40 Ευχές για γενέθλια για την αδελφή

Από όλους, η αδελφή σου είναι το ένα άτομο στο οποίο μπορείς να υπολογίζεις. Μοιράσατε τα βαθύτερα μυστικά σας και τις πιο αξέχαστες αναμνήσεις από την παιδική ηλικία. Όταν βρίσκεστε σε μια κολλώδη κατάσταση, γνωρίζετε ότι η αδελφή σας είναι το μόνο άτομο που μπορεί να σας βοηθήσει να το ξεφύγετε. Η αδελφή σας κάνει τη διαφορά σε κάθε ημέρα της ζωής σας, γι 'αυτό θα πρέπει να την αφήσετε να το γνωρίζει. Αποστολή επιθυμιών γενεθλίων για την αδελφή θα σας βοηθήσει να δείξετε πόσο σημαντική είναι για εσάς.

Τα παρακάτω μηνύματα κυμαίνονται από τα αξιολάτρευτα, αστεία εισαγωγικά έως τα εμπνευσμένα μηνύματα. Μπορείτε να προσθέσετε αυτά τα εισαγωγικά σε μια κάρτα γενεθλίων ή να τα στείλετε σε ένα μήνυμα κειμένου. Επειδή ορισμένες από αυτές τις επιθυμίες γενεθλίων για την αδελφή είναι αρκετά σύντομες, μπορεί να θέλετε να επιλέξετε μερικά από τα αγαπημένα σας και να τα στείλετε μαζί.

αδελφή birthday

1. "Υπάρχουν πολλές αδελφές στον κόσμο, αλλά είστε χωρίς αμφιβολία οι καλύτεροι. Χαρούμενα γενέθλια!"

Αυτό είναι ένα αρκετά απλό μήνυμα. Εάν δεν είστε σίγουροι για το τι να την στείλετε, κάτι βασικό όπως αυτό είναι ένας τέλειος τρόπος να ευχηθείτε μια ευτυχισμένη γενέθλια.

2. "Σας στέλνουμε αυτό το μήνυμα για να σας ενημερώσουμε ότι είμαι πάντα περήφανος για εσάς και πάντα θα είμαι".

Όταν η αδελφή σας έχει μια δύσκολη στιγμή, βοηθά να γνωρίζετε ότι είστε στο πλευρό της. Λέγοντάς της ότι είστε περήφανος για αυτήν, την αφήνετε να γνωρίζει ότι την εκτιμάτε για το ποιος είναι και πιστεύετε στις δυνατότητές της.

3. "Είστε όλα που θα μπορούσα να ζητήσω σε μια αδελφή και πολλά άλλα. Δεν ξέρω ποιος από εμάς είναι πιο τυχερός! Χαρούμενα γενέθλια."

Για ένα πιο εξατομικευμένο μήνυμα, αυτή η επιθυμία γενεθλίων για την αδερφή σου είναι τέλεια. Της δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζει ακριβώς τι σημαίνει για εσάς. Προσθέστε ένα "Σ 'αγαπώ" στο τέλος της προσφοράς για μια πιο προσεκτική επαφή.

4. "Χρόνια πολλά για την όμορφη, αγαπημένη αδελφή μου. Εντάξει, αφήστε τώρα να κόψετε το κέικ. Πεινάω!"

Αν δεν είστε ο συναισθηματικός τύπος, αυτό το μήνυμα είναι αυτό που πρέπει να ακολουθήσετε. Έχει μια χιουμοριστική, αστεία στάση, ενώ εξακολουθεί να επιθυμεί τα ευτυχισμένα γενέθλιά της την ιδιαίτερη μέρα της.

5. "Κάθε μέρα, ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε την καλύτερη αδελφή στον κόσμο. Είστε η καλύτερη αδελφή που θα μπορούσε ποτέ να έχει κάποιος. Χαρούμενα γενέθλια."

Αυτά τα γενέθλια επιθυμούν να γίνουν αδελφές έργα για θρησκευτικές οικογένειες. Ταυτόχρονα, σας επιτρέπει να πείτε στην αδερφή σας τι ακριβώς σημαίνει για εσάς.

6. "Οι υπερήρωες είναι ένα στο εκατομμύριο. Μεγάλες αδελφές σαν εσένα είναι μία σε μια ζωή. Χαρούμενα γενέθλια!"

Εάν θέλετε πραγματικά να κάνετε την κάρτα γενέθλιά της αξιολάτρευτη, σχεδιάστε ένα superhero στο εσωτερικό της κάρτας. Προσθέστε μια περικοπή του προσώπου της αδερφής σας και χρωματίστε το πρώτο της αρχικό με το πουκάμισο του υπερήρωα. Εκτός από την προσθήκη μιας προσωπικής επαφής, μια έκδοση superhero της αδερφής σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνει το χαμόγελό της.

7. «Θα είσαι πάντα το ουράνιο τόξο που λάμπει στις μεγαλύτερες καταιγίδες μου».

Αυτό το μήνυμα γενεθλίων για τις αδελφές είναι αρκετά σύντομο. Αν δεν στέλνετε απλώς ένα κείμενο γενεθλίων, ίσως θέλετε να το προσθέσετε σε άλλο απόσπασμα ή να κάνετε το δικό σας μήνυμα για να το πάτε μαζί του.

8. "Για την αδελφή μου, το είδος φίλου που χαίρομαι που έχω και που θα αγαπήσω όλη μου τη ζωή μέσα από! Χαρούμενα γενέθλια!"

Όταν όλα φαίνεται να πάει στραβά, η αδελφή σας είναι το ένα άτομο στο οποίο μπορείτε πάντα να βασίζεστε. Η αδελφή σου είναι ο ένας φίλος που θα είναι πάντα εκεί για σένα. Ακόμη και όταν η ζωή σας δίνει λεμόνια, έχετε τουλάχιστον ένα άτομο που θα σας βοηθήσει να γυρίσετε τα πάντα.

9. "Οι γονείς μας μας έκαναν αδέλφια, έγιναν φίλοι μόνοι μας. Χρόνια πολλά για την υπέροχη αδερφή μου! "

Αν είστε καλύτεροι φίλοι με την αδερφή σας, αυτό είναι το τέλειο μήνυμα που προσθέτετε στην κάρτα γενεθλίων της. Δεδομένου ότι είναι εύκολο να ασχοληθείτε με καθημερινές δραστηριότητες, θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να της δώσετε και μια τηλεφωνική κλήση για γενέθλια.

10. "Ευτυχισμένα γενέθλια - Μην ανησυχείτε δεν θα ξεχάσω να φέρω τη σαμπάνια φέτος!"

Φέρτε τη σαμπάνια και το χυμό πορτοκαλιού για mimosas γενέθλια μετά από μια νύχτα έξω στην πόλη.

11. "Έχω πάντα εκτιμήσει τις καλές συμβουλές σας. Κάποιος στην οικογένεια πρέπει να είναι υπεύθυνος. Χαρούμενα γενέθλια."

Κάποιος στην οικογένεια μπορεί να είναι υπεύθυνος, αλλά θα μπορούσε να είναι δύσκολο να καταλάβεις ποιος! Αυτό είναι το τέλειο απόσπασμα αν η αδελφή σου συμβαίνει να είναι η φωνή του λόγου.

12. «Λένε ότι μια αδελφή είναι ένα διαφορετικό λουλούδι από τον ίδιο κήπο - και ο ήλιος λάμπει από την πλευρά σου. Χαρούμενα γενέθλια."

Χρησιμοποιήστε αυτό το απόσπασμα γενεθλίων για τις αδελφές εάν η αδελφή σας είναι ένα ευτυχισμένο, αισιόδοξο πρόσωπο.

13. "Είσαι σαν να τρώει μια σοκολάτα κουτί: γλυκιά, γενναιόδωρη και αναμφισβήτητα καταπληκτική! Χαρούμενα γενέθλια!"

Αυτή η επιθυμία γενεθλίων καταφέρνει να είναι χαριτωμένη και αστεία ταυτόχρονα. Το καλύτερο δώρο για να πάτε με αυτή την επιθυμία γενεθλίων για την αδερφή σας; Σοκολάτες. Πολλά από αυτά. Στην ιδανική περίπτωση, ανακαλύψτε τον αγαπημένο τύπο σοκολάτας και αγοράστε ένα κουτί ή δύο.

14. "Οι αδελφές δεν πρέπει να είναι διασκεδαστικές για να είναι γύρω, αλλά είναι υπέροχο όταν είναι. Χαρούμενα γενέθλια."

Ας ελπίσουμε ότι η αδελφή σας είναι ένα από τα λίγα αδέλφια που είναι υπέροχο να είναι γύρω.

15. "Χρόνια πολλά! Ας κάνουμε χρόνο για να γιορτάσουμε στο Λας Βέγκας και να χάσουμε όλα τα χρήματά μας! "

Αν δεν έχετε τα χρήματα να χάσετε φέτος, μπορείτε πάντα να σχεδιάσετε ένα ταξίδι γενεθλίων για το επόμενο έτος!

16. "Το κέικ γενεθλίων είναι πάντα καλό. Μια αδελφή με μια τούρτα γενεθλίων είναι ακόμα καλύτερη. Χαρούμενα γενέθλια."

Για πόντους μπόνους, πάρτε την εντελώς μοναδική τούρτα γενεθλίων. Κολοκυθάκια, ειδικά σχέδια ή ένα κέικ παγωτού είναι μερικές από τις πιο ασυνήθιστες διαθέσιμες επιλογές.

17. «Αν θα μπορούσα να έχω άλλη ευκαιρία να επιλέξω την αδερφή μου, θα σε διάλεξα κάθε φορά γιατί σε αγαπώ τόσο πολύ».

Πραγματικά, είναι ακόμη δυνατό να στείλετε ένα πιο γλυκό μήνυμα γενεθλίων?

18. "Ευχαριστώ που πήρατε όλα τα καλά βλέμματα στην οικογένεια-oh και Happy Birthday."

Για την όμορφη, πανέμορφη αδελφή, αυτό το απόσπασμα των γενεθλίων είναι σίγουρο ότι θα κάνει το χαμόγελό της.

19. "Σας αρέσει πολύ που έβαλα τη φωτογραφία σου στο πορτοφόλι μου αντί για το ελκυστικό που ήρθε με αυτό. Χαρούμενα γενέθλια."

Αυτό ακούγεται σαν αριστερόχειρες φιλοφρόνηση, αλλά εξακολουθεί να λειτουργεί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το μήνυμα γενεθλίων για τις αδελφές εάν δεν σας αρέσουν τα σούπερ συναισθηματικά, εύθραυστα εισαγωγικά που είναι κανονικά διαθέσιμα.

20. "Καλές ευχές για ένα χρόνο γεμάτο από μεγάλες ευκαιρίες και ευτυχία".

Αν και αυτό το μήνυμα είναι σύντομο, εξακολουθεί να είναι ένα μεγάλο απόσπασμα. Μπορείτε πάντα να το προσθέσετε σε ένα άλλο μήνυμα αυτής της λίστας για να κάνετε χρονοβόρα χρονολόγηση γενεθλίων.

21. "Πάντα ήσαστε συνεργάτης μου στην εγκληματικότητα, αλλά θα πρέπει να κάνετε αυτό όλο γερνάει το πράγμα μόνος σου. Χαρούμενα γενέθλια."

Η γήρανση δεν είναι ποτέ διασκεδαστική, αλλά τουλάχιστον γερνάτε με τον καλύτερο φίλο σας!

22. "Για το πρόσωπο που με έχει δει πάντα για ποιος είμαι και με αγάπησε ούτως ή άλλως-Happy Birthday στην αδελφή μου".

Αυτή η απλή προσφορά γενεθλίων για την αδερφή σου λέει όλα.

23. "Χρόνια πολλά! Και ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για το χάρτινο χαρτί συσκευασίας. "

Αντί της συσκευασίας των Χριστουγέννων, μπορείτε πάντα να προσπαθήσετε να φτιάξετε το δικό σας χαρτί συσκευασίας από δροσερές ξένες εφημερίδες ή ανακυκλωμένα περιοδικά.

24. "Δεν μπορείτε να σταματήσετε να έχετε γενέθλια και δεν μπορείτε να σταματήσετε να είστε αδερφή μου. Και αυτά είναι και τα δύο καλά πράγματα. Χαρούμενα γενέθλια."

Θα πρέπει να προσθέσετε ένα χαμόγελο πρόσωπο στο τέλος αυτού του κειμένου για πιο προσωπική επαφή.

25. "Δεν υπάρχει άλλος φίλος σαν αδελφή και καμία άλλη αδελφή σαν εσένα. Σ 'αγαπώ στα γενέθλιά σου και κάθε μέρα. "

Για να το ανακατέψετε, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε αυτό το ασυνήθιστο απόσπασμα γενεθλίων.

26. «Σήμερα είναι η αγαπημένη μου μέρα, γιατί σε γιορτάζω! Χρόνια πολλά για την εκπληκτική αδελφή μου! "

Αυτό το μήνυμα καταφέρνει να αγγίζει και να λατρεύεται αμέσως. Χρησιμοποιείται καλύτερα σε μια εγκάρδια, αγαπημένη κάρτα γενεθλίων.

27. "Κανείς δεν μπορεί να κάνει μια αγκαλιά σαν μια αδελφή. Ευχαριστώ για όλες τις αγκαλιές. Ελπίζω να σας δώσω ένα για τα γενέθλιά σας. "

Εάν χρειάζεστε μια σημερινή ιδέα να πάτε με αυτήν την κάρτα γενεθλίων, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα χαριτωμένο αρκουδάκι ή άλλο είδος γεμισμένου ζώου που μπορεί να αγκαλιάσει.

28. "Να σηκώσω το ποτήρι μου σήμερα για να φτιάξω την όμορφη αδερφή μου - είσαι αληθινά μοναδικός".

Καλύτερα, σηκώστε το ποτήρι σας προσωπικά, βγάζοντάς το για ένα ποτό. Αν έχετε το χρόνο, η νύχτα μιας αδερφής στην πόλη θα μπορούσε να είναι ένα τέλειο δώρο γενεθλίων!

29. Οι φίλοι μπορεί να έρχονται και να πάνε, αλλά οι αδελφές πρέπει πάντα να είναι γύρω. Χαρούμενα γενέθλια."

Ευχαριστώ την αγάπη για τις αδελφές. Με την αδερφή σου, παίρνεις έναν καλύτερο φίλο και κάποιον που πάντα μπορείς να υπολογίζεις για υποστήριξη.

30. "Θα μπορούσα να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο και ποτέ να μην βρω άλλη αδελφή τόσο μεγάλη όσο εσύ. Χαρούμενα γενέθλια!"

Εάν η αδελφή σου είναι σημαντική για σένα, πρέπει να την ενημερώσεις!

31. "Τις άλλες μέρες πρέπει να συμπεριφέρεσαι, αλλά τα γενέθλιά σου έχεις την άδεια να είσαι γελοία."

Στην ιδανική περίπτωση, θα είστε μαζί της για μια νύχτα γεμάτη γελοιοσυχία. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε καθορισμένο οδηγό ή χρήματα για ναύλο ταξί.

32. "Τα φοβερά δώρα γενεθλίων μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθούν. Φοβιστικές αδελφές σαν εσένα είναι αδύνατον να βρεις. Χρόνια πολλά για την απίστευτα φοβερή αδελφή μου! "

Για μια μη συναισθηματική, χαριτωμένη επιθυμία γενεθλίων, χρησιμοποιήστε αυτό το μήνυμα. Μια φορά το χρόνο, έχετε την ευκαιρία να αφήσετε την αδελφή σας να γνωρίζει πόσο φοβερό είναι - χρησιμοποιήστε το!

33. "Πώς αισθάνεσαι να είσαι παλιά ... συγγνώμη, εννοούσα μεγαλύτερης ηλικίας. �� "

Αυτό το ανέκδοτο. Η αδελφή σας θα είναι πάντα ο ίδιος αριθμός ετών μεγαλύτερος ή μικρότερος από εσάς. Αν αρχίζει να μεγαλώνει, είστε έτοιμοι επίσης.

34. "Έχουμε μοιραστεί γέλια και συναισθήματα και πήραμε ο ένας τον άλλον επάνω όταν είμαστε κάτω. Ελπίζω ότι θα γίνουν πολλά ακόμα γέλια. Χαρούμενα γενέθλια."

Οι αδελφές είναι μια θαυμάσια πηγή έμπνευσης, χιούμορ και υποστήριξης. Ακόμη και όταν όλα στη ζωή σας πηγαίνουν απίστευτα λάθος, έχετε ένα άτομο που μπορεί να σας δώσει έναν ώμο για να φωνάξει και ένα ευγενικό αυτί.

35. "Ήταν πάντα μια μεγάλη αδελφή, αλλά συνεχίζεις να βελτιώνεται κάθε χρόνο - όχι αυτό που μετράω!
Χρόνια πολλά για γενέθλια να αλλάξεις τώρα στην κυνηγόσχησή σου! "

Αν θέλετε να διασκέδαση στην ηλικία της, αυτό είναι το μήνυμα για να το κάνετε. Δεδομένου ότι αυτό το μήνυμα γενεθλίων για τις αδελφές θα μπορούσε να την προσβάλει, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ξέρει ότι αστειεύεστε μόνο.

36. "Οι αδελφές μπορούν να κάνουν τίποτα να φανεί όμορφο, επειδή η αδελφή είναι ένα όμορφο πράγμα. Χρόνια πολλά όμορφη!"

Αυτό το απόσπασμα είναι απολύτως αληθές και ένας θαυμάσιος τρόπος να εκφράσω πόσο καταπληκτικό είναι να έχεις μια αδελφή.

37. "Σας ευχαριστώ που είμαι η μεγαλύτερη έμπνευση και ο καλύτερος φίλος μου. Χρόνια πολλά καλή μου."

Εάν είστε ο συναισθηματικός τύπος, αυτό είναι ένα μήνυμα γενεθλίων που γράφτηκε ακριβώς μαζί σας κατά νου.

38. "Μπορεί να είσαι ένα έτος μεγαλύτερης ηλικίας αλλά θα είσαι πάντα η μικρή μου αδερφή. Χαρούμενα γενέθλια."

Για όλη της τη ζωή, θα είστε πάντα ο μεγαλύτερος αδελφός. Εάν αρχίσει να πανικοβάλλεται για την ηλικία της, μπορείτε να της θυμίσετε ότι πρέπει πρώτα να ζήσετε τη γήρανση.

39. "Είστε χέρια κάτω μια από τις ισχυρότερες γυναίκες που ξέρω. Έχετε περάσει τόσο πολύ, και έχετε ακόμα μια τέτοια θετική στάση. Χαρούμενα γενέθλια."

Εάν η αδελφή σας έχει προβλήματα στη ζωή της, ένα γλυκό μήνυμα pick-me-up όπως αυτό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να λαμπρύνει την ημέρα της.

40. "Λένε ότι μπορείτε να επιλέξετε τους φίλους σας, αλλά ότι δεν μπορείτε να επιλέξετε την οικογένειά σας. Σίγουρα είχα την τύχη να κερδίσω μια καταπληκτική αδελφή σαν εσένα. Χαρούμενα γενέθλια."

Είμαστε κολλημένοι με τα μέλη της οικογένειάς μας. Μερικοί από εμάς είναι αρκετά τυχεροί για να έχουμε μια αδελφή που θα επιλέγαμε ως μέλος της οικογένειας.

Η αδελφή σου είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σου, γι 'αυτό πρέπει να την αφήσεις να το ξέρει. Οι επιθυμίες των προηγούμενων γενεθλίων είναι ο τέλειος τρόπος να ευχηθώ μια καλή αρχή για το επόμενο έτος της ζωής της. Τροποποιήστε τα αποσπάσματα ή συνδυάστε μερικά από τα αγαπημένα σας για μια απολύτως μοναδική επιθυμία γενεθλίων αδελφών.

Leave A Comment

7 + = 13