Όνειρα για να κυνηγηθεί από έναν δολοφόνο

Το να ονειρεύεσαι ότι κυνηγείς από έναν δολοφόνο μπορεί να είναι ένας από τους πιο τρομακτικούς εφιάλτες που μπορείς να φανταστείς. και να πάρει αυτό: έχοντας ένα όνειρο για να κυνηγηθεί είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα όνειρα που έχουν οι άνθρωποι. Χτυπά, σωστά?

  Όνειρα about being chased by a killer

Ναι, είναι αλήθεια ότι η εκδίωξη κάνει τις καρδιές μας να πέφτουν από το στήθος μας και να μας αφήνουν με τρομάξη τη στιγμή που ανοίγουμε τα μάτια μας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι όλα κακά, στην πραγματικότητα, αυτοί οι εφιάλτες έχουν κάποιες σοβαρές σημασίες πίσω από αυτές που πρέπει να εξετάσουμε αντί να τους βουρτσίζουμε σαν ένα άλλο «κακό όνειρο»,.

Αγωνίζεστε από μια πραγματική κατάσταση

Μερικοί άνθρωποι περάσουν από κάποια τρομερά πράγματα στη ζωή και έχοντας ένα όνειρο που κυνηγάτε μπορεί απλώς να είναι ο εγκέφαλός σας να θυμάται την τρομερή εμπειρία. ειδικά αν έχετε προηγουμένως κυνηγηθεί από έναν πραγματικό κακό άνθρωπο ή έχετε υποστεί βλάβη από κάποιον τρομακτικό ή απλά περάσατε μια άλλη κακή κατάσταση στην οποία αισθάνεστε φοβισμένος - όπως ακριβώς κάνατε στον εφιάλτη σας.

Εάν έχετε κακά όνειρα σε σχέση με ένα πραγματικό συμβάν πραγματικής ζωής, ίσως θελήσετε να ζητήσετε βοήθεια, ώστε αυτά τα όνειρα να μην συνεχιστούν και μπορείτε να απαλλαγείτε από κάποια από αυτά που έκαναν φόβο και PTSD.

Που κυνηγημένος από έναν άνθρωπο

Να εισαι Chased By Murder Dream Dictionary

Το πιστεύετε ή όχι, τα όνειρα να κυνηγηθούν και οι έννοιες πίσω από αυτό αλλάζουν πραγματικά ανάλογα με το τι σας κυνηγάει. Αν ονειρευόσαστε ότι είστε κυνηγημένοι από έναν άνθρωπο, δώστε προσοχή ο οποίος το άτομο είναι. Είναι κάποιος που φοβάσαι ή κουρασμένος; Είναι κάποιος που ζηλεύεις; Είναι κάποιος που αγαπάς, αλλά δεν θέλεις να είσαι; Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο άτομο που σας κυνηγάει. Εάν μπορείτε να καταλάβετε το άτομο, μπορείτε να καταλάβετε γιατί συμβαίνει.

Από την άλλη πλευρά, αν δεν μπορούσατε να δείτε το πραγματικό άτομο που σας κυνηγούσε, θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι τρέχετε μακριά από πραγματικές καταστάσεις ή συναισθήματα. Ίσως να είστε φοβισμένοι και να τρέχετε από ένα πρόβλημα στη ζωή σας, όπως ένα μεγάλο χαρτί που οφείλεται στο τέλος της εβδομάδας. Μπορεί επίσης να τρέχετε μακριά από τα συναισθήματα, είτε είναι κάτι γλυκό αλλά και τρομακτικό σαν αγάπη ή κάτι πιο έντονο όπως το μίσος ή τη ζήλεια.

Και πάλι, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο όνειρό σας και τι συμβαίνει στη ζωή σας. Έχοντας ένα όνειρο να κυνηγάτε μπορεί να σημαίνει ότι τρέχετε από κάτι, κάποιον ή κάποιο συναίσθημα που πρέπει να υπερνικήσετε.

Που κυνηγούνταν από ένα ζώο

Τα ζώα μπορούν να είναι και δολοφόνοι, ειδικά αν ονειρεύεστε για ζώα μεγαλύτερης διάρκειας ζωής ή για ζώα που έχουν γιγαντιαία δόντια, όπως λιοντάρι, καρχαρία ή γορίλα. Ωστόσο, ο συνηθέστερος λόγος για τον οποίο μπορεί να έχετε ένα όνειρο για ένα ζώο δολοφόνος που σας κυνηγάει είναι επειδή έχετε κάποιο είδος επιθετικότητας που δεν χειρίζεστε στην πραγματική σας ζωή.

Μετά από ένα τρομακτικό όνειρο όπως αυτό, πρέπει να αξιολογήσετε τις καταστάσεις στη ζωή σας και πώς αντιδράτε σε αυτές. Αυτό το όνειρο πρέπει να σας δείξει ότι πρέπει να απελευθερώσετε το θυμό σας και να προχωρήσετε στη ζωή.

Πώς να σταματήσετε αυτούς τους εφιάλτες

Ο μόνος τρόπος για να σταματήσετε πραγματικά αυτούς τους εφιάλτες είναι να καταλάβετε τι (ή ποιος) τρέχετε και να χειριστείτε σωστά την κατάσταση. Μερικές φορές μπορεί να είναι μια απλή λύση, ενώ άλλες φορές μπορεί να χρειαστεί περισσότερη δουλειά, αλλά στο τέλος θα αισθανθείτε καλύτερα τόσο μέσα όσο και έξω από τα όνειρά σας.

Την επόμενη φορά που ξυπνάς με την καρδιά σου να χτυπάει από το στήθος σου και την αναπνοή σου να σκοντάφτει και να σφυρίζει από το φόβο σου από το όνειρό σου να κυνηγάς από έναν δολοφόνο, καταλάβεις γιατί έχεις το όνειρο και συνεχίζεις από εκεί. Ενώ μερικές φορές είμαστε απλά νευρικοί ακροχορδώνες ανησυχίας που έχουν ένα κακό όνειρο επειδή πιστεύουμε ότι είναι κάτι που θα μπορούσε πραγματικά να συμβεί, άλλες φορές είναι μια παράσταση ότι τρέχουμε από κάτι και πρέπει να χειριστούμε την κατάσταση για εσωτερική ειρήνη.

Είχατε ποτέ ένα όνειρο όπου κυνηγήσατε από έναν δολοφόνο; Τι συνέβη στο όνειρό σας και τι νομίζετε ότι σήμαινε?

Leave A Comment

15 − = 12