20 τρόποι να φτιάξω κάποιον επάνω

Όταν κάποιος πέσει στα χωματερά, είναι φυσικό να θέλετε να τους βοηθήσετε. Είτε είναι ο φίλος σας, η μητέρα ή ο καλύτερος φίλος σας, αυτές οι τεχνικές είναι τρόποι που μπορείτε να χαρώσετε κάποιον επάνω. Από πρόσθετες αγκαλιές σε ένα ωραίο δείπνο, αυτές οι ιδέες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξαπλωθεί μια μικρή χαρά στον κόσμο.

αγκαλιάζω

1. Ξεκινήστε το Αγκάλιασμα

Οι επιστήμονες έχουν δείξει κλινικά τη δύναμη της ανθρώπινης επαφής. Μια χειραψία ή σύντομη κηλίδα στο πίσω μέρος οδηγεί σε καλύτερες συμβουλές για διακομιστές και βελτιωμένες σχέσεις για ζευγάρια. Αν θέλετε να φωτίσετε μια ημέρα φίλων σε μια στιγμή, δώστε τους έναν ώμο για να φωνάξουν και μια καλή αγκαλιά.

2. Ακούστε πραγματικά

Όταν βρίσκεστε στον υπολογιστή ή παρακολουθείτε τηλεόραση, είναι πάρα πολύ εύκολο να απορρίψετε αυτό που λέει κάποιος άλλος. Ο φίλος σας μπορεί να προσπαθήσει να μιλήσει, αλλά δεν θα ακούσετε πραγματικά τι προσπαθούν να πουν. Αντί να τα αγνοήσετε (σκόπιμα ή ακούσια), πάρτε λίγο χρόνο από την ημέρα σας για να ακούσετε. Τραβώντας μια καρέκλα, ζυμώντας μια κατσαρόλα τσαγιού ή απλά να ηρεμήσετε για μια στιγμή είναι όλο αυτό που πραγματικά χρειάζεται. Δεν χρειάζεται να επιλύσετε κάθε -ή-κανένα-πρόβλημα στη ζωή τους. Απλά άκου.

Σημείωση

3. Δώστε τους μια χειρόγραφη κάρτα

Αν και μπορείτε να επιλέξετε από γραμματοσειρές όπως Arial ή Calibri, υπάρχει ακόμα κάτι απρόσωπο για την αποστολή ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Δεν του προσφέρεται κάποια συγκεκριμένη ποιότητα μιας χειρόγραφης σημείωσης. Οποιοσδήποτε μπορεί να στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το τηλέφωνό του - θα μπορούσατε να βρίσκεστε στο κελί σας, να μετακινηθείτε ή να βαρεθείτε στο σπίτι. Στην πραγματικότητα το χειρόγραφο μιας κάρτας είναι ένα εξαιρετικά νόημα δώρο. Δείχνει ότι έχετε πάρει χρόνο να εξετάσετε τι να πείτε και ότι πραγματικά ενδιαφέρεστε για το άτομο. Εάν θέλετε πραγματικά να σας καυχηθεί ο φίλος, τοποθετήστε το μήνυμά σας σε χειρόγραφο αντί για κείμενο.

δώρο

4. Όλοι αγαπούν παρουσιάζουν

Δεν χρειάζεστε μια μικρή περιουσία για να δώσετε σε κάποιον ένα δώρο. Ένα καλό δώρο μπορεί να είναι τόσο απλό όσο μερικά χειροποίητα λουλούδια, ένα σχέδιο ή ένα πιάτο μπισκότων. Αυτό που έχει σημασία σε κάποιον άλλο είναι ο χρόνος και η προσπάθεια που βάζετε για να διαλέξετε ένα δώρο. Δείχνει ότι αγαπάς πραγματικά τον φίλο σου και θέλεις να είναι ευτυχισμένοι. Αν έχετε τα χρήματα, μπορείτε να τα ξοδέψετε σε ένα ποιοτικό δώρο. Σε γενικές γραμμές, η ποιότητα έχει σημασία λιγότερο από τη φροντίδα που χρησιμοποιήσατε για την επιλογή του παρόντος.

5. Πάρτε τα έξω στην πόλη

Η τοποθεσία στην οποία θα τα βγάλετε εξαρτάται από ποιοι είναι. Ένας φίλος μπορεί να θέλει να πάει σε μια συνάντηση μαζί σας ή να χτυπήσει τις ταινίες. Εάν προσπαθείτε να φτιάξετε ένα φίλο, μπορείτε να επισκεφθείτε ένα πάρκο ή να πάτε σε μια γραφική περιοχή. Η κατάσταση μπορεί επίσης να κάνει τη διαφορά. Ένας φίλος που έχασε τη δουλειά του μπορεί να θέλει απλά να πάει για μια φθηνή πεζοπορία στο Great Outdoors. Εάν ο φίλος σας πρόσφατα έσπασε με ένα σημαντικό άλλο, μια νύχτα στην πόλη μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που διέταξε το δόμητο. Λαμβάνοντας τη φίλη σας, τη μητέρα ή τον φίλο σας έξω στην πόλη, βοηθάτε να ξεκαθαρίσετε το μυαλό τους από κάθε σκοτεινιά.

γέλιο

6. Ξεκινήστε το Γέλιο

Αυτό φαίνεται σαν ένα προφανές ζήτημα. Αν κάποιος μπορεί να γελάσει, τότε δεν χρειάζεται να χαμογελάσει; ΟΧΙ ακριβως. Κάποιος που έχει κατάθλιψη ή θλίψη έχει μια γενική σκοτεινιάτητα γι 'αυτούς. Αυτή η γενική κατάθλιψη δεν τους εμποδίζει να γελούν στις κηρύξεις του Τσάρλι Τσάπλεϊν ή στην αγάπη ενός κουταβιού. Ακόμη και αν η θλίψη τους επιστρέψει αμέσως, ακόμη και μια σύντομη περίοδο γέλιου μπορεί να βελτιώσει τις προοπτικές τους ελαφρώς. Μπορείτε να δοκιμάσετε ένα αστείο ή να περάσετε λίγο χρόνο μαζί. Εάν δεν είστε σίγουροι για τη δική σας ικανότητα να τους γελάσετε, δοκιμάστε να παρακολουθήσετε μαζί έναν αγαπημένο κωμικό ή να βάλετε μια αστεία ταινία. Γενικά, το παλιό ρητό για το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο είναι αλήθεια.

7. Βοηθήστε το φίλο σας να βγει

Μερικές φορές, η θλίψη, η κατάθλιψη ή οι αποτυχίες μπορούν να καταστήσουν αδύνατη την παραμονή στην κορυφή των καθηκόντων και των δουλειών. Αν ανησυχείτε για την απώλεια της δουλειάς σας, το τελευταίο πράγμα που μπορείτε να εστιάσετε είναι να αγοράσετε γάλα για το νοικοκυριό σας. Όταν ο φίλος σας έχει προβλήματα να κάνει τα πάντα, μπορείτε να λάβετε μέτρα για να τα βοηθήσετε. Από τη φύλαξη παιδιών μέχρι την εκτέλεση των καθηκόντων, μπορείτε να κάνετε τη ζωή του φίλου σας λίγο πιο εύκολη.

βραδινό

8. Κάντε δείπνο

Όπως και η προηγούμενη συμβουλή, το δείπνο είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ενισχύσετε τη διάθεση του φίλου σας. Σας επιτρέπει να μοιραστείτε κάποιο χρόνο μαζί τους ενώ τρώτε και τους δίνει επίσης την ευκαιρία να κάνουν άλλα πράγματα ενώ μαγειρεύουν. Είτε μαγειρεύετε στο σπίτι σας είτε στην σκαπάνη τους, το γεύμα δεν χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα ακριβά.

9. Λόγια

Μερικές φορές η καλύτερη λύση είναι η απλούστερη. Εάν ο φίλος σας χρειάζεται κάποια προθυμία, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσφέρετε κάποιες καλές λέξεις. Όταν η ζωή είναι δύσκολη, μπορεί να χρειαστεί κάποιος να τους πει ότι όλα θα είναι εντάξει. Είναι πολύ εύκολο για τα ανθρώπινα όντα να εμμείνουν στα αρνητικά που συμβαίνουν και να ξεχνούν όλες τις θετικές αλλαγές. Αντί να εστιάζετε στη σκοτεινή πλευρά όλων, μπορείτε να προσπαθήσετε να εστιάσετε στο θετικό. Μερικές λέξεις ή μια φιλοφρόνηση μπορούν να σας βοηθήσουν να γυρίσετε την ημέρα των φίλων σας εντελώς.

Περπατήστε

10. Κάντε μια βόλτα

Αμέτρητες μελέτες έχουν δείξει τα συναισθηματικά και πνευματικά οφέλη της άσκησης. Ξέρατε ότι η αίσθηση της κοινότητας μπορεί επίσης να αυξήσει τη διάρκεια ζωής και την προσωπική σας ευημερία; Συνδυάστε τις δύο αυτές αλλαγές στον τρόπο ζωής σε μια δραστηριότητα και κάντε μια βόλτα με τον φίλο σας. Και οι δύο θα απολαύσετε μια διάθεση από τις ενδορφίνες που προκαλούνται από την άσκηση. Ως πρόσθετο όφελος, η προσωπική αλληλεπίδραση μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να νιώσετε χαρούμενος. Όποτε ο φίλος σας έχει χρόνο, πάρτε τους σε μια βόλτα μαζί σας. Μπορεί να είναι εξαιρετικά καταπραϋντικό για τα νεύρα και επιτρέπει στο σώμα σας την ευκαιρία να χαλαρώσετε.

11. Η ενθάρρυνση είναι υποχρεωτική

Ακόμα και οι υπερήρωες έχουν sidekicks! Παρόλο που ο φίλος σας χρειάζεται να έχει την αυτοκίνηση και την αυτοεκτίμηση που είναι απαραίτητα για να πετύχει τα πράγματα στη ζωή, χρειάζεται κάποια επιπλέον υποστήριξη κάποιες φορές. Αντί να επιτρέπετε στον φίλο σας να παραμείνει κολλημένος σε μια διαδρομή, μπορείτε να βοηθήσετε να ενθαρρύνετε την ενθάρρυνσή τους και να τους εμπνεύσετε να επιστρέψουν στην πορεία. Από την εισαγωγή τους σε ένα αγαπημένο χόμπι για τον προγραμματισμό μιας ομαδικής δραστηριότητας, μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα που μπορούν να ενθαρρύνουν τον φίλο σας να χαμογελάσει και να επιστρέψει στη ζωή του.

ταινία night

12. Προγραμματίστε μια βραδιά ταινίας

Όταν έχετε χρόνο, δοκιμάστε να πετάξετε σε ένα βράδυ που πέρασε βλέποντας μια ταινία. Εάν ο φίλος σας πρόσφατα έσπασε με τον φίλο τους, μπορείτε πάντα να νοικιάσετε ρομαντικές κωμωδίες. Μερικές φορές, οι ισχυροί, σίγουροι άνθρωποι αρνούνται να κλάψουν μετά από διακοπή ή θάνατο στην οικογένειά τους. Παρακολουθώντας ρομαντικές κωμωδίες, δίνετε στον φίλο σας την ευκαιρία να φωνάξει σε ένα πιο υποστηρικτικό περιβάλλον. Εάν αισθάνεστε όπως αυτό δεν θα λειτουργήσει, μπορείτε πάντα να νοικιάσετε μερικές κωμωδίες ή δράματα. Δεν έχει σημασία τι, οι ταινίες που επιλέγετε μπορούν να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε το μυαλό του φίλου σας και να τους δώσετε κάτι άλλο για να εστιάσετε.

13. Η αγάπη είναι το μόνο που χρειάζεσαι

Σύντομα την ώρα; Δοκιμάστε να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ένα μήνυμα κειμένου στον φίλο σας. Καλύτερα, ανατρέξτε στην πρώιμη συμβουλή σχετικά με την πραγματοποίηση μιας χειρόγραφης σημείωσης. Ό, τι κι αν κάνετε, επικεντρωθείτε στη σύνταξη εμπνευσμένων, χαρούμενων μηνυμάτων. Αυτά τα κείμενα ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμεύουν ως υπενθύμιση στον φίλο σας ότι έχουν σημασία. Αν και η ζωή μπορεί να είναι καταθλιπτική ή θλίψη που πλήττεται αυτή τη στιγμή, δεν θα είναι έτσι για πάντα. Σας πρέπει να στηριχθείτε και τα μηνύματά σας να τα αποδείξουν.

ιαματική πηγή

14. Ο χρόνος spa είναι ο καλύτερος χρόνος

Εάν έχετε τα επιπλέον χρήματα που βρίσκονται γύρω, γιατί δεν προγραμματίζετε μια ημέρα spa; Δεν έχει σημασία ποιο είναι το πρόβλημα, κάποια στιγμή στο σπα είναι ακριβώς αυτό που διέταξε ο γιατρός. Μια περιποίηση προσώπου, spa ή spauna μπορεί να βοηθήσει τον φίλο σας να αρχίσει να αισθάνεται όμορφη μέσα και έξω. Ενώ ένα μασάζ χαλαρώνει τους μυς τους, οι καταπραϋντικές αισθήσεις επιτρέπουν στο μυαλό τους την ευκαιρία να ανακάμψουν. Μόλις ολοκληρωθεί η ημέρα του σπα, ο φίλος σας μπορεί να επιστρέψει στην κανονική ζωή λίγο πιο χαλαρωμένος και αναζωογονημένος.

15. Καλέστε την

Μπορεί να φανεί προφανές, αλλά μερικές φορές τα πιο προφανή πράγματα είναι τα πιο απλά πράγματα που πρέπει να ξεχάσετε. Εάν δεν το δοκιμάσατε ακόμα, καλέστε τον φίλο σας. Μια τηλεφωνική κλήση δείχνει ότι ενδιαφέρεστε για αυτούς και είστε εκεί για να ακούσετε τα προβλήματά τους. Επιπλέον, τους δίνει την ευκαιρία να εκκενώσουν. Μερικοί άνθρωποι χρειάζονται λίγα λεπτά ή ώρες για να ξεφορτωθούν τις απογοητεύσεις τους. Μόλις συμβεί αυτό, είναι σε θέση να επιστρέψουν στην καθημερινή τους ζωή χωρίς καμία δυσκολία. Εάν ο φίλος σας είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους, ένα τηλεφώνημα ή μερικές ώρες ακρόασης μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Απλά βεβαιωθείτε ότι αφήσατε στον φίλο σας να γνωρίζει ότι είστε πάντα εκεί για να τον ακούσετε.

16. Εθελοντής!

Μπορεί να φαίνεται αντίθετο με το διαισθητικό, αλλά βοηθώντας τους άλλους να βοηθήσουν τον εαυτό σας. Μελέτες έχουν δείξει τα συναισθηματικά οφέλη της εθελοντικής εργασίας. Με το να ξοδεύετε τις ώρες του χρόνου σας βοηθώντας κάποιον που έχει ανάγκη, λαμβάνετε πραγματικά μια ψυχική και συναισθηματική ώθηση. Κάθε φορά που εσείς ή ο φίλος σας χρειάζεστε ένα ανακουφιστικό στρες, δοκιμάστε να προγραμματίσετε λίγες ώρες σε μια κουζίνα σούπας ή ένα καταφύγιο για άστεγους. Αυτός ο τύπος δραστηριότητας φαίνεται να βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου σας, να ενισχύει την αυτοεκτίμηση και να σας προσφέρει μια νέα προοπτική στη ζωή.

17. Να είστε εκεί

Οι ώρες προγραμματισμού στο σπα, το δείπνο, η εκτέλεση εκδηλώσεων, ο εθελοντισμός και η βόλτα μπορεί να είναι εξαντλητικές. Αντί να προσπαθείτε να κάνετε τα πάντα σε αυτή τη λίστα, προσπαθήστε να κάνετε μόνο ένα πράγμα. Καλύτερα, βεβαιωθείτε ότι είστε εκεί. Απλό, έτσι δεν είναι; Ο φίλος σας είναι λυπημένος και χρειάζεται κάποιον γύρω του. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να είστε εκεί για να ακούσετε αν πρέπει να μιλήσουν ή να περάσουν μια νύχτα ταινιών αν χρειαστεί να χαλαρώσουν. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να βρίσκεστε εκεί για ό, τι χρειάζεται ή θέλει ο φίλος σας.

18. Οι παραμονές είναι τρομερές

Για το overachiever με κάποιο χρόνο διακοπών, η παραμονή με τον φίλο σας μπορεί να είναι μια ιδανική λύση. Μια αλλαγή σκηνικού είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε το μυαλό των φίλων σας από όλα τα προβλήματά τους. Ένα απόγευμα μπορεί να περάσει με ένα πικ-νικ, πηγαίνοντας σε μια πεζοπορία ή περιπλάνηση σε ένα τοπικό μουσείο. Για μεγαλύτερα Σαββατοκύριακα, οι εκδρομές σε κάμπινγκ σε ένα εθνικό πάρκο ή ένα ταξίδι αγορών είναι εξαιρετικές επιλογές.

μεταποιώ

19. Αναμορφώστε το σπίτι της

Αν δεν σχεδίαζε να αναδιαμορφώσει το σπίτι της, θα έπρεπε να σώσετε αυτό το βήμα για μια σοβαρή οπισθοδρόμηση, όπως ένα διαζύγιο ή ένας θάνατος στην οικογένεια. Αν κάποιος αγαπημένος πεθαίνει, λίγες μέρες που ξοδεύουν τους τοίχους και σκίζουν πατώματα μπορεί να είναι η τέλεια λύση. Με σωματική εργασία, μπορεί να χάσει τον εαυτό της στην εργασία. Τη νύχτα, μπορεί να κοιμηθεί ευκολότερα επειδή είναι πολύ εξαντλημένος για να μείνει ξύπνιος. Η αναδιαμόρφωση ενός σπιτιού δεν αποτελεί μακροπρόθεσμη λύση για τη θλίψη, αλλά λειτουργεί προσωρινά. Σε γενικές γραμμές, αυτή η τεχνική λειτουργεί για να πάρει τον φίλο σας πάνω από το αρχικό σοκ και θλίψη. Στη συνέχεια, εβδομάδες και μήνες θα χρειαστεί ακόμα να αναλωθούν από μια μεγάλη απώλεια.

κήπος

20. Ξεκινήστε την Κηπουρική

Υπάρχει κάτι εξαιρετικά θεραπευτικό για την εργασία με τα φυτά. Από τη μυρωδιά των φύλλων μέχρι την αίσθηση του εδάφους, τα πάντα για το ύπαιθρο φαίνεται να ανακουφίζουν από το άγχος. Εάν ο φίλος σας χρειάζεται κάποια χαμόγελο, προσπαθήστε να περάσετε λίγο χρόνο στον κήπο μαζί. Αυτό θα βοηθήσει στη βελτίωση του περιβάλλοντος και θα κάνει το σπίτι της να φαίνεται καλύτερα. Αντί να κλειδώσει τον εαυτό της για να ασχοληθεί με τη θλίψη, θα είναι σε θέση να κάνει κάτι εποικοδομητικό με κάθε ώρα της εποχής της. Επιπλέον, η εργασία σε εξωτερικούς χώρους μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε σωματική άσκηση. Κάθε άσκηση που κάνετε ενισχύει τις ενδορφίνες. Αυτό αυξάνει την ποιότητα του ύπνου ενώ παράλληλα ενισχύει την προσωπική ευτυχία. Για τα καλύτερα αποτελέσματα, αφήστε το κινητό σας τηλέφωνο πίσω, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε και τα δύο το εξωτερικό. Μακριά από τις αποσπάσεις της προσοχής του σύγχρονου κόσμου, τελικά θα μπορέσει να ξεφύγει τελείως.

Leave A Comment

87 − = 80