10 πιο ενδιαφέρουσες θέσεις εργασίας

Υπάρχουν πολλές θέσεις εργασίας στο εργατικό δυναμικό που κυμαίνονται από το να είσαι λογιστής σε δοκιμή βιντεοπαιχνιδιών. Στην ιδανική περίπτωση, θα βρείτε μια δουλειά που μπορείτε να κάνετε και που πραγματικά σας αρέσει να κάνετε. Ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας, μπορεί να θέλετε μία ή περισσότερες από τις εργασίες αυτής της λίστας. Αν ξεχάσαμε τις αγαπημένες σας, πιο ενδιαφέρουσες θέσεις εργασίας, παρακαλώ αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της λίστας!

κατάσκοπος

1. Κατασκοπεία

Ποσοστό αμοιβής: $ 55.470 έως $ 104.140

Απαιτήσεις: Προκειμένου να προσληφθεί ως κατάσκοπος, πιθανότατα θα πρέπει να έχετε πτυχίο κολλεγίων. Συχνά, οι κατάσκοποι είναι σημαντικοί σε θέματα όπως η ιστορία, η οικονομία, ο νόμος, η πολιτική και η γεωγραφία. Όποια χώρα και αν βρίσκεστε, θα πρέπει να έχετε ένα διαβατήριο και μια υπηκοότητα από τη χώρα αυτή. Μόλις υποβάλετε αίτηση, θα υποβληθείτε σε έλεγχο μέσω σειράς συνεντεύξεων και ελέγχων ιστορικού. Λόγω αυτού, η διαδικασία πρόσληψης μπορεί να διαρκέσει έξι μήνες ή και περισσότερο.

Περιγραφή: Γνωστός ως αξιωματικός πληροφοριών, ένας κατάσκοπος μπορεί να εργάζεται πίσω από μια οθόνη υπολογιστή στα κράτη ή στο εξωτερικό. Αν είσαι κατάσκοπος, θα πρέπει να είσαι εξαιρετικός στο να κρατάς μυστικά και να ξαπλώνεις. Εάν βρίσκεστε στο εξωτερικό, μπορείτε να τοποθετήσετε στο διπλωματικό γραφείο ή σε μια επιχείρηση ως κάλυψη ιστορίας σας. Μέχρι να συνταξιοδοτηθείτε (και ακόμη και τότε, πολλοί κατάσκοποι ποτέ δεν λένε), δεν θα είστε σε θέση να πείτε στους φίλους ή την οικογένειά σας τι πραγματικά κάνετε. Αντ 'αυτού, ξοδεύετε τη ζωή σας αφιερωμένη στο έθνος σας και παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με θέματα ασφάλειας, οικονομίας και άμυνας.

Disney

2. Χαρακτήρας Disney

Ποσοστό αμοιβής: Περίπου $ 54.995

Απαιτήσεις: Δεν χρειάζεται να αποκτήσετε πτυχίο κολλεγίου για να γίνετε χαρακτήρας της Disney. Αντ 'αυτού, χρειάζεστε τη σωστή εμφάνιση και την προσωπικότητα. Θα πρέπει επίσης να έχετε μεγάλη εμπειρία στη δράση ή στο χορό. Ανάλογα με το σχολείο σας, μπορείτε ακόμη και να έχετε αρκετή εμπειρία στο γυμνάσιο για να συμμετάσχετε στην εταιρεία Disney.

Περιγραφή: Αυτή είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες θέσεις εργασίας για ανθρώπους που έχουν ταλέντο να παίζουν ή να χορεύουν. Για να νοικιάσετε, πρέπει να κάνετε μια ακρόαση που δοκιμάζει τη στάση σας, την κίνηση και τις φυσικές σας ικανότητες. Αυτές οι ακροάσεις διεξάγονται συνήθως στο Ορλάντο, τη Φλώριδα ή το Anaheim της Καλιφόρνιας από την εταιρεία Disney. Εάν επιλεγεί, θα καταλήξετε να περάσετε πολλές ώρες κάνοντας τα παιδιά χαμόγελο.

κηπουρικός

3. Φυτοθεραπευτής

Ποσοστό αμοιβής: 76.940 δολάρια

Απαιτήσεις: Προκειμένου να αποκτήσετε δουλειά ως θεραπευτής κηπευτικών, θα πρέπει να εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα φυτοκομίας στο πανεπιστήμιο. Ανάλογα με τις ακριβείς απαιτήσεις εργασίας, μπορεί να είστε σε θέση να κάνετε online προγράμματα θεραπείας φυτοκομίας. Η πρακτική άσκηση και η εμπειρία στον τομέα θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το βιογραφικό σας σημείωμα και να διασφαλίσετε ότι πράγματι έχετε την δουλειά των ονείρων σας.

Περιγραφή: Όταν είστε θεραπευτής οπωροκηπευτικών, μπορείτε να εργαστείτε με φυτά και ανθρώπους. Διάφορες κλινικές αποκατάστασης, ψυχολογικές θεραπείες και νοσοκομεία χρησιμοποιούν τη φύτευση ως τρόπο αντιμετώπισης σωματικών και ψυχολογικών προβλημάτων. Για να μάθετε περισσότερα για αυτό το συναρπαστικό πεδίο σταδιοδρομίας, βρείτε ένα πρόγραμμα για κολέγια που ειδικεύεται στο θέμα και οργανώνει μια περιοδεία πανεπιστημιούπολη.

τέχνη

4. Art Restorer

Ποσοστό αμοιβής: Περίπου 50.690 δολάρια

Απαιτήσεις: Προετοιμαστείτε να δοκιμάσετε τον κώδικα Da Vinci στην πραγματική ζωή ως επαγγελματίας καλλιτέχνης τέχνης. Για να πάρετε μια θέση εργασίας σε αυτόν τον τομέα, μπορεί να σας ζητηθεί να έχετε πτυχίο σε θέματα καλής τέχνης, όπως η αποκατάσταση ή τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Μερικά άτομα με εμπειρία και καλλιτεχνικό ταλέντο μπορεί να είναι σε θέση να εργαστούν γύρω από την απαίτηση βαθμού. Επιπλέον, θα πρέπει να κατανοήσετε την ιστορία και τη σημασία που σχετίζονται με την τέχνη που αποκαθιστάτε. Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα εξειδικευμένο τομέα σπουδών, θα θελήσετε να ασχοληθείτε με ένα από τα μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας καθώς μαθαίνετε τα σχοινιά.

Περιγραφή: Κανονικά, οι αναστηλωτές τέχνης εργάζονται σε μουσεία, γκαλερί τέχνης ή με ιδιωτικούς συλλέκτες. Ολόκληρη η δουλειά τους είναι να αποκαταστήσουν την τέχνη έτσι ώστε να μοιάζει με την αρχική της κατάσταση. Δεδομένου ότι η τέχνη χειροτερεύει όλα αυτά τα χρόνια, θα πρέπει να κάνετε πολλή δουλειά για να το διορθώσετε.

feng shui

5. Σύμβουλος Feng Shui

Ποσοστό αμοιβής: Περίπου 44.000 δολάρια

Απαιτήσεις: Γενικά, θα χρειαστεί να διαβάσετε βιβλία και να λάβετε επίσημη εκπαίδευση για να πετύχετε σε αυτόν τον τομέα. Στα δυτικά, πολλοί σύμβουλοι είναι πραγματικά αυτοδιδασκαλμένοι για το θέμα.

Περιγραφή: Αν αγαπάτε την τέχνη και διατηρείτε τη ζωή ισορροπημένη, το Feng Shui είναι το σωστό πρόγραμμα για εσάς. Αυτή η αρχαία κινεζική επιστήμη βοηθά να τοποθετήσετε τον κόσμο γύρω σας σε ισορροπία, ώστε να μπορείτε να ζήσετε μια πιο υγιή, πιο ευτυχισμένη και πιο ευημερούσα ζωή. Μόλις έχετε τη γνώση ότι πρέπει να είστε σύμβουλος της Feng Shui, θα αρχίσετε να δημιουργείτε την επιχείρησή σας μέσω επαγγελματικών καρτών, μάρκετινγκ και δημιουργίας γραφείου. Οι αναφορές λέξεων-ο-στόμα θα προχωρήσουν πολύ προς τη βελτίωση των κερδών σας.

ετοιμάζω

6. Κύριε ζυθοποιίας

Ποσοστό αμοιβής: Περίπου $ 49, 536

Απαιτήσεις: Για να ξεκινήσετε ως δάσκαλος παρασκευής, θα μπορούσατε να σπουδάσετε σε σχολεία όπως το American Brewers Guild ή το Siebeel Institute of Technology. Πολλές μικροσκοπικές μηχανές ξεκινούν επίσης και με λειτουργίες που βασίζονται σε γκαράζ, ώστε να μπορείτε πάντα να εργάζεστε με το δικό σας τρόπο.

Περιγραφή: Αν σας αρέσει να συνδυάζετε πράγματα και να πίνετε μπύρα, αυτή είναι η δουλειά για σας. Από τη δημιουργία εννοιών, τη δοκιμή των μπύρων και την εμπορία ενός προϊόντος, ο κύριος παρασκευαστής παρασκευάζει μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων. Τα κράτη της δυτικής ακτής όπως το Όρεγκον, η Καλιφόρνια και η Ουάσινγκτον έχουν μερικές από τις υψηλότερες πυκνότητες των μικροσκοπικών μικροσκοπικών, έτσι ώστε αυτές οι περιοχές θα είναι μερικές από τις καλύτερες που πρέπει να ακολουθήσετε καθώς ξεκινάτε την καριέρα σας.

σώμα

7. Ζωγράφος σώματος

Ποσοστό αμοιβής: Από $ 18.000 σε $ 102.000

Απαιτήσεις: Δεν χρειάζεται να αποκτήσετε πτυχίο για να είστε σωματικός ζωγράφος. Το μόνο που χρειάζεστε είναι καλλιτεχνικό ταλέντο, επαγγελματική στάση και δημιουργικότητα. Δεδομένου ότι πιθανότατα θα πρέπει να το εκτελέσετε ως δική σας επιχείρηση, θα χρειαστείτε επίσης μερικές επιχειρηματικές δεξιότητες.

Περιγραφή: Οι ζωγράφοι σώματος εργάζονται σε φεστιβάλ, εκθέσεις και σχολικές εκδηλώσεις για να ζωγραφίζουν πρόσωπα ή σώματα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι καλύτεροι ζωγράφοι σώματος εργάζονται στο Χόλιγουντ όπου προετοιμάζουν τους ηθοποιούς για τη στιγμή τους στην ασημένια οθόνη.

βίντεο game

8. Δοκιμαστής παιχνιδιών βίντεο

Ποσοστό αμοιβής: Περίπου $ 71.685

Απαιτήσεις: Οι απαιτήσεις για αυτήν την εργασία είναι ελάχιστες. Προφανώς, πρέπει να είστε καλοί στο video gaming εάν πρόκειται να το δοκιμάσετε. Ένα πτυχίο στο σχεδιασμό παιχνιδιών ή στην επιστήμη των υπολογιστών μπορεί επίσης να βοηθήσει.

Περιγραφή: Όταν είστε δοκιμαστής βιντεοπαιχνιδιών, μπορείτε να δοκιμάσετε τη λειτουργικότητα κάθε παιχνιδιού. Κατά καιρούς, ίσως χρειαστεί να διερευνήσετε τα παιχνίδια των ανταγωνιστών, έτσι ώστε το παιχνίδι της εταιρείας σας να είναι το καλύτερο.

άρωμα

9. Chemist αρώματος

Ποσοστό αμοιβής: Περίπου 60.000 δολάρια

Απαιτήσεις: Αν και ακούγεται σαν μια αρκετά εύκολη δουλειά, να γίνεις ένας χημικός αρώματος χρειάζεται πολλή δουλειά. Πρέπει να είστε καλοί στη χημεία και τη βιοχημεία, έτσι οι περισσότεροι υποψήφιοι έχουν πτυχίο πανεπιστημίου, μεταπτυχιακού ή διδακτορικού σε οποιονδήποτε από αυτούς τους τομείς.

Περιγραφή: Οι χημικοί αρωματοποιίας περνούν τις ημέρες τους δοκιμάζοντας μείγματα διαφορετικών μορίων και τύπων για να δημιουργήσουν τα καλύτερα αρώματα. Αυτά τα αρώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε λοσιόν, σαπούνι, κολόνια ή αρώματα.

τα ηφαίστεια

10. Βοταντολόγος

Ποσοστό αμοιβής: Από $ 30.000 έως $ 50.000

Απαιτήσεις: Εάν θέλετε να ζήσετε μια ζωή στην άκρη, να είστε βαλκανολόγος είναι η δουλειά για σας. Για να γίνετε ηφαιστειολόγος, πρέπει να αποκτήσετε τουλάχιστον προπτυχιακό τίτλο γεωγραφίας, γεωλογίας, χημείας ή επιστήμης της γης. Οι περισσότερες θέσεις εργασίας σε αυτόν τον τομέα θα περιμένουν επίσης ένα μεταπτυχιακό ή διδακτορικό δίπλωμα, και ένας προηγμένος τίτλος θα αυξήσει τις πιθανότητές σας να προσληφθεί.

Περιγραφή: Τα άτομα σε αυτό το πεδίο δοκιμάζουν και παρακολουθούν τα ηφαίστεια για να δουν αν θα γίνουν ενεργά. Ταξιδεύουν στον κόσμο κοιτάζοντας αδρανή, εξαφανισμένα και ενεργά ηφαίστεια και μπορούν να προβλέψουν εκρήξεις. Ορισμένοι ηφαιστειονολόγοι εργάζονται επίσης σε τομείς όπως η διδασκαλία, η έρευνα ή η κυβέρνηση.

Leave A Comment

74 + = 77