Πώς να πάρει έναν τύπο να σας παρατηρήσει

Εδώ είναι οι καλές ειδήσεις κυρίες, παιδιά δεν είναι τόσο δύσκολο να καταλάβω και μπορούμε να πάρουμε την προσοχή τους χωρίς να προσπαθήσουμε πάρα πολύ σκληρά. Εδώ είναι μερικοί τρόποι να καταλάβω τι θα πάρει το κεφάλι τους για να γυρίσει το δρόμο σας. Αν σας αρέσει πίσω, θα ξέρετε πότε θα βγεί από το δρόμο του να μιλήσει σε σας ή να πιάσει το μάτι σας περισσότερο από άλλους.

 

1. Ζητήστε του μια ερώτηση

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να σπάσει ο πάγος είναι να του ζητήσετε μια ερώτηση. Ανάλογα με το πού βρίσκεστε, θα μπορούσε να του ζητήσει αυτό που του αρέσει, να ζητήσει βοήθεια με κάτι ή να ζητήσει τη γνώμη του για κάτι. Οι ερωτήσεις είναι αβλαβείς, εφόσον δεν τις κάνετε πολύ προσωπικές. Θυμηθείτε, μόνο επειδή νομίζετε ότι είναι χαριτωμένο δεν σημαίνει ότι θα ανταποκριθεί στα πρότυπά σας, θα πρέπει να μιλήσετε πραγματικά μαζί του για να δείτε αν είναι ποιοτικός κύριος ή απλά ένας αλαζονικός jock.

 

2. Φορέστε αυτό που αγαπάτε

  Παίρνω a Guy to Notice You

Πάντα ακούμε ότι πρέπει να βάλουμε κάποια ενέργεια στο πώς βλέπουμε αλλά πώς το κάνετε αυτό χωρίς να εστιάζεστε πολύ στην εξωτερική εμφάνιση ή να αισθάνεστε σαν να μην είστε εσείς; Εύκολο, απλά φορέστε τα αγαπημένα σας πράγματα που σας κάνουν να νιώσετε σαν το thebomb.com. Θέλετε να αισθανθείτε υπέροχα, αλλά μην προσπαθείτε να είστε σαν οποιοσδήποτε άλλος. Φορέστε τα χρώματα που σας αρέσουν και τα ρούχα που νιώθετε σαν να ακτινοβολείτε μέσα. Ευτυχώς οι περισσότεροι από εμάς δεν ακτινοβολούν σε sweatpants αλλά hey αν έχετε ένα μεγάλο σώμα, rock εκείνα τα χαριτωμένα ρούχα προπόνηση. Πηγαίνετε μπροστά κορίτσι, θα παρατηρήσει το σπορ στίχο σας ατμόσφαιρα.

 

3. Προσκαλέστε τον για μια κοινωνική συγκέντρωση

Πραγματικά δεν χρειάζεται να περιμένετε να κάνει την πρώτη κίνηση. Μια αβλαβή πρόσκληση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τον συμπαθείτε και είναι μια ανοικτή προσφορά. Εσείς πρέπει να τον γνωρίσετε καλύτερα ούτως ή άλλως, γι 'αυτό είναι ένα καλό επόμενο βήμα. Η εμπιστοσύνη και η αποχώρηση από τις σκιές για να παρουσιάσετε τον εαυτό σας και να τον προσκαλέσετε να συμμετάσχετε στους φίλους σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος να δείτε αν εσείς οι δυο σας ζουν σε ένα κοινωνικό περιβάλλον. Θα ξέρετε αν ενδιαφέρεται αν εμφανιστεί και αν βγεί από το δρόμο του να σας μιλήσει στην εκδήλωση. Εάν είναι μόνο στον δικό του κόσμο, μπορεί να ληφθεί ή να μην είναι συναισθηματικά διαθέσιμος. Δώστε προσοχή στον τρόπο που σας μιλάει, αν μιλάει μόνο για το βλέμμα σας, ίσως δεν αξίζει τον κόπο.

 

4. Βρείτε κοινά ενδιαφέροντα

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους να αποκτήσετε κάποιον να σας παρατηρήσει είναι να βρει τα κοινά σας συμφέροντα. Εάν βλέπετε ότι φορούσε χολόχες μαλακής γιόγκα, μπορείτε να τον ρωτήσετε πού ασκεί τη γιόγκα. Αν δείτε ότι έχει πραγματικά ωραία παπούτσια, ρωτήστε τον αν είναι δρομέας. Θα πάρετε τα χόμπι του από τα είδη των ρούχων που φοράει, το προσωπικό του ύφος και τα αξεσουάρ του.

5. Σχεδιάστε ένα συμβάν

Εάν θέλετε να ξεχωρίσετε από το πλήθος, προγραμματίστε μια εκδρομή όπως μια πεζοπορία, μια φωτιά ή ένα πάρτι και μόλις ξέρεις ότι οι άνθρωποι πηγαίνουν πραγματικά, καλέστε και τον ίδιο. Αυτό του δίνει την ευκαιρία να σας δούμε σε ένα χαλαρό περιβάλλον όπου θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε και να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον. Ακόμα κι αν δεν μπορεί να το κάνει, θα ξέρει τουλάχιστον ποιοι είστε τώρα και ίσως να σας προσκαλέσουμε σε κάτι σε αντάλλαγμα αργότερα.

 

6. Να είστε πραγματικά όμορφος

Ποτέ μην υποτιμάτε τη δύναμη να είστε πραγματικά πραγματικά ωραίο. Δεν μιλώ για να είμαι ψεύτικη ή απλώς να κάνω πράγματα για να φτιάξω τον εαυτό σου να φανεί καλός, μιλώ για να ξοδέψω πραγματικά κάποιο χρόνο κάνοντας πράγματα που βοηθούν άλλους ανθρώπους και δεν αισθάνομαι σαν να πρέπει να καυχιέμαι γι 'αυτό. Γίνετε καλός φίλος, προσφέρετε την υποστήριξή σας, προσπαθήστε πάντα να λαμπρύνετε την ημέρα των ανθρώπων. Να είστε συμπαθητικοί με τους ξένους, ακόμη και όταν είστε σε μια βιασύνη και να δείξετε την εκτίμησή σας. Όσο περισσότερο φυλάμε τα λόγια μας από την αρνητικότητα, το πιο φιλικό μπορούμε να είμαστε. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να πάρετε έναν καλό άνθρωπο να σας παρατηρήσει. Κανείς δεν αρέσει να είναι γύρω από εγωιστές που σκέφτονται μόνο ή μιλάνε για τον εαυτό τους. Δείξε και ενδιαφέρει τη ζωή του και τον ακούει να βλέπει πραγματικά πώς το κάνει.

 

7. Συμμετέχετε στις συνομιλίες

  ακούω

Είναι εντάξει αν νιώθετε λίγο νευρικός γύρω του, αλλά δεν μένετε μόνο σιωπηλοί. Η εμπλοκή σε συνομιλίες με ανθρώπους όταν είστε γύρω του μπορεί να τον βοηθήσει να σας παρατηρήσει. Όταν μιλάτε, σίγουρα θα τραβήξει κάποια προσοχή τον τρόπο σας και είναι μια ευκαιρία να του δείξετε τη ζεστασιά, τη νοημοσύνη και την αίσθηση του χιούμορ σας.

 

8. Χαμογελάστε πολύ

  αφή pretty

Εάν πάντα χαμογελάτε, σίγουρα θα παρατηρήσει. Δεν χρειάζεται να επικαλύψετε ένα τεράστιο ψεύτικο χαμόγελο που κανείς δεν πιστεύει και φοβίζει τους ανθρώπους. Ακριβώς πάντοτε έχετε ακόμα ένα μικρό χαμόγελο, ώστε οι άνθρωποι να αισθάνονται σαν να είστε ευτυχισμένος άνθρωπος. Θα εκπλαγείτε από το πώς οι άνθρωποι αρχίζουν να χαμογελούν πίσω σαν ένα φαινόμενο χιονοστιβάδας. Θα παρατηρήσουν ότι πάντα χαμογελάτε και θέλετε να είστε γύρω σας. Αν δείτε τον τύπο που σας ενδιαφέρει, μην κοιτάτε το πάτωμα, χαμογελάστε τον!

 

9. Ντους Συχνά

Έχετε τη συνήθεια να κοιμάστε μέχρι την τελευταία στιγμή και να σπεύσετε στο σχολείο ή να εργαστείτε; Το ντους μπορεί να σας δώσει μια καθαρή εμφάνιση και οσμή που μπορεί να τραβήξει την προσοχή του. Πάρτε τα πρόσθετα λίγα λεπτά μετά το γυμναστήριο για να ξεκουραστείτε και να φρεσκάρετε πριν βιαστείτε στο επόμενο πράγμα. Είναι επίσης καλό να ντους μετά την άσκηση έτσι οι τοξίνες που ιδρώνετε πλένονται μακριά και δεν μένουν στο δέρμα σας δημιουργώντας ακμή.

 

10. Να είστε εξαιρετικά υγιείς

Όσο περισσότερο μπορείτε, να είστε όλοι για την υγεία. Τρώτε υγιεινά, ασκείστε καθημερινά, νοιώστε υγιεινά και υγιεινά. Τα παιδιά σαν κορίτσια που φροντίζουν τους εαυτούς τους και έχουν υγιεινό τρόπο ζωής. Το δροσερό πράγμα είναι ότι όσο πιο υγιής γίνεστε, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η εμπιστοσύνη σας. Καθώς αρχίζετε να εκπέμπετε από όλες τις υγιεινές επιλογές και τις ενδορφίνες που παίρνετε από την άσκηση, θα πάρει εκείνα τα καλά δόντια.

 

11. Εμπιστευτείτε τους φίλους του

Εάν σας ενδιαφέρει ένας τύπος, ένας καλός τρόπος για να τον εντοπίσετε είναι να μιλήσετε με τους φίλους του. Όταν βρίσκεστε στον κύκλο φίλων του, θα είναι πιο εύκολο για αυτόν να σας προσεγγίσει. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη και εάν καταβάλλετε προσπάθεια να βρίσκεστε στις θέσεις που κρέμεται χωρίς να είναι παράξενο γι 'αυτό, είναι πιο πιθανό να σας δούμε. Επίσης γνωρίζοντας τους στενούς φίλους του θα σας δώσει μια εικόνα για το είδος του ατόμου που είναι επίσης.

 

12. Δείξε ενδιαφέρον για τους στόχους του

Είναι πάντα καλό να ζητάς από έναν άνθρωπο τι κάνει για δουλειά ή ποια είναι η δουλειά των ονείρων του. Όταν δείχνετε υποστήριξη και ενθάρρυνση σε αυτόν, θα ήθελε να είναι γύρω σας. Ουσιαστικά αυτό τον βοηθά να γίνει αυτό που θέλει. Ο καθένας χρειάζεται ενθάρρυνση και αν μπορείς να είσαι κάποιος που βγάζει τον καλύτερο σε αυτόν αντί να τον αποσπάσει από τους στόχους του, θα ήθελε να είναι γύρω σου. Δεν χρειάζεται να μιλάτε για τον εαυτό σας, απλά να τον ρωτήσετε αν θέλει. Αλλά θυμηθείτε, αν μιλάει μόνο για τον εαυτό του και δεν δείχνει καμιά ανησυχία για τους στόχους σας, αυτό το αγόρι είναι ακόμα αγόρι, όχι άνθρωπος, ώστε να ψάχνετε μαμά.

 

13. Μοιραστείτε Τροφή μαζί Του

Αν τον βλέπεις να μαζεύεις το επιδόρπιο σου, δώσε του μερικά. Ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε μια συζήτηση είναι είτε να φέρετε φαγητό και να το περάσετε απλά για να είστε ωραίο ή για να πάρετε μόνο ένα σνακ ή ένα ωραίο εμφιαλωμένο ποτό που θα μπορούσατε να του προσφέρετε. Μπορείτε πάντα να πείτε, hey θα σας άρεσε αυτό; Δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να είσαι ωραία και αυτή η χειρονομία θα μπορούσε απλώς να φωτίσει την ημέρα του. Μερικοί άνθρωποι φοβούνται να βγουν από το δρόμο τους για να κάνουν κάτι τέτοιο για έναν ξένο, αλλά δεν υπάρχει απολύτως τίποτα λάθος με αυτό. Μην φοβάστε να βάζετε τον εαυτό σας έξω εκεί και να είστε γλυκοί (σκοπός του παιχνιδιού) .

 

Ας ελπίσουμε ότι τώρα έχετε μερικές ιδέες για το πώς να πάρετε τον τύπο που σας συντρίβεται για να σας παρατηρήσει. Προσπαθήστε να μην τραβήξετε τον εαυτό σας πολύ σοβαρά γιατί ποτέ δεν ξέρετε αν θα τον αρέσετε πραγματικά όταν τον γνωρίσετε σωστά; Μην το δημιουργείτε στο κεφάλι σας ή πάνω από αυτό να το σκεφτείτε. Απλά να είναι ωραίο, αν θέλετε να μιλήσετε σε αυτόν, να του μιλήσετε αλλά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, να ακούσετε τα λόγια του και να του δώσετε την ευκαιρία να αποδείξει ότι είναι ένας καλός τύπος αφού κάνετε την προσπάθεια να τον κάνει να σας παρατηρήσει. Δεν χαίρομαι που δεν σας είπα να βάζετε τα άβολα τακούνια και τα μίνι φούστες, να κτυπήσετε τις βλεφαρίδες σας και να φορέσετε ένα σουτιέν ώθησης; Αυτοί οι τύποι συμπεριφορών προσελκύουν πραγματικά τον λάθος τύπο των παιδιών και θα πρέπει να είστε σέξι αλλά να μην φαίνεστε απελπισμένοι. Οι άνδρες μυρίζουν ανασφάλεια από ένα μίλι μακριά και θα παρατηρήσουν ένα κορίτσι με μια υγιή αυτοπεποίθηση ότι θα είναι περήφανοι να φέρουν στο σπίτι τους τους γονείς τους.

Leave A Comment

2 + 6 =