10 πιο επώδυνα μέρη για να πάρετε ένα τατουάζ για τα κορίτσια

Τα τατουάζ είναι μοναδικά αριστουργήματα, όπου ένα άτομο μπορεί να εκφράσει τη δημιουργικότητα και το πάθος του, ίσως ακόμη και να αποτίσω φόρο σε κάποιον ή κάτι στη ζωή του. Αλλά όπως μπορείτε πιθανώς να φανταστείτε, δεν έρχονται πλήρως χωρίς πόνο. Ενώ κάποιες τοποθεσίες μπορεί να είναι πλήρως ανεκτές με ελάχιστες ποσότητες πόνου που εκπέμπονται (δείτε αυτή τη λίστα των 10 λιγότερο επώδυνων θέσεων τατουάζ για τα κορίτσια), άλλα σημεία είναι εντερικά και απίστευτα οδυνηρά - ξέρετε, το είδος του πόνου που σας αφήνει τα μάτια πότισμα και τα νύχια σας σκάβουν στην καρέκλα. Για να αποφύγετε καταστάσεις όπως αυτές - ή τουλάχιστον να είστε προετοιμασμένοι για αυτούς- έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με τις 10 MOST οδυνηρές τοποθεσίες τατουάζ για τα κορίτσια.

9α9496c37579429259867ffdb79543c8

1. Μέση βραχίονα / αγκώνα

Μέσης Arm Elbow tattoo

Τα μανίκια - είτε μισά είτε πλήρη - είναι απίστευτα δημοφιλή τατουάζ τόσο στην αρσενική όσο και στην γυναικεία κοινότητα. Και ενώ το πάνω μισό του βραχίονα και το κάτω μισό είναι ένα αεράκι, είναι το μέσο του βραχίονα που σας δίνει το πιο κόπο. Ακριβώς στο νεκρό σημείο του βραχίονα σας είναι εκεί που αναμφίβολα θα αισθανθείτε τον περισσότερο πόνο - τόσο στο εξωτερικό του βραχίονα (αγκώνα) όσο και στο εσωτερικό. Αν πηγαίνεις στη διαδρομή του μανικιού, δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγεις αυτό. Αλλά αν δεν είστε και απλά θέλετε ένα απλό βραχίονα tat, σας συνιστώ να παραμείνετε μακριά από τη μέση.

2. Μεσαίο πόδι / γόνατο

Μέσης Leg Knee tattoo

Ακριβώς όπως θέλετε να αποφύγετε τη μέση του χεριού σας με κάθε κόστος (αν είναι δυνατόν), το ίδιο ισχύει και για τη μέση του ποδιού σας. Τώρα ξέρω ότι το γόνατο δεν είναι το πιο συνηθισμένο μέρος για να αθληθεί ένα τατουάζ - αλλά αν ψάχνετε για ένα πλήρες κομμάτι ποδιών, θα πρέπει τελικά να έχετε το γόνατό σας να έρχεται σε επαφή με τη βελόνα. Και επιτρέψτε μου να σας πω - είναι INTENSE, έτσι ελπίζω ότι έχετε μια πραγματικά δροσερή ιδέα tat.

3. Γραμμή μπικίνι

Μπικίνι Line tattoo

Ξέρεις αυτό το φοβερό συναίσθημα που παίρνεις όταν μπαίνεις για να έχεις παραχθεί η γραμμή μπικίνι σου; Ναι. Τώρα φανταστείτε ότι ο πόνος είναι τουλάχιστον εκατό, αν όχι εκατό. Αυτό είναι που μπορείτε να περιμένετε αν αποφασίσετε να έχετε ένα τατουάζ που έρχεται οπουδήποτε κοντά στη γραμμή μπικίνι σας. Ευτυχώς αυτό δεν είναι μια πραγματικά δημοφιλής θέσεις για ένα tat για να ξεκινήσει με, αλλά κάτι τατουάζ πλήρη πόδι πηγαίνουν όλος ο τρόπος προς τα πάνω - η οποία, φυσικά, φτάνει σε αυτή τη γραμμή. Εάν συμβαίνει αυτό, ίσως απλά χρειαστεί να χτυπήσετε τα δόντια σας και γυμνάστε με τον πόνο για να τελειώσετε την ειρήνη σας.

4. Πόδια

πόδια tattoo

Τα τατουάζ στα πόδια έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλής στην γυναικεία τατουάζ κοινότητα τα τελευταία χρόνια. Όχι μόνο φαίνονται απίστευτα χαριτωμένα με το αγαπημένο σας ζευγάρι σανδάλια, αλλά είναι επίσης κρυμμένα από την όραση - που είναι μια ιδανική τοποθεσία για όσους δεν θέλουν ορατά τατουάζ. Αλλά πρέπει να σας προειδοποιήσω: ενώ αυτά τα τατουάζ ποδιών μπορεί να είναι απολύτως λατρευτά με κάθε έννοια της λέξης, είναι αρκετά οδυνηρά. Θέλω να πω, με το λεπτό δέρμα και τις φλέβες και τα οστά να ξεφυτρώνουν κάθε κατεύθυνση, είμαι βέβαιος ότι αυτό δεν έρχεται ως μια τεράστια έκπληξη- δεξιά?

5. Κουκούλα

βαρέλι tattoo

Αυτό είναι σωστό - το άκρο σας δυστυχώς δεν χειρίζεται πολύ καλά τον πόνο. Έτσι, εάν είστε στην αγορά για ένα τατουάζ που δεν είναι ορατό, σας προτείνω να επιλέξετε μια ευκολότερη θέση όπως το στομάχι ή πίσω. Αλλά αν πραγματικά, ΠΡΕΠΕΙ να χρειαστεί πραγματικά το άκρο σας να σημειωθεί με κάτι ανόητο ή ένδοξο, να είστε έτοιμοι για ένα πολύ άβολο χρόνο.

6. Μέση Πίσω

Μέσης Back tattoo

Έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι οι περισσότεροι άνθρωποι καταλήγουν με τατουάζ στο πάνω μισό ή κάτω μισό της πλάτης τους; Σκεφτήκατε ποτέ ότι μπορεί να υπάρχει λόγος για αυτό που δεν είναι καθαρά καλλυντικό; Εντάξει, έτσι τα τατουάζ στον ώμο της πλάτης, πέρα ​​από την πλάτη και στην κάτω πλάτη (σφραγίδα παπουτσιών) Φαίνονται ωραία, υπάρχουν περισσότερα για την ιστορία: η μέση πλάτη πονάει. Πολύ άσχημα. Έτσι, αν δεν πηγαίνετε για ένα πλήρες πίσω κομμάτι, συνιστώ ανεπιφύλακτα να μείνετε στο πάνω ή στο κάτω μέρος - όχι στη μέση.

7. Σπονδυλική στήλη

ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ tattoo

Απλώς σκέφτομαι ότι μια βελόνα που είναι φάρμακο κάτω από τη σπονδυλική μου στήλη με στέλνει να τρέμει - πώς για σένα; Δυστυχώς για εμάς, τα τατουάζ του άνω αυχένα απευθείας στην σπονδυλική στήλη γίνονται όλο και πιο δημοφιλή στη γυναικεία τατουάζ κοινότητα. Και ναι, συμφωνώ απόλυτα ότι φαίνονται φανταχτερά, θηλυκά και λατρευτά - αλλά αξίζουν τον ΠΟΝΟ; Η σπονδυλική στήλη είναι μια ευαίσθητη περιοχή. Αν δεν το αρέσετε αληθινά και δεν υπάρχει λόγος να σας μιλήσω, σας προτείνω να επιλέξετε μια άλλη τοποθεσία - ή να έχετε κάτι βολικό για να βυθίσετε τα δόντια σας, ενώ σας κάνουν μελάνι.

8. Επικεφαλής

κεφάλι tattoo

Έτσι το κεφάλι δεν είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ δημοφιλές μέρος για να πάρει ένα τατουάζ, αλλά hey- μερικά κορίτσια το κάνουν! Και αν έχετε τα κότσια για να πάρετε ένα τατουάζ κεφάλι, περισσότερη δύναμη σε σας. Ωστόσο, όπως μπορείτε να φανταστείτε, το κεφάλι τατουάζ κακό αρκετά κακό. Δεν είναι τίποτα που θα σας κάνει να φωνάζετε με πόνο ή κραυγή, αλλά σίγουρα θα σας αφήσει με μάτια και ένα δυσάρεστο συναίσθημα σε όλο σας το σώμα. Ω, και το buzzing ακριβώς δίπλα στο αυτί σας και όλο μέσα από το κεφάλι σας μπορεί να πάρει λίγο ενοχλητικό, πάρα πολύ!

9. Μασχάλη

μασχάλη tattoo

Η μασχάλη; Γεια σου, μερικοί άνθρωποι το κάνουν! Αλλά η πλειοψηφία του χρόνου μαστίχες έρχονται πάντα σε επαφή με μια βελόνα είναι αν κάτι κάνει ένα μανίκι ή ένα μεγάλο τατουάζ κοντά στην κορυφή του χεριού / ώμου τους. Αν συμβαίνει αυτό, τότε δεν θα έχετε πραγματικά την επιλογή αλλά να το πιείτε και να το περάσετε.

10. Εσωτερικός βραχίονας

εσωτερικός arm tattoo

Συνειδητοποιήσατε ποτέ πόσο ευαίσθητο είναι το εσωτερικό δέρμα του άνω μέρους του βραχίονα σας; Δεν είναι πολύ παχύ και υπάρχουν πολλές νευρικές απολήξεις που βρίσκονται εκεί. Υποθέτω ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ του βραχίονα για να πάρουν τα τατουάζ τους. Αλλά και πάλι, για ένα πλήρες ή μισό μανίκι, αφήνοντας τον εσωτερικό βραχίονα χωρίς επιτήρηση είναι απλά αδύνατο. Θα τραυματιστεί - όχι τόσο κακό όσο κάποια από αυτές τις άλλες τοποθεσίες - αλλά ακόμα, να είστε προετοιμασμένοι για έναν πολύ δυσάρεστο χρόνο.

Να θυμάστε πάντα ότι ο καθένας έχει διαφορετική ανοχή στον πόνο. Ίσως να ψάχνετε μερικές από αυτές τις θέσεις και να λέτε, "Πραγματικά; Αυτό δεν έβλαψε καθόλου "! Αλλά σε άλλους, μπορεί να είναι ΑΔΥΝΑΤΕΣ!

Τι νομίζετε ότι είναι οι πιο οδυνηρές θέσεις για ένα τατουάζ?

Leave A Comment

1 + 8 =