Τι σημαίνει να βλέπετε το ίδιο πρόσωπο στα όνειρά σας;

Παρακολουθείτε το ίδιο άτομο στα όνειρά σας και θέλετε να μάθετε τι σημαίνει αυτό; Υπάρχουν μερικές διαφορετικές ερμηνείες.

Εάν αρχίσετε να ερευνάτε τα όνειρα και τις θεωρίες των ανθρώπων για αυτά, σύντομα θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν κάποιες κοινότητες, αλλά υπάρχουν και διαφορετικές σχολές σκέψης. Εν ολίγοις, αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν συμφωνεί πραγματικά για το όνειρο ή πώς πρέπει να ερμηνεύεται. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες αρκετά σημαντικές θεωρίες, οπότε ας δούμε τι είναι οι δυνατότητες αν ονειρεύεστε ξανά και ξανά.

Τι σημαίνει να βλέπετε το ίδιο πρόσωπο στα όνειρά σας;

Όνειρα κάνουν την αίσθηση της ημέρας μας και ταξινομούν τις αναμνήσεις μας 

Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι έχετε μείνει λίγες μέρες γεμάτος, μπερδεμένος και δυσαρεστημένος, μόνο για να ξυπνήσετε το επόμενο πρωί με πλήρη σαφήνεια, γεμάτη ευτυχία και ενέργεια. Με άλλα λόγια, ένας καλός ύπνος σας επέτρεψε να επεξεργαστείτε ό, τι συνέβη την προηγούμενη μέρα και τώρα έχετε ένα ξεκάθαρο μυαλό.

Ο εγκέφαλός μας διαρρυθμίζει συνεχώς τι είναι σημαντικό να θυμόμαστε και τι όχι και πώς να ερμηνεύσουμε τη ζωή γενικά. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό συμβαίνει κυρίως όταν κοιμόμαστε.

Αυτό σημαίνει ότι εάν κάποιος έχει καθημερινή αντίκτυπο στη ζωή σας και προσπαθείτε να ταξινομήσετε τα συναισθήματά σας ή τις σκέψεις γύρω από αυτά, ίσως να τα ονειρευτείτε πολύ καλά. Ο εγκέφαλός σας απλά επεξεργάζεται την ημέρα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι το άτομο έχει πρωταρχικό νόημα στη ζωή σας. Αν βλέπετε κάποιον κάθε μέρα, είναι απλώς πιο πιθανό να είναι στα όνειρά σας καθώς ο εγκέφαλός σας διαλέγει τα γεγονότα της ημέρας και βάζοντας τα κομμάτια του παζλ στην τάξη ενώ κοιμάστε.

Όνειρα Εστίαση στο τελευταίο πράγμα που είδαμε

Θυμήσατε ποτέ να ονειρεύεστε κάτι που είδατε / έκανε λίγο πριν κοιμηθείτε; Εχω. Πολλές φορές. Και συχνά είναι κάτι παράξενο, όπως μια ενημέρωση κατάστασης από έναν φίλο στο Facebook. Όχι τίποτα που έχει σχέση με τη ζωή μου, αλλά κάτι που κατέληξε στα όνειρά μου απλά επειδή ήταν το τελευταίο πράγμα που είδα / έκανε πριν πάω για ύπνο. Μια φορά, πριν κοιμηθώ με τον πυρετό, έκανα το λάθος να διαβάζω κάτι που συνέχισε να επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά σε κάποιο παραισθησιογόνο όνειρο. Δεν είναι ευχάριστο, αλλά αμφιβάλλω ότι οι λέξεις έφεραν πολύ νόημα στη ζωή μου - απλά συνέβησαν το τελευταίο πράγμα που επεξεργάστηκε ο εγκέφαλός μου πριν κοιμηθώ.

Σημείο είναι: να είστε προσεκτικοί των οποίων οι φωτογραφίες κοιτάζετε πριν κοιμηθείτε. Εάν συνεχίζετε να ονειρεύεστε για το ίδιο άτομο, ίσως απλά επειδή έχετε δει το πρόσωπό τους λίγο πριν κοιμηθείτε.

Τα όνειρα φέρνουν την ευαισθητοποίηση στις καταπιεσμένες / ξεχασμένες σκέψεις 

Μερικές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας είμαστε, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα, που προκλήθηκαν από κάτι. Π.χ. συμβαίνει κάτι που μας κάνει να αισθανόμαστε ένα συγκεκριμένο τρόπο επειδή φέρνει πίσω παρόμοια γεγονότα / γεγονότα που μας έκανε να νιώθουμε παρόμοια.

Για παράδειγμα, ίσως να μην θυμάστε να είστε τριών ετών και να πέσετε στον ωκεανό, αλλά στο υποσυνείδητό σας ο φόβος, η αίσθηση του κρύου νερού, ο πανικός των γύρω σας τραβώντας σας από το νερό κ.λπ. αποθηκεύονται κάπου το ασυνείδητό σας.

Εάν μια μέρα στην ενήλικη ζωή σας όταν κολυμπήσετε στον ωκεανό χτυπηθείτε από ένα κύμα, αυτό μπορεί να προκαλέσει το μυαλό σας να θυμάται το γεγονός στο παρελθόν σας. Αυτό μπορεί, με τη σειρά του, να σας κάνει να ξαναζήσετε τα συναισθήματα, είτε αυτή τη στιγμή είτε αργότερα όταν ονειρεύεστε.

Αν κάποιος στην τρέχουσα ζωή σας κάνει κάτι που σχετίζεται με ένα παιδικό τραύμα ή συναισθηματικά ισχυρή εμπειρία, το υποσυνείδητό σας μπορεί να θέλει να σας προειδοποιήσει σε αυτό μέσω ονείρων.

Επεξεργαζόμαστε κατεστραμμένα συναισθήματα στο παρόν 

Προσπαθήσατε ποτέ να αγνοήσετε το γεμάτο θυμό που αισθάνεστε για το αφεντικό σας, μόνο για να καταλήξετε να ονειρεύεστε γι 'αυτόν κάθε βράδυ; Ή αυτό που έφερε την αγάπη που αισθάνεσαι για κάποιον άλλο?

Όταν αγνοούμε τα συναισθήματά μας, έρχονται μερικές φορές σε όνειρα. Εάν προσπαθείτε να καταπνίξετε το γεγονός ότι πραγματικά πρέπει να μιλήσετε με το φίλο σας για κάτι / να ασχοληθείτε με κάποια πράγματα στη σχέση σας, τότε μπορεί να έρθει σε ένα όνειρο. Το ίδιο το θέμα δεν μπορεί να βρεθεί στο όνειρο, αλλά το άτομο που έχετε ανεπίλυτα συναισθηματικά σκουπίδια με δύναμη.

Οι άνθρωποι στα όνειρα είναι σύμβολο

Μερικοί άνθρωποι στη ζωή μας δρουν ως σύμβολα. Για παράδειγμα, η πρώτη σας αγάπη μπορεί να είναι σύμβολο του εγκεφάλου σας για αγάπη. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που βρίσκετε νέα αγάπη, ή θέλετε πραγματικά την αγάπη, αρχίζετε να ονειρεύεστε την πρώτη σας αγάπη.

Μερικοί άνθρωποι ενεργούν ως σύμβολα με άλλο τρόπο. Για παράδειγμα, αν έχετε για μεγάλο χρονικό διάστημα καταπιέσει την επιθυμία να σπάσετε τον σύντροφό σας και να ταξιδέψετε στον κόσμο και να συναντήσετε κάποιον που το έκανε ακριβώς αυτό, ίσως ονειρευτείτε ξανά και ξανά αυτό το άτομο, μέχρι να αναγνωρίσετε τη δική σας επιθυμία να κάνουν ό, τι έκαναν κάποτε.

Οι άνθρωποι ενεργούν με σύμβολα με κάθε τρόπο. Μερικές φορές ονειρεύομαι τους ανθρώπους όχι επειδή τους λείπει, αλλά γιατί μου λείπει η πόλη στην οποία έμεναν μαζί τους.

Ρίξτε λοιπόν τον εαυτό σας εάν το όνειρό σας είναι πραγματικά για το άτομο ή για αυτό που σας αντιπροσωπεύουν.

Πηγαίνετε μέσα από τα έντονα συναισθήματα

Οι περισσότεροι από εμάς ονειρεύονται τους άνδρες ή τις γυναίκες που αγαπάμε κάποια στιγμή. Όταν νιώθουμε έντονα συναισθήματα, αν επιλύονται ή όχι, το ονειρευόμαστε.

Μερικές φορές στα όνειρά μας βγαίνουν και οι φόβοι και οι ελπίδες που έχουμε γύρω από ένα συγκεκριμένο άτομο. Μια νύχτα μπορεί να ονειρευτείς ότι η συντριβή σου λατρεύει, το επόμενο που χρονολογεί κάποιο άλλο άτομο. Και θυμηθείτε - εάν έχετε φόβους που βγαίνουν στα όνειρα, δεν σημαίνει ότι οι φόβοι είναι πραγματικοί. Το να ονειρεύεσαι ότι η συντριβή σου θα συναντήσει κάποιον άλλο είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να ασχοληθείς με την αυτοπεποίθησή σου, όχι ότι είναι ερωτευμένος με αυτό το άλλο άτομο. Μην αφήνετε τους φόβους σας να γίνονται καλύτεροι από εσάς - ονειρεύεστε ότι η νέα σύνθλιψή σας είναι ένας αλλόκοτος κωμικός εάν έχετε έναν φόβο οι άνδρες εξαπατούν τους μπάσταρς, πιθανότατα σας λέει περισσότερα για τον εαυτό σας παρά για αυτόν.

Η διαίσθησή σας σας λέει κάτι

Κατά τη διάρκεια της ημέρας το λογικό μας μυαλό είναι πλήρως ενεργοποιημένο, όπως και οι προκαταλήψεις μας. Εάν κάποιος σας έχει υποσχεθεί μια σπουδαία δουλειά και συνεχίζει να μιλάει γι 'αυτό και να κάνει οτιδήποτε είναι στην εξουσία για να σας φέρει τη δουλειά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην εμπιστευτείτε τους. Εντούτοις, μπορεί να επηρεαστεί από τις ελπίδες σας και από το λογικό συμπέρασμα ότι κάνουν ό, τι μπορούν για να σας βοηθήσουν όπως τους βλέπετε να το κάνουν και αγνοήστε την αίσθηση του εντέρου που σας λέει ότι δεν είναι γνήσια. Τα όνειρα τείνουν να κόβουν όλα αυτά και να σας δείξουν την άλλη εικόνα. αυτό που το φως της ημέρας μπορεί να μην βρίσκει λογικό, ή απλά δεν θέλει να δει. Αυτός μπορεί να είναι ένας άλλος λόγος για να ονειρευτείτε κάποιον - το υποσυνείδητό σας προσπαθεί να σας πει κάτι.

Ότι το υποσυνείδητό σας μπορεί να σας πει αυτά τα πράγματα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είστε ψυχικοί. Ο Paul Edman έλεγε ότι τα πρόσωπα έχουν μικροεκφράσεις που εκφράζουν διάφορα συναισθήματα. Εάν μαθαίνουμε να διαβάζουμε αυτές τις εκφράσεις, ξέρουμε τι σκέφτεται κάποιος, αλλά συχνά παραβλέπουμε ότι είναι υπέρ του τι λογικά ταιριάζει με την κατάσταση. Εάν κάποιος χαμογελάει και λέει ότι είναι ευτυχής να δει, αυτό θα σημαίνει ότι είναι ευτυχείς να μας δουν, το οποίο ο εγκέφαλος μας μπερδεύει, ακόμα κι αν οι μικροεκφράσεις άλλου προσώπου μιλάνε μια διαφορετική ιστορία. (Η τηλεοπτική εκπομπή Lie To Me βασίζεται στις ανακαλύψεις του Ekman.)

Φυσικά, υπάρχει και η ευκαιρία να μπορούμε να διαβάσουμε τις σκέψεις τηλεπαθητικά.

Πρόγνωση

Μερικοί άνθρωποι ορκίζονται ότι μπορούν να προβλέψουν το μέλλον με μερικά από τα όνειρά τους. Η έρευνα δεν βρήκε τίποτα για να το αποδείξει. οι άνθρωποι είναι επιρρεπείς στο να θυμούνται τα όνειρα που έλαβαν χώρα και να αγνοήσουν αυτά που δεν το έκαναν. Καθώς τα όνειρα είναι τόσο αόριστα τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι τα ερμηνεύουν επίσης ελεύθερα. Αυτό δεν σημαίνει ότι μερικά όνειρα δεν σας επιτρέπουν να βλέπετε το μέλλον - ίσως. Έτσι, αν ονειρεύεστε για ένα συγκεκριμένο άτομο, σε μια συγκεκριμένη κατάσταση, αφιερώστε μια στιγμή για να αναλογιστείτε εάν θέλετε αυτό να είναι το μέλλον σας. Αν όχι, ίσως θελήσετε να κάνετε κάτι για να το αλλάξετε. Ούτε οι ψυχολόγοι πιστεύουν ότι το μέλλον έχει τεθεί σε πέτρα.

Συμπερασματικά

Όνειρα μπορεί να σημαίνει σχεδόν τίποτα, αλλά οι πιθανότητες είναι να ξέρετε τι σημαίνουν. Αν καθίσετε και διαλογιστείτε και ακούσετε πραγματικά την καρδιά σας, θα μάθετε τι σημαίνουν τα όνειρά σας. Πάρε όλα τα παραπάνω και δείτε τι ακτινοβολεί μαζί σου - μάθε τι είδους όνειρο έχεις.

Leave A Comment

+ 15 = 18