Όνειρα Σχετικά με το Drowning | progressivenewsdaily.info

Όνειρα Σχετικά με το Drowning

Τα όνειρα για πνιγμό μπορεί να είναι αρκετά τρομακτικά. Ενώ αυτός ο τύπος ονείρου μπορεί απλά να δείξει ότι μια προηγούμενη εμπειρία ή φοβία, μπορεί επίσης να σημαίνει κάτι πιο σημαντικό. Συχνά, πνιγμός σε ένα όνειρο δείχνει ότι παίρνετε πολύ βαθιά σε μια ιδέα, ένα έργο ή μια σχέση. Αυτό συμβολικά σημαίνει ότι η ζωή σας είναι εκτός ισορροπίας, καθώς το μυαλό σας κατακλύζεται από αυτή τη δραστηριότητα. Κανονικά, ένα όνειρο πνιγμού δείχνει ότι μπορεί να έχετε πάει πολύ βαθιά σε μια κατάσταση ή πηγαίνετε πολύ μακριά.

  Όνειρα Σχετικά με το Drowning

Ερμηνεύοντας τα όνειρά σας

Εάν επιβιώσετε ένα όνειρο για την οδήγηση, δείχνει ότι είστε σε μια δύσκολη σχέση, αλλά θα επιβιώσετε στο σημερινό τραχύ μπάλωμα. Το όνειρο μπορεί επίσης να δείξει ότι είστε σε θέση να επιβιώσετε καταστάσεις τόσο δύσκολες ώστε αυτή η διαφυγή θα ήταν κανονικά αδύνατη.

Αν δείτε τον εαυτό σου να πνιγεί στο όνειρο, τότε αυτό δείχνει ότι κάτι σας κάνει να νιώσετε συντριπτική κατά τη διάρκεια της ύπαρξής σας. Μπορεί να έχετε συναισθήματα ή εργασία που είναι πάρα πολύ για να ελέγξετε. Όλα όσα προσπαθείτε να εξισορροπήσετε σας τραβούν κάτω από το νερό και καθιστούν δύσκολη τη ζωή. Αν συμβαίνει αυτό, θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να θέσουμε τη ζωή σας σε τάξη και να περιορίσετε τις δεσμεύσεις σας έτσι ώστε να μην είστε τόσο συγκλονισμένοι όλη την ώρα.

Σε μια άλλη παραλλαγή ενός ονείρου πνιγμού, σώζετε κάποιον που πρόκειται να πνιγεί. Αυτό το είδος ονείρου δείχνει την επιθυμία να βοηθήσουμε και να υποστηρίξουμε ανθρώπους κοντά σας. Όταν αποτύχετε να σώσετε το πνιγόμενο άτομο, δείχνει ότι υπάρχουν κάποιες πτυχές της ζωής που είναι εκτός ελέγχου, ανεξάρτητα από το πόσο επιθυμείτε να τους ελέγχετε.

Εάν το όνειρό σας αντιπροσωπεύει μια αίσθηση ότι είστε συγκλονισμένοι, πρέπει να κάνετε μια στιγμή και να επανεξετάσετε τη ζωή σας. Που ξοδεύετε το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας, του χρόνου ή των χρημάτων σας; Αν δεν μπορέσετε να επαναφέρετε τη ζωή σας, θα μπορούσατε να αποτύχετε ή να καταλάβετε ακόμα περισσότερο. Η επιμονή μπορεί να είναι καλό, αλλά μπορείτε να επιμείνετε σε τόσα πολλά έργα σε μια δεδομένη στιγμή.

Άλλες σημασίες που προκαλούν το όνειρο

Όνειρα Σχετικά με το Drowning

Ανάλογα με την ακριβή κατάσταση στο όνειρο, το νόημα μπορεί να αλλάξει. Θα καλύψουμε ορισμένες από τις πιο συγκεκριμένες ερμηνείες των ονείρων.

1. Πτώση σε λουτρό

Όταν πνιγείτε σε ένα λουτρό, δείχνει ότι υπάρχει ένα απροσδόκητο, κρυφό βάθος στο συναίσθημά σας. Μπορεί να δείξει ότι πρέπει να προσπαθήσετε να εξερευνήσετε περισσότερα από τα συναισθήματά σας.

2. Ονειρευόμενοι να διασώζονται

Εάν ονειρεύεστε ότι κάποιος σας διασώσει, δείχνει ότι υπάρχουν άνθρωποι που βασίζονται σε σας. Όταν χρειάζεστε υποστήριξη, υπάρχει διαθέσιμη βοήθεια αν το ζητήσετε.

3. Πέταγμα στη θάλασσα

Όνειρα Σχετικά με το Drowning

Όταν πνιγείτε στον ωκεανό ή στη θάλασσα, αυτό σημαίνει ότι κάποια εμπόδια παραμένουν στο δρόμο σας. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να ξεπεράσουμε αυτά τα εμπόδια, ή ποτέ δεν θα περάσετε μπροστά. Εάν ονειρεύεστε ότι αγωνίζεστε να αναπνεύσετε καθώς πνίγετε, δείχνει ότι στερείται αυτοπεποίθησης στην ψυχραιμία σας.

4. Καταπολέμηση του πνιγμού

Εάν αγωνίζεστε να μην πνιγείτε στο όνειρο, δείχνει ότι αγωνίζεστε ενάντια σε βαθιά, δυνατά συναισθήματα. Μπορεί να τραυματιστείτε, να τονιστείτε ή να συγχέεται. Το όνειρο συνέβη επειδή προσπαθείτε να καταλάβετε αυτά τα συναισθήματα. Το υποσυνείδητο μυαλό σας προσπαθεί να σας δείξει πώς να αντιμετωπίσετε αυτά τα συναισθήματα και τα επόμενα βήματα σας. Όταν αγωνίζεστε στο νερό, δείχνει ότι υπάρχουν συναισθηματικοί αγώνες στην πραγματική σας ζωή. Το ρίγος σε έναν πανικό δείχνει ότι υπάρχουν σημαντικές συναισθηματικές αλλαγές στα έργα.

5. Ναυάγιο στο όνειρο

Αν βυθίζετε το όνειρο, δείχνει ότι τα βάρη σας ζυγίζουν στην πραγματική ζωή. Αυτά τα βάρη συχνά τοποθετούνται σε εσάς από άλλους ανθρώπους, αλλά δεν χρειάζεται να τα κρατάτε όλα. Μερικές φορές, πρέπει να ξεφύγετε από αυτές τις προσδοκίες, ώστε να είστε ελεύθεροι να εστιάσετε σε αυτό που χρειάζεστε. Μπορεί επίσης να υπάρχει μια σχέση ή ένα έργο που αρχίζει να παραπαίει. Το όνειρο σας δείχνει ότι η σχέση ή το έργο αρχίζει να χωρίζει και πρέπει να βρείτε μια νέα κατεύθυνση για να πάτε μέσα.

6. Πεθαίνοντας

Εάν πεθάνετε από το πνιγμό στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι κάποιος άλλος εξαρτάται από εσάς. Μπορεί να αισθάνεστε φοβισμένοι ότι δεν θα είστε εκεί για να τους βοηθήσετε όταν το χρειάζονται περισσότερο.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

22 + = 27

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map