Ο άνθρωπος με Αιγόκερως Αιγόκερως

Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, σεβαστός πληρεξούσιος, παγκοσμίου φήμης σεφ - αυτές είναι μόνο μερικές από τις σταδιοδρομίες που πιθανόν να είχαν από έναν Αιγόκερω. Οι Αιγόκεροι είναι εξαιρετικά αποφασισμένοι και απλοί άνθρωποι και δεν θα σταματήσουν μέχρι να φτάσουν αυτό που θέλουν - ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι ταξιδεύεις μέσα από φρικτά εμπόδια για να φτάσεις εκεί. Οι Αιγόκελοι βλέπουν πάντα την πραγματικότητα κάθε κατάστασης και όχι τη φαντασία, η οποία τους δίνει ένα πλεονέκτημα σε ορισμένες καταστάσεις - ιδιαίτερα στις επιχειρηματικές καταστάσεις. Δεν θα βρείτε έναν Αιγόκερω να πάρει μια στιγμή να ονειροπόλησε για πράγματα που δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι-πολύ θα προτιμούσαν να καθορίζουν την επόμενη κίνηση τους σε ένα σημαντικό θέμα.

μεγάλο-1

Το είδος της γυναίκας ανάγκες Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι τείνουν να είναι λίγο ντροπαλοί και δεσμευμένοι στην αρχή, ώστε να μην βιαστούν σε τίποτα. Θεωρούν τις σχέσεις ως μια μακροπρόθεσμη επένδυση και τείνουν να πέφτουν για κάποιον γρήγορα μετά την είσοδο σε μια σχέση. Ωστόσο, προτιμούν να σταματήσουν και να αξιολογήσουν τον πιθανό εταίρο τους πριν κάνουν μια κίνηση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Αιγόκερος χρειάζεται μια πραγματική γυναίκα με ξεχωριστή προσωπικότητα, κάποιον που του αρέσουν τα ίδια πράγματα όπως κάνουν. Δεν πέφτουν για κάποιον με ένα όμορφο πρόσωπο, γι 'αυτό ένας Αιγόκερως δεν θα πάει συνήθως για οκτώ ιντσών στιλέτο και μια μίνι φούστα. Ο Αιγόκερως χρειάζεται μια κυρία που επενδύεται στη σχέση όπως είναι και είναι πρόθυμη να πάει το επιπλέον μίλι για να το κάνει να λειτουργήσει. Δεν θέλει μια γυναίκα που παίζει παιχνίδια, αλλά μάλλον μια ώριμη γυναίκα που αναζητά μια μακρά σχέση και είναι πρόθυμη να εργαστεί μέσα από προβλήματα.

μεγάλο-3

Αιγόκερως σε μια σχέση

Για έναν Αιγόκερω, ακόμη και η εξεύρεση δυνητικού συντρόφου είναι λίγο δύσκολη. Ο Αιγόκερως θα καθίσει και θα παρακολουθήσει για λίγο, σημειώνοντας τι θέλει ή αντιπαθεί η γυναίκα και αναλύοντας την προσωπικότητά της. Θέλει να σιγουρευτεί ότι αξίζει τον χρόνο του - ένας αγώνας που έγινε στον Ουρανό, έτσι να μιλήσει. Τούτου λεχθέντος, ο αρσενικός Αιγόκερως δεν είναι παίκτης και δεν πηγαίνει για βραδινές στάσεις. Δεν θα πέσει για ένα κορίτσι εξαιτίας του τρόπου που κοιτάζει και θα προτιμούσε πολύ να γνωρίσει μια γυναίκα πριν ακόμη μπει σε μια σχέση. Μόλις ο Αιγόκερως έχει μελετήσει τον δυνητικό του σύντροφο για αρκετό καιρό, θα είναι σε θέση να να αποφασίσει εάν αξίζει ή όχι την επένδυση. (Οι Αιγόκεροι πάντα κρίνουν κάτι μακροπρόθεσμα - είτε πρόκειται για σχέση είτε για επιχειρηματική πρόταση).

Αφού μπήκε στη σχέση, ο Αιγόκερως μπορεί να φανεί λίγο απογοητευτικός. Δεν είναι επειδή δεν ενδιαφέρεται (στην πραγματικότητα είναι ακριβώς το αντίθετο!), Είναι περισσότερο ότι δεν θέλει να αναδείξει πολλά από τα συναισθήματά του στην αρχή και να καταστρέψει τις πιθανότητες. Ο Αιγόκερος γνωρίζει ότι είναι εξαιρετικά σε σας και δεν θέλει να ανακατωθεί τίποτα, οπότε προσπαθεί να μην φοβίσει τον συνεργάτη του με πάρα πολύ ρομαντισμό. Ωστόσο, αφού η σχέση έχει περάσει από τους αρχικούς μήνες της χρονολόγησης, εμφανίζεται μια διαφορετική πλευρά του Αιγόκερω: η στοργική του πλευρά, η αγάπη της, η πλευρά στην οποία σας ενημερώνει ότι θα έκανε τίποτα για να σας κρατήσει στην αγκαλιά του.

Για να το πούμε καθαρά, ο Αιγόκερως αναζητά μια μακροπρόθεσμη σχέση. Μόλις βρει το «τέλειο κορίτσι» του, θα κάνει τίποτα για να την κρατήσει. Θέλει να είναι ο άνθρωπος του σπιτιού και να πάρει την κυρία του, αλλά έχει επίσης μια γυναίκα που είναι ασφαλής και του αρέσει τα ίδια πράγματα με αυτόν. Ωστόσο, ο Αιγόκερως θα έχει κάποιο πρόβλημα εάν η γυναίκα του ξεπεράσει με οποιονδήποτε τρόπο (με καριέρα, γονέα σοφός, κλπ).

Αιγόκερως στην κρεβατοκάμαρα

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ένας Αιγόκερως μπορεί να βαρεθεί στην κρεβατοκάμαρα. Η πρακτική του στάση και η έλλειψη φαντασίας φαίνεται να είναι θαμπό, αλλά αυτό είναι ακριβώς το αντίθετο. Στην πραγματικότητα, ο Αιγόκερως αγαπά να ευχαριστήσει τον σύντροφό του. Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι καλύτερο να βρούμε ένα ή δύο πράγματα που να λειτουργούν και να επιμείνουμε σε αυτό. Θα τελειοποιήσει συνεχώς αυτές τις λίγες δεξιότητες μέχρι να σας ικανοποιήσει μέσα σε λίγα λεπτά. Ωστόσο, ο Αιγόκερως έχει μια λαχτάρα για να ευχαριστήσει τη γυναίκα του με όποιο τρόπο είναι δυνατόν, οπότε αν βρίσκεστε σε μαστίγια, κτυπημένη κρέμα ή σέξι κοστούμια, ίσως μπορέσετε να τον επηρεάσετε. Αν σας αρέσει να αντιμετωπίζετε σαν βασίλισσα στην κρεβατοκάμαρα (χωρίς να χρειάζεται να επιστρέψετε την εύνοια), τότε σίγουρα θα έχετε υπέροχο χρόνο με έναν Αιγόκερω.

μεγάλο-4

Αρνητική πλευρά ενός ανθρώπου Αιγόκερου

Ένα από τα μεγαλύτερα αρνητικά τρένα ενός Αιγόκερω είναι ότι τείνει να απαισιόδοξος. Ο Αιγόκερως, που είναι υπερβολικός και σκληρός εργαζόμενος, πάντα θεωρεί τον εαυτό του ως «όχι αρκετά καλό». Χρησιμοποιεί αυτή την απαισιόδοξη στάση σε όλες τις πτυχές της ζωής του και πολλοί βρίσκουν αυτή την αρνητική νοοτροπία λίγο ενοχλητική.

Ένα άλλο πρόβλημα που μπορεί να παρατηρήσετε με έναν Αιγόκερω είναι το πεισματάρημά του. Οι Αιγόκεροι έχουν έναν συγκεκριμένο τρόπο να κάνουν πράγματα. Τους αρέσει αυτό που τους αρέσει και αυτό είναι. Εάν διαφωνείτε, δεν θέλουν πραγματικά να το ακούσουν. Είναι κολλημένοι με τους τρόπους τους και πιστεύουν ότι αυτό που σκέφτονται ή κάνουν είναι καλύτερο. Αυτό μπορεί προφανώς να πάρει στα νεύρα κάποιου, αλλά αν μπορείτε να εργαστείτε μέσα από ένα πεισματάρικο Capricorns θα απολαύσετε τα θετικά τους χαρακτηριστικά.

Τέλος, οι Αιγόκερω έχουν την τάση να είναι ντροπαλοί - ειδικά στην αρχή μιας σχέσης. Αυτό μπορεί να ερεθίσει μερικές γυναίκες και να τους αφήσει να σκεφτούν ότι ο άνθρωπος δεν ενδιαφέρεται. Ωστόσο, οι γυναίκες πρέπει να θυμούνται ότι οι άνδρες του Αιγόκερου είναι απλά ντροπαλοί από τη φύση και δεν τους αρέσει να εγκαταλείπουν πάρα πολύ στην αρχή. Κρατήστε τη σχέση και θα δείτε τον άνδρα να ανθίσει σε ένα σκληρό και εξαιρετικά αφοσιωμένο άτομο που εργάζεται ακούραστα για την κυρία του.

Συμβατότητα

Αιγόκερως και ο Ταύρος: Οι δύο κάνουν ένα θαυμάσιο αγώνα, και οι δύο είναι επικεφαλής άτομα με μια ρεαλιστική προσέγγιση. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει πολλές διασκέδαση και τον ενθουσιασμό για να κρατήσει τα πράγματα ενδιαφέροντα ή οι υποθέσεις σας μπορεί να γίνουν κοσμικές.

Αιγόκερως και Αιγόκερως: Οι τέλειοι δύο! Και τα δύο άτομα έχουν στόχους και αποφασιστικότητα απαραίτητο για μια ικανοποιητική σχέση και οι δύο μπορούν εύκολα να έχουν μια επιχειρηματική συνεργασία ταυτόχρονα. Ωστόσο, η σχέση μπορεί να πάρει βαρετό μετά το χρόνο, οπότε σιγουρευτείτε για να πάρει χρόνο για ορισμένες δραστηριότητες διασκέδασης.

Αιγόκερως και Ιχθείς: Και τα δύο άτομα προσφέρουν άφθονο βάθος και επικοινωνία και αν το ζευγάρι μπορεί να μάθει να εκτιμά τις ακραίες διαφορές μεταξύ τους, η σχέση θα ανθίσει πολύ. Σε αυτή την περίπτωση, τα αντίθετα προσελκύουν και μπορούν να κάνουν για ένα συναρπαστικό και εκπληκτικό χρόνο!

Ο άνθρωπος με Αιγόκερως με λίγα λόγια

Ένας άνθρωπος με Αιγόκερως δεν είναι δύσκολο να καταλάβει ή πολύ μυστηριώδης. Έχει δύο στόχους στο μυαλό του: πώς να φτάσει στην κορυφή της καριέρας του (ή κάποιο άλλο πολύ επιδιωκόμενο στόχο) και να βρει την τέλεια γυναίκα για μια μακροπρόθεσμη και βαθιά σχέση. Οι Αιγόκεροι είναι εξαιρετικά αφοσιωμένοι και προτιμούν να κολλήσουν στις ρίζες τους, χωρίς να πάρουν εύκολα τις απόψεις των άλλων. Χρειάζονται μια γυναίκα για την οποία μπορούν να φροντίσουν για μια ζωή, ένα γκάλι που είναι πρόθυμος να ασχοληθεί με την πεισματάρη και ρώτη προσωπικότητά του. Αλλά μην αφήνετε τη σκληρή δουλειά του να σας επηρεάζει από τη χρονολόγηση ενός Αιγόκερω. Αυτοί οι γλυκοί άντρες είναι ευχαριστημένοι στην κρεβατοκάμαρα χωρίς να χρειάζονται φανταχτερό footwork και θα εργάζονται ατελείωτα για να εξασφαλίσουν ότι η γυναίκα του είναι ευτυχισμένη - όταν πρόκειται για τη συνολική σχέση, τα οικονομικά, τη ζωή στο σπίτι και πολλά άλλα.

Πιστωτική εικόνα: Emma, ​​Laurana, James.

Leave A Comment

60 + = 61