Κορυφαίες 10 ερμηνείες διάθεσης ονείρου

Ονειρευόμαστε κατά μέσο όρο επτά φορές κάθε βράδυ, ακόμα κι αν δεν τα θυμόμαστε καθόλου. Ενώ πολλά από τα όνειρά μας μπορεί να είναι περίεργα και υπέροχα ή κάποια δεξιά απλά εντελώς ανεξήγητα, υπάρχουν μερικά όνειρα που συλλογικά έχουμε ξανά και ξανά. Μπορεί ή όχι να σας εκπλήξει να ξέρετε ότι όλα όσα ονειρευόμαστε έχουν επίσης νόημα και μπορούν να συνδεθούν πίσω σε κάτι στη ζωή μας. Φυσικά, δεν πιστεύουμε όλοι ότι αυτές οι έννοιες είναι πραγματικές, τα όνειρά μας μπορεί να είναι εντελώς τυχαία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει νόημα να εκπαιδεύεστε στον τομέα αυτό. Τούτου λεχθέντος, εδώ είναι οι έννοιες των δέκα απίστευτα κοινά όνειρα - αφήνει να δούμε αν σχετίζονται με σας!

1. Αποτυχημένη σύνδεση

7a96786d191b2d65e391f25b368dba7c

Εάν ονειρεύεστε ότι προσπαθείτε να επικοινωνήσετε με κάποιον αλλά η σύνδεση συνεχίζει να αποτυγχάνει τότε αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι υποσυνείδητα αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να συνδεθείτε με κάποιον στην πραγματική ζωή. Ίσως να χρειάζεται να μιλήσετε απεγνωσμένα με κάποιον που απλά δεν ξέρει πώς ή αισθάνεστε ότι χάνετε επαφή με κάποιον. Προσέξτε αυτό το όνειρο και αξιολογήστε τι το προκάλεσε.

2. Πτώση ή πτώση

40b34644ef763cee05c2ea212096c985

Πόσες φορές έχετε μόλις κοιμηθεί και στη συνέχεια BAM - πέφτετε από ένα βράχο και είστε κάτοικοι βιδωμένοι στο κρεβάτι, πολύ ξύπνιοι. Είναι το κοινό όνειρο που πέφτει και όλοι τους έχουμε. Το ίδιο ισχύει και για τα όνειρα ότι πνίγουμε. Δυστυχώς, αυτά τα όνειρα σημαίνουν λίγο περισσότερο από το γεγονός ότι μπορούμε να έχουμε πολλά στους ώμους μας τώρα και αισθάνονται ανασφαλείς. Ίσως να αισθανόμαστε ότι η ζωή είναι εκτός ελέγχου αμέσως ή ακόμα και ότι πνίγουμε.

Φυσικά, αυτή είναι μια ερμηνεία. Ένα άλλο είναι απλά ότι η πτώση είναι ένας από τους δύο φόβους με τους οποίους γεννιόμαστε και το μυαλό μας απλά παίζει με αυτό το γεγονός.

3. Μη επιτυχής δοκιμή

8ba16d892adab74037f63b5f4fa91199

Αν είστε φοιτητής, τότε θέλετε να μάθετε το αποτυχημένο όνειρο δοκιμής ή εξετάσεων. Είναι επίσης πιθανό να γνωρίζετε ότι εμφανίζονται στις ημέρες πριν από την εξέταση - απογοητευτική, έτσι; Μην πανικοβληθείτε όμως, αυτά τα όνειρα δεν σημαίνουν ότι είναι πιθανό να αποτύχετε την επερχόμενη εξέταση ή το μάθημά σας συνολικά, είναι απλώς μια αναπαράσταση του άγχους το συναίσθημά σας προς αυτό. Εν ολίγοις, εάν κάνετε αναθεώρηση σκληρά τότε μην το ιδρώτε.

Αυτά τα όνειρα μπορούν επίσης να συμβούν χρόνια μετά τη φοιτητική σας ζωή, οπότε είτε αντιπροσωπεύουν ένα τραύμα που έχετε βιώσει στην ημέρα της σχολικής σας εκπαίδευσης ή μπορεί να είναι ένα σημάδι που αισθάνεστε ότι δοκιμάζεστε στη ζωή σας τώρα.

4. Αυτοκίνητα Troubles / Αυτοκίνητο Crash

ccb83a799939f549334f8960abfca9a4

Το να ονειρεύεσαι τα προβλήματα του αυτοκινήτου ή ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα ίσως να σημαίνει ότι αισθάνεσαι ανασφαλής για κάτι στη ζωή σου και ότι χάνεις τον έλεγχο του. Αυτό μπορεί πολύ καλά να οδηγήσει, αλλά όπως και δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα. Αυτός ο τύπος ονείρου μπορεί επίσης να είναι ένα σημάδι ότι είστε επικεφαλής για σωματική ή συναισθηματική διάσπαση και ίσως χρειαστεί να αλλάξετε κάτι στη ζωή σας για να αποφύγετε αυτό.

5. Ασθένεια ή θάνατος άλλων

0a244af8d8b9e52a11fe1301e9bb3c12

Κάποια στιγμή, όλοι μας πιθανόν να ονειρευόμαστε για κάποιον που γνωρίζουμε ότι είναι άρρωστος ή πεθαμένος. Μην πανικοβληθείτε, αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό το πρόσωπο πρόκειται να πεθάνει, ανεξάρτητα από το πόσο πραγματικό ήταν το όνειρο. Μπορεί να ερμηνευτεί με διάφορους τρόπους, το πιο συνηθισμένο από το οποίο είναι ότι φοβάστε να χάσετε κάποιον, θέλετε κάποιον από τη ζωή σας ή ίσως ήδη γνωρίζετε ότι αυτό το άτομο είναι άρρωστο στην πραγματικότητα και το μυαλό σας απλά εκφράζει συναίσθημα σε αυτό.

Αν και αυτό δεν είναι πραγματικά γεγονός, πιστεύω ότι είναι διασκεδαστικό να επισημάνουμε ότι οι δεισιδαιμονίες δηλώνουν ότι ονειρεύονται κάποιον που πεθαίνει σημαίνει ότι θα ζήσουν μια μακρά ζωή. Σίγουρα, μπορεί να μην είναι επιστημονική, αλλά αυτή η σκέψη πάντα με κάνει να νιώθω καλύτερα όταν ονειρεύομαι για το θάνατο.

6. Λείπει τα δόντια

f4c2507f7dc210468ba46b8be4bf70e8

Το να ονειρεύεσαι ότι έχεις λείπει τα δόντια δείχνει ότι φοβάσαι πώς βλέπεις οι άλλοι άνθρωποι και ότι φοβάσαι ότι δεν φαίνεται τέλειο. Φυσικά, θα μπορούσε απλά να έχετε πονόδοντο και ο εγκέφαλός σας ερμηνεύει αυτό στο όνειρό σας καθώς κοιμάστε ...

7. Λείπει μια βόλτα

b5ca8a5c549b994a6bd741ddc63578cb

Είμαι σίγουρος ότι σε κάποιο σημείο ή άλλο έχουμε όνειρα να χάσουμε μια βόλτα, σωστά; Δεν έχει σημασία αν είναι λεωφορείο, τρένο, αεροπλάνο ή οτιδήποτε άλλο, αυτό το όνειρο είναι ακόμα απίστευτα απογοητευτικό. Μπορεί να σημαίνει είτε ένα από τα δύο πράγματα, ότι αισθάνεστε σαν να έχετε χάσει μια σημαντική ευκαιρία στη ζωή σας ή έχετε κάποιες μεγάλες αποφάσεις για να κάνετε και να αισθανθείτε ότι μπορεί πολύ να χάσετε μια μεγάλη ευκαιρία εάν επιλέγετε λάθος ή εστιάζετε πάρα πολύ καιρό. Φυσικά, αυτοί είναι οι κύριοι λόγοι για αυτό το όνειρο, αλλά έχω ακούσει πολλοί που λένε ότι αισθάνθηκαν αυτό το όνειρο σήμαινε ότι αν και η ζωή τους άφηνε πίσω τους. Μήπως αυτό ακούγεται σαν εσένα?

8. Είναι παγιδευμένος ή χαμένος

d8ad53cb197ecb80c73b95cd8f754312

Ένα από τα πιο συνηθισμένα όνειρα που έχουν οι άνθρωποι είναι να παγιδευτούν ή να χαθούν κάπου. Ξέρετε αυτά - τρέχετε γύρω από ένα κτίριο χωρίς σκοπό και δεν φαίνεται να υπάρχει διέξοδος ή είστε παγιδευμένοι σε ένα δωμάτιο ή ένα κλουβί χωρίς πόρτες. Αυτά τα όνειρα είναι φρικτά αλλά, αν πάρεις λίγο χρόνο για να τα καταλάβεις, μπορεί να μην είναι τόσο τρομακτικό. Αυτός ο τύπος ονείρου γενικά σημαίνει ότι είστε μπερδεμένοι για κάτι ή αν παλεύετε για να λύσετε ένα πρόβλημα. Ίσως πρέπει να αποφασίσετε, αλλά δεν είστε σίγουροι τι να κάνετε. Μόλις λύσετε το πρόβλημα, είναι πιθανό να σταματήσετε να έχετε αυτά τα όνειρα.

9. Να είσαι γυμνός

7ebd06443de351043a72d754db000a94

Μην πανικοβληθείτε, ενώ η δεισιδαιμονία μπορεί να πει ότι αυτό το όνειρο σημαίνει ότι πρόκειται να ντρέψετε τον εαυτό σας, είναι πιο πιθανό ότι αισθάνεστε απλά ευάλωτοι σε μια κατάσταση στις ώρες σας. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι αισθάνεστε ότι έχετε πει πολλά για τον εαυτό σας σε κάποιον, κάνοντάς σας να αισθάνεστε επίσης ευάλωτοι.

Είστε νύφη που σχεδιάζει το γάμο σας; Αν έτσι μπορεί να είναι ο λόγος που ονειρεύεστε να είστε γυμνοί. Στατιστικά δείχνουν ότι αυτό το όνειρο είναι απίστευτα κοινό μεταξύ των νύφες να είναι.

10. Να κυνηγηθείτε

4c609ee47c7203dfe7a136568bccd6b6

Η κυνηγημένη είναι πιθανόν το πιο κοινό όνειρο εκεί έξω. Ενώ η δεισιδαιμονία λέει ότι σημαίνει κουβεντιάζοντας κάποιον για εσάς, οι ειδικοί λένε ότι σημαίνει ότι έχετε προβλήματα στη ζωή σας που θα θέλατε να ξεφύγετε. Ίσως είναι ένα άτομο, ίσως είναι μια κατάσταση, αλλά με κάθε τρόπο θέλετε να ξεφύγετε.

Leave A Comment

62 + = 71