Πώς να πάρει έναν άνθρωπο να σας κυνηγήσει

Νομίζω ότι όλοι γνωρίζουμε ότι το μυστικό για να πάρεις (και μάλιστα να διατηρείς) έναν σπουδαίο τύπο είναι να τους πάρεις να κυνηγούν μετά από ΕΣΑΣ. Οι άνδρες αγαπούν την καταδίωξη. Για οποιονδήποτε λόγο, σας βρίσκουν πιο ελκυστική όταν πρέπει να εργάζονται για την προσοχή σας. Έχουμε ό, τι χρειάζεται να παίξετε σκληρά για να πάρετε και να πάρετε αυτόν τον άνθρωπο να σας κυνηγήσει μετά από σας.

  1. Μην Chase μετά από αυτόν

Δεν μπορείτε να περιμένετε κάποιον να κυνηγήσει μετά από σας, αν εξακολουθείτε να κυνηγάτε μετά από αυτούς. Σταματήστε την καταδίωξη. Τον αφήστε να έρθει σε σας! Σταματήστε να είστε εκείνος που θα γράψετε πρώτα, μην ξεκινήσετε τη συζήτηση και μην πάτε σ 'αυτόν για τίποτα. Το εννοώ! Μπορεί να είναι δύσκολο μερικές φορές, αλλά αν θέλετε πραγματικά να πάρετε έναν άνθρωπο για να σας κυνηγήσει, θα πρέπει να σβήσετε και να μην τον κυνηγήσετε.

  1. Παίξτε Tug of War - Με τα συναισθήματά σας

Διατήρηση the Chemistry There, But Distant

Ένας άλλος τρόπος που μπορείτε να πάρετε έναν άνθρωπο να σας κυνηγήσει είναι να είναι λίγο επιθυμία-washy με τα συναισθήματά σας. Τον αναρωτηθείτε πώς αισθάνεστε γι 'αυτόν. Να είστε υπερβολικά γλυκοί και flirty μερικές φορές και στη συνέχεια άλλες φορές τραβήξτε πίσω και να τον μεταχειριστείτε όπως όλοι οι άλλοι. Μπορεί να ακούγεται αντιπαραγωγικό, αλλά θα είναι πραγματικά περίεργο να μάθετε πώς αισθάνεστε και ο μόνος τρόπος για να το διαπιστώσετε είναι να τρέξετε μετά από σας και να ζητήσετε!

  1. Τον δείξτε Υπάρχει ανταγωνισμός

Υπάρχει Competition

Για τους ίδιους λόγους, οι άνδρες αγαπούν την κυνηγητό, αγαπούν τον ανταγωνισμό. Είναι ακριβώς στο αίμα τους ως ανθρώπινο ον. Φλερτάρετε με άλλους ανθρώπους - κατά προτίμηση τους φίλους του - όποτε είστε γύρω έτσι βλέπει ότι μπορεί να μην είναι το μόνο άτομο στο μυαλό σας. Αυτό θα κάνει τα ζώα του ένστικτα να κλωτσήσουν και θα θελήσει να βεβαιωθείτε ότι σας κερδίζει πάνω από κάθε άλλο πρόσωπο. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι αυτός που κυνηγάει μετά από σας για να συμβεί αυτό.

  1. Να είναι κανείς αξίζει να κυνηγά μετά

Είναι Someone Worth Chasing After

Οι άνδρες δεν πρόκειται να κυνηγήσουν μετά από μια γυναίκα που είναι σφιχτή, ζηλιάρης, ή απλώς παρουσιάζεται σε κακή έπαυλη. Γίνε γυναίκα που θέλει να κυνηγήσει μετά. Να είστε δροσεροί, χαρούμενοι και πάντα να ενεργείτε σαν να έχετε τον καλύτερο χρόνο ανεξάρτητα από το πού πηγαίνετε. Θα θελήσει να είναι μέρος αυτής της διασκέδασης και θα έρθει μετά από σας μόνο για να το πάρει. Γίνε γυναίκα υψηλής αξίας και κάθε άνθρωπος θα δουλέψει σκληρά για να πάρει αυτό στη ζωή τους.

  1. Βρείτε την εμπιστοσύνη σας

Είναι Confident

Η εμπιστοσύνη είναι κάτι που δεν έχει όλοι και όταν κάποιος το έχει, οι άνδρες θέλουν αυτό το άτομο! Όταν είστε τόσο σίγουροι για τον εαυτό σας και όταν αισθάνεστε καλά στο δέρμα σας, θα λάμψετε με έναν τρόπο που είναι σχεδόν ακαταμάχητος. Η εμπιστοσύνη σας δίνει το πάνω χέρι σε σχεδόν κάθε κατάσταση που περιλαμβάνει την προσπάθεια να αποκτήσετε έναν άνθρωπο. Η εμπιστοσύνη είναι ότι κάτι ιδιαίτερο που προκαλεί στους άνδρες να δέσουν όλη τη γλώσσα και να τους πετάξει πάνω από τα πόδια τους. Να είστε βέβαιοι και ότι ο άνθρωπος θα κυνηγήσει μετά από σας.

  1. Φλερτάρετε απαλά

Το φλερτ μόνο του μπορεί σίγουρα να σας βοηθήσει όταν προσπαθείτε να τον πάρετε να κυνηγήσει μετά από σας, αλλά είναι λεπτή για το ότι είναι μια ολόκληρη άλλη ιστορία. Όταν είστε πραγματικά λεπτό για το φλερτ και να το κάνετε με έναν τρόπο που δεν μπορεί να πει αν πραγματικά φλερτάρει ή όχι, αυτό είναι που θα τον κάνει να συνεχίσει μετά από σας μόνο για να το καταλάβω. Κάνε λίγα σχόλια με έναν μη εξυπηρετικό τρόπο που τον συγχαίρει, αλλά μόνο ελαφρώς. Αν τον έχεις αμβλύνει με το φρύδι του, τότε είσαι στο σωστό δρόμο!

  1. Να είστε απασχολημένοι με τη δική σας ζωή

Και δεν θέλω να αγνοήσω τα κείμενά του και να περιμένω τον "κατάλληλο" χρόνο για να απαντήσω. Θέλω να πω πραγματικά να είναι αρκετά απασχολημένος με τη ζωή σας ότι δεν είστε γύρω από το τηλέφωνό σας για αρκετό καιρό για να απαντήσετε αμέσως. Μην αποφύγετε να κάνετε σχέδια με φίλους, με την ελπίδα ότι αυτός ο τύπος θα είναι γύρω. Το να είσαι απασχολημένος με τη δική σου ζωή και να ζεις θα σε κάνει πολύ πιο πολύτιμο γι 'αυτόν και θα πρέπει να κυνηγήσει μετά από σένα αν θέλει πραγματικά το χρόνο σου.

  1. Να είστε πιο μυστηριώδης

Είναι More Mysterious

Τι σε κάνει να γυρίσεις τη σελίδα όταν διαβάζεις ένα καλό βιβλίο; Πιθανότατα, είναι το μυστήριο. Η ώθηση που έχετε σας κάνει να θέλετε να γνωρίζετε όλο και περισσότερο για τη γραμμή ιστορίας. Πρέπει να είσαι αυτή η εκπληκτική ιστορία. Να είστε μυστηριώδης. Τον κάνετε να κάνει ερωτήσεις και στη συνέχεια να τρέξει μετά από σας για να πάρετε αυτές τις απαντήσεις. Μην δίνετε μακριά κάθε πτυχή της ζωής σας ή κάθε κρυμμένο ταλέντο που έχετε. Κάντε τον να κυνηγήσει μετά από σας για να μάθετε περισσότερα.

  1. Μην τον αγνοήσετε πάρα πολύ

Μην το κάνετε Disregard Him Too Much

Θα πρέπει σίγουρα να παίξετε σκληρά για να φτάσετε από καιρό σε καιρό, αλλά πάρα πολλά από αυτά θα του δώσουν λάθος ιδέα. Απλά πιστεύει ότι δεν σας ενδιαφέρει και αυτό θα τον οδηγήσει σε λάθος κατεύθυνση. Θέλετε να απομακρύνεστε μερικές φορές για να τον κάνετε να έρθει μετά από σας, αλλά μην το ξεχνάτε γενικά. Δεν θα θέλει να συνεχίσει να τρέχει μετά από κάποιον και να μην πάρει πουθενά καθόλου. Διατηρήστε το σε ισορροπημένη κατάσταση.

  1. Κρατήστε τη χημεία εκεί, αλλά μακρινό

Ποτέ δεν θέλετε να χάσετε τη χημεία που έχει χτίσει ανάμεσα στους δυο σας! Χωρίς τη χημεία, πραγματικά δεν θα υπάρξει κανένας παράγοντας που θα τον κρατήσει στο κυνήγι. Ο καλύτερος τρόπος να διατηρηθεί αυτή η χημεία άθικτος είναι να φλερτάρει, να ξεκινήσει κάποια σωματική επαφή και να είναι γύρω του, ώστε να νιώσει και την χημεία. Αλλά θα θελήσετε επίσης να το ξεδιπλώσετε μερικές φορές έτσι έχει κάτι να κυνηγήσει μετά. Θέλετε να πυροδοτήσετε τη χημεία και στη συνέχεια να την αφήσετε να τον τροφοδοτήσει τη φωτιά!

Ίσως δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα. να πάρει έναν άνθρωπο να σας κυνηγήσει. Αλλά μπορεί να είναι μία από τις πιο διασκεδαστικές! Μαθαίνοντας για αυτόν και αυτό που τον κάνει να τρέξει μετά από σας είναι μόνο μερικά από τη διασκέδαση. Δοκιμάστε μερικούς από αυτούς τους τρόπους για να πάρετε έναν άνθρωπο για να σας κυνηγήσει!

Leave A Comment

57 + = 62