50 βαθιές και προκλητικές ερωτήσεις | progressivenewsdaily.info

50 βαθιές και προκλητικές ερωτήσεις

Ανοίγοντας το μυαλό σας και πραγματικά βαθιά μέσα στα βάθη του εγκεφάλου σας είναι κάτι που όλοι πρέπει να κάνουμε συχνά. Αυτές οι βαθιές και προβληματικές ερωτήσεις θα εισέλθουν στις βαθύτερες σκέψεις και τα συναισθήματά σας και θα σας βοηθήσουν να αξιολογήσετε τον εαυτό σας και τη ζωή σε ένα βαθύτερο επίπεδο που ίσως ποτέ δεν φανταστήκατε. Αναρωτιέμαι πώς εσείς και οι φίλοι σας θα απαντήσετε σε αυτές τις πολύ βαθιές ερωτήσεις?

78c2863f7a34763e264e372777e0e797

1 Εάν απαντηθούν όλες οι προσευχές σας, θα άλλαζε τον κόσμο ή μόνο τη δική σας?

Μια μεγάλη ερώτηση για να αποκαλύψουμε αν οι προσευχές μας είναι εγωιστικές ή αν σκεφτόμαστε το όφελος του κόσμου, όχι μόνο οι ίδιοι.

2 Πότε είναι η τελευταία φορά που δοκιμάσατε κάτι νέο?

Αν είναι λίγο, ίσως αυτό να σας ενθαρρύνει να δοκιμάσετε κάτι νέο και να δείτε αν σας αρέσει - δεν ξέρεις ποτέ μέχρι να δοκιμάσεις!

3 Πιστεύετε ότι το κλάμα είναι μια μορφή δύναμης ή αδυναμίας?

Μια μεγάλη ερώτηση, καθώς όλοι έχουμε διαφορετική άποψη για το κλάμα.

4 Ζείτε ή έχετε υπάρξει?

Ουάου. Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα και βαθύτερα ερωτήματα εκεί έξω, έτσι δεν είναι; Αν η απάντησή σας είναι απλώς «υπάρχουσα», ίσως πρέπει να επανεκτιμήσετε τον εαυτό σας και να αρχίσετε να ζείτε!

5 Κρατάς σε κάτι που πρέπει να αφήσεις?

Μερικές φορές στη ζωή κρατάμε πράγματα που πραγματικά δεν πρέπει να αποτελούν μέρος της ζωής μας.

6 Πόσο χρονών θα ήσαστε αν δεν γνωρίζατε πόσο χρονών είστε?

Αυτή είναι μια πραγματικά διασκεδαστική ερώτηση γιατί μερικές φορές δεν ενεργούμε την ηλικία μας, έτσι πόσο παλιό πιστεύουμε ότι είμαστε?

7 Τι σε κάνει να χαμογελάς?

Μια τέτοια διασκεδαστική ερώτηση! Ποια πράγματα στη ζωή σας κάνουν χαμόγελο; Θέλω να πω, σκεφτείτε πραγματικά?!

8 Πότε ήταν η τελευταία φορά που άκουγες τον ήχο της αναπνοής σου?

Μπορεί να είναι πραγματικά χαλαρωτικό και ενδιαφέρον, γι 'αυτό πρέπει να δοκιμάσετε.

9 Τι σου έχει διδάξει πρόσφατα η ζωή?

Η ζωή πάντα μας διδάσκει κάτι - ειδικά μαθήματα. Τι σου έχει πρόσφατα διδάξει η ζωή σου ότι πρέπει να εφαρμόζεις στη ζωή σου?

10 Πώς θα περιγράφατε τη ζωή σας σε μια πρόταση?

Αυτό μπορεί να είναι μια πραγματικά ενδιαφέρουσα ερώτηση που θα αναδείξει τα πιο σημαντικά μέρη της ζωής σας και θα δείξει πώς πραγματικά αισθάνεστε για τον εαυτό σας και τη ζωή που ζείτε.

a2b388e9ec88546fb5d3a125732e1285

11 Εάν η ζωή είναι τόσο μικρή, τότε γιατί κάνουμε τόσα πράγματα που δεν μας αρέσουν και όπως πολλά πράγματα δεν κάνουμε?

Θα πρέπει πραγματικά να περάσουμε τις ζωές μας κάνοντας τα πράγματα που αγαπάμε αντί για τα πράγματα που δεν το κάνουμε. Μια μεγάλη ερώτηση που πραγματικά θα σας κάνει να σκεφτείτε για τον τρόπο που ζείτε τη ζωή σας.

12 Αν μάθουμε από τα λάθη μας, γιατί φοβόμαστε τόσο να κάνουμε λάθη?

Δεν πρέπει να φοβόμαστε να κάνουμε πράγματα από το φόβο να κάνουμε ένα λάθος. Θέλω να πω, ας μάθουμε από τα λάθη μας και όχι να λείπουμε σε μέρη της ζωής!

13 Είναι πιο σημαντικό να αγαπάς ή να αγαπάς?

Μια μεγάλη, μεγάλη ερώτηση - τι θα λέγατε; Πιστεύετε ότι είναι καλύτερο να αγαπάτε άλλους, ή είναι πιο σημαντικό να αγαπάτε τους άλλους; Όλοι θα έχουν διαφορετική γνώμη γι 'αυτή την ερώτηση, αυτό είναι σίγουρο.

14 Τι είναι μια πράξη καλοσύνης σας δείχτηκε ότι δεν θα ξεχάσετε ποτέ?

Ίσως αυτό να είναι κάτι που πρέπει να κάνετε για κάποιον άλλο, αφού ήταν τόσο ξεχωριστό για εσάς.

15 Ποιος είναι ο μεγαλύτερος στόχος σας για τους επόμενους 6 μήνες?

Θα πρέπει πάντα να έχουμε έναν στόχο με τον οποίο εργαζόμαστε προς την κατεύθυνση, έτσι τι είναι δικός σας και τι κάνετε για να το πετύχετε?

16 Εάν θα μπορούσατε να ζήσετε μόνο μία ημέρα της ζωής σας, με ποια μέρα θα επέλεγες?

Πρέπει να είναι μια πολύ ξεχωριστή και σημαντική μέρα, αν θέλετε να ζήσετε ξανά, έτσι ποια ημέρα θα επιλέγατε; Και γιατί?

17 Εάν οι λέξεις που μίλησες εμφανίστηκαν στο δέρμα σου, θα είσαι ακόμα όμορφη?

Μια τέτοια εκπληκτική ερώτηση, γιατί μερικές φορές μπορούμε να είμαστε όμορφα στο εξωτερικό αλλά όχι τόσο όμορφα στο εσωτερικό.

18 Ποιο είναι το γλωσσικό σημείο αν δεν λέτε τι αισθάνεστε?

Τώρα αυτό είναι σίγουρα μια βαθιά ερώτηση! Πρέπει πάντα να πούμε πώς αισθανόμαστε, έτσι δεν αφήνουμε ποτέ τίποτα χωρίς λόγο και δεν υπάρχει μεταγενέστερη λύπη.

19 Τι είναι ένα πράγμα που θα ρωτούσατε εάν γνωρίζατε ότι η απάντηση θα ήταν "ναι"?

Χμμ, μεγάλη ερώτηση! Όλοι θα έχουν μια διαφορετική απάντηση για αυτό, έτσι τι είναι αυτό που θέλετε περισσότερο από οτιδήποτε, αν θα μπορούσατε να το έχετε τώρα?

20 Εάν ρωτήσατε τον εαυτό σας να ονομάσετε όλα τα πράγματα που αγαπάτε, πόσο καιρό θα χρειαστεί να ονομάσετε τον εαυτό σας?

Πρέπει πάντα να αγαπάμε τον εαυτό μας! Αλλά πόσοι από εμάς θα βάζαμε στην λίστα των πραγμάτων που αγαπάμε; Μην ξεχάσετε να αγαπάτε τον εαυτό σας!

a21b127e0871670f5bd0074302c3ddd1

21 Εάν είχατε εγγυηθεί μια ειλικρινή απάντηση σε μια ερώτηση, ποιον θα θέλατε να ρωτήσετε και τι θα ρωτούσατε?

Είμαι βέβαιος ότι υπάρχει ένα πράγμα που όλοι πεθαίνουμε να ξέρουμε από κάποιον, έτσι ποιος θα θέλατε να θέσετε μια ερώτηση και τι θα τους ζητήσετε; Δεν θα ήταν ωραίο να λάβω μια ειλικρινή απάντηση σχετικά με αυτή την ερώτηση; Εάν μόνο αυτό θα μπορούσε πραγματικά να συμβεί!

22 Θα ήθελες να σε συναντήσεις?

Χμμ, αυτό σίγουρα πιστεύεται ότι προκαλεί. Θέλω να πω, σκεφτείτε: τι γίνεται αν συναντήσατε τον εαυτό σας. Θα θέλατε πραγματικά τον εαυτό σας ή υπάρχει κάτι που δεν θα θέλατε; Ίσως πρέπει να διορθώσουμε αυτό το θέμα που έχουμε μαζί μας!

23 Τι είστε πρόθυμοι να σταματήσετε να γίνετε εκείνοι που πρέπει πραγματικά να είστε?

Μερικές φορές πρέπει να αφήσουμε κάτι σημαντικό για να διαδώσουμε τα φτερά μας και να πετάξουμε σε αυτή τη ζωή.

24 Είσαι πραγματικά χαρούμενος ή απλά πραγματικά άνετος?

Είναι υπέροχο να είμαστε άνετοι, αλλά δεν πρέπει να εγκατασταθούμε μέχρι να είμαστε πραγματικά ευτυχείς. Ποια είσαι εσύ?

25 Τι δεν υπάρχει σε αυτό τον κόσμο?

Υπάρχουν πολλά πράγματα που χρειαζόμαστε σε αυτόν τον κόσμο, αλλά κατά την άποψή σας, τι δεν υπάρχει αρκετά σε αυτόν τον κόσμο; Πώς νομίζετε ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερα από αυτά τα πράγματα και πώς θα βοηθούσαν; Μια πολύ βαθιά ερώτηση για τη ζωή και τον κόσμο στον οποίο ζούμε.

26 Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιος πονάει περισσότερο: να πείτε κάτι και να επιθυμείτε να μην είχατε ή να μην πείτε τίποτα και να σας ευχηθώ?

Μου αρέσει αυτό το ερώτημα γιατί είναι τόσο αλήθεια! Ποιος πονάει περισσότερο; Όλοι γνωρίζουμε λέγοντας κάτι που δεν εννοούμε είναι τραχύ, αλλά τι να μην λέει τίποτα και να το μετανιώσουμε; ΟΥΑΟΥ.

27 Ποιο είναι χειρότερο, αποτυχία ή ποτέ δεν προσπαθεί; Τι σας ευχαριστεί πολύ?

Μια ερώτηση δύο μερών που σίγουρα προκαλεί σκέψη. Πιστεύετε ότι είναι καλύτερο να μην δοκιμάσατε καθόλου κάτι ή να αποτύχετε να προσπαθήσετε; Είσαστε υπεύθυνος για την αντιμετώπιση κινδύνων; Μια πολύ βαθιά ερώτηση, ακολουθούμενη από μια άλλη μεγάλη: σε τι ευχαριστείς; Ας ελπίσουμε πολλά!

28 Εάν η μέση ανθρώπινη ζωή ήταν μόλις 40 ετών, πώς θα ζούσατε διαφορετικά τη ζωή σας?

Αν η ζωή ήταν πολύ μικρότερη, από ό, τι όλοι θα κάνουμε τα πράγματα πολύ διαφορετικά, δεν θα μπορούσαμε?

29 Ανησυχείτε περισσότερο να κάνετε τα πράγματα σωστά ή να κάνετε τα σωστά πράγματα?

Ένα πολύ σημαντικό ερώτημα που μπορεί πραγματικά να μας πει πολλά για τους εαυτούς μας, μια ερώτηση που πρέπει σίγουρα να αναρωτηθείτε!

30 Ήσουν το είδος ενός φίλου που θέλεις ως φίλο?

Όλοι γνωρίζουμε για τις ιδιότητες που θέλουμε σε έναν φίλο, αλλά κρατάμε τις ίδιες αυτές ιδιότητες; Πιστεύετε ότι οι φίλοι σας είναι ικανοποιημένοι με τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκαν; Αν δεν νομίζετε ότι θα θέλατε τον εαυτό σας ως φίλο, ήρθε η ώρα να επανεκτιμήσετε και να αλλάξετε ορισμένα πράγματα, ώστε να είστε ο καλύτερος φίλος που μπορείτε να κάνετε.

04487970d592d13a77ebe706685089e9

31 Εάν θα μπορούσατε να προσφέρετε ένα νεογέννητο μωρό μία συμβουλή, τι θα ήταν?

Πω πω, αυτή είναι μια βαθιά ερώτηση! Υπάρχει ένα νεογέννητο μωρό - δεν ξέρουν τίποτα, καλά, τίποτα πραγματικά. Τι συμβουλή θα προσέθετε σε αυτό το ολοκαίνουργιο παιδί για τη ζωή; Ένα πολύ σημαντικό ερώτημα μάλιστα.

32 Θα σπάσατε το νόμο για να σώσετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο?

Εξαιρετικά δύσκολη επιλογή - θα το κάνατε?

33 Τι είναι ένα πράγμα που κάνετε διαφορετικά από τους περισσότερους ανθρώπους?

Μια διασκεδαστική, αλλά βαθιά ερώτηση που θα σας ενημερώσει για τον εαυτό σας και θα σας δείξει πόσο ξεχωριστό και μοναδικό είστε.

34 Τι είναι ένα πράγμα που δεν το κάνατε πραγματικά να το κάνετε?

Όλοι έχουμε κάτι που θέλουμε να κάνουμε αλλά δεν έχουμε κάνει ακόμα ... τι είναι αυτό για εσάς; Ίσως είναι καιρός να το δοκιμάσετε!

35 Πώς τα πράγματα που σε κάνουν ευτυχισμένα δεν κάνουν όλους ευτυχισμένους?

Αυτό είναι τόσο αλήθεια, έτσι δεν είναι; Τα διαφορετικά πράγματα μας κάνουν ευτυχισμένους, ενώ άλλοι μας κάνουν λυπημένους. Γιατί είναι έτσι?

36 Τι θα κάνατε διαφορετικά αν γνωρίζετε ότι κανείς δεν θα σας κρίνει?

Με τόση κρίση στον κόσμο, μπορεί να είναι δύσκολο να είμαστε όλοι που είμαστε πραγματικά και να κάνουμε τα πράγματα που πραγματικά θέλουμε να κάνουμε. Έτσι, τι θα αλλάζεις αν κανείς δεν θα σε κρίνει?

37 Θα ήσαστε πρόθυμοι να μειώσετε το προσδόκιμο ζωής σας κατά 10 χρόνια για να γίνετε διάσημοι ή πλούσιοι?

Ποια τιμή θα θέλατε να πληρώσετε μόνο για να έχετε φήμη και τύχη; Αξίζει να ζήσετε τη ζωή σας?

38 Πόσες υποσχέσεις έχετε κάνει και πόσες από αυτές έχετε εκπληρώσει?

Είναι μια κακή απάντηση αν λέτε ότι δεν έχετε εκπληρώσει πολλά από αυτά! Πρέπει να διατηρήσουμε τις υποσχέσεις που κάνουμε.

39 Θυμάσαι κάποιον που μισείς πριν από 10 χρόνια; Έχει σημασία τώρα?

Είναι αστείο πως με την πάροδο του χρόνου βλέπουμε πόσο ασήμαντο είναι να μισούμε κάποιον.

40 Αν πεθάνεσαι τώρα, θα έκανες λύπης?

Ας ελπίσουμε ότι η απάντησή σας είναι όχι. Εάν είναι ναι, τότε μπορεί να θέλετε να αλλάξετε τον τρόπο που ζείτε τη ζωή σας έτσι δεν έχετε καμία λύπη.

6406f5326ceeac5d1c0e8ae16a3ef471

41 Έχω χτίσει τον χαρακτήρα μου?

Λοιπόν, έχετε; Ή έχετε αφήσει όλους τους άλλους να αποφασίσουν ποιοι είστε και πώς πρέπει να ενεργήσετε; Μια πολύ προβληματισμένη ερώτηση θα έπρεπε ο καθένας να αναρωτηθεί.

42 Ποιο είναι το νούμερο 1 κίνητρο στη ζωή σας αυτή τη στιγμή?

Τι σας ενθαρρύνει περισσότερο; Ας ελπίσουμε ότι είστε εσείς ή κάποιος πολύ σημαντικός στόχος!

43 Τι θα προσπαθούσατε να κάνετε αν ήξερα ότι δεν μπορείτε να αποτύχετε?

Είμαι βέβαιος ότι υπάρχει κάτι που θα θέλαμε όλοι να προσπαθήσουμε να κάνουμε αν γνωρίζαμε ότι δεν μπορούμε να αποτύχουμε. αλλά hey, ακόμα κι αν μπορούσαμε να αποτύχουμε, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει τουλάχιστον TRY.

44 Ποιος μερικές φορές συγκρίνετε τον εαυτό σας?

Δεν πρέπει να συγκρίνουμε τους εαυτούς μας με άλλους, αλλά εμείς ως άνθρωποι δεν μπορούμε να το βοηθήσουμε. έτσι ποιος συγκρίνετε τον εαυτό σας και γιατί?

45 Τι σας ενθουσιάζει για τη ζωή?

Καταλάβετε τι σας κάνει να νιώσετε ενθουσιασμένοι για να ζήσετε και να κάνετε / να είστε γύρω του πιο συχνά!

46 Τι μάθημα ζωής μάθατε σκληρά?

Όποια κι αν ήταν η διδασκαλία της ζωής σας, ελπίζουμε να μάθατε από αυτό και να μην κάνετε ποτέ ξανά αυτό το λάθος, ώστε να μην χρειάζεται να επαναλάβετε την τρομερή διαδικασία.

47 Ζητάς αρκετές ερωτήσεις ή λυπάς για αυτό που γνωρίζεις?

Ποτέ μην σταματήσετε να κάνετε ερωτήσεις!

48 Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα που δεν ήταν ικανός πριν από ένα χρόνο?

Είμαι βέβαιος ότι υπάρχει κάτι που έχετε επιτύχει σε ένα χρόνο, έτσι τι είναι αυτό?

49 Τι θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο πριν από πέντε χρόνια?

Λυπούμαστε που δεν κάναμε κάτι πριν από πέντε χρόνια; Μην χάσετε άλλο δευτερόλεπτο και αρχίστε να το κάνετε τώρα!

50 Όταν είστε 80 ετών, τι θα σας πειράξει περισσότερο?

Χμμ, όλοι θα έχουμε διαφορετικές απαντήσεις, οπότε είναι πολύ διασκεδαστικό να ρωτήσετε!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 26 = 27

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map