Τύποι αγκαλιές από έναν άνθρωπο (και η σημασία τους)

Οι αγκαλιές μπορεί να είναι υπερβολικά συγκεχυμένες. Μπορούν είτε να παρουσιάσουν συμπτώματα αγάπης και οικειότητας, είτε αμηχανία και αδιαφορία. Τι είδους αγκαλιές σου δίνει ο άνθρωπος σου; Ανακαλύψτε τους 8 τύπους αγκαλιωμάτων που μπορείτε να πάρετε από έναν άνδρα και τι σημαίνουν όλοι.

b6d4c8d109a664b6a12af8ced858111f

 1. Ένας οπλισμένος

Έχουμε πάρει όλοι ένα από αυτά τα απίστευτα αμήχανα ένοπλες αγκαλιές - ή όπως μου αρέσει να το αποκαλώ, τα κρύα αγκαλιά με τον ώμο. Αυτός ο τύπος αγκαλιάς δείχνει ότι αισθάνεται απίστευτα αμήχανος γύρω σας και δεν είναι καν σίγουρος αν θέλει πραγματικά να σας αγκαλιάσει στην πρώτη θέση. Η πρότασή μου: Δεν θα ήθελα να κάνω μια άλλη αγκαλιά από αυτόν σύντομα.

Τύποι αγκαλιές από έναν άνθρωπο (και η σημασία τους)

2. Μια γρήγορη αγκαλιά

Ο καθένας τείνει να αγνοεί μια γρήγορη αγκαλιά. Νομίζουν, "Ω, αυτό ήταν σύντομο και σε σημείο. Προφανώς δεν θέλουν να με αγκαλιάσουν! "Αλλά αυτό δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την αλήθεια. Ενώ μερικοί τα άτομα μπορούν να επιλέξουν μια γρήγορη αγκαλιά επειδή δεν έχουν ακριβώς τη διάθεση να αγκαλιάσουν, εννέα φορές στους δέκα σημαίνει ότι απλά θέλουν να σας δώσουν μια γρήγορη συμπίεση για να σας καθησυχάσουν. Ίσως αργούν να δουλεύουν ή να σπουδάζουν και έχουν μόνο χρόνο για ένα quickie, ή ίσως απλά δεν μπορούσαν να περιμένουν άλλο δευτερόλεπτο για να σας δώσουν μια μικρή βουτιά της αγάπης.

d3390a6f8d8f4e995794dfc60b39aef7

3. Σας πιάνει

Όταν εισέρχεστε για μια αγκαλιά και ο τύπος σας χτυπά αμέσως από τα πόδια σας, είναι πολύ σαφής σημάδι αυτού του ανθρώπου Πραγματικά σας χάσει, και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ενθουσιασμένος για να πάρει τελικά μια αγκαλιά από εσάς. Αυτό είναι ένα από αυτά τα αγκαλιά που βλέπουμε πάντα στις τηλεοπτικές ή ρομαντικές ταινίες: ξέρετε, εκείνο που ο άνδρας και το κορίτσι τρέχουν το ένα προς το άλλο και το κορίτσι τυλίγει τα πόδια της γύρω από τη μέση του και αγκαλιάζουν για 10 λεπτά με βαθιές αγκαλιές και φιλιά. Κυρίες, αν ο άνθρωπος σας κάνει αυτό, είναι σοβαρά σε σας.

twirls you around

4. Στρέφεται γύρω σας

Twirly αγκαλιές είναι απολύτως φοβερός. Είναι εντελώς φανταστικά και ελεύθερα πνευματικά και είναι βέβαιο ότι θα βάλουν ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο των κοριτσιών. Τούτου λεχθέντος, εάν ο άντρας σας σκύβει γύρω σας όταν μπαίνετε για μια αγκαλιά, αυτό σημαίνει ότι αισθάνεται άνετα και παιχνιδιάρικα μαζί σας και αγαπά να σας κάνει να γελάσετε και χαμόγελο από το αυτί στο αυτί. Προφανώς ένα υπέροχο σημάδι ότι σας αρέσει και απολαμβάνει την επιχείρησή σας στον πληρέστερο βαθμό!

0f2ea9ab16f9e26aa468f317c12404c9

5. Σφιχτά κρατάει

Όταν κάποιος σας κρατά γερά, δεν θέλει να φύγετε. Είναι τόσο ενθουσιασμένος και ερωτευμένος με εσάς δεν θέλει ποτέ να αφήσει να φύγει. Αυτές οι αγκαλιές μπορούν να συνεχιστούν για μερικά λεπτά, και κυρίες, θα πρέπει να απολαμβάνετε κάθε δευτερόλεπτο. Αφεθείτε στην αγκαλιά και αισθανθείτε τον απόλυτο ρομαντισμό να ρίχνει μέσα από το σώμα του ότι είναι πάρα πολύ φοβισμένος από την σκληρή έκφραση με λέξεις.

Τύποι αγκαλιές από έναν άνθρωπο (και η σημασία τους)

6. Σας δίνει μια συμπίεση

Η αγκαλιά συμπίεσης είναι ένα είδος μείγματος της γρήγορης αγκαλιάς και της κράτησης σφιχτά αγκαλιά. Είναι η αγκαλιά όπου έχει ένα ΜΕΓΑΛΟ χαμόγελο στο πρόσωπό του, καθώς σας τυλίγει στην αγκαλιά του και σας τραβάει μέσα για την πιο στενή συμπίεση της ζωής σας. Αυτή είναι μια σούπερ χαριτωμένη "αγκαλιά αρκούδα" που γίνεται μεταξύ φίλων και εραστών. Τούτου λεχθέντος, η γνώση της σημασίας γύρω από την αγκαλιά του μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να ανακαλυφθεί. Μπορεί να σας δώσει μια φιλική συμπίεση ή μια ρομαντική συμπίεση. Κρατήστε το μάτι σας για άλλες ενδείξεις!

Τύποι αγκαλιές από έναν άνθρωπο (και η σημασία τους)

7. Φαίνεται στα μάτια σας

Όταν αγκαλιάζεις έναν άνθρωπο και τραβά μακριά (αλλά δεν σπάει την αγκαλιά) απλά έτσι μπορεί να κοιτάξει τα μάτια σου για μια στιγμή, αυτό σημαίνει ότι είναι κατα ΒΑΘΟΣ ερωτευμένος μαζί σου. Παρόλο που βλέπει συχνά το πρόσωπό σας, εξακολουθεί να μην θέλει να πάει περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο χωρίς να δει την μεγαλοπρεπή ομορφιά σας. Αυτό είναι μια τόσο απίστευτα ρομαντική αγκαλιά που έχει τους τόνους των βαθιών συναισθημάτων που συνδέονται με αυτό.

9f890f51a3d3f62aa7df6ba8766622df

8. Τοποθετήστε τα κεφάλια ο ένας στον άλλο

Ενώ αγκαλιάζεστε με τον άνδρα σας, έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι το κεφάλι σας είναι τέλεια κατάλληλο για το χέρι του; Και αν ο άνθρωπος σας είναι αρκετά ψηλός, έχει βάλει ποτέ το κεφάλι του απαλά πάνω σας; Αυτό δεν είναι μόνο μια απίστευτα ζεστή και άνετη αγκαλιά, αλλά αυτή που δείχνει ότι οι δυο σας είναι απίστευτα στενοί και έχουν βαθιά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον. Δείχνει ότι είστε εκατό τοις εκατό άνετα ο ένας γύρω από τον άλλον και γνωρίζετε ότι οι δυο σας συνοδεύονται τέλεια όπως τα δύο τελευταία κομμάτια ενός σκληρού παζλ.

Έτσι, είμαστε περίεργοι: ποια αγκαλιά σας αρέσει περισσότερο; Έχετε ποτέ δοθεί ένα από αυτά τα φοβερά ένα ένοπλες, αμήχανες αγκαλιές; Ή μήπως ήσαστε αρκετά τυχερός για να περιστρέψετε τον άνθρωπο των ονείρων σας; Θα θέλαμε να ακούσουμε τις ιστορίες σας παρακάτω και ελπίζουμε ότι αυτό βοήθησε να σπάσει ο κώδικας αγκαλιά!

Leave A Comment

− 2 = 3