Πού να συναντήσετε τους πλούσιους άνδρες

Έτσι θέλετε να συναντήσετε έναν φιλόδοξο και σίγουρο άνθρωπο που ξέρει πώς να εκτελέσει ένα σχέδιο; Λοιπόν, υπάρχουν κάποιες θέσεις που συνήθως περνούν έξω ότι μπορείτε να αρχίσετε να συχνάζουν. Οι έξυπνοι και παρακινημένοι άντρες μπορούν να φέρουν το καλύτερο σε εμάς και να μας βοηθήσουν να προωθήσουμε τον εαυτό μας για να είμαστε επιτυχείς. Ας ρίξουμε μια ματιά όπου θα συναντήσετε πλούσιους άντρες.

[Διαβάστε επίσης: Πώς να χρονολογηθεί ένας πλούσιος άνθρωπος ]

πλούσιος 3

Τα περισσότερα ξενοδοχεία της μόδας θα έχουν ένα μπαρ και ένα εστιατόριο που εσείς και μια φίλη σας μπορεί να πάει ακόμα κι αν δεν είστε φιλοξενούμενος. Να είστε έτοιμοι να ξοδέψετε περισσότερα από ό, τι συνήθως για ένα ορεκτικό ή κοκτέιλ, αλλά θα ανακατευτείτε με τους άνδρες που είναι στην επιχείρηση και ζουν μια ζωή πολυτέλειας. Θα είστε συνήθως σε θέση να πω από τον τρόπο που ένας άνθρωπος είναι ντυμένος αλλά συχνά οι άνετα ντυμένοι άνδρες είναι ασφαλείς και εκείνοι που πηγαίνουν πάνω από την κορυφή με την ενδυμασία τους προσπαθούν να είναι κάποιος που δεν είναι. Απλά να είστε βέβαιοι ότι θα τους γνωρίσετε πρώτα για να βεβαιωθείτε ότι δεν κάνουν τα πράγματα και επίσης να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι παντρεμένοι. Ελέγξτε τα ιαματικά λουτρά και δείτε αν υπάρχουν εκδηλώσεις και στα ξενοδοχεία.

  • Αποκλειστικά νησιά

Δεν είναι μυστικό πλούσιοι και οδηγημένοι άνδρες χρειάζονται χρόνο για να χαλαρώσουν και να επαναφορτίσουν γιατί ας το αντιμετωπίσουμε, δουλεύουν σκληρά. Συχνά πρέπει να αλλάξουν το σκηνικό τους, ώστε να βρουν ένα χαλαρό μέρος που είναι ζεστό και απομονωμένο. Οι Τούρκοι και Κάικος είναι ένας καυτός προορισμός καθώς και η Χαβάη και η Κόστα Ρίκα. Σκεφτείτε πόσο διασκεδαστικό θα ήταν να κλείσετε ένα ταξίδι με τους πιό στενούς φίλους σας και ίσως να συναντήσετε τον άνθρωπο των ονείρων σας!

  • Φανταστικά μέρη

Αν θέλετε να ντύσετε, είστε στην τύχη! Μπορείτε σίγουρα να μιλήσετε με ανθρώπους που έχουν τη ζωή τους οργανωμένη και γυαλισμένη σε φανταχτερά μέρη. Μπορείτε να βρείτε οφέλη, γκαλά, πρωταθλήματα και σύντομα θα βρίσκεστε στο δίκτυο εκδηλώσεων. Οι εκδηλώσεις μόδας μπορούν επίσης να προσελκύσουν άντρες με εκλεπτυσμένη αίσθηση στυλ. Φροντίστε να δώσετε προσοχή στα πράγματα που λένε και να διαπιστώσετε αν φαίνεται σαν ένα συμπαγές άτομο πρώτα να τα θεωρήσετε ως επιλογή. Χρήματα ή όχι χρήματα, υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που δεν αξίζουν τον χρόνο σας. Θα πρέπει να εφαρμόσετε τα πρότυπά σας σε αυτόν τον άνθρωπο και να δείτε αν μετράει.

 

  • Αθλητικές εκδηλώσεις

Άνθρωποι που είναι πολύ μακριά συχνά ανακατεύονται με τους επιχειρηματικούς εταίρους, ακόμα και όταν δεν εργάζονται, ώστε να μπορούν να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες και να παραμείνουν γνωστοί. Συχνά παρακολουθούν αθλητικές εκδηλώσεις αλλά για να μπορούν να μιλάνε, έχουν τα ιδιωτικά κουτιά ή τα δικά τους κλαμπ. Εάν ενδιαφέρεστε για ένα άθλημα όπως ποδόσφαιρο, ιπποδρομίες, τένις ή γκολφ, δείτε αν μπορείτε να πάρετε εισιτήρια σε κάποια παιχνίδια για εσάς και έναν φίλο. Θα μπορούσε να είναι διασκεδαστικό!

 

  • Σκάφη αναψυχής

Οι άνθρωποι που εργάζονται πολύ συχνά πρέπει να καθαρίσουν τα κεφάλια τους και να πάρουν σε μια βάρκα στο νερό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αφήσετε τις φροντίδες σας να λιώσουν. Σκεφτείτε πόσο διασκεδαστικό θα ήταν να χαλαρώσετε σε μια βάρκα με τον νέο σας άντρα! Συνήθως μπορείτε να μεταβείτε σε εστιατόρια που έχουν αποβάθρες κοντά σε κλαμπ και μπλένετε με τα boaters. Οι λέσχες σκαφών αναλαμβάνουν μερικές φορές εκδηλώσεις, ώστε να αισθάνονται ελεύθεροι να δουν στην ιστοσελίδα τους ή να σταματήσουν και να ρωτήσουν.

  πλούσιος 5

  • Δοκιμές κρασιού

Πλούσιοι άντρες φαίνεται να έχουν μια εκλεπτυσμένη γεύση και προσπαθούν συνεχώς να μαθαίνουν για νέα πράγματα που είναι προσεκτικά δημιουργημένα, όπως τα εκλεκτά κρασιά. Μπορεί να θέλετε να ελέγξετε μια γευσιγνωσία κρασιού ή να περιηγηθείτε σε ένα οινοποιείο για να δείτε ποιος συναντάτε. Φροντίστε να φορέσετε για να εντυπωσιάσετε ώστε να ξεχωρίζετε από το πλήθος. Φυσικά αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι ότι είσαι ο εαυτός σου, θα πρέπει να είσαι σε θέση να αισθάνεσαι άνετα με τον άντρα που χρονολογείτε σωστά; Έτσι μην προσπαθήσετε να είστε κάποιος που δεν είστε.

  • High Bars

Σε συνδυασμό με το θέμα της εκλεπτυσμένης γεύσης, πολλοί πλούσιοι προτιμούν να πίνουν μπύρα υψηλής ποιότητας ή ουίσκι σε ένα φανταχτερό μπαρ. Καταλάβετε ποιο είναι το αγαπημένο σας ποτό ή απλά παραγγείλετε μια λέσχη σόδα. Δεν χρειάζεται να πίνετε για να πάτε σε ένα μπαρ και συχνά θα έχουν νόστιμα επιδόρπια ή φαγητό επίσης. Ίσως να είναι συνηθισμένο να συναντηθείτε σε ένα διαφορετικό ωραίο μέρος με μια φίλη μία φορά την εβδομάδα και να δείτε τι νέους φίλους συναντάτε. Προφανώς θα θελήσετε να βρείτε τα πιο όμορφα μέρη με εξαιρετικές κριτικές που υπερηφανεύουν για την εξυπηρέτηση και θα βρίσκονται στις πλούσιες περιοχές της πόλης ή της πόλης. Μπορείτε να ρωτήσετε ποια άλλα μέρη προτείνουν.

 

  • Country Clubs

Αυτό που πολλοί πλούσιοι άνδρες έχουν καταλάβει είναι ότι πρέπει να κρατήσουν το σώμα και τα μυαλά τους ενεργά, ώστε συχνά να παίζουν και να εργάζονται σκληρά. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε ένα country club και να αρχίσετε να γνωρίζετε τους ανθρώπους, πηγαίνοντας απλά σε εκδηλώσεις και μαθήματα που προσφέρονται. Όσο περισσότερο προβάλλετε το πρόσωπό σας, τόσο πιο εύκολο θα είναι να κάνετε φίλους και ίσως να πάρετε μια εισαγωγή από κάποιον που γνωρίζετε ήδη.

 

  • Δημοφιλή εστιατόρια

Οι πλούσιοι άνθρωποι αγαπούν το φαγητό τους και τους αρέσει να είναι υψηλής ποιότητας. Τους αρέσει να δοκιμάζουν μια ποικιλία από μέρη που είναι γνωστό ότι πωλούν τα καλύτερα προϊόντα και προσφέρουν την καλύτερη εξυπηρέτηση. Μάθετε ποια είναι τα κορυφαία εστιατόρια στην περιοχή σας και πηγαίνετε να τα ελέγξετε. Ακόμα κι αν πάτε για επιδόρπιο με τη φίλη σας, ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να συναντήσει. Γεια σου θα πάρετε επίσης να δοκιμάσετε κάποια νόστιμα φαγητά κατά τη διαδικασία της συνάντησης ονειροπόλος σας!

πλούσιος 6

  • Ακριβά καταστήματα

Είναι αλήθεια. Οι άνδρες που έχουν χρήματα μπορούν να αντέξουν οικονομικά να αγοράσουν αντικείμενα υψηλότερης ποιότητας και συχνά υπερηφανεύονται για τη λήψη έξυπνων αποφάσεων και για την αγορά προϊόντων υψηλής ποιότητας που δεν θα καταρρεύσουν μετά από ένα χρόνο. Τα πράγματα που γίνονται από τους τεχνίτες ή που είναι αποκλειστικά και δύσκολα να προσελκύσουν προσελκύουν την προσοχή των ανθρώπων που εκτιμούν ένα μάτι για τη λεπτομέρεια. Έτσι ελέγξτε τις τοπικές περιοχές αγορών σας και βρείτε τα καταστήματα που πωλούν τα καλύτερα εμπορικά σήματα.

 

Ας ελπίσουμε ότι έχετε κάποιες ιδέες τώρα και μπορεί να βγει και να διασκεδάσει καθώς συναντάς τον άνθρωπο του μυστηρίου σου! Πάρτε το χρόνο σας να γνωρίσετε τους και να βεβαιωθείτε ότι είναι αρκετά καλό για σας, δεν έχει σημασία πόσα χρήματα έχουν. Θυμηθείτε, μόνο επειδή έχουν χρήματα δεν σημαίνει ότι ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν μια γυναίκα σωστά.

Leave A Comment

6 + 4 =