Πώς να φλερτάρετε τη γλώσσα του σώματος

 Η γλώσσα του σώματος μπορεί να είναι ένα ισχυρό εργαλείο φλερτ. Είτε είστε σε μια πρώτη ημερομηνία είτε προσπαθείτε να προσελκύσετε την προσοχή του καυτού άντρα στην αίθουσα σε ένα πάρτι, φλερτάροντας χρησιμοποιώντας τη γλώσσα του σώματός σας μπορεί να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να ενημερώσετε κάποιον ότι σας ενδιαφέρει. Υπάρχουν πολλοί δοκιμασμένοι τρόποι για να φλερτάρετε χρησιμοποιώντας τη γλώσσα του σώματος και αναφέρουμε μερικές από τις καλύτερες παρακάτω για να δοκιμάσετε την επόμενη φορά που θα βρείτε κάποιον που θέλετε.

flirtusingbodylanguage_1

Mimic τη γλώσσα του σώματός του

Ψυχολογικές μελέτες έχουν δείξει ότι όταν υποτιμάτε με προσοχή τη γλώσσα του αλόγου κάποιου άλλου, το άλλο άτομο αρχίζει να αισθάνεται πιο συνδεδεμένο με σας. Έτσι, θεωρητικά, εάν μιμείται τη γλώσσα του σώματος της συντριβής σας, μπορεί να αρχίσει να σκέφτεται ότι είστε αρκετά παρόμοιοι με αυτόν - που είναι ένα ελκυστικό χαρακτηριστικό για έναν μελλοντικό σύντροφο. Προσπαθήστε να μιμηθείτε τις χειρονομίες του χωρίς να καταστήσετε προφανές ότι τον αντιγράφετε - να περάσετε τα χέρια σας αν έχει περάσει ή να αγγίξει το πρόσωπό σας λίγο μετά από το άγγιγμα του, όλα διατηρώντας παράλληλα τη συζήτηση.

flirtusingbodylanguage_2

Γυρίστε το σώμα σας προς την κατεύθυνσή του

Μετατρέποντας το σώμα σας προς τη συντριβή σας όταν κάθεστε ή στέκεστε μαζί, τον δείχνετε ότι σας ενδιαφέρει αυτό που λέει και ότι θέλετε να είστε κοντά του. Έχει βρεθεί ότι δείχνουμε τα πόδια μας προς την κατεύθυνση προς την οποία θέλουμε να πάμε, οπότε όταν είστε μαζί, βεβαιωθείτε ότι τα πόδια σας δείχνουν προς αυτόν! Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να μιλάτε λίγο πιο ήπια, ώστε να χρειάζεται να κλίνει πιο κοντά σε σας για να ακούσετε τι λέτε. Υπέροχο, αλλά αποτελεσματικό.

flirtusingbodylanguage_3

Κάνετε παρατεταμένη επαφή με τα μάτια

 Τα μάτια σας μπορούν να είναι το ισχυρότερο φλερτ εργαλείο σας. Αν προσπαθείτε να προσελκύσετε την προσοχή του συγκεκριμένου ατόμου από απόσταση, δοκιμάστε αυτό το μικρό τέχνασμα: σαρώστε το δωμάτιο σιγά-σιγά με τα μάτια σας και σταματήστε όταν κάνετε επαφή με τον τύπο που ακολουθείτε. Αφήστε το βλέμμα σας να παραμείνει λίγο μεγαλύτερο από το κανονικό και στη συνέχεια να κοιτάξετε μακριά. Επαναλάβετε αυτό για επιπλέον κρούση, κάνοντας ξανά επαφή με τα μάτια για να του δείξετε ότι τον έχετε παρατηρήσει και χαμογελάστε για να κάνετε μια φιλική σύνδεση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το μακιγιάζ για να τονίσουμε τα μάτια σας - δοκιμάστε τη σκιά ματιών, το σκούρο μακιγιάζ και τις εξαιρετικά μακριές βλεφαρίδες.

flirtusingbodylanguage_4

Τον ακουμπήστε με έναν περιστασιακό τρόπο

 Αν γνωρίζετε τη συντριβή σας για λίγο και είστε άνετοι μεταξύ σας, προσπαθήστε να σπάσετε το φράγμα αφής αγγίζοντας τον με έναν φιλικό, περιστασιακό τρόπο. Για παράδειγμα, αν προσπαθείτε να τραβήξετε την προσοχή του σε ένα πολυάσχολο μέρος, αγγίξτε απαλά το χέρι ή τον αγκώνα του, ή αγγίξτε τον ελαφρά στη μέση και ακουμπήστε πιο κοντά για να μιλήσετε στο αυτί του. Αν δεν αισθάνεται άνετα με τους ανθρώπους που εισέρχονται στον προσωπικό του χώρο, θα μπορούσατε επίσης να του δώσετε μια μακρά αγκαλιά και να αποχαιρετήσετε.

flirtusingbodylanguage_5

Παίξτε με τα μαλλιά ή τα σκουλαρίκια σας

 Μπορεί να το κάνετε ήδη όταν είστε νευρικοί ή ντροπαλοί, αλλά παίζοντας με τα μαλλιά ή τα σκουλαρίκια σας είναι πραγματικά ένας πολύ καλός τρόπος για να φλερτάρετε. Δίνοντας έμφαση στο λαιμό σας (μια ερωτογενής ζώνη), στέλνετε ένα υποσυνείδητο μήνυμα στη συντριβή σας ότι θέλετε να τον βλέπετε ως πιθανό εταίρο. Δοκιμάστε να φορέσετε όμορφα σκουλαρίκια και να φορέσετε τα μαλλιά σας χαλαρά, έτσι ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε τις χτενισμένες πέτρες πίσω από τα αυτιά σας. Μην το παρακάνετε, όμως, καθώς η συνεχής παρακίνηση μπορεί να αποσπά την προσοχή του ατόμου με τον οποίο μιλάτε.

flirtusingbodylanguage_6

Δώστε προσοχή στα χείλη σας

Η προσοχή στα χείλη σας είναι ένας λαμπρός τρόπος να χρησιμοποιείτε το πρόσωπό σας για να φλερτάρετε. Εφαρμόστε το κραγιόν ή το βάλσαμο για τα χείλη μπροστά από τη σύνθλιψη, για να επιστήσετε προσεκτικά την προσοχή στα χείλη σας. Μπορείτε επίσης να δαγκώσετε ή να γλείψετε τα χείλη σας ξανά και ξανά, για να τον κάνει να σκεφτεί να σας φιλήσει. Φορέστε ένα λαμπερό, σέξι κραγιόν σε μια πρώτη ημερομηνία για να τραβήξετε τα χέρια προσοχής στα χείλη σας.

flirtusingbodylanguage_7

Χαμόγελο!

 Τίποτα δεν χτυπά ένα μεγάλο, γνήσιο χαμόγελο όταν φλερτάρει με έναν πιθανό συνεργάτη. Χαμογελώντας φωτίζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και σας κάνει να φαίνεστε ευχάριστοι και φιλικοί. Κάνοντας επαφή με τα μάτια σας και χαμογελώντας με έναν άντρα που βρίσκετε ελκυστικός σας τον ενημερώνει ότι σας ενδιαφέρει. Εάν χαμογελάει πίσω, οι πιθανότητες είναι ότι αισθάνεται με τον ίδιο τρόπο. Μπορείτε να πάρετε ακόμη μια έξαψη προσέγγιση και να δώσει σύνθλιψη σας ένα πονηρό wink!

flirtusingbodylanguage_8

 Πολλές από αυτές τις τεχνικές έρχονται φυσικά σε μας, αν και η συνειδητοποίηση αυτών μπορεί να σας βοηθήσει στις ρομαντικές προσπάθειές σας. Θυμηθείτε να κρατάτε τη γλώσσα του σώματος σας λεπτές και ξεκάθαρες, ενώ εστιάζετε το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας στο άλλο άτομο και τι λένε. Μόλις αισθάνεστε άνετα με το φλερτ, θα διαπιστώσετε ότι δεν θα χρειαστεί να το σκεφτείτε πολύ - θα είναι αυτόματα. Έτσι τοποθετήστε το κραγιόν σας και τα όμορφα σκουλαρίκια, συγκεντρώστε όλη την εμπιστοσύνη σας και διασκεδάστε με αυτό το ξεχωριστό άτομο!

Υπέροχες εικόνες προέρχονται από http://www.pinterest.com και http://www.weheartit.com 

Leave A Comment

62 − = 56