15 παιχνίδια για να παίξετε με φίλους

Είτε σχεδιάζετε μια νύχτα παιχνιδιών για τους φίλους σας είτε θέλετε παιχνίδια να παίζουν με μια δέσμη ζευγαριών, αυτές οι ιδέες μπορούν να σας ξεκινήσουν. Υπάρχουν περισσότερα πράγματα που πρέπει να κάνετε το Σαββατοκύριακο από το χτύπημα των κλαμπ ή των μπαρ. Για ένα ενδιαφέρον, ευχάριστο Σαββατοκύριακο, σχεδιάστε μερικά από τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Απλά φροντίστε να αποθηκεύσετε πρώτα σνακ!

παιχνίδι time

Μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε:

Σχεδιάστε μπροστά. Μερικά από αυτά τα παιχνίδια για να παίξετε με τους φίλους σας απαιτούν επιπλέον σκηνικά, οπότε βεβαιωθείτε ότι είστε προετοιμασμένοι εκ των προτέρων. Θα πρέπει επίσης να είστε βέβαιος να περιγράψετε με σαφήνεια τους κανόνες έτσι ώστε όλοι να ξέρουν πώς να παίξουν. Αν δεν φαίνεται σαν η ομάδα να είναι ενθουσιασμένη για το παιχνίδι, μεταβείτε στο επόμενο. Ο κύριος στόχος είναι να διασκεδάσετε, να αναμίξετε τα πράγματα, να αλλάξετε παιχνίδια και να αυτοσχεδιάσετε όταν χρειάζεται!

1. Trivia Pop

Αυτό το ενδιαφέρον παιχνίδι για να παίξετε με τους φίλους σας είναι αρκετά εύκολο να το εγκαταστήσετε. Εάν έχετε το χρόνο και τα υλικά, μπορείτε ακόμη και να ρυθμίσετε το δωμάτιο, όπως είναι μια τηλεοπτική σειρά παιχνιδιών. Βασικά, το παιχνίδι περιστρέφεται γύρω από απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με διασημότητες, μουσική, τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες. Κάθε ομάδα έχει την ευκαιρία να απαντήσει στην ερώτηση και να λάβει πόντους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μπορείτε να το ορίσετε ως χρονομετρημένο διαγωνισμό χρησιμοποιώντας buzzers. Αφού ο οικοδεσπότης υποβάλει την ερώτηση, η πρώτη ομάδα που πιέζει το βομβητή έχει την ευκαιρία να απαντήσει στην ερώτηση. Μπορείτε επίσης να έχετε την ομάδα να χάσει πόντους αν απαντήσουν λανθασμένα για να αποθαρρύνουν τους συμμετέχοντες από το να αγωνιστούν μόνο για να πιέσουν τον βομβητή.

μυθιστόρημα

2. Συνέχιση Νέων

Παρόλο που μπορεί να μην ακούγεται πολύ, αυτό το παιχνίδι είναι καταπληκτικό για να πάρει τους ανθρώπους να γελάσουν και να χρησιμοποιούν τη φαντασία τους. Για να ξεκινήσετε, πρέπει να έχετε ένα σημειωματάριο ή ένα σημειωματάριο και ένα στυλό. Ξεκινήστε με μια διασκεδαστική τους και να το πρώτο πρόσωπο γράψει έξι γραμμές μιας ιστορίας. Στη συνέχεια, το χαρτί διαβιβάζεται στο επόμενο άτομο για να συνεχιστεί η ιστορία με άλλες έξι γραμμές. Όταν κάθε παίκτης είχε την ευκαιρία να δουλέψει στην ιστορία, η μεγάλη αποκάλυψη είναι έτοιμη. Διαβάστε με ευφάνταστο την ιστορία στην ομάδα - καλή τύχη για να διατηρήσετε ένα ευθεία πρόσωπο! Εάν μπορείτε να διαχειριστείτε να μην γελάσετε δυνατά κατά την ανάγνωση, είστε πιο δυνατός από αυτόν που είμαι!

3. Παρακολουθήστε το Pat

Αυτό το παιχνίδι για να παίξετε με φίλους έχει σχεδιαστεί για να είναι ξεκαρδιστική. Κάντε κάθε κάθονται σε ένα κύκλο στο πάτωμα. Τους αφήστε να περάσουν τα χέρια τους, έτσι ώστε τα χέρια τους να κάθονται στο πάτωμα. Ένα άτομο ξεκινά με το χτύπημα του χεριού στα δεξιά τους. Στη συνέχεια, ο επόμενος παίκτης παίζει το επόμενο χέρι και ούτω καθεξής. Οποιοσδήποτε παίκτης μπορεί να επιλέξει να κάνει διπλό πάτημα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι καιρός να αλλάξετε τις οδηγίες. Αν κάποιος κτυπήσει ή σηκώσει το χέρι για να κτυπήσει όταν δεν είναι στην πραγματικότητα η σειρά τους, πρέπει να αφαιρέσουν αυτό το χέρι από τον ανταγωνισμό. Ο τελευταίος που έχει ένα χέρι στο παιχνίδι κερδίζει!

γνέθω the bottle

4. Τολμήστε στο Spin

Ο καθένας έχει δει ή έχει παίξει το παιχνίδι γυρίζει το μπουκάλι. Για ένα πιο μοντέρνο, συναρπαστικό remake, το παιχνίδι τολμά να γυρίσει. Η διάταξη είναι σαν την παραδοσιακή περιστροφή του μπουκαλιού όπου ένα άτομο περιστρέφει το μπουκάλι και το επόμενο άτομο επιλέγεται από την κατεύθυνση που δείχνει το μπουκάλι. Όποιος το μπουκάλι δείχνει πρέπει να τραβήξει ένα μόνο τολμά από ένα μπολ με τολμάδες. Αυτό το κύπελλο είναι γεμάτο με τολμάδες (τουλάχιστον ένα ανά άτομο) που γράφει ο καθένας στο πάρτι. Μόλις τολμήσετε να κάνετε κάτι, πρέπει να το κάνετε ή είστε εκτός παιχνιδιού. Το τελευταίο άτομο κερδίζει!

5. Ο κ. Postman

Αυτό το παιχνίδι μοιάζει πολύ με μουσικές καρέκλες και είναι υπέροχο να παίζεις με μια ομάδα φίλων που δεν ξέρουν όλους. Δημιουργήστε έναν κύκλο καρέκλες με ένα για κάθε άτομο. Ο καθένας μπορεί να σταθεί και να κινηθεί γύρω από το δωμάτιο μέχρι να καλέσει ο ταχυδρομικός. Ο ταχυδρόμος θα μπορούσε να πει, "Παράδοση! Όλοι όσοι παίζουν ένα άθλημα! ". Όλοι όσοι παίζουν ένα άθλημα πρέπει να ανταλλάξουν ένα κάθισμα. Ενώ κινούνται, ο ταχυδρόμος αρπάζει μια καρέκλα, έτσι ώστε κάποιος να μείνει έξω. Ο ταχυδρόμος μπορεί να καλέσει τίποτα-που έχει ένα κατοικίδιο ζώο, μια σχέση ή που μελετά ένα συγκεκριμένο θέμα. Γίνετε δημιουργικοί!

6. Α. . . Β. . . Γ. . . Πηγαίνω!

Αυτό το παιχνίδι είναι μια νέα έκδοση του κλασικού παιχνιδιού του Hunt Scavenger. Σε κάθε ομάδα δίνονται ταιριάζουν τσάντες που έχουν ακριβώς το ίδιο μέγεθος. Ο οικοδεσπότης του παιχνιδιού ορίζει ένα χρονικό όριο και για τις δύο ομάδες και τους δίνει ένα από τα γράμματα του αλφαβήτου. Στη συνέχεια, οι ομάδες πρέπει να βρουν ένα αντικείμενο που αρχίζει με την επιστολή. Όποια ομάδα βρίσκει τα περισσότερα αντικείμενα που ξεκινούν με αυτό το γράμμα και ταιριάζουν στην τσάντα, κερδίζει. Για παράδειγμα, εάν η επιστολή είναι "P", η ομάδα θα μπορούσε να αρπάξει ένα στυλό, μολύβι, κούπες και παρόμοια αντικείμενα.

κρεβάτι sheet ping pong

7. Κρεβάτι Ping Pong

Είστε έτοιμοι να διασκεδάσετε; Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για να παίξετε με τους φίλους σας, γιατί θα αφήσει όλους σε δάκρυα-συν, είναι ιδανικό για τους πιο ανταγωνιστικούς φίλους σας. Διαχωρίστε τους φίλους σας σε συνεργάτες. Κάθε σύμπραξη δίνεται σε μία πλευρά του φύλλου κρεβατιού και το άλλο ζευγάρι έχει την αντίθετη πλευρά. Μια μπάλα ping pong πέφτει στη μέση. Και οι δύο ομάδες μετακινούν την μπάλα πινγκ-πονγκ ανυψώνοντας ή χαμηλώνοντας το φύλλο του κρεβατιού. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να πάρει την μπάλα πινγκ πονγκ να πέσει από την πλευρά της άλλης ομάδας. Αν έχετε πολλούς φίλους που παίζουν, μπορείτε πάντα να το ορίσετε ως τουρνουά!

8. Ειλικρινής ή όχι

Σε αυτό το μεγάλο παγοθραύστη, θα μάθετε περισσότερα για τους φίλους σας από ό, τι γνωρίζατε ποτέ! Δύο κάρτες τοποθετούνται μπροστά από τη συσκευή αναπαραγωγής. Δύο λένε ειλικρινείς, το ένα δεν λέει. Ο παίκτης υποβάλλεται σε μια ερώτηση και απαντά βάσει του τι λέει η κάρτα. Όλοι οι άλλοι στην ομάδα πρέπει να αποφασίσουν εάν αυτό το πρόσωπο λέει την αλήθεια. Αν το άτομο πιάσει να είναι ανέντιμο, πρέπει να κάνει τολμή. Εάν δεν έχουν πιαστεί λέγοντας ένα ψέμα, τότε ο παίκτης παίρνει να επιλέξει κάποιον άλλο να κάνει το τολμούν.

9. Συνεργάτες στο στυλό

Πιάσε μερικά τυχαία αντικείμενα, ένα στυλό και ένα κομμάτι χαρτί. Στους εταίρους, δώστε σε έναν συνεργάτη ένα χαρτί και ένα στυλό. Δώστε στον άλλο συνεργάτη τυχαία αντικείμενα σε μια τσάντα. Το πρόσωπο με τα τυχαία αντικείμενα πρέπει να τα περιγράψει χωρίς να λέει τι είναι, ενώ ο άλλος εταίρος πρέπει να το σχεδιάσει.

10. Πού είναι το κινητό μου τηλέφωνο;?

Αφού σκοτεινιάσει, έχετε ένα άτομο με κινητό τηλέφωνο να κρύβεται στο σπίτι. Ο καθένας πρέπει να τα βρει. Η ομάδα λαμβάνει ένα τηλέφωνο. Περιοδικά (μπορείτε να αποφασίσετε πόσο συχνά ως ομάδα), ο hider πρέπει να καλέσει και να δώσει την υπόλοιπη ομάδα. Επιτρέπεται να αλλάξουν την κηλίδα τους, αλλά πρέπει να συνεχίσουν να δίνουν συμβουλές για το πού βρίσκονται.

κλείσιμο ματιού murder

11. Ξέρετε τη δολοφονία

Πάρτε μια κάρτα σημείωσης για κάθε παίκτη στο παιχνίδι. Μια κάρτα λέει "δολοφονία", άλλος λέει "ντετέκτιβ" και τα υπόλοιπα λένε "θύματα". Ο καθένας βγάζει μια κάρτα. Ο "δολοφόνος" στην ομάδα σκοτώνει τα θύματα με το κλείδωμα των ματιών τους και ο μόνος που δεν μπορούν να σκοτώσουν είναι ο ντετέκτιβ. Μετά από δύο επιτυχείς δολοφονίες, ο ντετέκτιβ πρέπει να μαντέψει ποιος είναι ο δολοφόνος. Ο ντετέκτιβ κερδίζει αν έχει δίκιο και ο δολοφόνος κερδίζει εάν ο ντετέκτιβ είναι λάθος.

12. Speed ​​Racer

Σε ένα τραπέζι, τοποθετήστε σε διαδρομές αγώνων χρησιμοποιώντας κολλητική ταινία διπλής όψεως. Στη συνέχεια, βάλτε μια μπάλα ping pong στην πίστα και δείτε ποιος μπορεί να μετακινήσει την μπάλα τους κατά μήκος της διαδρομής μέχρι το τέλος πρώτα. Μόνο ένα άχυρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φυσήξει η μπάλα μαζί, έτσι αυτό μπορεί να είναι ένα πολύ κουραστικό παιχνίδι!

13. Ο αγώνας κατεψυγμένων σοκολάτας

Συγκεντρώστε ένα μαχαίρι, ένα πιρούνι, μια παγωμένη σοκολάτα, δύο ζάρια και έναν αναδευτήρα ζαριών. Θα θελήσετε επίσης κάποια κοστούμια όπως ένα μανδύα ή μάσκα. Κάθε παίκτης κυλά τα δύο ζάρια. Όποιος μεταφέρει ένα διπλό του ίδιου αριθμού, προσπαθεί να φάει την κατεψυγμένη σοκολάτα χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι και ένα μαχαίρι ενώ φοράει τα ασυνήθιστα αξεσουάρ. Όποιος τρώει τα περισσότερα τσιμπήματα κατά τη διάρκεια της χρονομετρημένης διαδικασίας είναι ο τελικός νικητής. Το παιχνίδι συνεχίζεται έως ότου η μπάρα σοκολάτας έχει φύγει τελείως.

14. Πιάστε τη φράση αλίευσης

Όλοι οι παίκτες μπαίνουν σε δύο ομάδες. Στην ομάδα, οι παίκτες γράφουν ένα θέμα σχετικό με μια φράση αλιευμάτων σε ένα κομμάτι χαρτί. Όταν η φράση σύλληψης σχεδιάζεται, πρέπει να τραβηχτεί πάνω σε ένα μεγάλο κομμάτι χαρτιού για να μαντέψει η άλλη ομάδα. Βιαστείτε, όμως, επειδή θα χρονομετρηθείτε!

πιάνω the flag

15. Καταγράψτε τη σημαία

Μπορεί να είναι ένα παλιό σχολικό παιχνίδι, αλλά η σύλληψη της σημαίας δεν θα πάει ποτέ εκτός στυλ. Στην ιδανική περίπτωση, παίξτε αυτό το παιχνίδι έξω για το μέγιστο ποσό του δωματίου. Διαχωρίστε τους φίλους σας σε δύο ομάδες. Κάθε ομάδα έχει τη δική της επικράτεια όπου κρύβουν τη σημαία (τουλάχιστον μια ίντσα της σημαίας πρέπει να είναι ακόμα ορατή). Και οι δύο ομάδες προσπαθούν να βρουν τη σημαία από την άλλη πλευρά, αλλά εάν είστε ετικετοποιημένοι στο εχθρικό έδαφος, πηγαίνετε στη φυλακή. Κάποιος από την ομάδα σας μπορεί να περάσει σε εχθρικό έδαφος για να σας επισημάνει και να σας σώσει, αλλά και οι δύο θα πρέπει να επιστρέψετε στο πλευρό σας για να είστε ελεύθεροι ξανά. Όποια ομάδα παίρνει τη σημαία και την επαναφέρει με επιτυχία, κερδίζει!

Leave A Comment

7 + 3 =