8 τρόποι να πάρει κάποιος να σας συγχωρήσει

Όταν είστε σε μια πάλη με κάποιον, είναι απλά τρομερό. Οι δυο σας πιθανώς δεν μιλάτε, γνωρίζετε ότι το άλλο άτομο είναι αναστατωμένο από εσάς και θέλετε απλώς όλα να γίνουν καλύτερα. Αλλά τι μπορείτε να κάνετε για να βεβαιωθείτε ότι αυτός ο κάποιος σας συγχωρεί; Ακολουθεί μια λίστα με 8 μεγάλους τρόπους για να προσελκύσετε κάποιον να σας συγχωρήσει!

e55d80c2ddabd8cde01d5ccc47177838

  1. Δώστε τους κάποια χώρο

Μετά από ένα επιχείρημα, πρέπει να δώσετε στο συγκεκριμένο άτομο κάποιο χρόνο για να χαλαρώσετε και να δροσιστείτε. Πιθανόν δεν θέλουν να σας μιλήσουν πολύ σύντομα μετά τον αγώνα καθώς οι εντάσεις θα είναι υψηλές και οι δυο σας πιθανώς δεν σκέφτονται ευθεία. Αν προσπαθήσετε να κάνετε κάτι τώρα, τα πράγματα μπορεί να χειροτερεύουν! Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αφήσετε την κατάσταση να σιγοβράσει λίγο, τότε μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

  1. Συγχωρήστε τον εαυτό σας

Πώς μπορείτε να περιμένετε κάποιον ELSE να σας συγχωρήσει εάν δεν μπορείτε να συγχωρέσετε τον εαυτό σας; Σοβαρά, προτού ζητήσετε από κάποιον να σας δώσει άλλη μια ευκαιρία, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε ειρηνικός με τον εαυτό σας πρώτα. Ναι, κάνατε ένα μεγάλο λάθος και τώρα πληρώνετε το τίμημα. Ναι, μπορεί να έχετε χάσει κάποιον λόγω των κακών σας ενεργειών. ΑΛΛΑ είσαι μόνο άνθρωπος, και μερικές φορές κάνουμε τα ηλίθια πράγματα που κρύβουν άλλους ανθρώπους μακριά. Καταλάβετε ότι είστε μόνο άνθρωποι και θα κάνετε λάθη. Συγχωρήστε τον εαυτό σας, αλλά το πιο σημαντικό μάθετε από αυτό το λάθος. Μόλις το κάνετε αυτό (παραδεχθήκατε και μάθατε από το λάθος σας και συγχωρήσατε τον εαυτό σας) τότε μπορείτε να προσπαθήσετε να μιλήσετε μαζί τους - βήμα 3.

  1. Μιλήστε έξω

Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται κάποιος να σας συγχωρήσει είναι μια βαθιά και μακρά συνομιλία. Οι δυο σας πρέπει να συζητήσουν τι συνέβη, γιατί είναι αναστατωμένοι γι 'αυτό και τι μπορείτε να κάνετε για να το διορθώσετε. Η επικοινωνία είναι το κλειδί για κάθε σχέση - είτε είναι ο αδελφός σας, ο καλύτερος φίλος σας είτε ο φίλος σας - οπότε κάνοντας αρκετό χρόνο για να καθίσετε και πραγματικά να μιλήσετε για τα πράγματα σε βάθος είναι ένα απαραίτητο βήμα για να πάρεις κάποιον να σε συγχωρήσει.

de12ecfbaab895ade8160a350f7d2f96

  1. Ρωτήστε τους για τη συγχώρεση - και το σημαίνουν

Ένα απλό "Λυπάμαι", όπου τον απομακρύνετε σαν να μην είναι μεγάλο πρόβλημα και δεν έρχεται καν σε επαφή με το άλλο άτομο, λέγοντας ότι είναι εξαιρετικά ανυπόμονος και το άλλο άτομο θα το ξέρει αυτό! Θα πρέπει να ζητήσετε συγχώρεση και να την εννοείτε. Οι άνθρωποι θέλουν να ακούσουν μια γνήσια, ειλικρινή συγγνώμη, όχι κάτι που διαβάζουν στο πίσω μέρος ενός κουτιού δημητριακών. Εάν θέλετε πραγματικά να σας συγχωρήσουν, θα πρέπει να τους δείξετε ότι είστε ειλικρινείς με τη συγνώμη σας. Κάνω οπτική επαφή. Πιάσε το χέρι τους. Και πες τους ότι πραγματικά λυπάσαι. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορεί να θέλετε να κάνετε τη συγνώμη λίγο περισσότερο, όπως "Joe, ξέρω ότι έκανα ένα τεράστιο λάθος. Έχω καταστρέψει τα πάντα και με σκοτώνει μέσα μου. Παρακαλώ, το μόνο που θέλω είναι η συγχώρησή σας. Θα κάνω ό, τι χρειάζεται. Παρακαλώ, Joe "- κάτι από αυτές τις γραμμές είναι μια εξαιρετική επιλογή!

  1. Παραδεχτείτε ότι ήταν λάθος

Εντάξει, έτσι ζητάτε συγχώρεση. αλλά μπορείτε να παραδεχτείτε ότι αυτό που κάνατε ήταν λάθος; Οι άνθρωποι από την άλλη άκρη θέλουν να ξέρουν ότι καταλαβαίνετε τι κάνατε δεν ήταν εντάξει και ότι ξέρετε ΔΕΝ να το κάνετε ξανά! Σίγουρα παραδέχεστε στο άλλο άτομο ότι εσείς λάθος σε αυτό που κάνατε και πάλι ζητήστε συγγνώμη για τις ενέργειές σας.

5317da101358de5a4ede3aa160c84530

  1. Να είναι επιπλέον είδος

Αν ζητάτε συγγνώμη αλλά αντιμετωπίζετε αυτό το άτομο σαν βρωμιά, η απολογία σας δεν πρόκειται να προχωρήσει πολύ. Το KINDNESS είναι αυτό που θα σας ζητήσει συγνώμη στο επόμενο επίπεδο! Η ύπαρξη επιπλέον χαρακτήρα σε αυτό το άτομο θα τους δείξει ότι είστε πραγματικά συγγνώμη και θέλετε να αισθάνονται ξεχωριστές. Η καλοσύνη θα τους δείξει ότι έχετε σεβασμό για αυτούς και θέλετε να κάνετε τα πράγματα σωστά και πάλι. Η αντιμετώπισή τους με οτιδήποτε άλλο εκτός από την απόλυτη ευγένεια είναι ένας εύκολος τρόπος να δείξετε ότι δεν είστε πραγματικά έτοιμοι για συγχώρεση.

  1. Κάνετε κάτι ωραίο για αυτούς

Ο ευκολότερος τρόπος για να πάρετε κάποιον να σας συγχωρήσει είναι να κάνει απλά κάτι καλό για αυτούς! Ίσως ήθελαν να δουν μια καινούργια ταινία και συνεχίζετε να λέτε όχι γιατί "φαίνεται χαζός". Τρέχετε σε ένα επιχείρημα μαζί τους και ξαφνικά βρίσκεστε στο κατώφλι τους με εισιτήρια κινηματογράφου και μεγάλη απολογία. Αυτό όχι μόνο τους δείχνει ότι σας ενδιαφέρει, αλλά και τους δείχνει ότι θα κάνετε τίποτα για να τους συγχωρήσετε.

d4c135fd7ebf6406fca53c0eeb9164ad

  1. Δείξτε τους έχετε αλλάξει

Η συγχώρεση ουσιαστικά δεν σημαίνει τίποτα αν δεν μαθαίνετε από τα λάθη σας. Θα πρέπει να τους δείξετε ότι έχετε αλλάξει. Εάν ήταν τρελός για ένα συγκεκριμένο πράγμα, τότε να το διορθώσετε. Μερικές φορές ο χρόνος είναι το μόνο πράγμα που θα δείξει ότι έχετε αλλάξει και αν συμβαίνει αυτό, τότε ενημερώστε ότι δεν πρόκειται να γλιστρήσει και ο χρόνος θα δείξει ότι εννοείτε τις επιχειρήσεις.

Πώς μπορείτε να πάρετε κάποιον να σας συγχωρήσει?

Leave A Comment

+ 2 = 6