40 επιθυμίες γενεθλίων για τον ανιψιό

Με τα γενέθλια του ανιψιού ακριβώς πίσω από τη γωνία, θα πρέπει να καταλάβετε κάτι για να γράψετε στην κάρτα του. "Happy Birthday" ή "Σ 'αγαπώ" είναι πάντα υπέροχα, αλλά χρειάζεστε κάτι λίγο πιο θεαματικό. Για τις καλύτερες ευχές για γενέθλια για τον ανιψιό, διαβάστε αυτή τη λίστα. Βρίσκοντας από τα κουμπιά Rhyming σε αστεία εισαγωγικά, αυτές οι γενέθλιες ευχές είναι μερικές από τις καλύτερες επιλογές για τον ανιψιό σας. Μη διστάσετε να σχολιάσετε τα αγαπημένα σας μηνύματα ή να δημιουργήσετε το δικό σας στο παρακάτω τμήμα σχολίων!

γενέθλια

1. "Η σχέση μας είναι μοναδική. Είστε σαν ο γιος που μπορώ να επικρατήσω χωρίς να χρειάζεται να είμαι γονέας και είμαι ο γονέας που μπορείτε να στηρίξετε χωρίς να ανησυχείτε για την εμφάνιση ευθύνης. Χαρούμενα γενέθλια."

Έχοντας έναν ανιψιό είναι τέλειο επειδή παίρνετε όλη τη χαρά του γονικού ρόλου χωρίς καμία από τις ευθύνες.

2. "Ο Θεός κάνει ανιψιούς σαν κι εσένα σε πολύ περιορισμένες ποσότητες. Ήμουν αρκετά τυχερός για να πάρω ένα. Χαρούμενα γενέθλια."

Αφού δείτε όλα τα προβληματικά παιδιά στις ειδήσεις, μπορείτε να είστε ευγνώμονες ότι ο ανιψιός σας είναι τελείως διαφορετικός. Θα πρέπει να τον ενημερώσετε ότι είστε περήφανοι γι 'αυτόν.

3. "Ανεξάρτητα από το τι λένε οι γονείς σου, σκεφτείτε απλώς τον θείο σας (θεία) κάθε φορά που αισθάνεστε σαν να κάνετε κάτι που δεν πρέπει να κάνετε. Χαρούμενα γενέθλια."

Φυσικά, υπάρχουν πάντα όρια σε αυτό που αφήνετε να κάνει ο ανιψιός σας. Είναι αρκετά ασφαλές να πείτε ότι είστε πιο χαλαροί από τους γονείς του.

4. "Το δώρο γενεθλίων μου για σας σήμερα σας δίνει τον τίτλο του καλύτερου ανιψιού στον κόσμο. Ελπίζω το κόμμα σας υπέρ θα είναι να μου δώσει τον τίτλο της καλύτερης θείας στον κόσμο. Χαρούμενα γενέθλια."

Εάν θέλετε ένα δώρο να πάει με την κάρτα, θα μπορούσατε να πάτε για ένα "παγκόσμιο καλύτερο ανιψιό" πουκάμισο ή φούτερ. Αυτό λειτουργεί μόνο αν ο ανιψιός σας είναι ακόμα μικρός. Διαφορετικά, μπορεί να έχει ξεπεράσει αυτό το είδος πράγματος.

5. "Φόρεμα πάνω σου ως ανιψιός μου, είναι το πιο cool πράγμα που έχω ποτέ να κάνω. Χαρούμενα γενέθλια."

Με έναν ανιψιό, παίρνετε όλη τη διασκέδαση χωρίς όλες τις παρενοχλήσεις.

6. «Ποτέ δεν θα βιώσω την γήρανση με την αληθινή της αίσθηση, γιατί θα με κρατάς νέους για πάντα. Χαρούμενα γενέθλια."

Εάν μόνο αυτό το απόσπασμα ήταν αληθές. Τουλάχιστον, ο ανιψιός σου θα σε κάνει να αισθάνεσαι νέος για πάντα. Είτε κοιτάζετε πραγματικά νεαρά εξαρτάται από τη γενετική σας.

7. "Η αναπαραγωγή του ρόλου της ειρηνευτικής ομάδας κατά τη διάρκεια των αγώνων σας με τους γονείς σας είναι πολύ εύκολη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνω είναι να πάρετε την πλευρά σας. Χαρούμενα γενέθλια."

Εάν έχει πρόσφατα επιχειρήσει με τους γονείς του, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το μήνυμα στην κάρτα γενεθλίων του.

8. "Κάθε φορά που έχω έναν δικό μου γιο, θέλω να είναι ακριβώς όπως εσύ. Χαρούμενα γενέθλια."

Αυτή είναι μια εξαιρετικά ειλικρινής απάντηση. Μπορεί να είναι πολύ συναισθηματική για ένα έφηβο αγόρι για να απολαύσετε, αλλά πρέπει να το στείλετε ούτως ή άλλως.

9. "Το πιο όμορφο ουράνιο τόξο στον ουρανό τόσο μπλε, είναι το κομμάτι της ζωής μου που παίζεται από εσάς. Χαρούμενα γενέθλια."

Για μια πιο ποιητική επιθυμία για γενέθλια, αυτή δουλεύει. Χρησιμοποιεί ποιητικές εικόνες για να ολοκληρώσει τις τέλειες ευχές για γενέθλια για έναν ανιψιό.

10. "Προσπάθησα αλλά απέτυχα και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω ... απλά δεν μπορώ να σταματήσω από το να χαλάω έναν αξιολάτρευτο ανιψιό σαν εσένα. Χαρούμενα γενέθλια."

Και πάλι, εδώ είναι ένα άλλο παράδειγμα από ένα ποιητικό απόσπασμα γενεθλίων. Κάτι για κουμπιά rhyming φαίνεται να προσθέτει την τέλεια αφή.

11. «Είμαι ακριβώς όπως η μητέρα σας, εκτός από το ότι δεν θα χρησιμοποιήσω τα μυστικά σας εναντίον σας. Χαρούμενα γενέθλια."

Οι μητέρες είναι πόνος, έτσι δεν είναι; Είναι τυχερός που έχει μια θεία ή θείος να στραφεί. Εάν είστε αυτή η υπέροχη θεία ή θείος, μπορείτε να γράψετε αυτή την επιθυμία γενεθλίων στην κάρτα του.

12. "Αγαπητός ανιψιός μου ... Είσαι σαν το δικό μου παιδί χωρίς εννέα βασανιστικούς μήνες εγκυμοσύνης και πονηρό εργατικό πόνο. Δεν είναι περίεργο που σε αγαπώ τόσο πολύ. Χαρούμενα γενέθλια."

Καθώς μεγαλώνει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιο διασκεδαστικά εισαγωγικά όπως αυτό.

13. "Μισούσα την ιδέα να ονομάζεται θείος (θεία) πριν γεννηθείτε. Αλλά αφού μπήκατε στη ζωή μας, ονομάζοντας έναν θείο έγινε το καλύτερο πράγμα που συνέβη στη ζωή μου. Χαρούμενα γενέθλια."

Ένα από τα καλύτερα συναισθήματα είναι ποτέ να κρατήσετε τον ανιψιό σας στα χέρια σας. Χωρίς να κάνετε κάποια εργασία, θα έχετε ένα αξιολάτρευτο παιδί στη ζωή σας.

14. "Αν όλοι στον κόσμο είχαν έναν ανιψιό σαν κι εσένα, κανείς δεν θα είχε τον κόπο να έχει δικά του παιδιά. Χρόνια πολλά για τον ανιψιό μου. "

Για μια ειλικρινή επιθυμία γενεθλίων για τον ανιψιό σας, αυτό το απόσπασμα λειτουργεί πολύ καλά. Αν αφαιρέσετε τις λέξεις "Happy Birthday", μπορεί επίσης να είναι μέρος μιας τακτικής κάρτας για να τον καλέσετε όταν είναι κάτω.

15. "Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου ως μια ισχυρή γυναίκα μέχρι που ένας χαριτωμένος ανιψιός σαν κι εσύ ήρθε στη ζωή μου. Τώρα έχω μια τεράστια αδυναμία - το CUTENESS σας. Ευτυχισμένο μικρό γενέθλιο. "

Παλαιότερα εφηβικά αγόρια πιθανότατα δεν θέλουν να ακούσουν πόσο χαριτωμένα είναι από έναν συγγενή. Λόγω αυτού του λόγου, θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε για νεώτερα αγόρια ή μικρά παιδιά.

16. "Πώς μπορώ να σας εξηγήσω πόσα σ 'αγαπώ; Προσπαθήστε να σκεφτείτε πώς θα νιώθετε αν κάποιος σας έδωσε το Wii, το PlayStation, το iPad, το Xbox, το iPhone και όλα τα άλλα που θα μπορούσατε ποτέ να θέλετε να τυλιγμένα μαζί σε ένα μεγάλο κουτί ως δώρο. Αυτό είναι πόσο σε αγαπώ. Χαρούμενα γενέθλια."

Αγοράζοντας μια δέσμη παιχνιδιών τεχνολογίας και παιχνίδια μπορεί να πάρει ακριβά. Αν δεν έχετε τα χρήματα, μπορείτε τουλάχιστον να τον ενημερώσετε ότι επιθυμείτε να του δώσετε όλα τα επιθυμητά δώρα του.

17. "Όποτε οι γονείς σου λένε ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ, θα είμαι πάντα εδώ για να πω ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. Χαρούμενα γενέθλια."

Το καλύτερο μέρος της ύπαρξης μιας θείας ή θείου είναι να πάρει για να χαλάσει ανιψιός σας πριν να τον στείλετε στο σπίτι. Θα σας αγαπά γι 'αυτό ... οι γονείς του πιθανότατα δεν θα το κάνουν.

18. "Ψάχνα για ένα χαριτωμένο εισαγωγικά εισαγωγικά στο διαδίκτυο αλλά μετά από αναζήτηση για πολλές ώρες συνειδητοποίησα ότι δεν μπορεί να υπάρξει κανένα απόσπασμα που να είναι ακόμη μισό τόσο χαριτωμένο όσο ο ανιψιός μου. Χαρούμενα γενέθλια."

Αυτή η επιθυμία γενεθλίων για τον ανιψιό σας είναι απολύτως λατρευτός.

19. "Για τα πάντα στη ζωή που οι γονείς σας λένε ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε το AUNT σας. Χαρούμενα γενέθλια."

Εναπόκειται σε εσάς να παράσχετε υποστήριξη όταν οι γονείς του δεν αντιτίθενται στις αποφάσεις του.

20. «Όσο μεγαλώνεις, θα φύγεις από τις άσχημες μέρες σου, τους ανώριμους τρόπους και τις αφελείς φάσεις σου. Αλλά, παρακαλώ μην αφήνετε να φύγετε από την καρδιά σας, που δεν μου δίνει τίποτα παρά την ευτυχία. Χαρούμενα γενέθλια."

Προσπαθήστε να τα αναμίξετε στέλνοντας αυτό το απόσπασμα γενεθλίων.

21. "Την επόμενη φορά που θα ακούσετε" Τι σε κάνει να νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις αυτό; "από τη μαμά και τον μπαμπά σου, πες μόνο:" Η θεία μου το είπε! "

Είμαι βέβαιος ότι οι γονείς του θα το εκτιμήσουν. ��

22. Το μεγαλύτερο πρόβλημα να έχει κάποιος ανιψιός σαν εσάς είναι ότι όλοι οι υπόλοιποι στην οικογένεια γίνονται πολύ βαρετοί για να περάσουν χρόνο με. Χαρούμενα γενέθλια."

Φυσικά, η ενδιαφέρουσα φύση του οφείλεται εν μέρει σε εσάς.

23. "Όλοι οι καλύτεροι φίλοι μου ζηλεύουν επειδή τώρα έχω έναν νέο καλύτερο φίλο ο οποίος είναι νεότερος και πιο διασκεδαστικός να περνάει με - είναι ΕΣΑΣ. Χαρούμενα γενέθλια."

Το καλύτερο από όλα, μπορείτε να έχετε όλη τη διασκέδαση χωρίς την ευθύνη να είστε γονέας.

24. «Αν ο Θεός διανέμει έναν ανιψιό σαν κι εσένα σε κάθε οικογένεια του κόσμου, η έννοια των δυσλειτουργικών οικογενειών δεν θα υπήρχε ποτέ ... επειδή μικρές δέσμες χαράς κάνουν τους οικογενειακούς δεσμούς ισχυρότερους από ποτέ. Χαρούμενα γενέθλια."

Εάν μόνο κάθε οικογένεια θα μπορούσε να έχει έναν ανιψιό σαν κι αυτόν!

25. "Σε όλη τη ζωή σου θέλω να θυμάσαι μόνο ένα πράγμα - ότι ως θεία σου, έχω περισσότερες εξουσίες για να σε χαλάσω από τη μητέρα σου. Χαρούμενα γενέθλια."

Και θα τον χαλάσει!

26. "Την επόμενη φορά που οι γονείς σας επιπλήξουν, απλά πείτε" Πίσω ή θα καλέσω τη θεία μου ". Χαρούμενα γενέθλια."

Όποιος δημιούργησε την έννοια της μαμάς τίγρης δεν άκουσε ποτέ για τη θεία τίγρη.

27. "Ποτέ δεν θα είμαι η αδελφή σου, ποτέ δεν θα είμαι ο καλύτερος φίλος σου ... αλλά πάντα θα είμαι η θεία σου, στην οποία μπορείς πάντα να εξαρτάς. Χαρούμενα γενέθλια."

Για ένα απόσπασμα ομοιοκαταληξίας, αυτό είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα.

28. "Οι μητέρες έρχονται σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη, αλλά το bestest και το πιο χαριτωμένο είναι ΕΣΕΙΣ. Χαρούμενα γενέθλια."

Το Bestest μπορεί να μην είναι μια λέξη, αλλά σίγουρα ταιριάζει.

29. "Πριν γεννηθήκατε, ήμουν απλώς ένας άλλος συνηθισμένος άνθρωπος. Αλλά μετά τη γέννησή σας, ήμουν ανυψωμένος στο καθεστώς του να είναι ένας εκπληκτικός θείος ... όλοι σας ευχαριστώ. Χαρούμενα γενέθλια."

Προφανώς, ίσως χρειαστεί να το τροποποιήσετε με τις λέξεις "γυναίκα" και "θεία".

30. "Το Facebook μου μοιάζει λιγότερο με το δικό μου και περισσότερο σαν να ήταν δικό σου ... επειδή έχει λιγότερες από τις φωτογραφίες μου από τις δικές σου. Χαρούμενα γενέθλια."

Πίσω την ημέρα, θα ήταν ένα πορτοφόλι γεμάτο φωτογραφίες. Τώρα, μπορείτε να χωρέσετε ακόμα περισσότερες εικόνες στο Facebook!

31. "Ελπίζω να γίνετε διάσημοι, πλούσιοι και επιτυχημένοι. Τότε θα γίνω τυχερός θείος ενός διάσημου ανιψιού. Χαρούμενα γενέθλια."

Με λίγη τύχη, θα σας θυμηθεί και θα σας ντους με δώρα όταν θα είναι διάσημος.

32. "Κομψό, όμορφο, έξυπνο, ευγενικό και ταλαντούχο - έχετε πάρει μετά από τον θείο σας (θεία) με κάθε τρόπο. Χαρούμενα γενέθλια."

Όλα τα αρνητικά χαρακτηριστικά προέρχονται από τους γονείς του, φυσικά.

33. "Η σχέση μας δεν περιορίζεται απλώς στη θεία και στον ανιψιό. Υπάρχει ένας μόνιμος δεσμός φιλίας μεταξύ μου και εσάς. Χαρούμενα γενέθλια."

Το καλύτερο μέρος της ύπαρξης μιας θείας είναι ότι μπορείς να είσαι φίλος του, αντί ενός κυρίου καθηκόντων.

34. "Οι γονείς σας έχουν κάνει πολλά καταπληκτικά πράγματα για πολλούς ανθρώπους. Αλλά το καλύτερο που έκαναν για κάποιον ήταν να μου δώσει ένα φοβερό ανιψιό σαν κι εσένα. Χαρούμενα γενέθλια."

Πόσο αληθινό είναι αυτό το απόσπασμα; Σας δόθηκε το καλύτερο δώρο όλων και οι γονείς του δεν γνώριζαν καν ότι το κάνουν!

35. "Ξέρετε γιατί τα γονείς σας με μισούν τόσο πολύ; Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έβαλαν πολύ χρόνο και προσπάθεια για να σας πειθαρχίσουν και έβαλα πολύ χρόνο και προσπάθεια για να σας χαλάσω. Χαρούμενα γενέθλια."

Κρύψτε αυτήν την κάρτα από τους γονείς της!

36. "Γνωρίζετε γιατί οι UNCLE Rhymes με SPECIAL; Γιατί είναι αυτό που είσαι για μένα. Χαρούμενα γενέθλια."

Ακόμα κι αν το αλλάξεις αυτό στη θεία σου, δεν θα κουραστεί. Ειλικρινά, δεν είμαι σίγουρος για το τι σκεφτόταν ο δημιουργός, όταν είπαν ότι ο θείος ομολόγησε με ιδιαίτερο. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, δεν το κάνει.

37. "Φύου! Ευτυχώς ο Θεός είμαι ένας από αυτούς τους λίγους τυχερούς, για να έχεις ένα χαριτωμένο ανιψιό σαν κι εσένα. Φτου! Ευτυχώς, είστε ένας από αυτούς τους λίγους τυχερούς, για να έχετε μια δροσερή θεία σαν κι εμένα. Χαρούμενα γενέθλια."

Αυτό ξεκίνησε να ομογενοποιείται και στη συνέχεια σταμάτησε. Εξακολουθεί να κάνει μια μεγάλη επιθυμία γενεθλίων.

38. "Εφόσον με βοηθάτε να κόψω το γκαζόν, θα σας βοηθήσω να ξεφύγετε από τη γείωση. Χαρούμενα γενέθλια."

Αυτό ακούγεται σαν μια απολύτως δίκαιη συμφωνία.

39. "Μπορεί να είστε καλύτερος οφθαλμός στους φίλους σας και καλό γιο στους γονείς σας. Αλλά νικήσατε όλα αυτά με τον τρόπο που είστε ένας τεράστιος ανιψιός στη θεία σας. Χαρούμενα γενέθλια."

Αν χρειαστεί, μπορείτε να τροποποιήσετε τη θεία στον θείο.

40. «Ποτέ δεν θα ήξερα τις πραγματικές έννοιες των λέξεων κακό, διασκέδαση, κρίσεις, ενθουσιασμό και περιπέτεια χωρίς να έχει κάποιος ανιψιός σαν κι εσένα. Χαρούμενα γενέθλια."

Ας ελπίσουμε ότι θα ξεπεράσει τα οργή και θα κρατήσει τα υπόλοιπα καλά του χαρακτηριστικά.

Υπάρχουν 40 επιθυμίες γενεθλίων για τον ανιψιό που αναφέρονται εδώ. Επιλέξτε το αγαπημένο σας ή τροποποιήστε το για να το κάνετε σωστό. Αυτά τα μηνύματα μπορούν να γραφτούν σε μια κάρτα ή σε μια βασική σημείωση. Για το καλύτερο δώρο, προσθέστε ένα δώρο για να πάτε με την κάρτα - ή ακόμα καλύτερα, μια κάρτα δώρου για το αγαπημένο της κατάστημα.

Leave A Comment

53 + = 55