Είναι παντρεμένος ή χρονολογείται κάποιος άλλος;

Μερικές φορές αγαπάμε γρήγορα. Τόσο γρήγορα ότι στην πραγματικότητα δεν δίνουμε πολύ μεγάλη προσοχή σε τίποτα εκτός από τις πεταλούδες στην κοιλιά μας. Στη συνέχεια, μια μέρα ξυπνάμε και συνειδητοποιούμε ότι δεν γνωρίζουμε τόσο πολύ για τον τύπο που είμαστε τώρα fancy τον εαυτό μας στην αγάπη με. Έτσι αρχίζουμε να δίνουμε προσοχή και να συνειδητοποιούμε ότι κάποια πράγματα δεν προστίθενται. Όλα φαίνονται λίγο παράξενα. Το ερώτημα λοιπόν είναι: είναι παντρεμένος ή χρονολογείται κάποιος άλλος, ή απλώς ενεργεί περίεργος για κάποιο άλλο λόγο; Ή η φαντασία μας είναι υπερβολικά υπερβολική γιατί είμαστε ψέματα στο παρελθόν?

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα σημάδια αυτά θα μπορούσε υποδείξτε ότι βλέπει κάποιον άλλο. Απλώς προσέξτε ότι υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους θα μπορούσε να ενεργήσει παράξενα, οπότε μην πηδήσετε σε κανένα συμπέρασμα!

Ποτέ δεν αφήνει να πάει από το τηλέφωνό του

Είναι παντρεμένος ή χρονολογείται κάποιος άλλος;

Οι περισσότεροι άνθρωποι κρατούν το κινητό τους τηλέφωνο κοντά, ώστε να μπορούν να ελέγχουν τα μηνύματα και να παίζουν μαζί τους όταν χρειάζεται. Μερικοί, ακόμη και με σεβασμό, το μετατρέπουν έτσι ώστε να μην ενοχλούνται όταν βγαίνουν μαζί σας. Μετά από όλα, μια ημερομηνία δεν πρέπει να είναι για το ποιος απλά άρεσε μια θέση στο Facebook. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που δεν είναι μόνο ευγενικοί, γυρνώντας την οθόνη τους για να αντιμετωπίσουν το τραπέζι. αλλά προσπαθούν να σιγουρευτούν ότι δεν βλέπετε ποτέ ένα μήνυμα. Τότε πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί δεν θέλει να βλέπετε τα μηνύματα?

Μερικοί άνθρωποι είναι ιδιωτικοί και προστατεύουν τόσο τις προσωπικές όσο και τις επιχειρηματικές συνομιλίες τους. Οι πιθανότητες είναι ότι θα καταλάβετε αρκετά γρήγορα αν κάποιος είναι πάντα φρουρός για τα πράγματα ή αν είναι απλά φρουρημένος όταν πρόκειται για το τηλέφωνό του επειδή φοβάται ότι θα βρείτε μηνύματα από άλλη γυναίκα.

Υπάρχουν φυσικά και άλλοι λόγοι για τους οποίους ένας άνθρωπος μπορεί να φυλάει το τηλέφωνό του, είτε δεν θέλει να μάθετε ότι είναι εγκληματίας, έχει παιδί ή μήτρα του στέλνει μηνύματα αδένας!

Δεν είναι στο PDA

Είναι παντρεμένος ή χρονολογείται κάποιος άλλος; 

Το PDA (δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης) δεν είναι για όλους. Ξέρουμε ότι. Αλλά αν κάποιος αρχίσει να κοιτάζει κάθε φορά που προσπαθείτε να τον φιλήσετε ή να πάρετε το χέρι του, είναι επειδή δεν μπορεί να σταθεί κάποιος να τον δει να είναι στοργικός ή επειδή δεν θέλει να ανακαλυφθεί από κάποιον που ξέρει είναι και με άλλη γυναίκα; Αυτό είναι το πράγμα που πρέπει να δουλέψεις.

Ένα μεγάλο μάτι θα ήταν αν σας χτυπήσει για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο κάπου όπου δεν έχει προβλήματα με το PDA, μόνο για να πάει μακριά κάθε φορά που προσπαθείτε να τον φιλήσεις στο κοινό πίσω στο σπίτι.

Είναι συνεχώς κοιτάζει γύρω?

Όταν βγάζετε μαζί, ελέγχει συνεχώς ότι δεν βλέπει κανείς μαζί; Σίγουρα, μερικοί άνδρες αγαπούν να κοιτάξουν γύρω, αλλά αν κοιτάζει επιθετικά πάνω από τον ώμο του παντού, θα πρέπει να αρχίσετε να νιώθετε ανησυχούν. Εάν δεν υπάρχει τίποτα άλλο, πρέπει να υποφέρει κάποιος από φόβο ή άλλο εάν δεν μπορεί να χαλαρώσει.

Φυσικά, οι άνδρες που είναι πραγματικοί επαγγελματίες όταν χρονολογούνται δύο γυναίκες την ίδια στιγμή, δεν θα αφήσουν ποτέ να τονίσουν. Εάν είναι καλός σε αυτό το παιχνίδι, όταν συναντά κάποιον που ξέρει ότι απλά θα χαμογελάσει και θα σας παρουσιάσει σε αυτούς. Η διαμάχη θα τον έκανε να δείχνει ύποπτο. Όντας έξω για έναν καφέ ή για ένα γεύμα με έναν φίλο, από την άλλη πλευρά, είναι απολύτως φυσιολογικό.

Κρατάει το τηλέφωνο όταν μπαίνεις? 

Έχει συμβεί συχνά όταν είναι στο τηλέφωνο ότι κρέμεται αμέσως αν μπείτε μέσα στο δωμάτιο; Σαν να προσπαθείτε να ολοκληρώσετε γρήγορα τη συζήτηση πριν να απαντήσει σε μια ερώτηση, δεν θέλει να ακούσετε την απάντηση; Αν δεν μιλάει με εμπόρους ναρκωτικών, προγραμματίζοντας μια έκπληξη για εσάς ή έχοντας μια ενοχλητική συνομιλία με τη μητέρα του, δεν υπάρχει κανένας λόγος να κλείσει το τηλέφωνο κάθε φορά που πλησιάζετε.

Μήπως προτιμά μια συγκεκριμένη περιοχή της πόλης?

Υποστηρίζει πάντα για εσάς παιδιά να κρεμούν σε μια συγκεκριμένη περιοχή της πόλης; Μέχρι να γίνει άβολο αν καταφέρετε να τον δελεάσετε σε κάποια άλλη περιοχή?

Όλοι έχουμε τα αγαπημένα μας hang out και τα όχι τόσο αγαπημένα μέρη της πόλης. Ωστόσο, αυτό δεν μας κάνει παρανοϊκούς όταν μπαίνουμε σε άλλη περιοχή. Αν κάποιος αισθάνεται άβολος σε μερικές περιοχές, ρωτήστε τον εαυτό σας αν αυτό δεν είναι επιθυμητό να δει κανείς μαζί σας σε αυτές τις περιοχές ή εάν φοβηθεί ότι ο πρώην του θα ξεκινήσει να ρίχνει κουτάκια ντομάτας μετά από αυτόν. Ποτέ δεν ξέρεις ... LOL!

Ποτέ δεν θέλει να βγαίνει καθόλου

Είναι ακόμα χειρότερο από ό, τι μόνο που θέλει να κρεμάσει σε ορισμένα μέρη της πόλης; Μήπως απλά αρνείται να βγει; Έχει πάντοτε μια δικαιολογία για να παραμείνει μέσα παρά να βγει έξω?

Φυσικά, μερικοί άνθρωποι αγαπούν λιγότερο τα πλήθη από άλλους, αλλά και εκείνοι που αποθαρρύνουν τα πλήθη (ίσως ακόμη και μέχρι το σημείο της κλειστοφοβίας), όπως η πεζοπορία, η κατεύθυνση στην παραλία ή κάνοντας κάτι άλλο που σημαίνει ότι δεν κάθεται πάντα καναπές. Είναι φυσικό να μην θέλετε να βγαίνετε μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, αλλά όχι κάθε μέρα είναι μια εργάσιμη ημέρα.

Όχι ο καθένας είναι μια κοινωνική πεταλούδα και μερικοί μίσος πραγματικά τα μπαρ και τα κλαμπ, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να βγουν μερικές φορές.

Ακόμα κι αν δεν είναι επειδή θα μπορούσε να πιάσει χρονολογώντας δύο γυναίκες με τη μία, θα πρέπει πιθανώς να προσπαθήσετε να καταλάβετε τι συμβαίνει αν ένας τύπος που έχετε ημερομηνία ΠΑΝΤΑ θέλει να μείνει στο σπίτι. Θα μπορούσε να υποφέρει από κοινωνικές φοβίες ή κάτι άλλο θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο, αλλά θα κάνατε καλύτερα να καταλάβετε τι είναι αυτό που τον ενοχλεί. Μετά από όλα, αν σκοπεύετε να συνεχίσετε να τον γνωρίζετε, θα θέλετε να το ξέρετε.

Δεν σας παρουσιάζει στους φίλους του

Είναι ένα πράγμα να περιμένετε λίγο για να εισαγάγετε μια ημερομηνία στους φίλους σας. Μετά από όλα, κάποιοι προτιμούν να κρατούν τους φίλους τους έξω από την εικόνα μέχρι να είναι σίγουροι πού θα πάει κάτι. Εάν ακόμα δεν σας έχει εισαγάγει στους φίλους του μετά από μήνες που χρονολογείτε, κάτι πιθανόν να είναι εκτός λειτουργίας.

Αν δεν φοβηθεί ο φίλος του ο Casanova θα σας σκουπίσει από τα πόδια σας και θα σας οδηγήσει στο ηλιοβασίλεμα, ή όλοι οι φίλοι του είναι μια δέσμη τρελών ή εγκληματιών, είναι σίγουρα περίεργο ότι δεν σας παρουσιάζει.

Οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε να συναντηθούν ο ένας τον άλλον και να πάνε μαζί, οπότε αν η ημερομηνία σας δεν αρχίσει να σας παρουσιάζει σε φίλους μετά από λίγο, προσπαθήστε να μάθετε πού βρίσκεται το πρόβλημα.

Πάντα έχει μια εξαπάτηση για να μην συναντήσει τους φίλους σας

Ορισμένοι τύποι εκφοβίζονται από κοινωνικές εκδηλώσεις, άλλοι από γυναίκες. Αυτό μπορεί να τους κάνει να νιώθουν λίγο νευρικοί όταν συναντούν τους φίλους σας και ενδεχομένως να σέρνουν τα τακούνια τους. Αν έχει πάντοτε μια δικαιολογία για να μην συναντήσει τους φίλους σας, πρέπει να καταλάβετε γιατί. Είναι φοβισμένη η φήμη θα βγει έξω βλέπει κάποιον άλλο, ή είναι πραγματικά τρομοκρατημένος από τους φίλους σας?

Μια υγιής σχέση είναι πολύ για την ύπαρξη μιας υγιούς κοινωνικής ζωής - τόσο εκεί που βλέπετε τους φίλους σας μόνο όσο και εκείνους στους οποίους μοιράζεστε τις φιλίες ως ζευγάρι.

Ακυρώνει μια παρτίδα

Είναι ο τύπος που χρονολογείτε συνεχώς ακυρώνοντας σε σας; Και όχι επειδή είναι επιχειρηματίας που εργάζεται μέχρι τις 10 το βράδυ, αλλά γιατί ... καλά, γιατί; Είτε αυτός δεν ενδιαφέρεται αρκετά για να σας δει, καθώς κάτι άλλο είναι πάντα πιο σημαντικό, ή υπάρχει ένας άλλος λόγος.

Προσοχή μιλάμε για άντρες στις ΗΠΑ εδώ. Ζω στη Νότιο Αφρική. Ο καθένας ακυρώνει όλη την ώρα, επειδή κανείς δεν παίρνει σοβαρά σχέδια. Αυτός είναι ένας τρόπος ζωής, τίποτα δεν είναι ύποπτο. Ωστόσο, οι άνθρωποι που θέλουν να σας δουν να σας περιπλανηθούν για να σας δουν, ακόμα κι αν δεν είναι στην ακριβή ώρα και μέρα που νομίζατε ότι θα.

Είναι περίπου αυθόρμητο και όχι καθόλου

Δεν μπορείτε απλά να τον καλέσετε και να ρωτήσετε αν μπορείτε να συναντηθείτε, γιατί, λοιπόν, όταν το κάνετε δεν είναι ΠΟΤΕ διαθέσιμο. Αυτό είναι εντάξει αν είναι ο προαναφερθείς απασχολημένος επιχειρηματίας ή κάτι παρόμοιο, αλλά αν δεν είναι ποτέ ελεύθερος εκτός αν προγραμματίζετε μπροστά γίνεται ύποπτος. Ειδικά αν ποτέ δεν σας προσκαλεί τυχαία όταν σας καλεί να ρωτήσετε τι κάνει ή αποφασίζει να αλλάξει τα σχέδιά του για να σας δει.

Μερικοί τύποι είναι απασχολημένοι, αληθινά, είναι, απλά πρέπει να υπολογίσετε αν είναι απασχολημένος με δουλειά και φίλους ή εάν είναι με μια άλλη γυναίκα.

Ταξιδεύει πολύ

Πολλοί άντρες ταξιδεύουν πολύ και αυτό δεν είναι σημάδι ότι είναι άπιστοι. Κάποιοι άντρες έχουν σαν να έχουν μια γυναίκα σε κάθε λιμάνι και αυτές είναι αυτές που πρέπει να προσέξετε. Εάν πάντα φαίνεται να αποφεύγει τις τηλεφωνικές σας κλήσεις όταν είναι μακριά ή ποτέ δεν απαντά τα βράδια, τότε μπορεί να έχετε αιτία για συναγερμό. Ειδικά αν ο ίδιος αρνείται να σε αφήσει να έρθεις μαζί του σε κάποιο από τα ταξίδια.

Τα θετικά σημάδια

Οποιοδήποτε από τα παραπάνω σημεία μπορεί να υποδεικνύει ότι μοιράζεστε τον άνθρωπο με κάποιον άλλο, αλλά ίσως όχι. Αν σας μεταφέρει σε οικογενειακά πάρτι, σας παρουσιάζει σε όλους τους φίλους του και έχετε συναντήσεις με τον προϊστάμενό του, είναι λιγότερο πιθανό ότι και αυτός συναντά κάποιον άλλο. Δηλαδή, αν δεν είναι αυτός που πρέπει να είναι αόρατος.

Οι άνδρες μερικές φορές θέλουν να κρύβουν πράγματα, όπως οι κοινωνικές φοβίες, ή να έχουν παιδί από μια προηγούμενη σχέση, που δεν έχει καμία σχέση με τη χρονολόγηση άλλων γυναικών. Αν νομίζετε ότι ο τύπος σας κρύβει κάτι που πρέπει να μιλήσετε για αυτό όμως. Σας ενδιαφέρει ο άνθρωπος. Θέλετε να οικοδομήσετε μια σχέση γεμάτη εμπιστοσύνη. Θέλετε να είναι άνετα να μοιράζεται ποιος είναι πραγματικά μαζί σας. Θέλετε να τον αφήσετε να τον αγαπάτε για το ποιος είναι. Και για να το κάνετε αυτό πρέπει να έχετε συνομιλίες όπου είστε ειλικρινείς, αλλά και αγαπώντας και κατανοώντας. Αν κρύβει κάτι, οι πιθανότητες είναι ότι φοβάται να τον απορρίψει.

Είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε ότι οι σχέσεις, τουλάχιστον στην Αμερική, δεν είναι πραγματικά αποκλειστικές, μέχρι να έχετε "μιλήσει". Δεν είναι μυστικό οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι μπορούν να γνωρίσουν όσους περισσότερους ανθρώπους επιθυμούν προτού να καθίσετε και να αποφασίσετε να είστε ζευγάρι. Μερικοί άνθρωποι θέλουν να έχουν αυτή τη συζήτηση αρκετά νωρίς. Άλλοι πιστεύουν ότι είναι καλύτερο να περιμένουν πέντε μήνες. Πρέπει να είστε ο κριτής όταν θέλετε να το έχετε.

Leave A Comment

71 + = 79