Δεν με ελκύει πλέον ο φίλος μου. Τι πρέπει να κάνω?

Ας πούμε ότι ήσασταν με αυτόν τον τύπο για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Όλα γίνονται ΠΟΛΥ, αλλά δεν βρίσκεστε πλέον να τον προσελκύετε. Αναρωτιέστε αν η σχέση αξίζει πια! Λοιπόν, πρέπει να σας πω: οι άνθρωποι είναι περίπλοκα πλάσματα, και η αγάπη και τα αξιοθέατα μας μπορούν να αλλάξουν στο flip του διακόπτη. Θα καταργήσουμε ορισμένους από τους λόγους που ίσως έχετε χάσει την έλξη, πώς αισθάνεστε να προσελκύσετε περισσότερο και τι πρέπει να κάνετε γι 'αυτό.

3d15a7d2cb2dad4d487d29baf40c2e34

Λόγοι που έχετε χάσει την έλξη

 1. Ανθρώπινη φύση

Στην αρχή ίσως τον βρήκε εξαιρετικά ελκυστικό. τόσο το βλέμμα του όσο και η προσωπικότητά του σας γοητεύτηκαν. Heck, πιθανότατα θα μπορούσε να φορέσει μια σακούλα σκουπιδιών και θα εξακολουθούσε να νομίζετε ότι ήταν ο σπουδαιότερος άνθρωπος στην πόλη. Αλλά τώρα? Οχι τόσο πολύ. Τώρα δεν βρίσκεσαι ελκυστικός σε αυτόν, το παραμικρό, μπορεί κανείς να τον βρει κάπως ενοχλητικό ή ακαθάριστο. Αλλά ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο χάσατε την έλξη; Αυτό είναι το πράγμα - μερικές φορές δεν υπάρχει λόγος. Μερικές φορές, όπως οι άνθρωποι, χάνουμε απλώς την έλξη προς κάποιον που χάσαμε κάποτε την αναπνοή μας. Είναι ανεξήγητο, αλλά συμβαίνει.

 1. Έκανε κάτι για να σας αποτρέψει

Μετά από να είναι με κάποιον για λίγο, αρχίζουν να ανοίγουν λίγο περισσότερο. Δυστυχώς, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έρχεται σε επαφή με κάποιες ανεπιθύμητες ιδιότητες. Μπορεί να υπάρχει κάτι που κάνει ή με κάποιο τρόπο ενεργεί αυτό που σας απομακρύνει απόλυτα. Αφού είδε αυτή τη νέα ποιότητα, χάσατε την έλξη για αυτόν. Είναι κάτι που απλά δεν μπορείτε να δείτε παρελθόν. Και αυτό είναι εντάξει που απλά σημαίνει ότι πιθανότατα δεν ήταν αυτός για σας, ούτως ή άλλως.

 1. Κάποιος άλλος έχει το ενδιαφέρον σας

Μισώ να το πω, αλλά μερικές φορές χάνουμε έλξη για το πρόσωπο με το οποίο είμαστε με όταν κάποιος άλλος αρχίζει να τραβήξει την προσοχή μας. Μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας αρέσει κάποιος άλλοι φαίνεται ή προσωπικότητα περισσότερο από το πρόσωπο που είστε με, κάνοντας το φίλο σας λιγότερο επιθυμητό. Για μια ακόμη φορά, αυτό είναι μόνο η ανθρώπινη φύση και η ζωή, και πραγματικά δεν μπορεί να εξηγηθεί. Η αγάπη είναι να ερωτευτείς ξανά και ξανά το ίδιο άτομο και αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, τότε ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε.

5c452e8fe3b41da6d03285338b8aadf0

Πώς αισθάνεται να χάσει την έλξη

 1. Αυτός σας ενοχλεί

Έτσι, ξαφνικά, ο φίλος σας σας ενοχλεί. Δεν μπορείτε να φτάσετε σε μια πλήρη συζήτηση χωρίς αυτόν να λέει ή να κάνει κάτι που σας κάνει να θέλετε νύχι νύχια σας σε ένα τσάι. Τα πράγματα που είπε ότι ήταν αστεία ή χαριτωμένα είναι τώρα απλά ενοχλητικά. Το μόνο που θέλεις είναι να είσαι ήσυχος γιατί ο δεύτερος ανοίγει το στόμα του, είσαι αμέσως ενοχλημένος.

 1. Είναι μια χορωδία να είναι γύρω του

Σας ρωτάει για μια ημερομηνία και όλα όσα θέλεις να πεις είναι «όχι». Αλλά…. Δεν τον έχετε δει σε σχεδόν 2 εβδομάδες, επειδή τον αποφεύγετε, οπότε θα πρέπει πιθανώς να σπάσετε και να δείτε τον φίλο σας. Αλλά αυτό αισθάνεται σαν μια αγγαρεία, και σχεδόν το μισείτε. Ναι, σίγουρα χάσατε την έλξη σε αυτό το σημείο.

 1. Δεν θέλετε να φτάσετε φυσικά

Όταν είστε ελκυσμένοι σε κάποιον που θέλετε να τους αγγίξετε. Θέλεις τις αγκαλιές τους, τα φιλιά σου, τα πάντα. Τρέλατε το. Από την άλλη πλευρά, αν έχετε χάσει την έλξη σε κάποιον, η αφή του χεριού τους σας κάνει να τσιμπήσετε. Δεν θέλεις να είσαι πολύ κοντά και η σκέψη του να είσαι οικεία ανάμεσα στα φύλλα ακούγεται σαν 30 λεπτά κόλασης.

 1. Θα Check Out Άλλοι Άνδρες

Αν βρεθείτε με μια περίπτωση του «περιπλάνησης μάτι», τότε έχετε χάσει το ενδιαφέρον για το φίλο σας. Θέλω να πω, γιατί αλλιώς θα έλεγες άλλους τύπους αν αισθανόσασταν ότι είχε τον πιο εκπληκτικό άντρα που σε περίμενε στο σπίτι?

74a165cf937a4c58be9a3488b58712b1

 1. Δεν το χάσετε

Όπως ανέφερα νωρίτερα: δεν τον έχετε δει ξανά. Και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν του λείπει καθόλου. Εάν τον προσελκύσατε και τον ερωτευθήκατε, θα φάνηκε προφανώς να τον δει. Αλλά το μόνο που πραγματικά θέλετε είναι να μείνετε στο σπίτι ή να κάνετε το δικό σας πράγμα και πραγματικά δεν με νοιάζει όταν θα τον δεις ξανά.

 1. Εσείς υποστηρίζετε πολύ

Τα ζευγάρια υποστηρίζουν. αυτό είναι ακριβώς ο τρόπος εργασίας σχέσεις. Τέλεια φυσική και εντελώς φυσιολογική, σωστά; Λοιπόν, όχι όταν δεν μπορείτε να πάτε ακόμη και 10 λεπτά χωρίς κάτι να υποστηρίξει. Όχι μόνο είναι πολύ ανθυγιεινό και για τους δυο σας, αλλά είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι δεν είστε πλέον προσελκύονται από τον σύντροφό σας.

 1. Είστε ζηλιάρης της σχέσης των φίλων σας

Εάν είστε σε μια μεγάλη σχέση με τον άνθρωπο σας, δεν υπάρχει κανένας λόγος ή χώρος για να ζηλέψετε άλλες σχέσεις. Ωστόσο, αν βρείτε τον εαυτό σας λαχτάρα για τη σχέση που έχουν οι φίλες σας, αυτό είναι ένα μεγάλο ζήτημα. Αυτή είναι μια κόκκινη σημαία ότι υπάρχει κάτι πολύ λάθος στην τρέχουσα κατάστασή σας και ίσως να προχωρήσετε.

e4a3d70f8bf35c4c1654ca3e8e4ff89f

Τι πρέπει να κάνεις?

 1. Μίλα του

Η επικοινωνία είναι βασική σε μια σχέση - το γνωρίζετε και το ξέρω. Συζητήστε με το σύντροφό σας για το θέμα σας. Αφήστε τον να γνωρίζει ακριβώς πώς αισθάνεστε και προσπαθήστε να καταλήξετε με ένα ψήφισμα αν αυτή είναι μια σχέση στην οποία θέλετε πραγματικά να επενδύσετε. Μπορεί να τον βλάψει, αλλά μερικές φορές η αλήθεια πονάει. Και ξέρεις τι? Μερικές φορές οι σχέσεις πρέπει να περάσουν από έναν μεγάλο, ενοχλητικό αγώνα για να βγούμε πιο δυνατά από πριν. Τούτου λεχθέντος, να είστε ειλικρινείς με το φίλο σας και να δημιουργείτε ένα σχέδιο για να κάνετε τα πράγματα να λειτουργούν.

 1. Δοκιμάστε και πυροβολήστε τη φλόγα

Εάν έχετε χάσει την έλξη για τον φίλο σας, το μόνο που μπορεί να χρειαστεί είναι λίγο αναζωπύρωση. Εάν αισθάνεσαι ότι η φλόγα πεθαίνει, ήρθε η ώρα να την πυροδοτήσουμε πίσω! Ένας πολύ καλός τρόπος για να γίνει αυτό είναι να κάνετε διακοπές μαζί. Δεν χρειάζεται να είναι ένα πολύ μεγάλο ταξίδι - απλώς ξεφύγετε με τον άντρα σας, ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΣΑΣ, για λίγες ώρες ή ακόμα και για μια διανυκτέρευση. Περάστε λίγο χρόνο μακριά από άλλους και απλά εστιάστε σε εσάς και το σύντροφό σας. Βγείτε στο δείπνο, κάντε κάτι διασκεδαστικό μαζί και ανοίξτε την επικοινωνία. Στο τέλος της νύχτας, προσπαθήστε να αναστρέψετε τα πράγματα και στην κρεβατοκάμαρα. Δοκιμάστε κάτι νέο και απλά διασκεδάστε το ένα με το άλλο. Το μόνο που μπορεί να χρειαστείτε είναι να έχετε μια στιγμή μόνο με τον άντρα σας να θυμάστε γιατί τον αγαπήσατε τόσο ακριβά και τον βρήκε τόσο ελκυστικό στην αρχή. Δεν έχετε ιδέα για τη μαγεία του ενός σε μια φορά και αν είστε σχέσεις λείπει κάποιο ρομαντισμό και διασκέδαση, τότε αυτό θα μπορούσε να είναι μια εύκολη λύση στα ζητήματά σας.

 1. Πάρτε λίγο χρόνο εκτός

"Η απουσία κάνει την καρδιά να επιθυμεί περισσότερο"; και αυτό είναι Αλήθεια. Οι δυο σας μπορεί απλά να χρειαστούν λίγο χρόνο για να σκεφτούν την κατάσταση. Μετά το διάλειμμα, εάν αισθάνεστε ότι θέλετε πραγματικά να είστε μαζί του και σας λείπεις, τότε η σχέση μπορεί να κάνει μια υπέροχη στροφή προς το καλύτερο. Από την άλλη πλευρά, μετά από λίγο χρόνο στον εαυτό σας μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε χάσει πραγματικά όλη την αγάπη γι 'αυτόν και είναι καιρός να προχωρήσετε. Ο μόνος χρόνος είναι απολύτως σημαντικός και μπορεί να είναι ένα υπέροχο FIX σε ένα πρόβλημα, να το πιστέψεις ή όχι!

 1. Χωρίζω

Αυτό είναι ένα τελευταίο αποτέλεσμα. Καμία καλή σχέση δεν πρέπει να διασπαστεί για το καλό του, αλλά αν δεν υπάρχει απλά άλλη επιλογή τότε μπορείτε να αποφασίσετε να το τερματίσετε. Αλλά θυμηθείτε - μην αποφασίζετε μόνο ένα πρωί για να γυρίσετε το κλειδί σας και να κλείσετε τη σχέση για το καλό. Όπως ανέφερα νωρίτερα, προσπαθήστε να μιλήσετε μαζί του. Κάνε ό, τι μπορείς (αν το θέλεις!) Για να πυροβολήσεις τη φλόγα και να ερωτευτείς πάλι. Αν αυτό δεν λειτουργεί, δοκιμάστε ένα σύντομο διάλειμμα. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τι θέλετε πραγματικά από τη σχέση και αν υπάρχει πιθανότητα να την αγαπήσετε και να τον βρείτε εντελώς ελκυστική για άλλη μια φορά. Αν δεν λειτουργήσει τίποτα και σίγουρα αισθάνεστε ότι θα είστε πιο ευτυχισμένοι ή με διαφορετικό άτομο (τελικά), τότε θα πρέπει να το τερματίσετε. Δεν υπάρχει καμία απολύτως ανάγκη να διατηρήσετε μια σχέση με κάποιον που δεν σας ενδιαφέρει. Θα σπαταλάτε μόνο το δικό σας και το δικό σας χρόνο και τα συναισθήματά σας σε κάτι που απλά δεν πρόκειται να εργαστεί έξω.

Η αγάπη είναι δύσκολη, έτσι δεν είναι; Θυμηθείτε να μην αισθάνεστε άσχημα εάν αποφύγετε έλξη από τον σύντροφό σας. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν ακριβώς. Μπορεί απλώς να σημαίνει ότι πρέπει να αναζωπυρώσετε το ρομαντισμό σας, ή μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να τερματίσετε τη σχέση και να βρείτε κάποιον που θα σας κόψει συνεχώς την αναπνοή σας μέχρι το τέλος του χρόνου. Είναι ένα δύσκολο πρόβλημα, αλλά ελπίζουμε ότι μπορέσαμε να βοηθήσουμε! Έχετε βρεθεί ποτέ σε αυτή την κατάσταση; Πώς τελείωσε; Ας ακούσουμε τις ιστορίες σας παρακάτω!

Leave A Comment

9 + 1 =