Ζυγός άνθρωπος στην αγάπη

d9802ec719bdcff495f7fd89a30418ca

Μπορεί να τον βρείτε να απολαμβάνει ένα μαγευτικό μπαλέτο στο θέατρο υψηλού επιπέδου στο θέατρο στο κέντρο της πόλης ή να τον βρείτε να δειπνήσει στο πιο ακριβό σημείο της πόλης. Ο άντρας του Ζυγού είναι αυτός που λαχταρά την κομψότητα και την πολυπλοκότητα και απολαμβάνει τα καλύτερα πράγματα στη ζωή, ωστόσο η αναποφασιστικότητα του μπορεί να κάνει δύσκολη την επιλογή του. Ο Ζυγός είναι ένας γοητευτικός με κάθε τρόπο, και οι άνθρωποι τείνουν να βαρύνουν προς τη δίκαιη στάση του και την έξυπνη συνομιλία. Είναι απλώς ένας άνθρωπος που φαίνεται να βρίσκει το καλό σε όλους γύρω του και η δίκαιη και ισορροπημένη του φύση τον εμποδίζει να πάρει οποιαδήποτε επιχειρήματα. Απλά θέλει την ειρήνη, την ευτυχία και ένα ακριβό κοκτέιλ στο τραπέζι του - αυτό δεν είναι πάρα πολύ για να ρωτήσεις, σωστά?

9ab69ddf0af30406d7493b5780b8e3ef

Το είδος της γυναίκας Libra Ανάγκες

Όπως είπαμε προηγουμένως, ο άντρας του Ζυγού είναι ένας άνθρωπος που θέλει τα καλύτερα πράγματα στη ζωή, είτε είναι το ωραιότερο σπίτι, η τέλεια δουλειά - ή ο πιο όμορφος σύντροφος. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο άντρας του Ζυγού είναι κολλημένος. Χρειάζεται πραγματικά μια αριστοκρατική, όμορφη γυναίκα που ξέρει πώς να χειριστεί τον εαυτό της σε καταστάσεις υψηλής τάξης που συναντάται συνήθως.

Εκτός από την ομορφιά και το μυαλό, ένας Ζυγός αναζητά μια κυρία που μπορεί να είναι ευγνώμων για την αγάπη που έχει να προσφέρει και ενδιαφέρεται για μια μακροχρόνια σχέση. Δεν θέλει μια γυναίκα που είναι πεινασμένος ή τρελός συχνά. Το σημάδι του τον κάνει ένα απίστευτα ήσυχο άτομο και μάλλον μάλλον θα μιλούσε τα πράγματα με ήρεμο τρόπο και στη συνέχεια έθεσε φωνές και χτύπησε τις πόρτες. Για το λόγο αυτό, χρειάζεται μια ήρεμη κυρία που θα είναι σε θέση να συζητήσει όχι μόνο ενδιαφέροντα πράγματα για να εξετάσει το ενδιαφέρον του, αλλά και προβλήματα που μπορεί να έχει.

  a0639bc645ea1e69e91ae9b843ff85ce

Ζυγός σε μια σχέση

Έχετε ακούσει τον όρο «κορόιδο για αγάπη» πριν, έτσι; Αυτό περιγράφει τέλεια τον άνθρωπο του Ζυγού. Είναι πραγματικά ένα κορόιδο για την αγάπη και βρίσκει τον εαυτό του ερωτευμένο με τους συνεργάτες του εύκολα. Φαίνεται να φοράει την καρδιά του και στα δύο μανίκια, όχι μόνο για να διατηρεί την ισορροπία στη σχέση του, αλλά έτσι μπορεί εύκολα να παραδώσει την καρδιά του σε μια στιγμή ειδοποίηση. Αυτή η γρήγορη αγάπη μπορεί να αφήσει τον άνδρα του Ζυγού να σταματήσει συνήθως, αλλά του δίνει και την ευκαιρία να δείξει πόσο αγαπά την κυρία του σε τακτική βάση.

Ένας Ζυγός είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος όταν πρόκειται για χρονολόγηση. Οι γυναίκες θα σημειώσουν ότι ο Ζυγός είναι ένας εντυπωσιακός άνθρωπος που αγαπάει το κρασί και γευματίζει την κυρία του, μεταχειρίζοντάς την σε εξωτικές και φανταχτερες θέσεις ανά πάσα στιγμή. Είναι εκατό τοις εκατό αφιερωμένο στη σχέση ανά πάσα στιγμή και θέλει να σιγουρευτεί ότι η γυναίκα του είναι ευτυχισμένη και ευχαριστημένη, μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα.

Εκτός από το πάθος και τις ρομαντικές χειρονομίες του, ένας ακόμα σπουδαίος λόγος που έχει μέχρι στιγμής ένας Ζυγός είναι ότι είναι απίστευτα ήρεμος, γοητευτικός και ειρηνικός. Η γοητευτική του στάση θα φανεί να σας τραβήξει ενώ οι διανοητικές συνομιλίες του θα σας κρατήσουν ενθουσιασμένους για ώρες στο τέλος. Και όταν εμφανιστεί ένα συγκεκριμένο πρόβλημα στη σχέση, δεν θα βρείτε έναν άνδρα του Ζυγού να κρίνει γρήγορα ή να αποφεύγει. Στην πραγματικότητα, ο Ζυγός θα παραμείνει ήρεμος ακόμα και στις πιο έντονες καταστάσεις και θα βρει τρόπους να το αντιμετωπίσει με ειρηνικό τρόπο, πάντα αποφεύγοντας τα άσχημα λόγια ή τα σχόλια που θα βλάψουν τη γυναίκα του.

ee237cd34d28343cec84b75e79ecdd15

Ζυγό στο κρεβάτι

Αν δεν έχετε πάρει ακόμα την παρασυρόμενη κίνηση, ένας άνθρωπος του Ζυγού σας αρέσει να είναι ισορροπημένα τα πάντα στη ζωή του. Ως εκ τούτου, στο κρεβάτι ο εραστής του Ζυγού επιθυμεί να είναι ευχαριστημένος ακριβώς όσο ικανοποιεί τη γυναίκα του. Αυτή η ισορροπία σημαίνει για μια έντονη νύχτα ανάμεσα στα φύλλα, όπου και οι δύο είστε σίγουροι ότι θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το τέλος της νύχτας - ο Ζυγός θα σιγουρευτεί γι 'αυτό.

Εκτός από τον ισορροπημένο εραστή, οι Librans είναι επίσης πολύ παθιασμένοι και αισθησιακοί λάτρεις. Αγαπούν τα σέξι και λεπτότερα πράγματα - ακόμα και στην κρεβατοκάμαρα. Θα παρατηρήσετε ότι οι άντρες της Libran είναι λάτρεις μεταξωτών εσώρουχων, ροδοπέταλα στο κρεβάτι και αισθησιακά ζεστά λουτρά με τη φίλη του. Τούτου λεχθέντος, ένας εύκολος τρόπος να μετατραπεί ένας άντρας Ζυγός είναι να βάλει κάτι σέξι ή να βάλει κάποια μουσική που κάνει τη μουσική με με κεριά για να ρυθμίσετε τη διάθεση. Δοκιμάστε και αποφύγετε τα πονηρά πράγματα - ο Librans θέλει να τον κρατάει αριστοκρατικό ανά πάσα στιγμή.

  a483d0b5fcfd1666bfd50191746a1236

Αρνητική πλευρά ενός άνδρα Ζυγού

Το είπαμε πολλές φορές πριν: Οι άνδρες του Ζυγού αγαπούν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή, γεγονός που μπορεί να τους κάνει να φαίνονται επιφανειακά. Έχουν την τάση να στρέφουν προς την ομορφιά, ειδικά όταν πρόκειται για άλλους ανθρώπους, και μπορεί να μην είναι σε θέση να δουν την ομορφιά κάτω. Αυτή η επιφανειακή στάση μπορεί σίγουρα να είναι μια στροφή μακριά για πολλές γυναίκες που θα τον αντιληφθούν ως παίκτης που πηγαίνει μόνο για τις πιο ελκυστικές γυναίκες.

Θέλει να πάει για δείπνο στο μικρό γαλλικό μπιστρό ή θέλει να πάει στο φανταστικό μεξικάνικο εστιατόριο στην άλλη πλευρά της πόλης; Θέλει να πάρει τη δουλειά του υψηλού μισθού CEO, ή θέλει να ακολουθήσει τα όνειρά του για να γίνει καλλιτέχνης; Δεν γνωρίζει και αυτό μας οδηγεί σε ένα άλλο από τα αρνητικά χαρακτηριστικά του Librans: την αναποφασιστικότητα τους, η οποία είναι προφανώς μια μεγάλη ενόχληση στο 99% των ανθρώπων. Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπιστεί αυτό; Κάντε την απόφαση γι 'αυτόν ή τον βοηθήστε να ζυγίσει στο τι θα ήταν καλύτερο.

Συμβατότητα

Ζυγός και Δίδυμος: Αυτό είναι ίσως ο καλύτερος αγώνας για έναν άνδρα Ζυγού. Οι δυο σας θα έχουν έναν απίστευτα διασκεδαστικό χρόνο μαζί καθώς αγαπάτε και τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή και αγαπάτε μια περιπέτεια. Οι δύο μεγάλοι εραστές σας αναζητούν μακροπρόθεσμες επενδύσεις και απολαμβάνουν διεγερτική συνομιλία.

Libra και Leo: Αναμφισβήτητα ένας από τους πιο δυνατούς αγώνες, ο Libra και ο Leo τροφοδοτούν εξαιρετικά τις προσωπικότητες του άλλου. Οι δυο σας είναι απίστευτα συγχρονισμένοι και θα έχουν έναν ευχάριστο χρόνο μαζί, από τη βασική συνομιλία σε ένα εστιατόριο στο κέντρο μέχρι τις συναρπαστικές περιπέτειες ο κόσμος. Δεν υπάρχει τίποτα να πει κανείς τι θα βγάλουν οι δυο σας, αλλά είναι βέβαιο ότι θα είναι ένας πολύ συναρπαστικός χρόνος.

Ζυγός και Τοξότης: Είναι ένας θαυμάσιος αγώνας που μπορεί να οδηγήσει σε μια μακροπρόθεσμη σχέση, δηλαδή εάν οι δυο σας μπορούν να μάθουν να αντιμετωπίζουν τα αρνητικά χαρακτηριστικά του άλλου. Ωστόσο, υπάρχει περιθώριο για πολλή διασκέδαση και κοινωνικοποίηση μέσα στη σχέση!

Ζυγός άνθρωπος με λίγα λόγια

Βασικά, ένας άνθρωπος του Ζυγού είναι ένα πολύ γοητευτικό άτομο που αγαπά να παρακολουθήσει κοινωνικές καταστάσεις υψηλής ποιότητας και να βρεθεί στη μέση ενός τεράστιου πλήθους. Αναζητά πάντα τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή, και αυτό περιλαμβάνει τους εραστές του. Χρειάζεται μια πανέμορφη, έξυπνη και αριστοκρατική γυναίκα που απολαμβάνει τα καλύτερα πράγματα στη ζωή επίσης. Δεν του αρέσει να αμφισβητεί (ποτέ), και ως εκ τούτου απαιτεί μια κυρία που μπορεί να την κρατήσει δροσερή ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Όντας ένας άνθρωπος που αγαπάει την αγάπη, ερωτεύεται γρήγορα και δεν θέλει να παίζει παιχνίδια. Όταν εισέλθει σε μια σχέση, είναι μέσα σε αυτό για το μεγάλο χρονικό διάστημα και θα δώσει τα πάντα για να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ένα χαμόγελο στο πρόσωπο της γυναίκας του.

Leave A Comment

71 − 66 =