Φλερτ συμβουλές για τα ντροπαλά κορίτσια

Το φλερτ μπορεί να είναι τρομακτικό, ειδικά αν είστε ντροπαλοί. Ακόμη και ένα χαμόγελο από τη συντριβή σας μπορεί να μετατρέψει τα μάγουλά σας κόκκινα και να σας καταστήσει αδύνατο να δημιουργήσετε προτάσεις μαζί. Παρόλο που δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να είσαι ντροπαλός - είναι μέρος της προσωπικότητάς σου, άλλωστε - μπορεί να παρεμποδίσει τις σχέσεις και να συναντήσει νέους ανθρώπους, ειδικά παιδιά. Παρακάτω σας έχουμε δώσει μερικές εμπειρικές συμβουλές για φλερτ για να ξεπεράσετε τη συστολή σας και αφήστε τον πανέμορφο τύπο να ξέρει πώς αισθάνεστε.

1. Εργαστείτε για την αυτοπεποίθησή σας

Το φλερτ είναι μόνο για την αυτοπεποίθηση, και γι 'αυτό τα ντροπαλά κορίτσια συχνά αγωνίζονται με αυτό. Πρέπει να πιστέψετε στον εαυτό σας για να δείξετε στους άλλους πόσο φοβερό είστε πραγματικά. Έτσι, προτού να αρχίσετε να φλερτάρετε με τη φλερτ σας, ξοδέψτε λίγο χρόνο για την αυτοπεποίθησή σας.

Κάντε μια λίστα με όλα τα καλύτερα χαρακτηριστικά (π.χ. έξυπνα, αστεία, ωραία μάτια) και κολλήστε τον στον καθρέφτη σας στην κρεβατοκάμαρά σας. Κάθε φορά που κοιτάζετε στον καθρέφτη, ρίξτε μια ματιά στη λίστα και θυμηθείτε για όλες τις καλύτερες ποιότητες. Θα νιώσετε σύντομα καλύτερα για τον εαυτό σας και είστε έτοιμοι να αρχίσετε να φλερτάρετε με τη φλερτ σας.

flirtingtipsforshygirls_1

2. Μάθετε να αποδέχεστε τα συγχαρητήρια

Συχνά, όταν είστε ντροπαλοί και στερούνται αυτοπεποίθησης, είναι δύσκολο να δεχτείτε μια φιλοφρόνηση. Ένας άντρας μπορεί να φλερτάρει μαζί σας και να σας συγχαρεί για τα μαλλιά / τα μάτια σας / νοημοσύνη, και το μόνο που μπορείτε να πείτε στην απάντηση είναι: "Ω, δεν είναι τόσο σπουδαίο ...". Αντί να παραπαίετε και να απορρίπτετε τις προσπάθειες άλλων για να σας κάνει να αισθάνεστε καλά για τον εαυτό σας, δοκιμάστε απλώς να τους ευχαριστήσετε για την φιλοφρόνηση τους.

Δεν έχει σημασία αν κοκκινίζετε ή δεν μπορείτε να κάνετε επαφή με τα μάτια, αρκεί να συνεχίζετε τη συζήτηση και να δείξετε ότι εκτιμάτε τα ευγενικά τους λόγια. Μόλις είστε πιο σίγουροι, μπορείτε ακόμη και να κάνετε ευφυείς απαντήσεις που δείχνουν την αίσθηση του χιούμορ σας.

flirtingtipsforshygirls_2

3. Πάρτε τους φίλους σας για να σας βοηθήσουν

Έχετε ποτέ ζητήσει από έναν φίλο να πει τη φρίκη σας ότι τον συμπαθείτε; Μερικές φορές, η προσπάθεια να σας βοηθήσουν οι φίλοι σας μπορεί να είναι μια εξαιρετική ιδέα. Μόλις κάνουν την πρώτη κίνηση και λάβετε θετική ανατροφοδότηση, ανοίγει το δρόμο για να μιλήσετε στον εαυτό σας. Να είστε βέβαιος να ακολουθήσετε - μπορείτε να μετανιώσετε περάσει μια ευκαιρία να μιλήσετε με τη συντριβή σας και φλερτάρουν μαζί του.

flirtingtipsforshygirls_3

4. Χρησιμοποιήστε τη γλώσσα του σώματος

Αν διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να μιλήσετε με τη φλερτ σας χωρίς να κοκκινίζετε και να καπνίζετε, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τη γλώσσα του σώματός σας για να φλερτάρετε μαζί του. Ένα ντροπαλό χαμόγελο και η παρατεταμένη επαφή με τα μάτια μπορεί να κάνει θαύματα, επιτρέποντάς του να γνωρίζει ότι τον ενδιαφέρει. Όταν μιλάτε μαζί του, γωνία το σώμα σας, έτσι ώστε τα πόδια σας δείχνουν προς την κατεύθυνσή του. Αυτό του δίνει ένα υποσυνείδητο μήνυμα ότι θέλετε να είστε κοντά του και μπορεί να έρθει πιο κοντά σε εσάς.

Μπορείτε επίσης να προσελκύσετε την προσοχή του παίζοντας με τα μαλλιά σας καθώς μιλάτε μαζί του ή μιμούμενα με προσοχή τις χειρονομίες που χρησιμοποιεί όταν μιλάει. Μιλώντας τον (χωρίς να το παρατηρεί, βέβαια!) Δημιουργεί έναν υποσυνείδητο δεσμό μεταξύ των δυο σας που τον κάνει να αισθάνεται πιο κοντά σε σας. Καλό να ξέρω!

flirtingtipsforshygirls_4

5. Fake αυτό μέχρι να το καταφέρετε

Η εμπιστοσύνη δεν έρχεται φυσικά σε όλους μας, και μερικές φορές θα χρειαστεί να είστε γενναίοι και απλά πηγαίνετε για αυτό. Έχει βρεθεί ότι προσποιώντας για να είστε σίγουροι μπορεί να σας κάνει πραγματικά αφή με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση την πάροδο του χρόνου, οπότε μια μικρή μπλόφα στην αρχή μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει μακροπρόθεσμα.

Πριν κάνετε μια κίνηση, δοκιμάστε αυτές τις συμβουλές για να καθαρίσετε το κεφάλι σας και να σας κάνει να αισθάνεστε πιο χαλαροί:

  • Πάρτε βαθιές, μετρημένες αναπνοές και εστιάστε στην τακτική αναπνοή
  • Σφίξτε τα δάχτυλα των ποδιών σας για να απελευθερώσετε νευρική ένταση
  • Σκεφτείτε θετικές σκέψεις και χρησιμοποιήστε τις για να αντικαταστήσετε τις αρνητικές σκέψεις

Οι πιθανότητες είναι, μόλις αρχίσετε να μιλάτε με το σύντροφό σας και να φλερτάρετε μαζί του, θα ξεχάσετε όλα για το άγχος σας και θα εστιάσετε σε αυτόν εντελώς.

flirtingtipsforshygirls_5

6. Ζήστε χωρίς να λυπάσαι

Μπορεί να είναι ευκολότερο να εκτιμήσετε τη συντριβή σας από απόσταση, αλλά σε λίγα χρόνια, θα μπορούσατε να μην χάσετε ποτέ το θάρρος να του μιλήσετε. Δοκιμάστε να ζυγίσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της προσέγγισης της συντριβής σας και να μιλήσετε σε αυτόν. Κάποια μειονεκτήματα μπορεί να είναι απόρριψη, αμηχανία, ή μη γνωρίζοντας τι να πω? αλλά οι υπέρ θα υπερισχύουν των αρνητικών - μπορεί να νιώθει το ίδιο, και η γενναία κίνηση σας θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την αρχή μιας σπουδαίας σχέσης.

flirtingtipsforshygirls_6

Πάνω απ 'όλα, θα πρέπει να αγκαλιάσετε την προσωπικότητά σας και τη συστολή σας, αλλά μην την αφήσετε να παρεμποδίσει τα πράγματα που θέλετε. Με τη σταδιακή οικοδόμηση της αυτοπεποίθησής σας και την ανάληψη κινδύνων, ανοίγετε τον εαυτό σας σε πολλές ευκαιρίες, όπως να γνωρίσετε τη συντριβή σας και να τον ενημερώσετε για το πώς αισθάνεστε. Αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να φλερτάρετε με τον άνθρωπο σας, αλλά η απόφαση να το πάτε τελικά προέρχεται από εσάς.

Εικόνες που προέρχονται από http://www.pinterest.com και http://www.weheartit.com 

Leave A Comment

+ 79 = 80