Τι σημαίνει όταν ονειρεύεστε για τα σκυλιά;

Είμαι εραστής σκυλιών, οπότε βλέποντας χαριτωμένα κουτάβια στα όνειρά μου είναι ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα. Εάν όμως δεν είστε λάτρης σκυλιών, ένα όνειρο σχετικό με το σκυλί μπορεί να έχει διαφορετική ερμηνεία για εσάς. Σύμφωνα με μερικούς ερευνητές ονείρων, τα σκυλιά μπορούν να συμβολίζουν περίπλοκες έννοιες, όπως να έχουν μια ενστικτώδη ποιότητα στο υποσυνείδητό σας, να θέλουν να προχωρήσουν προς τα εμπρός στη ζωή σας ή να εμπιστευτούν έναν φίλο να είναι πιστός.

τι does it mean when you dream about dogs

Για να καταλάβεις τι σημαίνουν τα όνειρά σου, πρέπει να δεις τι συμβαίνει. Πρέπει να εξετάσετε τα είδη των σκύλων, τις ηλικίες και τι κάνουν στο όνειρό σας. Πρέπει επίσης να δούμε πώς ένιωθα στο όνειρο, την ακριβή κατάσταση των ονείρων και τις φυσιολογικές αλληλεπιδράσεις σας με τα σκυλιά στην πραγματική ζωή. Για να ξεκινήσετε την ερμηνεία των ονείρων σας, θα καλύψουμε μερικά από τα πιο συνηθισμένα όνειρα για τα σκυλιά και αυτό που συνήθως σημαίνουν.

1. Σκύλοι

Θα ξεκινήσουμε με την πιο βασική επιλογή. Βλέποντας ένα σκυλί που είναι απλά ένα κανονικό σκυλί στο όνειρό σας μπορεί να αντιπροσωπεύει την πίστη, την πιστότητα, τη γενναιοδωρία, τη διαίσθηση ή την προστασία. Μπορεί να σημαίνει ότι οι καλές προθέσεις σας θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στα επιθυμητά σας αποτελέσματα. Μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει μια τάση προσέγγισης στον κόσμο με μόνο καλές προθέσεις.

2. Λευκά σκυλιά

όνειρα white dog

Ένα λευκό σκυλί στο όνειρό σας σχετίζεται με τις φιλίες σας. Δείχνει ότι οι προθέσεις του φίλου σας είναι αληθινές και καθαρές.

3. Καταφύγιο ζώων

Εάν ονειρεύεστε ότι βρίσκεστε σε ένα καταφύγιο ζώων γεμάτο με σκύλους, δείχνει ότι αισθάνεστε κλεισμένοι από τη σχέση σας ή μια συγκεκριμένη κατάσταση. Αυτός ο τύπος ονείρου μπορεί επίσης να σημαίνει ότι αισθάνεστε άγαμοι ή ανεπιθύμητοι, όπως τα ζώα στο καταφύγιο.

4. Dachshund

Ένα dachshund στο όνειρό σας δείχνει την αφοσίωσή σας και την πιστότητά σας στους ανθρώπους γύρω σας. Η σκέψη σας είναι ορθολογική και βασίζεστε στο πώς προσεγγίζετε άλλους ανθρώπους.

5. Μέσα σκυλιά

Μερικές φορές, μπορεί να έχετε ένα όνειρο για ένα σκυλί που γκρινιάζει ή είναι εξαιρετικά κακό. Όταν συμβεί αυτό, δείχνει ότι υπάρχει κάποιος τύπος σύγκρουσης που συμβαίνει μέσα στην καρδιά σας. Μπορεί να αισθάνεστε σαν κάποιος ή κάτι αναξιόπιστος, ή μπορείτε να φοβάστε την προδοσία.

6. Άρρενα ή πεθαίνουν σκυλιά

Ονειρευόμενοι για ένα πεθαμένο ή νεκρό σκυλί μπορεί να σημαίνει ότι έχετε χάσει έναν καλό φίλο. Μπορεί να φοβόμαστε ότι τα ένστικτά σας δεν ανταποκρίνονται στις συνήθεις δυνατότητές τους. Οι άρρωστοι σκύλοι στο όνειρό σας τείνουν να σημαίνουν ότι αισθάνεστε ότι μια φιλία παραμελείται.

7. Μπουλντόγκ

όνειρα about bulldog

Ένα μπουλντόγκ τείνει να σημαίνει ότι υπάρχει μια προστατευτική δύναμη στο παιχνίδι στην κανονική σας ζωή. Αυτή η προστατευτική δύναμη μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε με ένα στόχο ή στη ζωή σας γενικά.

8. Γερμανός Ποιμενικός

όνειρα about dog running

Ένας Γερμανός βοσκός τείνει να αντιπροσωπεύει την προσοχή σας σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Δεν μπορείτε να χάσετε τον έλεγχο ή να είστε υπερβολικά νευρικοί τώρα. Αντ 'αυτού, πρέπει να ακούσετε τα προστατευτικά σας ένστικτα. Εάν σας επιτεθεί ένας γερμανικός βοσκός, μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να τοποθετήσετε τον φρουρό σας, επειδή το αφήσατε πάρα πολύ. Όταν ονειρεύεστε ότι εκπαιδεύετε τον γερμανό βοσκό, πολλοί σημαίνουν ότι θέλετε διαβεβαίωση. Μπορεί να αισθανθείτε ότι οι άλλοι σας επηρεάζουν εύκολα, ή μπορείτε απλώς να αισθάνεστε ανοικτοί σε νέες ιδέες.

9. Κουνώντας σκυλιά

Υπάρχει μια συγκεκριμένη ερμηνεία των ονείρων όταν ονειρεύεστε ένα σκυλί που σας δαγκώνει. Τείνει να συμβολίζει μια αίσθηση της απιστίας στην ψυχραιμία σας. Μπορεί να φοβόμαστε ότι ένας αξιόπιστος φίλος σας υποστηρίζει, ή μπορείτε να φοβάστε ότι υπάρχει κάποιος που δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε στον εσωτερικό κύκλο σας. Εάν το σκυλί δαγκώνει κάποιον άλλο, είναι πιθανό ότι το πρόσωπο στο όνειρο είναι αυτό που σας πρόδωσε. Μπορεί να υποδηλώνει μια αίσθηση απιστίας ή μια διστακτικότητα να προσεγγίσει μια νέα κατάσταση. Εάν πραγματικά έχετε δαγκώσει από ένα σκυλί στην πραγματική ζωή αν και, το όνειρο μπορεί να είναι ακριβώς το υποσυνείδητό σας φέρνοντας μια τρομακτική μνήμη και πάλι.

10. Μαύρα σκυλιά

μαύρος dog in dream

Μαύρα σκυλιά ήταν γνωστά ως προφήτης της μοίρας στην αρχαία λαογραφία. Εάν πιστεύετε σε αυτές τις δεισιδαιμονίες, βλέποντας ένα μαύρο σκυλί στο όνειρό σας θα μπορούσε να σημαίνει ότι ανησυχείτε ότι υπάρχει μια σκοτεινή πλευρά σε μια συγκεκριμένη φιλία. Φυσικά, το όνειρο έχει εντελώς διαφορετικό νόημα, αν στην πραγματική σας ζωή έχετε ή γνωρίζετε ένα μαύρο σκυλί. Εάν ναι, ο σκύλος μπορεί να εμφανιστεί επειδή είστε γύρω από αυτό το σκυλί πολύ στον πραγματικό κόσμο.

11. Αγώνας σκυλιών

Οι μάχες σκυλιών τείνουν να αντιπροσωπεύουν μια αίσθηση ντροπής. Μπορεί να προσπαθείτε να απορρίψετε κάποια πτυχή της ζωής σας ή της προσωπικότητάς σας. Όταν τα σκυλιά παλεύουν ενεργά, μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχει σύγκρουση ανάμεσα σε εσάς και σε κάποιον άλλο. Πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω από την κατάσταση, εάν θέλετε να το δείτε ξεκάθαρα.

12. Σκύλοι διατροφής

Όταν ονειρεύεστε ότι τρώτε ένα σκυλί, μπορεί να σημαίνει ότι προσπαθείτε να προωθήσετε τις τρέχουσες φιλίες σας. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι θέλετε να αναπτύξετε τις ικανότητές σας και τα ταλέντα σας. Η πραγματική τροφή σκυλιών μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να απευθυνθείτε στις πρωτόγονες σκέψεις σας. Μπορεί να έχετε ζητήματα ζήλισης ή πίστης σε μια συγκεκριμένη σχέση.

13. Φλοιός σκύλων

αποφλοίωση dog

Η αποφλοίωση σκύλων μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα στα όνειρά σας ανάλογα με την κατάσταση. Εάν ο σκύλος γαβγίζει επειδή ο άνθρωπος των ονείρων είναι θυμωμένος, τότε μπορεί να σημαίνει ότι προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε τους ανθρώπους που σας ζητούν να κάνετε πράγματα ή να σας ελέγξουν. Ίσως προσπαθείτε να βρείτε έναν τρόπο να χειριστείτε ορισμένους ανθρώπους στη ζωή σας. Εάν ο σκύλος γαβγίζει χαρούμενα στο όνειρό σας, τότε σημαίνει ότι αισθάνεστε κοινωνικά αποδεκτοί και αισθάνεστε ευχαρίστηση.

14. Κουτάβια

Ονειρευόμενοι κουτάβια σημαίνει ότι έχετε μια καλλιεργητική ποιότητα που θέλετε να καλλιεργήσετε. Αυτό ισχύει μόνο αν τα σκυλιά είναι πραγματικά γεννημένα στο όνειρο. Εάν τα κουτάβια απλώς υπάρχουν στο όνειρο, μπορεί να σημαίνει μια επιθυμία για παιχνιδιότητα και χαρά στην πραγματική σας ζωή.

Leave A Comment

− 2 = 8