Για παράδειγμα: εάν ονειρεύεστε ένα αστέρι ποδοσφαίρου στην αγαπημένη σας ομάδα, ίσως θελήσετε να γίνετε ποδοσφαιριστής και να προσπαθήσετε να φτάσετε στην κορυφή (ή απλώς να παίξετε για διασκέδαση). Από την άλλη πλευρά, το όνειρο για κάποιον διάσημο είναι επίσης ένας τρόπος για να ξεπεράσουμε απογοητεύσεις στη ζωή μας: κάτι μεγάλο που συνέβη που σας άφησε κάτω, αλλά ονειρεύεστε αυτό το διάσημο κάποιον που έκανε κάτι εκπληκτικό, μας δίνει ελπίδα και ευτυχία για το μέλλον.

Άλλοι λόγοι που μπορεί να ονειρευτούν για κάποιον

Αλλα Reasons You Might Dream About Someone

Μερικές φορές, όταν ονειρεύεστε για κάποιον - δεν έχει σημασία ποιος είναι - δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το πραγματικό άτομο. Μερικές φορές αυτοί οι άνθρωποι είναι εκεί για να συμβολίσουν τα πράγματα που αισθάνεστε ή τα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή σας. Μερικές φορές αυτά τα όνειρα έχουν σκοπό να σας βοηθήσουν να δείτε τα προβλήματα, να πάρετε μια κακή εμπειρία ή να σας φέρει ελπίδα και χαρά. Ποτέ μην διαβάσετε πάρα πολύ βαθιά στο πραγματικό πρόσωπο - δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε αυτό που συμβαίνει στο όνειρο και πώς το όνειρο σας έκανε να νιώσετε. Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα όνειρα μπορούν να είναι απίστευτα πραγματικές μερικές φορές - και μερικές φορές αυτό είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να δούμε μέσα από καταστάσεις ή αίσθημα στην τρέχουσα ζωή μας.

Ποιο είναι το πιο τρελό, πιο περίεργο, ή το πιο θαυμάσιο όνειρο που είχατε με ένα συγκεκριμένο άτομο; Τι νομίζετε ότι το όνειρο σήμαινε και πώς σας έκανε να αισθανθείτε?

Leave A Comment

36 − = 31